jambi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 no co Ty tak "ostatni" "ostatni"... a może wcale nie, a może wpadną z wizytą?? :) :) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 tiaa... najważniejsze, żeby była szczęsliwa... mnie teraz dopiero jakiś taki smuteczek dopadł... :oops: Państwo się śmiali ze mnie, ze Iwonka dostała adresówkę, kocyk śmierdziuchowy :lol: zabawki którymi sie lubi bawić - J chciał nawet miseczki dać :lol: dobrze że Dropsiątko mi zostało do przytulania - ostatnio nad ranem przyszedł do łóżka, wrąbał się między mnie i J i spał koło mojej głowy, na plecach, a 4 łapy jego były na moim policzku :lol: Noo i Pepa została dle ona się potuli i zaraz leci do kuchni żeby jej dać coś dobrego i tyle przytulania :lol: a Luna i przytulanie - baaaardzooo rzadko :( Quote
zerduszko Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 malawaszka napisał(a):no właśnie jeszcze się waham czy złamać zasade :lol: Ja też ;) Tym bardziej, że akurat wypada mężowa kolej na bycie kierowcą :p malawaszka napisał(a):uuuu będzie szaleństwo na tej 70-tce :turn-l: Zdziwiłabyś się, nie znasz mojej teściowej :evil_lol: Ostry zawodnik ;) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 zerduszko napisał(a):Ja też ;) Tym bardziej, że akurat wypada mężowa kolej na bycie kierowcą :p hahaha u nas to samo :roflt: hahaha nooo to w takim razie zdrówko Teściowej :drinking: a co! Quote
zerduszko Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 malawaszka napisał(a):nooo to w takim razie zdrówko Teściowej :drinking: a co! Niedajboże żeby ona zaniemogła :diabloti: Quote
Justa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='zerduszko']No nie wiem ;) Kiedyś było cukier krzepi, teraz pij mleko... dokończenia znam dwa. Biała śmierć, to biała śmierć :eviltong: Szczególnie zdrowe są kolorowe jogurciki :roll: Jakoś nie zauważyłam zależności pomiędzy urozmaiceniem diety, a tendencją do tycia. Ciekawe od czego to zależy, że niektórzy lubią jeść to samo. Może lenistwo :p Hmm.. myślę, że w tej chwili wszystko jest przetwarzane w jakimś stopniu (większym bądź mniejszym) więc tak naprawdę wszystko w jakiś sposób jest niezdrowe. Nawet warzywa czy owoce (pomijając te z własnego ogródka, choć je też się pryska w sumie, żeby robactwo się nie czepiało). Ja się nauczyłam czytać etykietki, a nie wierzyć reklamom ;) A jogurciki kolorowe mają tyle cukru, że huhuhuuu.. Jak soki z kartonów (przepraszam, teraz je słodzą słodzikami :mdleje:). tak naprawdę cukier jest potrzebny, ale wiadomo - nie w nadmiarze. Ja muszę na śniadanie zjeść coś z dużą ilością węglowodanów, bo inaczej czuję się słaba przez cały dzień. Stąd płatki. Na śniadanie sobie nie żałuję. Mało urozmaicona dieta sprawia, że organizmowi czegoś brakuje i się o to upomina. A jak człowiek monotematyczny nie dostarczy tego, bo nie lubi, to zjada coś innego niekoniecznie potrzebnego co odkłada się tu i ówdzie. W każdym razie żeby sie naprawdę zdrowo odzywiać to chyba trzeba mieć mnóstwo czasu ;) [quote name='Alicja'] Justś , dostałam od koleżanki namiary na diete proteinową , a z kolei podobno działa też dieta dla konkretnej grupy krwi ....a tak właściwie to wstaw fote a my ci powiemy prawde ;) A mogłabym prosić na PW? Bom ciekawa. Pewnie i tak nie podejmę się, ale lubię sobie poczytać ;) Nie mam aktualnego zdjęcia, ale sama czuję, że mogłoby być mniej. Najlepszy sposób na schudnięcie - praca w fastfoodzie w tym roku mnie nie czeka, więc musze znaleźć inny sposób :roll: No, kończę ten temat, bo się tu niektorzy buntują :placz: - - - No i widzisz, Wrszawioki takie zakręcone, ale nie było się czym martwić ;) Dobrze że mała znalazła dobry domek, ale dla niej nie ma chyba problemu takiego, jak z Dropsikiem nieufnym.. Jemu potrzeba naprawdę dobrego, cierpliwego i znającego się na psich zachowaniach człowieka - czyli CIEBIE ! :loveu: Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Justa napisał(a): No i widzisz, Wrszawioki takie zakręcone, ale nie było się czym martwić ;) Dobrze że mała znalazła dobry domek, ale dla niej nie ma chyba problemu takiego, jak z Dropsikiem nieufnym.. Jemu potrzeba naprawdę dobrego, cierpliwego i znającego się na psich zachowaniach człowieka - czyli CIEBIE ! :loveu: Fajne te Warszawiaki co wzięli Iwonką :lol: ja im mówię, że przez ten brak kontaktu martwiłam się czy ich nie zalało, czy przyjadą w ogóle, a P. Klaudia do mnie, że choćby pontonem to by dziś przyjechali bo już nie mogła spać w nocy tak się nie mogła doczekać Iwki u siebie już :lol: Nooo dla Iwki nei było problemu z domem do tego stopnia, że bałam się ją w ogóle ogłosić bo już sobie wyobrażałam dziesiątki kretyńskich telefonów i smsów "a po ile ten pies" - ona poszła z telefonu o Dropsa własnie bo P. Klaudia zadzwoniła i o niego pytała, ale że on do miasta nie może iść, przynajmniej jeszcze nie teraz - no i tak mi się spodobała przez telefon, ze zdradziłam jej mój tajemny sekret, że mam w domu taką jedną jeszcze :lol: Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Koleżanko Ty się nie smuć , Ty koleżanko zaraz znajdziesz kolejnego tymczasowicza i będą koleżanko nowe zdjęcia :) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 nie nie tymczasowicz to jest Drops - Iwonka była nadprogramowa :lol: a zdjęć mam zaległych jeszcze z 500 tylko coś mi się wstawiać nie chce ostatnio :roll: a w ogóle to jeszcze trochę świeci słonko -ale z dwóch stron nadciąga mordor.... dawno nie padało :roll: Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 u nas to jest piękne słońce , Egon od rana trzaska się na mahoń :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 u nas momentami świeci ostro, ale już niedługo :shake: właśnie dostałam smsa, że Iwonka dojechała bezpiecznie do stolycy :) spała całą drogę moja kruszynka kochana :) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 ZAPRASZAM na bazary sznaucerowe i missieekowy http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-s%C5%82uchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186093-Dla-DZIECI-i-nie-tylko-do-w%C5%82os%C3%B3w-bi%C5%BCu-rajstopy-szczot.-do-z%C4%99b%C3%B3w-na-missieek-1.06 Quote
Obama Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://img706.imageshack.us/img706/6974/dsc0118es.jpg ale cudak!piękny! Quote
Cola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 haha nie chcesz przypadkiem od lipca kotka na 4 miechy z karmą i całą resztą na tymczas?? :) Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 tiiaaaa chcesz narazić kotka na wieczne ganianie przez psy? no i nie ma szans na upilnowanie, żeby dorosły kot nie wyszedł na dwór u mnie, a i pewnie nie raz by dostał manto od Kociej Mafii mojej siostry :lol: Quote
Cola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 a może znasz kogoś zaufanego kto by się tym kotem zajął?? Rodzinie nie mogę już wcisnąć, sama tez nie mogę przechować.... Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Wszyscy, których ja znam, a mogliby to są zapchani bezdomniakami :( więc dla takiego kota - "domnego" to najlepiej szukać wśród znajomych gdzie on jest? Quote
Cola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 W tej chwili nie mam komu go pchnąć...Kot znajduje się w Siedlcach (mazowieckie) i od lipca potrzebuje tymczasa Quote
Maga100 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 przeczytałam o Iwonce, cieszę się, że już w domu :p wiecej nic nie napiszę, bo padam na pysk ze zmeczenia :mdleje: acha, wszystkie diety są do dupy :diabloti: grubej dupy :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 taaaa zwłaszcza Twojej GRUBEJ dupy - chybaś grubej dupy nie widziała bo dawno u Ciebie nie byłam :shock: znowu się bawiłaś w piaskownicy???? Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Lapeno']http://img706.imageshack.us/img706/6974/dsc0118es.jpg ale cudak!piękny! psiaczek cudny :d zapraszam do nas:D http://www.dogomania.pl/threads/185884-Nasza-Zwierz%C4%99ca-Rodzinka-D Quote
Alicja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 malawaszka napisał(a):taaaa zwłaszcza Twojej GRUBEJ dupy - chybaś grubej dupy nie widziała bo dawno u Ciebie nie byłam :shock: znowu się bawiłaś w piaskownicy???? bo Maga lubi zabawy extremalne ;) Quote
dbsst Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 cześć szczupłaWaszko z samymi sukcesami. lubię sobie tu czasem wpaść i poczytać, że są jeszcze tacy mili ludzie na świecie!! ps o mały włos a od wczoraj miałabym pieska sunie kundelka...............................decyzja podjęta szybko ale pies suka jednak doszła do wniosku, że woli znaleźć swoją panią z wózkiem i zwiała mi :( dziś jej szukałam. idę parkiem a tam pies na środku siedzi i siedzi obejrzał się i pędzi do mnie z nadzieją w oku podbiega i jego serce pęka "to nie ona" poszłam dalej biłam się z myślami a niech to stanełam pies suka podbiegła zadbana w szelkach - dobra idziesz ze mną zrobimy foto i znajdziemy twoją panią. szła szla szła a przy szkole uciekła :( nawet zagubionej suki nie potrafię uratować hahahha Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 czy Ty się aby znowu ze mnie nie nabijasz? :errrr: no mam nadzieję, że zagubiona sunia odnalazła swój "wózek" :kciuki: a nas odwiedzają różne ptice - ostatnio dwie sójki chciały zabić mi kota :lol: musiał im się narazić... :roll: a mnie się śniło, że Fifka The Cat przyprowadziła (trzymając za skórę na karku) małą dziką świnię :evil_lol: a oto mordercze sójki krzykacze a to nie wiem co :niewiem: Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 i jakiś dudek a w tle :lol: nasze grządki - truskawki i (UWAGA UWAGA!!!) ZIEMNIAKI :evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts