Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna ciasnota na sciezkach :p
I świetny Hip :loveu:

Gimloń przez dobę przebywał w poblizu berneńczyka, którego sie boi - byłam u rodziny w Tucholi. Efekt jest genialny: śpi cały czas. Nie ma to jak wykończyc sznupa psychicznie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to chyba muszę im sprawić jakiegoś dużego pogromcę to będą spokojniejsze :mad:

sama siebie oszukujesz ? :cool3: :evil_lol:

Posted

zawsze po burzy swieci slonce wiec i tobie sie wszystko w koncu pouklada i bedzie tak jak sobie planowalas [inoze nie na zadlugo wiec sie nie przyzwyczajaj:razz:
za to ze cie teraz wkurzaja potem beda grzeczniutkie jak aniolki:crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']sama siebie oszukujesz ? :cool3: :evil_lol:

[quote name='Tekla64']
za to ze cie teraz wkurzaja potem beda grzeczniutkie jak aniolki:crazyeye:

zobacz Ewa - widzisz? nie tylko ja sie oszukuję :shake:

a ogólnie rzecz biorąc mam dziś, miałam wczoraj i pewnie będę miała jutro i kopię go sobie dalej - DÓŁ :-(

Posted

Kurde Wasia...noooo nie miej dola,ja tu przyszlam se humor poprawic a ty doly kopiesz....albo wiesz co? Wykop wiekszy ,tak zebysmy sie we dwie zmiescily...:roll:

Posted

ej noo , co z Wami jest dziewczynki ? życie jest zbyt piękne , zbyt kruche i krótkie ... by dołki mieć :buzi: zawsze trzeba spojrzeć , na te ładniejszą stronę żywota ...

Posted

[quote name='Vectra']może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong:

:placz::placz::placz:to ja już teraz wiem czamu mam doła :placz:

Posted

Vectra napisał(a):
może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong:

ty z ta szczeroscia to nie przesadzasz??:mad::diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
ty z ta szczeroscia to nie przesadzasz??:mad::diabloti:

ani kapeczkę :diabloti: zawsze mi mówiono , że lepsza najgorsza prawda , niż błahe kłamstwo :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong:

kuźwa to ja dobrze, że mam tylko takie maluśkie okrągłe lustereczko i widzę np tylko oko, albo tylko polik bo jakbym się cała zobaczyła to.... :eek2:

Posted

[quote name='malawaszka']kuźwa to ja dobrze, że mam tylko takie maluśkie okrągłe lustereczko i widzę np tylko oko, albo tylko polik bo jakbym się cała zobaczyła to.... :eek2:

nooo zapadłabyś sie jak ja :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ani kapeczkę :diabloti: zawsze mi mówiono , że lepsza najgorsza prawda , niż błahe kłamstwo :diabloti:

Cholera popatrz...a dokola mnie klamcow jak mrowkow i jeszcze sa z tego dumni i mysla ze lepsi..moge im dac namiary na ciebie?:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Cholera popatrz...a dokola mnie klamcow jak mrowkow i jeszcze sa z tego dumni i mysla ze lepsi..moge im dac namiary na ciebie?:diabloti:

dawaj :cooldevi:

Posted

agbar napisał(a):
Jeszcze pomysle czy aby na pewno az tak ich nienawidze:diabloti:

dawaj , dawaj , nie bądź chitrus :evilbat:
posiedzą na drzewie , to zmądrzeją :evil_lol: zejsć nie zejdą , bo zapytam Lalę gdzie jest kotek :evil_lol: z pełnymi porami , pobiegną do domu , krzycząc - będę mówić prawdę i tylko prawdę :diabloti: