Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mogło być gorzej... mogło padać...

Lolkaaa nie dobijaj, nie kop leżącego :cry: nie mogę sobie golnać bo zaczęłam dietę :grins:

ja tez zaczynam diete...zawsze jak jestem najedzona:evil_lol:
ale jedno piffko nie zaszkodzi:p, zwlaszcza jak sie ma zszarpane nerwy:shake:

edit: ide po heinekena, sces jednego:cool3::loveu:

Posted

Nie powinnas tego pisać takim językiem, bo zamiast współczuć, to się poplakalam ze śmiechu. Moja wyobraźnia Cię widziala z Twoją obwisłą twarzą wołającą qrwa do sluchawki.
Ale tak naprawdę to Ci współczuję, choć ja tez mialam dzisiaj wspaniały dzień, ale tylko z wizytą w warsztacie samochodowym, a nie u dentysty

Posted

dbsst napisał(a):
czesc DietetycznaWaszko jak tam kolejny dzien diety??

zadziwiająco dobrze - nie głodzę się :lol:

Justa napisał(a):
Słyszałam gdzieś u płota, że Iwonka jedzie do Stolycy? :p

noo jedzie - taki jest plan, ale martwię sie czy jutro dojadą do nas... oni mieszkają na Saskiej Kępie ul. Międzynarodowa

Posted

malawaszka napisał(a):
noo jedzie - taki jest plan, ale martwię sie czy jutro dojadą do nas... oni mieszkają na Saskiej Kępie ul. Międzynarodowa

To znajome mi rejony ;) Saska Kępa jest śliczną dzielnicą :)
W związku z tą wodą? Nie jutro to za tydzień.. najważniejsze, że jest porządny domek !

Posted

malawaszka napisał(a):
zadziwiająco dobrze - nie głodzę się :lol:

to świetnie a to jakas specjalistyczna dieta??
koło mojej byłej pracy :roll::shake:

Posted

A co do diety.. ja nie umiem, nie potrafię :placz:
Dopóki nie jestem na diecie to super hiper, zjem 2 posiłki dziennie i wogóle nie myślę o tym. A przejdę na dietę to jem 3 razy tyle :mdleje:

Posted

Justa napisał(a):
A co do diety.. ja nie umiem, nie potrafię :placz:
Dopóki nie jestem na diecie to super hiper, zjem 2 posiłki dziennie i wogóle nie myślę o tym. A przejdę na dietę to jem 3 razy tyle :mdleje:

a po co ci dieta dziecko!!!

Posted

[quote name='AMIGA']Nie powinnas tego pisać takim językiem, bo zamiast współczuć, to się poplakalam ze śmiechu. Moja wyobraźnia Cię widziala z Twoją obwisłą twarzą wołającą qrwa do sluchawki.
Ale tak naprawdę to Ci współczuję, choć ja tez mialam dzisiaj wspaniały dzień, ale tylko z wizytą w warsztacie samochodowym, a nie u dentysty

:roflt:

Koleżanko Waszko , u Dulki nowe foty maluszków
U Klockowej nowe foty Dominiki

Posted

[quote name='Justa']To znajome mi rejony ;) Saska Kępa jest śliczną dzielnicą :)
W związku z tą wodą? Nie jutro to za tydzień.. najważniejsze, że jest porządny domek !

no ale wysłałam maila i nie dostałam odpowiedzi wiec kurde nie wiem w koncu :/ co prawda oni nie siedzą na necie tyle co ja, ale no... martwie się i już, a teraz juz za późno żeby dzwonić

[quote name='dbsst']to świetnie a to jakas specjalistyczna dieta??
koło mojej byłej pracy :roll::shake:

dieta dukana
a to źle że koło Twojej byłej pracy? emotki każą mi myśleć, że to jakaś dzielnica złych ludzi i że mam tam Iwonki nie posyłać?

[quote name='Vectra']Koleżanko , a cóż to za dieta ?
we stolycy nie jest źle , miało być gorzej .... ale złego diabli nie biorą :evilbat:

no bo jeszcze tam nie dotarła kulminacja, ale oby tak zostało jak jest!

[quote name='Justa']A co do diety.. ja nie umiem, nie potrafię :placz:

o mam podobnie... poza tym ja tyję od samego myslenia o jedzeniu - a myślę duużooo :lol:

[quote name='Alicja']:roflt:

Koleżanko Waszko , u Dulki nowe foty maluszków
U Klockowej nowe foty Dominiki

o! dziękuję za streszczenie :lol: daj linke do Dulki bo nei mam

Posted

ja też tak mam , że jak chcę przejść na dietę , to żrę 5 razy więcej ... to samo z papierosami :evil_lol: jak chciałam rzucić , to zaczęłam palić ponad 2 paczki na dobę .... teraz nie rzucam i palę paczkę :diabloti:

Posted

Saska jest Śliczna tylko ja jej nienawidzę hahha
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahaha byłam na dukanie czy zrobiłaś dobie chlebek dukana pyszota

Posted

dbsst napisał(a):
no włąśnie i co zamierzasz z tym uczynić!!!!!!

z moją dietą czy z naszym niewidzeniem? :diabloti:

Kiedyś 1 dzień byłam na jakiejś diecie atkinsa(?) Normalnie na śniadanie czarna kawa (powodzenia na pusty żołądek) a na obiad uwaga uwaga ! SAŁATA ! :mdleje:

Posted

dbsst napisał(a):
Saska jest Śliczna tylko ja jej nienawidzę hahha
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahaha byłam na dukanie czy zrobiłaś dobie chlebek dukana pyszota

nooo bez tego bym chyba nie dała rady na samych serkach czy innym białku :shock: mnie właśnie kanapeczki, bułeczki zgubiły i utyły :shock: a chlebek Dukana jest miodzio :lol:

qrwa idzie burza... łomecze już całkiem blisko i pewnie zaraz znikne... dawno nie padało/......

Posted

No patrz, a ja to właściwie żywię się samymi jogurtami, płatkami na mleku i serem białym ze szczypiorkiem - bez chleba, nie lubie chleba ;)

Posted

Justa napisał(a):
No patrz, a ja to właściwie żywię się samymi jogurtami, płatkami na mleku i serem białym ze szczypiorkiem - bez chleba, nie lubie chleba ;)

no i masz swoje kalorie :) jogurty , płatki - nie są wcale niskokaloryczne , przeciwnie
a błonnik gdzie ? w Twojej diecie ? a warzywa ? owoce to mniej ....
Serio nie trzeba stosować drakońskich diet odchudzających , wystarczy odpowiednio się odżywiać ..... i się waga trzyma/spada