malawaszka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 no bo naprawdę ja źle poskładałam :roflt: Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam Szanowną Panią pourlopowo :) na wyraźne życzenie i za przyzwoleniem - wstawiam fotecki :) ta zielenina to nie moja twórczość, ale tak mi się jakoś komponowała, że cyknęłam, no bo wszędzie ta woda i woda :evil_lol: a to moje ukochane miejsce... powiem, że najbardziej ukochane na świecie sie podoba? ;) Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 się podoba :mdleje: dawaj jeszcze - matko jak ja dawno morza nie widziałam :cry: Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a prosze uprzejmie: a tu Latarnia Morska... jak dobrze poszukasz to znajdziesz :evil_lol: niestety - to wszystko na co stać aparat mojej rodzicielki... bo ... nie wzięłam aparatu... a właściwie nie JA zapomniałam, tylko mój TZ zapomniał ładowarkę z pracy przywieźć (po cholere ją tam brał pozostaje dla mnie tajemnicą :angryy: ) więc nie było sensu brać aparatu bez ładowarki... no i skazana byłam na cośtam-shot mojej mamy i komoorke... a na dowód że ciepło było, zdjęcie mojego dziecięcia, które za wszelką cenę chciało się wykąpać... :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 no co tak dawkujesz po dwa? aż się czuje tą morską bryzę od której moje niesforna grzywka stawałaby dęba zapewne :evil_lol: Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 :-o no ale jak "dwa" ??? :cool3: gdyby Ci wyszło w drugą stronę to bym powiedziała że piłaś, ale tak, jak Ty widzisz tylko połowę to ja nie wiem... :shake: hmmm... mówisz morska bryza... to teraz dla odmiany zdjęcia z nieco "gorszego dnia" czyli - Morze Złeeee.... no dobra, morze nie tyle Morze Złe, co ogólnie aura niesprzyjająca - mgła jak z filmu "Mgła", a dodam jeszcze, że była to godz. 14 po południu, a zdjęcia były robione o tej samej porze co tamte poprzednie Mgła nadchodzi :razz: pamiętaj - godzina 14.00 ... :razz: a tam gdzieś za plecami Młodego powinien być cypel - ten z Latarnią Morską :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 nawet takie mgliste jest piękne!!!!!! a u nas koniec ładnej pogody :shock: dawno nie padało :mdleje: Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):nawet takie mgliste jest piękne!!!!!! a u nas koniec ładnej pogody :shock: dawno nie padało :mdleje: a ten deszcz , to niczego dobrego nie wróży :( Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 oj już dość tego... mogłoby dać spokój bo to jest niepojęte co się dzieje :shake: a z nami ktoś malował pokój i jakieś stare fotki z czasów po Iwonce, a przed Julką :lol: Banditen Quote
jambi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='malawaszka']nawet takie mgliste jest piękne!!!!!! a u nas koniec ładnej pogody :shock: dawno nie padało :mdleje: mgliste czy słoneczne, wzburzone czy spokojne - dla mnie morze zawsze jest piękne :loveu: u nas tez chyba znowu zanosi się na deszcz bo zrobiło się strasznie parno... [quote name='malawaszka'] i jakieś stare fotki z czasów po Iwonce, a przed Julką :lol: no ale sama spójrz ... trzeba było zapełnić tą przerwę między Pepą a Lunetą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 jambi_ napisał(a): no ale sama spójrz ... trzeba było zapełnić tą przerwę między Pepą a Lunetą :evil_lol: dokładnie :lol: jambi_ napisał(a):Wasiu, hodujesz króliki ? ;) tak :grins: Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 coś Ty zrobiła z Pepą :mdleje: jak powygryzana przez mole wygląda :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Vectra napisał(a):coś Ty zrobiła z Pepą :mdleje: jak powygryzana przez mole wygląda :evil_lol: :lol: no co Ty - Pepa elegancko maszynką objechana bo ona przecież miała żałosne te kudły :shake: teraz jej lepiej i wygodniej i chłodniej :roll: jak już czasem słońce zaświeci... powygryzana przez moje to jest Julka :lol: bo ona nożyczkami Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 21 maj - po ulewach łąki mokre i jeszcze z Iwonką :loveu: mały kochany szaleniec :) tak jej się podobało bo było ciepło i moookro, że ganiała tam i z powrotem :lol: zające pasą się na łące Quote
Maga100 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):się podoba :mdleje: dawaj jeszcze - matko jak ja dawno morza nie widziałam :cry: czas więc pakować walizki i rezerwować pensjonat :p malawaszka napisał(a): a u nas koniec ładnej pogody :shock: dawno nie padało :mdleje: ja już jestem załamana :shake: 3 dni lata i koniec, wystarczy :angryy: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 dobrze powiedziane - PENSJONAT :lol: psów z rodzicami nie zostawię dopóki nie będzie ogrodzenia, więc albo ze wszystkimi albo wcale - więc wybór wydaje się być prosty :roll: Quote
Bliss Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja byłam jakiś czas temu nad morzem - domki holenderskie szału nie ma - ale właścicielka pozwala na zwierzaki, sama ma jamniorka a jej córka sznupkę mini :cool3: blisko do plaży i do tej ,,psiej" również - więc chyba zn ów się tam wybierzemy żeby towarzystwa komuś nie wciskać ;) Quote
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://img132.imageshack.us/img132/7663/dsc0142zm.jpg :klacz: :klacz: super to jest Quote
Bliss Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 podziwiam Twój hart ducha, oddałaś taką cudeńkę - podziwiam szczerze wielkie serce :Rose: Quote
Recommended Posts