Alicja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dzieci nie wytrzymały puszczania latawca :hmmmm: http://img199.imageshack.us/img199/9517/dsc0026zl.jpg a ja w sobotę jadę z TZtem i Ozzym nad morze Quote
Cola Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 hoho widzę, że mole gryzą na potęgę :evil_lol: jeja jakie te zdjęcia z Iwą są wyczesane :loveu: ten chlupot i rozbryzg wody... :klacz: Ala nawet nie denerwuj :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Alicja']dzieci nie wytrzymały puszczania latawca :hmmmm: http://img199.imageshack.us/img199/9517/dsc0026zl.jpg a ja w sobotę jadę z TZtem i Ozzym nad morze ooo mamo ale masz super! nie dość, że nad morze to jeszcze z Ozzulcem :mdleje: zazdroszczę ahhh :loveu: i czekam już na masę fot!!!! a dzieci latawca nawet nie dostały do potrzymania :lol: [quote name='Bliss']podziwiam Twój hart ducha, oddałaś taką cudeńkę - podziwiam szczerze wielkie serce :Rose: to serce z kamienia :grins: [quote name='Cola']hoho widzę, że mole gryzą na potęgę :evil_lol: jeja jakie te zdjęcia z Iwą są wyczesane :loveu: ten chlupot i rozbryzg wody... :klacz: Ala nawet nie denerwuj :diabloti: :ano własnie Ala :lol: Uważajcie, żeby mleka nie zostawiać na słońcu :evil_lol: ale co tam - wstawaj żołnierzu i do boju!!!!!! Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Iguana miała dziś dzień dobroci dla mojego obiektywu :lol: bo zwykle ma w nosie :lol: Quote
jambi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='malawaszka']... powygryzana przez moje to jest Julka :lol: bo ona nożyczkami :icon_roc: hmmm... nie bardzo rozumiem jakie Ty metody stosujesz ? Psy się wzajemnie wygryzają? a kto nożyczkami? :grins: [quote name='Maga100']czas więc pakować walizki i rezerwować pensjonat racja! :p ale po co pensjonat? lepiej domek z oddzielnym wejściem, albo fajną kwaterkę [quote name='Bliss']ja byłam jakiś czas temu nad morzem - domki holenderskie szału nie ma - ale właścicielka pozwala na zwierzaki, sama ma jamniorka a jej córka sznupkę mini :cool3: blisko do plaży i do tej ,,psiej" również - więc chyba zn ów się tam wybierzemy żeby towarzystwa komuś nie wciskać ;) wiele osób przyjmuje teraz z psami, wiedzą, że "stonka wakacyjna" ma fanaberie i na urlopu jeździ ze swoimi zwierzakami tam gdzie ja jeżdzę plaża jest ogólna - nie ma podziału "ludzka" psia" - wogóle nie ma zakazu a plaża szeroka, długa, tak że nie ma zagrożenia, że na 50 m2 będzie 30 psów jak czasem bywa (widziałam taką plażę serio :shake: ) Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 tak tak - już rezerwuję i jadę :grins: wszędzie jadę - a co! Quote
Alicja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 My jedziemy do Grzybowa ...zobaczymy czy nam stonka ;) nie zadepcze psa Quote
Vectra Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ja też chcę na wakacje , marzy mi się taka wypchana na maxa plaża , pełna upoconych , tłustych loch .... i ja z prosiakami pomiędzy nimi gramy w piłeczkę :diabloti: Quote
Alicja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Vectra napisał(a):ja też chcę na wakacje , marzy mi się taka wypchana na maxa plaża , pełna upoconych , tłustych loch .... i ja z prosiakami pomiędzy nimi gramy w piłeczkę :diabloti: :roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Vectra napisał(a):ja też chcę na wakacje , marzy mi się taka wypchana na maxa plaża , pełna upoconych , tłustych loch .... i ja z prosiakami pomiędzy nimi gramy w piłeczkę :diabloti: :roflt: a tuż obok ja z moimi ujadającymi na wszystko co się rusza i gryzącymi po łydkach :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 to kiedy jedziemy ? tylko musimy fajne miejsce znaleźć :evil_lol: i Ajde wezmę , się psina nażre porządnie - jej nikt nie będzie musiał dawać , sama odbierze jedzącemu :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 to ja proponuję jakąś Łebę czy coś w tym stylu, gdzie pełno wypacykowanych plazowiczów lansujących się opalenizną na dyskotekach :lol: Quote
Vectra Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 malawaszka napisał(a):to ja proponuję jakąś Łebę czy coś w tym stylu, gdzie pełno wypacykowanych plazowiczów lansujących się opalenizną na dyskotekach :lol: tłuste lochy w za ciasnych bikini , to jest to o czym marzę :multi: i ten ścisk , leżak na leżaku , zapach potu unoszący się nad miastem ..... i wyścig , która opali się szybciej i bardziej ..... Może być też Sopot , pobiegamy z psami po molo :evil_lol: Quote
Cola Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Alicja napisał(a):My jedziemy do Grzybowa ...zobaczymy czy nam stonka ;) nie zadepcze psa tutaj też się chwalisz urlopem? :mad: tłuste lochy w za ciasnych bikini jeszcze ujdą...gorzej jak mają stringi i są top less :evil_lol: trza uważać, aby nie zamiotły psa przy obrocie :evil_lol: Quote
jambi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no ja właśnie z powyższych powodów NIGDY nie jeżdzę nad morze w typowym okresie wakacyjnym :) wolę tak jak teraz - koniec maja, początek czerwca, ewentualnie wrzesień... nie nawidzę tych tłumów, turystów-panów i władców, którzy na wakacje jeżdzą z mottem "płacę to mogę wszystko" grrr.... i a to im pies przeszkadza, a to piaseczku na plaży za dużo, szczają do wody, porzucają śmieci... Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jambi_ napisał(a):no ja właśnie z powyższych powodów NIGDY nie jeżdzę nad morze w typowym okresie wakacyjnym :) wolę tak jak teraz - koniec maja, początek czerwca, ewentualnie wrzesień... nie nawidzę tych tłumów, turystów-panów i władców, którzy na wakacje jeżdzą z mottem "płacę to mogę wszystko" grrr.... i a to im pies przeszkadza, a to piaseczku na plaży za dużo, szczają do wody, porzucają śmieci... o to to to to ...dlatego jadę teraz w połowie czerwca ...wracam do domu zanim zaczną się wakacje Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 a ja... powiedzmy, że dlatego, nie jadę wcale :roflt: ale miałam dziś akcję :mdleje: MASAKRA!!!! miałam zawieźć dokumenty na przetarg - do 10 musiały być na miejscu - zerknęłam na mapę - 27 km no to luzik - wyjechałam 9.15 :mdleje: pierwszy korek w Siewierzu - stracone 10 min, no to pędzę dalej, zwężenie drogi ze światłami :mdleje: stracone cenne minuty, potem jakieś kurna traktory i inne szajsy na drodze, wszędzie czerwone światła :mdleje: już czułam pętlę zaciskającą mi się na szyi... już wymyslałam jak będę ich błagać o przyjęcie oferty po 10, ale to przecież niemożliwe :mdleje: i dotarłam - 9.58 oddałam papiery - NIGDY WIĘCEJ!!!!!! matko jaki stres, mało nie padłam z nerwów :shake: ale się udało :laola: teraz żeby jeszcze wygrać ten przetarg :roll: Quote
jambi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a to otwarcie ofert nie było od razu? ... dlatego zawsze jeżdzimy wcześniej - nigdy na ostatnią chwile, bo potem to żadne przebacz i pozostaje juz tylko w brode sobie pluć... Quote
zerduszko Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wygracie - Wasia oferta będzie na wierchu i najbardziej zapadnie w pamięć ;) Quote
jambi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 zerduszko napisał(a):Wygracie - Wasia oferta będzie na wierchu i najbardziej zapadnie w pamięć ;) tak, pod warunkiem że jako kryterium wyboru najkorzystniejszej oferty wybrano najbardziej efektowne jej złożenie :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jambi_ napisał(a):tak, pod warunkiem że jako kryterium wyboru najkorzystniejszej oferty wybrano najbardziej efektowne jej złożenie :evil_lol: Ciekawe czy przyjmował Pan czy Pani?? :evil_lol: Ja ostatnio składałam dokumenty na ZUD i tak mnie khmmm chłopaczek wyświrdował wzrokiem, że nie zauważył, że nie ma opłaty za pełnomocnictwo :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 jambi_ napisał(a):a to otwarcie ofert nie było od razu? ... dlatego zawsze jeżdzimy wcześniej - nigdy na ostatnią chwile, bo potem to żadne przebacz i pozostaje juz tylko w brode sobie pluć... wygląda na to, że nie było od razy bo w takich przypadkach jeździ Ojciec Dyrektor :lol: zerduszko napisał(a):Wygracie - Wasia oferta będzie na wierchu i najbardziej zapadnie w pamięć ;) tak :lol: wychodząc powiedziałam - dziękuję, do widzenia - teraz idę sobie zemdleć :evil_lol: i tak szczęście, że było miejsce na samochód w cieniu bo jakby nie było to leciałabym z Julką pod pachą :lol: boszzz ależ ja jestem nieprofesjonalna :lol: jambi_ napisał(a):tak, pod warunkiem że jako kryterium wyboru najkorzystniejszej oferty wybrano najbardziej efektowne jej złożenie :evil_lol: :lol: wpadła taka jedna z rozwianym włosem, ledwo żywa, zostawiła ofertę i poszła zemdleć - słabo :lol: Vectra napisał(a):wygrasz :kciuki: no oby oby bo kasa potrzebna :roll: zerduszko napisał(a):Ciekawe czy przyjmował Pan czy Pani?? :evil_lol: Ja ostatnio składałam dokumenty na ZUD i tak mnie khmmm chłopaczek wyświrdował wzrokiem, że nie zauważył, że nie ma opłaty za pełnomocnictwo :eviltong: hahahaha to akurat była młoda laska - chiba nawet młodsza od mła :cry: Quote
Recommended Posts