aga1215 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 malawaszka napisał(a):Bolutek wczoraj zjadł swoją kość - były fotki :lol: a teraz okupuje kuchnię bo gotują się skrzydełka, wcześniej próbował znowu wyjeść kotom z misek ale go przyfilowałam jak pędził do małego pokoju :lol: i tak mi Bolutka brak :cry: Quote
asher Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :o Luna nie podzieliła się kostką z resztkami Kubusia? Zgroza :roll: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 haha dzieliła sie dzieliła, ale nie zdażyłam fot zrobić :lol: jade na wioche to będą fotki :lol: Quote
dbsst Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 o fu do czego mnie w tym domu zmuszaja ;) :lol: Quote
agabass Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 jaka mordzia śliczna i jakie bieluchne ząbki Quote
anetta Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 http://img209.imageshack.us/img209/2990/p73100543vm.jpg :loveu: Quote
Tara Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Luna ma piekne zabki :iloveyou: Czekam na nowe fotki Bolusia :calus: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Kochane dziewcynki :calus: dziś trollki miały jazdę na drewniane stęple :lol: coś nowego pojawiło się na podwórku :lol: chodź Bolek pokażę Ci coś :lol: ale wypas co? no chodźź co się tak guzdrasz iiide iiidee, ale widzisz kłód mi pod nogi narzucali :lol: coś tam wynalazła? Quote
Alicja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :lol: :lol: :lol: zdjęcia i komentarz na 6 z + :angel: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 dzięki :oops: ale moje drogie panie to jeszcze nie koniec 8) możemy się pobawić patyczkami??? :multi: taak dużo ich jest :angel: patrz Bolek patrz tu są takie fajne do gryzienia :angel: wiem już znalazłame - dzięki Luna są naprawdę ekstra :P mniam mniam pyych świeżutkie dość ciężkie to chyba mi na długo starczy :angel: ejj Bolek chodź tu są takie fajne małe możemy popsuć :o :o :o oo rzesz Ty zwariował!!! :o Bolek co robisz głupku?? lepiej się ulotnię bo będzie na mnie :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: Bolek sie nie rozdrabnia :lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 to stęple do podtrzymania stropu jak będzie lany :lol: a potem albo sprzedamy albo do kominka zostanie :wink: Quote
arima Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :oops: :oops: o ja głooopia :oops: :oops: nawet nie wiem co to stemple :oops: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 no bo jak się zalewa strop to robi się drewniane rusztowanie i do tego pręty stalowe, i żeby to nie wisiało w powietrzu bo się zawali jak zaleją betonem to się podpiera tymi stęplami :fadein: Quote
Camara Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='malawaszka'] :o :o :o oo rzesz Ty zwariował!!! :o Bolek co robisz głupku?? ja nie mogęęęęę :roflt: :laugh2_2: :jumpie: Quote
Camara Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 i sprostowanie! stęple nie nadają się do kominka !!! bo są z drzew iglastych, które jak sie palą to wydzielają dużo tłustej sadzy i komin się zapycha ... acha.. a ja taka moondra jezdem :haha: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Camara napisał(a):i sprostowanie! stęple nie nadają się do kominka !!! bo są z drzew iglastych, które jak sie palą to wydzielają dużo tłustej sadzy i komin się zapycha ... acha.. a ja taka moondra jezdem :haha: hihiihi o proszę - caały czas na dogo uczymy się nowych rzeczy :D więc sprzedamy :lol: Quote
Katerinas Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Waszka Zdjęcia zarąbiaste :angel: :angel: A chałupka Ci rośnie jak na drożdżach :D Jak patrzę na takie zdjęcia zaraz mi się przypomina jak my się budowaliśmy :lol: Rób dużo zdjęć jak dom rośnie... to jedyna okazja. Potem jest co wspominać :wink: Co do stempli to jeśli są sosnowe (a pewnie są) to do kominka nie za dobre. Sosna brudzi komin, tworzy dużo sadzy. Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 rośnie rośnie :angel: a mnie serce rośnie razem z nią i jak tam jestem to jestem przeszczęśliwa :angel: i już mamy dwójkę wspaniałych stróży :D Quote
Katerinas Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ooo... Camara :) Uprzedziłaś mnie :) Ale powiem Ci jeszcze Waszeczka, że my czasami palimy sosną. W sklepach z kominkami (a może też castoramach itepe) są takie tabletki do kominka. Powodują one opadanie sadzy z komina. Najlepsze do kominka jest drewno liściaste. Z iglastych świerk i jodła dają mniej sadzy niż sosna :wink: Quote
Recommended Posts