Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Waszka , Ty normalnie masz w czasie pisania też literatury większą aktywność na dogo niż normalnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Pisz waszeczko pisz;)Bo mnie paluchi juz bolą :diabloti: Qrde po co ludzie biora psy jak po dwóch latach wyrzucaja na ulicę:placz::angryy::mad: Quote
Pysia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kurde!! Napisałaś to w końcu? Bo juz nie wytrzymałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiałam zapytać.... Quote
anetta Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ależ tu nerwowa atmosfera :cool3: Do kiedy musisz ją napisać? Waszka, po co Ci tyle kotów? :evil_lol::evil_lol: Hej! Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja myślę, że teraz nie możemy Waszce przeszkadzać;) Ja trzymam kciuki, żeby dobrze napisała:thumbs: Quote
eria Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Doginka napisał(a):Pisz waszeczko pisz;)Bo mnie paluchi juz bolą :diabloti: Qrde po co ludzie biora psy jak po dwóch latach wyrzucaja na ulicę:placz::angryy::mad: po dwóch jak po dwóch...ale po 10-ciu ?? :placz::angryy: Waszka, po co Ci tyle kotów? na grilla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WASZKA PISZ KOBIETO! Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 anetta napisał(a):Ależ tu nerwowa atmosfera :cool3: Do kiedy musisz ją napisać? Waszka, po co Ci tyle kotów? :evil_lol::evil_lol: Hej! Waszka diluje kotami :razz::razz: Napisałaś :razz::razz:????????????????????????????????????????? :kciuki: Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://img146.imageshack.us/img146/414/dsc0094i.jpg ale sie upackal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj pisarko:diabloti: Quote
Pysia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a): Napisałaś :razz::razz:????????????????????????????????????????? :kciuki: No właśnie?????????????????????????????? Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak może pisać, jak Jej nie dajemy:evil_lol: Pisz Waszeczko, pisz;):loveu: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):Waszka , Ty normalnie masz w czasie pisania też literatury większą aktywność na dogo niż normalnie :evil_lol: to moja reakcja na stres :lol: Alicja napisał(a)::mad:PISZ pisze :diabloti: ale jak będziesz straszyć to nie wiem czy napisze bo w stresie to same głupoty Doginka napisał(a):Pisz waszeczko pisz Bo mnie paluchi juz bolą :diabloti: Qrde po co ludzie biora psy jak po dwóch latach wyrzucaja na ulicę:angryy: bo są zjebami :angryy: Pysia napisał(a):Kurde!! Napisałaś to w końcu? Bo juz nie wytrzymałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiałam zapytać.... a wystarczyło przeczytać choć kilka postów wstecz :diabloti: anetta napisał(a):Ależ tu nerwowa atmosfera :cool3: Do kiedy musisz ją napisać? Waszka, po co Ci tyle kotów? Hej! napisać miałam do dzisiaj - ale walczę dalej, promotor mnie udusi, już z nim rozmawiałam - sam zadzwonił :oops: kotki są faaajne :loveu: Doginka napisał(a):Ja myślę, że teraz nie możemy Waszce przeszkadzać;) Ja trzymam kciuki, żeby dobrze napisała:thumbs: trzymaj, zeby szybko :lol: eria napisał(a):po dwóch jak po dwóch...ale po 10-ciu ?? :placz::angryy: no własnie :-( Alicja napisał(a):Waszka diluje kotami Napisałaś :razz:????????????????????????????????????????? :kciuki: na targu - jedyne 10 zł :evil_lol: NIE napisałam!!! :roll: Bullila.nl napisał(a):http://img146.imageshack.us/img146/414/dsc0094i.jpg ale sie upackal Witaj pisarko Witaj Bulillo co nie wie, że mam SUKĘ :diabloti: Pysia napisał(a):No właśnie?????????????????????????????? j.w. Doginka napisał(a):Jak może pisać, jak Jej nie dajemy:evil_lol: Pisz Waszeczko, pisz wstałam, jem śniadanie i piszę :shake: Quote
Tekla64 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ale z tego co widze to nie to i nie tam gdzie MASZ PISAC !!!:razz: jak to rozmawialas i co z tej rozmowy wyniklo? ze dzis do ktorej masz oddac? czy moze masz jeszcze dyspense? mila skup sie i zrob nam wszytskim dobrze a sobie najlepiej:lol: skoncz te meki Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Tekla64 napisał(a):ale z tego co widze to nie to i nie tam gdzie MASZ PISAC !!!:razz: jak to rozmawialas i co z tej rozmowy wyniklo? ze dzis do ktorej masz oddac? czy moze masz jeszcze dyspense? mila skup sie i zrob nam wszytskim dobrze a sobie najlepiej:lol: skoncz te meki zrobię nam wszystkim dobrze :evil_lol: a z rozmowy wynikało, ze mam siedzieć i pisać, że mogłam się wziąć za to kilka dni wcześniej (nie wspominając, że kilka lat wcześniej) to bym zdążyła :oops: no święta prawda :roll: :hand: Quote
anetta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Na grilla :evil_lol: O tym nie pomyślałam :PROXY5: To nie przeszkadzam :scared: Jak napiszesz to promotorowi daj kociaka :evil_lol: za to że dał Ci więcej czasu. Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 anetta napisał(a): Jak napiszesz to promotorowi daj kociaka :evil_lol: za to że dał Ci więcej czasu. po co jak napisze :crazyeye: teraz niech mu da kocią mame z kociakami , sie facet zajmie , czas mu poleci sam nie będzie wiedział kiedy , a Waszka spokojnie napisze :multi: :multi: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Monika :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dobra już zmieniam trzymanie na szybko i dobrze:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dżisys :loveu:....wytapirowałaś im kudełki :grins: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 no to w przerwie pokazę wam dzieciaczki :loveu: Dzika Puma Leśna :loveu: Rodzyneczek Quote
aga1215 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ale słodziaki:loveu: Nasz czarny koteczek już był u weta. Na szczęście wykluczył raka oka, jest jakiś stan zapalny. Smarują mu maścią i cuś tam bierze. A kot, którego w niedzielę nie zjadł Weki w poniedziałek popołudniu złamał łapę :-(. Jest już po operacji. Miał pecha bidak:placz: btw :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Co oznacza skrót btw?:oops::oops::oops: A kociaki punkowcy rewelka:loveu::loveu::loveu: Napisałaś?:razz: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Doginka napisał(a):Co oznacza skrót btw?:oops::oops::oops: A kociaki punkowcy rewelka:loveu::loveu::loveu: Napisałaś?:razz: będąc w temacie :diabloti: kociaki sweet :loveu: :loveu: :loveu: jak ja lubię takie małe gamonie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):będąc w temacie :diabloti: :roflt: nie napisałam jeszcze, piszę, robię mapki, rysunki, na dziś chyba kończę bo mam dość :shake: w ogóle to się załamałam - w sobotę znalazła dom sznupka średnia z rzeszowskiego schroniska - ogłaszałam ją długo, dziewczyny ze schr też i w końcu się udało - przyjechali po nią ludzie a Katowic, a dziś czego się dowiaduję? odwożą ją!!! ale dlaczego? sunia jest kochana, z dziećmi super sie dogaduje, w schronisku nikt nie zatajał przed nimi stanu zdrowia i wieku Corsy - WSZYSTKO było powiedziane, a oni ją odwożą bo jest ZA STARA - nosz qrwa mać! bo poszli z nią do weta i wet patrząc jej w oczy powiedział, że ma reumatyzm i będzie musiała brać jakies leki do końca zycia!!!! nigdy nie zrozumiem ludzi NIGDY!!! :angryy: Quote
Recommended Posts