AnkaG Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To ja też trzymam kciuki. :lol: Moi weci też mnie mało kasują - wiedzą, że cienko z kasą i banda psów. :cool3: Quote
Pysia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czy Ty babo zwykłego dachowca nawet zdrowego mieć nie mozesz ? :crazyeye: Gadają ze rasowce takie chorowite :roll: Ja to chyba pójdę na kolanach na Jasną Góre w podziece :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Pysia napisał(a):Czy Ty babo zwykłego dachowca nawet zdrowego mieć nie mozesz ? :crazyeye: Gadają ze rasowce takie chorowite :roll: Ja to chyba pójdę na kolanach na Jasną Góre w podziece :evil_lol: no właśnie no :placz: a w podzęce za co? że mam chorowite gadzine? :question: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 no i kurka wodna nie pojechałam do weta :angryy: ZASPAŁAM :crazyeye: a stąd to nie tak hop siup i do 12 bym nie zdażyła ,a nasz pan doctor tylko do 12 dziś :placz: szlag by to no :roll: Quote
Vectra Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):no i kurka wodna nie pojechałam do weta :angryy: ZASPAŁAM :crazyeye: a stąd to nie tak hop siup i do 12 bym nie zdażyła ,a nasz pan doctor tylko do 12 dziś :placz: szlag by to no :roll: znam to uczucie , ciągle zasypiam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):no właśnie no :placz: a w podzęce za co? że mam chorowite gadzine? :question: No co Ty babsztylu! Za to, że ma rasowa gadzina i jest ok ;) Tfu tfu - bo już leciwa wszystka :roll: Zrób wymaz z tych miejsc i antybiogram zanim zaczniesz czyms smarować!! Dzisiaj juz nie smaruj zeby jutro mógł pobrać zeskrobine. Quote
weszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No co za pańcia! Żeby zaspać do weta :evil_lol::eviltong: Quote
asher Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Waszko, nadrobiłam zaległości u Ciebie i podziałało terapeutycznie :loveu: Mam nadzieję, że dolegliwości Fifkowe to nic poważnego :kciuki: Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):aha i chyba ostatni raz tak skubię Lunę - dziś kawałek dupki i po kawałku na kazdym udku i dość mam i ja i ona - masakra - tam jej się za mocno te włosy trzymają albo nie wiem co bo nie jest tak łatwo jak w innych miejscach :shake: chyba, że następnym razem nie będzie miała aż tyle tego futra misiowego :roll: bo norrrmalnie już mi się nie chce, ale szok - okazało się, że Luna wcale nie jest taka gruba jak się mogło wydawać :lol: A mnie się wydaje, że nie powinnaś doprowadzać do takiego stopnia zamisiaczenia, jak włos krótszy to łatwiej się rwie - przynajmniej u nas tak było. Próbowałaś lateksem? :razz: Trzymma kciuki, żebyś następnym razem do weta nie zaspała :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 asher napisał(a):Waszko, nadrobiłam zaległości u Ciebie i podziałało terapeutycznie :loveu: Mam nadzieję, że dolegliwości Fifkowe to nic poważnego :kciuki: cieszę się niezmiernie :loveu::loveu::loveu: :calus: Justa - też hameryke odkryłaś - ja wiem, że nie powinnam, ale cóż z tego :lol: za każdym razem sobie obiecuję, że wezmę się za to wcześniej, ale cóż z tego :lol: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja zawsze sobie obiecuję, że na kilka dni przed wystawą trochę podrasuje moje burki i zawsze robię je dopiero w ostatniej chwili:evil_lol::cool3::evil_lol: Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):Justa - też hameryke odkryłaś - ja wiem, że nie powinnam, ale cóż z tego :lol: za każdym razem sobie obiecuję, że wezmę się za to wcześniej, ale cóż z tego :lol: Eeeeeeej... chciałam być pomocna, a Wy tu pfff.. :placz: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Justa napisał(a):Eeeeeeej... chciałam być pomocna, a Wy tu pfff.. :placz: jeszcze jakbyś mnie batem pogoniła do tego to byłoby super :lol: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):jeszcze jakbyś mnie batem pogoniła do tego to byłoby super :lol: Ja Cię mogę psami poszczuć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC;) Quote
Alicja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [FONT=Arial]Przyszłam rzec Dzień Dobry :razz:[/FONT] Quote
Justa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 malawaszka napisał(a):jeszcze jakbyś mnie batem pogoniła do tego to byłoby super :lol: Zobaczysz.. Przyjdę i będę Cię gnębić żebyś Lunę odgruzowała:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Justa napisał(a):Zobaczysz.. Przyjdę i będę Cię gnębić żebyś Lunę odgruzowała:diabloti: czekam z niecierpliwością :errrr: zważając na tempo zarastania Lunety to zacznij się powoli pakować :cool3: w poniedziałek mam nadzieję, że uda mi się już do weta uderzyć - kombinuję jak to zrobić, zeby zabrać wszystkie trzy panny :mdleje: Quote
Vectra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 malawaszka napisał(a):czekam z niecierpliwością :errrr: zważając na tempo zarastania Lunety to zacznij się powoli pakować :cool3: w poniedziałek mam nadzieję, że uda mi się już do weta uderzyć - kombinuję jak to zrobić, zeby zabrać wszystkie trzy panny :mdleje: Masz kontenerek ? ;) Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 mam - na kota - psy się już nie zmieszczą :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 malawaszka napisał(a):mam - na kota - psy się już nie zmieszczą :evil_lol: Dobrze się postarasz , to upchniesz we trzy .. nie zjedzą się , bo się nie ruszą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 i będzie jak na wystawach - wrzeszczący kontenerek i podskakujący :evil_lol: czy u was też dogo jest taaaaakieeee szeroookieeeeeee????? :crazyeye: Quote
eria Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 nooo jest szerokie :evil_lol: aż tematów nie poznaję, swojego to szukałam i szukałam hihihi Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 haha dokładnie - teraz przeglądanie subskrypcji zajmuje więcej czasu :evil_lol: ale przywykniemy - przynajmniej reklama nie ładuje się na treść :multi: Quote
Recommended Posts