malawaszka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100']ma za mało wnucząt? :loveu: na to wygląda, że za mało wnucząt i za dużo wolnego czasu :angryy: Quote
Vectra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ty tu nie siedź na dogo Wasiu , tylko marsz do łóżka , rozmnażać się :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti: Quote
Vectra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 malawaszka napisał(a):zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti: nie wnikam jak , czekam na efekty :diabloti: Quote
Nayantara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ekhm, nie wnikam w waszą rozmowę, ale wygląda bardzo pasjonująco xD Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 malawaszka napisał(a):zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti: jak po bożemu nie możesz odczuwać przyjemności więc modle się abyś nie miala tego na O.....:diabloti: Quote
eria Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 i jak się powiodło rozmnażanie ???? :evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 malawaszka napisał(a):zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti: Ja po bozemu to tylko od tylca moja droga....blizej krzyza:cool1: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Ja po bozemu to tylko od tylca moja droga....blizej krzyza:cool1: hahahahahahaha ale jak dupka w dupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):hahahahahahaha ale jak dupka w dupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak,i to wlasnie jest bezpieczny sex:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Tak,i to wlasnie jest bezpieczny sex:evil_lol: hahahahahaha to Waszka tak nie rób bo to bezpieczny sex więc grzech i zero rozmnażania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Lomatko cos przegapilam????:crazyeye: ja myslalam ze one teraz kuchnie se gipsuja, montuja ,koloruja itd itp a tu o rozrodzie :-o z niecierpliwoscia czekam na efekty obu dzialan jakby co:multi: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 trza było wczoraj dzwonić z tymi instrukcjami :shake: aha! czy u Was też jest śnieg i nadal sypie???? :shock: Quote
Tekla64 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 u mnie zimno, mokro, buro , wieje i jest ze tak powiem brzydka jesien ale nie ma bialego z nieba za to mi wystarcza ze wieje a tego bardzo nie lubie. Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 u mnie sypie gruby śnieg - wielkie płaty i tak już od nocy sypie!!!! :placz: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 i na dowód - zdjęcia zrobione przed chwilą ale już nieaktualne bo sypie i sypie i śniegu coraz więcej :placz: a ja zamiast kaloszy kupiłam sobie adidasy :placz: :lol: szczęście od Pepy aż promieniuje :lol: za to ten debil ma frajdę Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 darmowe śniadanko mniam mniam Quote
eria Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U mnie narazie się wszystko topi co spada,ale płatki też dość solidne :placz::placz::placz: koszmar ! ŻĄDAM SNU ZIMOWEGO ! Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 złota polska jesień ciąg dalszy :mad: i dalej sypie :crazyeye: matko gdzie ja sie przeprowadziłam :lol: Quote
lolka75 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 wlasnie z erykiem ogladalismy zdjecia Wasi... i moj syn zapytal: "mozemy pojechac do tej Waszki? dzisiaj?" takze Wasiu szykuj materace bo bedziesz miala najazd z niderlandow:grins: kochamy snieeeeeg:placz: ale seryjnie to u nas dopiero zaczynaja zolcic sie liscie:roll:... co ONI zrobili z krajem moich ojcow:shake::diabloti: Quote
Recommended Posts