Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Szanowną Panią pourlopowo :)

na wyraźne życzenie i za przyzwoleniem - wstawiam fotecki :)

ta zielenina to nie moja twórczość, ale tak mi się jakoś komponowała, że cyknęłam, no bo wszędzie ta woda i woda :evil_lol:

a to moje ukochane miejsce... powiem, że najbardziej ukochane na świecie

sie podoba? ;)

Posted

a prosze uprzejmie:

a tu Latarnia Morska... jak dobrze poszukasz to znajdziesz :evil_lol: niestety - to wszystko na co stać aparat mojej rodzicielki... bo ... nie wzięłam aparatu... a właściwie nie JA zapomniałam, tylko mój TZ zapomniał ładowarkę z pracy przywieźć (po cholere ją tam brał pozostaje dla mnie tajemnicą :angryy: ) więc nie było sensu brać aparatu bez ładowarki... no i skazana byłam na cośtam-shot mojej mamy i komoorke...

a na dowód że ciepło było, zdjęcie mojego dziecięcia, które za wszelką cenę chciało się wykąpać... :diabloti:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

:-o no ale jak "dwa" ??? :cool3: gdyby Ci wyszło w drugą stronę to bym powiedziała że piłaś, ale tak, jak Ty widzisz tylko połowę to ja nie wiem... :shake:

hmmm... mówisz morska bryza... to teraz dla odmiany zdjęcia z nieco "gorszego dnia" czyli - Morze Złeeee....

no dobra, morze nie tyle Morze Złe, co ogólnie aura niesprzyjająca - mgła jak z filmu "Mgła", a dodam jeszcze, że była to godz. 14 po południu, a zdjęcia były robione o tej samej porze co tamte poprzednie

Mgła nadchodzi :razz:

pamiętaj - godzina 14.00 ... :razz:

a tam gdzieś za plecami Młodego powinien być cypel - ten z Latarnią Morską :evil_lol:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

malawaszka napisał(a):
nawet takie mgliste jest piękne!!!!!!

a u nas koniec ładnej pogody :shock: dawno nie padało :mdleje:

a ten deszcz , to niczego dobrego nie wróży :(

Posted

oj już dość tego... mogłoby dać spokój bo to jest niepojęte co się dzieje :shake:

a z nami ktoś malował pokój

i jakieś stare fotki z czasów po Iwonce, a przed Julką :lol:

Banditen

Posted

[quote name='malawaszka']nawet takie mgliste jest piękne!!!!!!

mgliste czy słoneczne, wzburzone czy spokojne - dla mnie morze zawsze jest piękne :loveu:

u nas tez chyba znowu zanosi się na deszcz bo zrobiło się strasznie parno...

[quote name='malawaszka'] i jakieś stare fotki z czasów po Iwonce, a przed Julką :lol:

no ale sama spójrz ... trzeba było zapełnić tą przerwę między Pepą a Lunetą :evil_lol:

Posted

jambi_ napisał(a):

no ale sama spójrz ... trzeba było zapełnić tą przerwę między Pepą a Lunetą :evil_lol:

dokładnie :lol:

jambi_ napisał(a):
Wasiu, hodujesz króliki ? ;)

tak :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
coś Ty zrobiła z Pepą :mdleje: jak powygryzana przez mole wygląda :evil_lol:

:lol: no co Ty - Pepa elegancko maszynką objechana bo ona przecież miała żałosne te kudły :shake: teraz jej lepiej i wygodniej i chłodniej :roll: jak już czasem słońce zaświeci... powygryzana przez moje to jest Julka :lol: bo ona nożyczkami

Posted

21 maj - po ulewach łąki mokre i jeszcze z Iwonką :loveu:

mały kochany szaleniec :) tak jej się podobało bo było ciepło i moookro, że ganiała tam i z powrotem :lol:

zające pasą się na łące

Posted

malawaszka napisał(a):
się podoba :mdleje: dawaj jeszcze - matko jak ja dawno morza nie widziałam :cry:

czas więc pakować walizki i rezerwować pensjonat :p

malawaszka napisał(a):

ja już jestem załamana :shake:
3 dni lata i koniec, wystarczy :angryy:

Posted

dobrze powiedziane - PENSJONAT :lol: psów z rodzicami nie zostawię dopóki nie będzie ogrodzenia, więc albo ze wszystkimi albo wcale - więc wybór wydaje się być prosty :roll:

Posted

ja byłam jakiś czas temu nad morzem - domki holenderskie szału nie ma - ale właścicielka pozwala na zwierzaki, sama ma jamniorka a jej córka sznupkę mini :cool3:

blisko do plaży i do tej ,,psiej" również - więc chyba zn
ów się tam wybierzemy żeby towarzystwa komuś nie wciskać ;)