Cola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 wow jakie fajne ptaszki :) a to żółte to obstawiam na pliszkę Quote
dbsst Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 EkoWaszko czy ja wyglądam na osobę co się nabija, czy ja się kiedykolwiek z ciebie nabijałam!!!!!! zazdroszczę ziemniaków z własnego pola :( pewnie będą pyyyyyyyyyyszne Quote
Cola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ehhhh na pewno będą pyszne :) już mi ślinka cieknie na myśl o fryteczkach z młodych ziemniaczków...mmmm pyszota posadź jeszcze całą resztę zieleni, bo własnie słyszałam w tv że warzywka idą w górę, chleb też, a za wszystko winna jest powódź Quote
jambi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cola napisał(a):wow jakie fajne ptaszki :) a to żółte to obstawiam na pliszkę ptaszki miodzio! a to zółte - obstawiam wilgę :) pliszka ma ubarwiona na szaro także głowę, wilga ma żółtą, a ptasio na fotce główkę ma żółtą jako i resztę :) Quote
Cola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jambi_ napisał(a):ptaszki miodzio! a to zółte - obstawiam wilgę :) pliszka ma ubarwiona na szaro także głowę, wilga ma żółtą, a ptasio na fotce główkę ma żółtą jako i resztę :) racja...wilga :) samica :D Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 wow szacun CIOTECZKI :diabloti: ptok to ptok :grins: ale wiedza poszerzona a ja znowu będę miała nowego psa :oops: samo jakoś dziś wyszło... chyba, że się ktoś zlituje i weźmie... ale .... wątpię :roll: Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 mieszka gdzieś po sąsiedzku bo bywa dość często :) a to nowa podopieczna ... :roll: Dzień Dobry jestem Julka i takie ma guzy i mleko w sutkach http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-sk%C3%B3ra-brak-szans-na-adopcj%C4%99-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE/page2 Quote
Alicja Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 śliczna ta Julka ... a to na bank wilga http://img193.imageshack.us/img193/4466/dsc0075xr.jpg Quote
jambi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malawaszka napisał(a):wow szacun CIOTECZKI :diabloti: ptok to ptok :grins: ale wiedza poszerzona: no to teraz będziesz pamiętać, że zółte to wilga albo pliszka, zalezy od dodatków ;) a mi i tak sie najbardziej ten dudek podobał... w życiu nie widziałam dudka na żywca! :-o skąd Ty tą faune bierzesz? u mnie to tylko wróble, gołębie i sroki, uroki miasta :roll: malawaszka napisał(a): a ja znowu będę miała nowego psa :oops: samo jakoś dziś wyszło... chyba, że się ktoś zlituje i weźmie... ale .... wątpię :roll: bo to właśnie zawsze samo jakoś tak wychodzi... a mała Julka-Kulka jest cudowna! przepiękne, śliczniusia niunia!!! M.. nic się nie martw! coś wymyśłimy, damy radę! ... Ty musisz tylko przekonać J. ;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 przekonać Go, żeby mnie nie zabił.... bo to już nie można powiedzieć, że jak Iwka się nie liczy jako pełna sztuka psa bo nie jest dzieciakiem :cry: Quote
zerduszko Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malawaszka napisał(a):przekonać Go, żeby mnie nie zabił.... bo to już nie można powiedzieć, że jak Iwka się nie liczy jako pełna sztuka psa bo nie jest dzieciakiem :cry: Każdy mini liczy się jako 3/4 sztuki :p więc będziesz miała idealnie 3 psy :eviltong: Quote
jambi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malawaszka napisał(a):przekonać Go, żeby mnie nie zabił.... bo to już nie można powiedzieć, że jak Iwka się nie liczy jako pełna sztuka psa bo nie jest dzieciakiem :cry: no ale co Ty mówisz! zerduszko ma rację ;) mini nie liczy się jako pełna sztuka psa no bo jak?! spójrz na to z tej strony - gdyby to był CTR na przykład, no to ja rozumiem, J. miałby pełne podstawy żeby Cię zabić, ale w tej sytuacji? no coooo Tyyyy! Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 CTR to dla Niego juz nie jest pies tylko kuń :lol: Quote
zerduszko Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='malawaszka']CTR to dla Niego juz nie jest pies tylko kuń :lol: Czy on ma jakiś kompleks :evil_lol: Przepraszam, musiałam :oops: Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 maUpo jedna :lol: no co ja poradzę, że się dużych psów boi - będę musiała go dopiero oswajać :lol: Quote
jambi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='zerduszko']Czy on ma jakiś kompleks :evil_lol: buahahahaaaahaaaahaaaaa!!!!!! :roflt::roflt::roflt: :ices_bla: przepraszam Waszuś :oops: ;) Ona jest cudowna :iloveyou: ja wiem, że na tej fotce goovno widać (zeskanowana), ale na wątku Julki pisałam, że strasznie podobna do mojej Pierwszej Suki... a to właśnie Ona... :-( Uploaded with ImageShack.us Quote
Maga100 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='malawaszka']taaaa zwłaszcza Twojej GRUBEJ dupy - chybaś grubej dupy nie widziała bo dawno u Ciebie nie byłam :shock: masz rację, nie widziałam dawno grubej dupy, bo mam ja umieszczoną na szczęście z tyłu :evil_lol: A twojej, jak przyjedziesz, też oglądać nie będę, bo chyba nie wypada? :evil_lol: [quote name='malawaszka'] - truskawki i (UWAGA UWAGA!!!) ZIEMNIAKI :evil_lol::cool3: o rany, naprawdę warzywniak zakładasz? :crazyeye: ja jestem twarda i nie będzie zagonów z kapustą :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 nie miałam nic do gadania w sprawie warzywniaczka - Mama założyła - Ojciec Dyrektor kupił sobie zabawkę z tej okazji - glebogryzarkę i z nią paraduje jak Pawlak :roflt: zresztą działka duża więc jest dobrze - wyjście o porannej rosie po świeżutką cebulkę albo rzodkieweczkę - bezcenne :loveu: Quote
Maga100 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 malawaszka napisał(a):nie miałam nic do gadania w sprawie warzywniaczka - Mama założyła - Ojciec Dyrektor kupił sobie zabawkę z tej okazji - glebogryzarkę i z nią paraduje jak Pawlak :roflt: zresztą działka duża więc jest dobrze - wyjście o porannej rosie po świeżutką cebulkę albo rzodkieweczkę - bezcenne :loveu: wierzę i w sumie bym chciała, ale nie u siebie :evil_lol: wiem, jakoś pogodzić się tego nie da. Bo chciałabym wyjść rano i zerwać pomidorka z krzaka i pojeść poziomki po poludniu, ale żeby ich nie było w ogródku :roll: Nie wiem czy jasno się wyrażam :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Maga100 napisał(a):wierzę i w sumie bym chciała, ale nie u siebie :evil_lol: wiem, jakoś pogodzić się tego nie da. Bo chciałabym wyjść rano i zerwać pomidorka z krzaka i pojeść poziomki po poludniu, ale żeby ich nie było w ogródku :roll: Nie wiem czy jasno się wyrażam :evil_lol::evil_lol: rozumiem Cię doskonale bo na początku się wkurzałam, że robią te zagony takie wielkie :lol: ale stwierdziłam, że gra nie warta świeczki i szkoda nerwów - więc teraz ZEN i tylko korzystam :evil_lol: każdy ma jakieś hobby nie? oni narzekają na moje psy ja na ich wieczne rozkopywanie ziemi Quote
zerduszko Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zagony sa super, tylko komu by sie chciało przy tym robic. jednak u mamusi było lepiej, bo mamusia zagony obrobiła i się tylko zbierało :) Quote
Recommended Posts