malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 to całe przeszliśmy i jeszcze więcej Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Hipek skupiony - pierwszy zawsze wywęszył zwierzynę Quote
tangerine74 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Fajna ciasnota na sciezkach :p I świetny Hip :loveu: Gimloń przez dobę przebywał w poblizu berneńczyka, którego sie boi - byłam u rodziny w Tucholi. Efekt jest genialny: śpi cały czas. Nie ma to jak wykończyc sznupa psychicznie :lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 no to chyba muszę im sprawić jakiegoś dużego pogromcę to będą spokojniejsze :mad: Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 malawaszka napisał(a):no to chyba muszę im sprawić jakiegoś dużego pogromcę to będą spokojniejsze :mad: sama siebie oszukujesz ? :cool3: :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 zawsze po burzy swieci slonce wiec i tobie sie wszystko w koncu pouklada i bedzie tak jak sobie planowalas [inoze nie na zadlugo wiec sie nie przyzwyczajaj:razz: za to ze cie teraz wkurzaja potem beda grzeczniutkie jak aniolki:crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Vectra']sama siebie oszukujesz ? :cool3: :evil_lol: [quote name='Tekla64'] za to ze cie teraz wkurzaja potem beda grzeczniutkie jak aniolki:crazyeye: zobacz Ewa - widzisz? nie tylko ja sie oszukuję :shake: a ogólnie rzecz biorąc mam dziś, miałam wczoraj i pewnie będę miała jutro i kopię go sobie dalej - DÓŁ :-( Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Kurde Wasia...noooo nie miej dola,ja tu przyszlam se humor poprawic a ty doly kopiesz....albo wiesz co? Wykop wiekszy ,tak zebysmy sie we dwie zmiescily...:roll: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 oj Waszeczko ...mój sie od tygodnia prawie nie chce zasypać :shake: KATOWICZANIE i mieszkańcy Ślaska [ Ruda Ślaska , Gliwice , Chorzów ...nie wiem kto jeszcze tam blisko ] CHORZÓW- Katowice ukradziono ROKIEGO POMOCY !!!!!!! Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ej noo , co z Wami jest dziewczynki ? życie jest zbyt piękne , zbyt kruche i krótkie ... by dołki mieć :buzi: zawsze trzeba spojrzeć , na te ładniejszą stronę żywota ... Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Vectra napisał(a):trzeba spojrzeć , na te ładniejszą stronę żywota ... nie mam lustra pod reka:diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 agbar napisał(a):nie mam lustra pod reka:diabloti: może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Vectra']może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong: :placz::placz::placz:to ja już teraz wiem czamu mam doła :placz: Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Vectra napisał(a):może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong: ty z ta szczeroscia to nie przesadzasz??:mad::diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 agbar napisał(a):ty z ta szczeroscia to nie przesadzasz??:mad::diabloti: ani kapeczkę :diabloti: zawsze mi mówiono , że lepsza najgorsza prawda , niż błahe kłamstwo :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Vectra napisał(a):może i dobrze , że nie masz , wtedy by był dopiero dół :diabloti: :eviltong: kuźwa to ja dobrze, że mam tylko takie maluśkie okrągłe lustereczko i widzę np tylko oko, albo tylko polik bo jakbym się cała zobaczyła to.... :eek2: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='malawaszka']kuźwa to ja dobrze, że mam tylko takie maluśkie okrągłe lustereczko i widzę np tylko oko, albo tylko polik bo jakbym się cała zobaczyła to.... :eek2: nooo zapadłabyś sie jak ja :diabloti: Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Vectra napisał(a):ani kapeczkę :diabloti: zawsze mi mówiono , że lepsza najgorsza prawda , niż błahe kłamstwo :diabloti: Cholera popatrz...a dokola mnie klamcow jak mrowkow i jeszcze sa z tego dumni i mysla ze lepsi..moge im dac namiary na ciebie?:diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 agbar napisał(a):Cholera popatrz...a dokola mnie klamcow jak mrowkow i jeszcze sa z tego dumni i mysla ze lepsi..moge im dac namiary na ciebie?:diabloti: dawaj :cooldevi: Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Vectra napisał(a):dawaj :cooldevi: Jeszcze pomysle czy aby na pewno az tak ich nienawidze:diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 agbar napisał(a):Jeszcze pomysle czy aby na pewno az tak ich nienawidze:diabloti: dawaj , dawaj , nie bądź chitrus :evilbat: posiedzą na drzewie , to zmądrzeją :evil_lol: zejsć nie zejdą , bo zapytam Lalę gdzie jest kotek :evil_lol: z pełnymi porami , pobiegną do domu , krzycząc - będę mówić prawdę i tylko prawdę :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 super te burzowe zdjęcia:lol: od dwóch lat nie natrafiłem na takie wyraziste pioruny w nocy, zawsze się gdzieś w chmurach błyska:roll: [quote name='malawaszka']ciasno na scieżkach http://img27.imageshack.us/img27/7947/dsc0011nho.jpg haha to jak w Wąchocku, jak się mijają dwie ryby w rzece, to jedna musi wyjść na brzeg:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 hahahah dobre to z Wąchockiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rogz-jellybean-straight-jacket-szelki-rozm-s-rozowe-na-kotki-do-25-lipca-142239/ ZAPRASZAM!!! Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 LeCoyotte napisał(a): haha to jak w Wąchocku, jak się mijają dwie ryby w rzece, to jedna musi wyjść na brzeg:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ogoliłam Pepisko moje kochane :loveu: teraz taki słodki malutki cukiereczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts