Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
hmm... ja mam syna i czasami jak go nie zawolam to nie wiem czy jest w domu:roll:...czyli cos w tym jest:evil_lol:

Moja mama mi mówi, że czasem z przerażeniem leciała do pokoju sprawdzić czy brat żyje... bo takk cicho się SAM bawił. Podobno najlepsze lata jak ja już poszłam do zerówki i sobie sami w domku, cichutko siedzieli :obrazic: Mi zawsze brakowało drogi powrotnej żeby opowiedziec co się w przedszkolu działo, a mój brat "wszystko dobrze".

Nie wiem, nie planuje się przekonywać :shake:

malawaszka napisał(a):
ja tam nie wiem - nie znam się na dzieciach :lol: jak słyszę "koleżanki", czy inne muszkieterki to dostaję wysypki :lol:

Ja sie zawsze z młodą bawiłam w te diabelstwa dla dzieci. Widać fajnie było, bo raz otworzyła Damianowi drzwi, powiedziała, że mnie nie ma i dalej zabawa :lol: On dzwoni do mnie wkrwiony, a ja w domu siedzę ;) To bestie małe przebiegłe.

Posted

dbsst napisał(a):
a na czym polega zabawa w koleżanki?? bo w sklep to ogarniam zasady, w mówienie w obcych jeżykach też ale koleżanki :roll:

Ostatnio jak Paulina bawiła się z Basią (córką) w koleżanki, to Basia proponowała, aby Paulina została u niej na noc, a Paulina mówiła, że mam jej nie pozwoli :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
Ostatnio jak Paulina bawiła się z Basią (córką) w koleżanki, to Basia proponowała, aby Paulina została u niej na noc, a Paulina mówiła, że mam jej nie pozwoli :roll:

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHA i co na to Basia "słuchaj Paulinko nie przejmuj się zadzwonie do twojej mamy i z nią pogadam" hahahhahahhahah

Posted

dbsst napisał(a):
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHA i co na to Basia "słuchaj Paulinko nie przejmuj się zadzwonie do twojej mamy i z nią pogadam" hahahhahahhahah

tak, dokładnie, półgodzinny dialog mniej więcej tak wyglądał :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
tak, dokładnie, półgodzinny dialog mniej więcej tak wyglądał :roll:

hahahahhahahhahahahhahahahaha czy Paulina mogła by nagrywać fonię hahahahhahahahahahhaaha

Posted

malawaszka napisał(a):
no główna zasada zabawy w koleżanki: ZWRACAMY SIĘ DO SIEBIE TYLKO PER KOLEŻANKO!!!!! :roll: i to przed kazdym wypowiedzianym zdaniem :lol:

hahahahhahahahaha rewelacja hahahahhahahahaha

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - Drops w jego stałym miejscu do piłowania ryjca :lol:

ona się sama przebiera i śpiewa i zawsze umawiamy się tak, że bawimy się te muszkieterki, koleżanki czy inne :ekmm: ale JA jestem tą, która pracuje i siedzi przy komputerze :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
no główna zasada zabawy w koleżanki: ZWRACAMY SIĘ DO SIEBIE TYLKO PER KOLEŻANKO!!!!! :roll: i to przed kazdym wypowiedzianym zdaniem :lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

dobrze że mój syn potrafił się sam zabawiać ,a jak już potrzebował wsparcia to budowalismy miasteczka itp

Posted

[quote name='Alicja']
dobrze że mój syn potrafił się sam zabawiać ,a jak już potrzebował wsparcia to budowalismy miasteczka itp
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nieładnie :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Koleżanko wróciłaś :laola: bardzo się cieszę Koleżanko!!!!!

Koleżanko czy aby nie zalewa Cię woda?

Koleżanko , u mnie dziś nawet nie pada deszcz , nas nie zalało .
Koleżanko , ale wieści z polski nie są tak optymistyczne , bo sporo koleżanek i kolegów , szczególnie na południu polski , jest zalanych.
Koleżanko , ja też się cieszę że wróciłam :multi:

Posted

Kolezanko jak to dobrze, że Cię kolezanko nie zalało!!!! mnie też nie, ale łąki u nas na wsi są zalane, wczoraj koleżanko po nich spacerowałam w kaloszach a i tak miałam caałe spodnie mokre - wyobrażasz to sobie koleżanko?? zawsze mówiłam, ze przydałaby nam się tu jakaś woda na spacerach - to mam :grins:

Posted

Ja to koleżanko mam kalosze , a co :diabloti: nie ma nic gorszego koleżanko , jak mokre stopy ... na podwórku mamy mega kałuże , zieleń nas atakuje .... pokaż koleżanko , swoje sznupki mokre , bo nie ma lepszego widoku , niż takie sznupkowe zmokłe kury ... koleżanko ..

PS jak wygląda zabawa w muszkieterki ? czy jakos tak :hmmmm: koleżanko podpowiedz , bo ja koleżanko wypadłam z obiegu

Posted

Kolezanko hahaha mokre sznupy niebawem zbutwieją :lol: widok przedni :lol: od wczoraj chodzą w ubrankach na dwór bo miałam schizę że Iwonka się przeziębiła, a ma jechać do domu w piątek koleżanko! Koleżanko jak sobie wyobrażasz robienie zdjęć w taką ulewę? nie ma opcji koleżanko! a w domu to do bańki jest... piaskownica :shock:

aaa no i kolezanko mam gdzieś fotkę jednego z moich kotów - kot wodny wybitnie polujący - codziennie czy leje czy nie leje ona idzie na łąki i wraca z łupem nakarmić rodzinę kolezanko!!! woda z niej cieknie ale jej to nie wzrusza koleżanko!!!

Kolezanko zabawa w Muszkieterki to Wyższy Stopień Wtajemniczenia - ja go nie posiadłam, więc jak się w to bawimy to ja jestem milczącą Muszkieterką o jakimś dziwnym imieniu i w kolorze fioletowym zazwyczaj :lol: ewentualnie, koleżanko, mam zapodane moje kwestie do wypowiedzenia i je powtarzam :lol: jedno co wiem na pewno to to, że Muszkieterki są niepokonan kolezanko!!!! HA!

Posted

malawaszka napisał(a):
Kolezanko zabawa w Muszkieterki to Wyższy Stopień Wtajemniczenia - ja go nie posiadłam, więc jak się w to bawimy to ja jestem milczącą Muszkieterką o jakimś dziwnym imieniu i w kolorze fioletowym zazwyczaj :lol: ewentualnie, koleżanko, mam zapodane moje kwestie do wypowiedzenia i je powtarzam :lol: jedno co wiem na pewno to to, że Muszkieterki są niepokonan kolezanko!!!! HA!

A Oliwia zapewne jest Barbie :eviltong: A kto jest niebieską?? :lol:

Posted

płakam koleżanko płakam :cry: tym bardziej że i J chodzi i ją nosi i tuli i mówi, że musi się namiętosić bo już niedługo jej tu nie będzie :cry:

edit: kurrde o kotku nic nie było... albo nie słuchałam uważnie :errrr:

Posted

No to ja Ci na pocieszkę Gabrynię oddam - on jest jak szczeniak. Liz leży z kością i przyciska z całej siły łapami, a Gabrynia ile wystaje obgryza i tylko jak Liz uśmiecha się szeroko zaprzestawa ;) Ty wiesz jak ją to buduje, że takiego konia tresuje :lol: Niedługo ogonem mi oko wybije ;) Dropsowi dobrze to zrobi :diabloti: