Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti:

jak po bożemu nie możesz odczuwać przyjemności więc modle się abyś nie miala tego na O.....:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
zadzieram kiece i lece - kołderka już zagrzana więc po bożemu - pod kołdrą :diabloti:

Ja po bozemu to tylko od tylca moja droga....blizej krzyza:cool1:

Posted

agbar napisał(a):
Ja po bozemu to tylko od tylca moja droga....blizej krzyza:cool1:

hahahahahahaha ale jak dupka w dupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahahahaha ale jak dupka w dupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak,i to wlasnie jest bezpieczny sex:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Tak,i to wlasnie jest bezpieczny sex:evil_lol:

hahahahahaha to Waszka tak nie rób bo to bezpieczny sex więc grzech i zero rozmnażania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lomatko cos przegapilam????:crazyeye:
ja myslalam ze one teraz kuchnie se gipsuja, montuja ,koloruja itd itp a tu o rozrodzie :-o
z niecierpliwoscia czekam na efekty obu dzialan jakby co:multi:

Posted

i na dowód - zdjęcia zrobione przed chwilą ale już nieaktualne bo sypie i sypie i śniegu coraz więcej :placz: a ja zamiast kaloszy kupiłam sobie adidasy :placz: :lol:

szczęście od Pepy aż promieniuje :lol:

za to ten debil ma frajdę

Posted

wlasnie z erykiem ogladalismy zdjecia Wasi... i moj syn zapytal: "mozemy pojechac do tej Waszki? dzisiaj?"
takze Wasiu szykuj materace bo bedziesz miala najazd z niderlandow:grins:
kochamy snieeeeeg:placz:
ale seryjnie to u nas dopiero zaczynaja zolcic sie liscie:roll:... co ONI zrobili z krajem moich ojcow:shake::diabloti: