Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Ty babo zwykłego dachowca nawet zdrowego mieć nie mozesz ? :crazyeye: Gadają ze rasowce takie chorowite :roll:
Ja to chyba pójdę na kolanach na Jasną Góre w podziece :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Czy Ty babo zwykłego dachowca nawet zdrowego mieć nie mozesz ? :crazyeye: Gadają ze rasowce takie chorowite :roll:
Ja to chyba pójdę na kolanach na Jasną Góre w podziece :evil_lol:

no właśnie no :placz:

a w podzęce za co? że mam chorowite gadzine? :question:

Posted

no i kurka wodna nie pojechałam do weta :angryy: ZASPAŁAM :crazyeye: a stąd to nie tak hop siup i do 12 bym nie zdażyła ,a nasz pan doctor tylko do 12 dziś :placz: szlag by to no :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
no i kurka wodna nie pojechałam do weta :angryy: ZASPAŁAM :crazyeye: a stąd to nie tak hop siup i do 12 bym nie zdażyła ,a nasz pan doctor tylko do 12 dziś :placz: szlag by to no :roll:

znam to uczucie , ciągle zasypiam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie no :placz:

a w podzęce za co? że mam chorowite gadzine? :question:

No co Ty babsztylu! Za to, że ma rasowa gadzina i jest ok ;) Tfu tfu - bo już leciwa wszystka :roll:

Zrób wymaz z tych miejsc i antybiogram zanim zaczniesz czyms smarować!! Dzisiaj juz nie smaruj zeby jutro mógł pobrać zeskrobine.

Posted

Waszko, nadrobiłam zaległości u Ciebie i podziałało terapeutycznie :loveu:

Mam nadzieję, że dolegliwości Fifkowe to nic poważnego :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
aha i chyba ostatni raz tak skubię Lunę - dziś kawałek dupki i po kawałku na kazdym udku i dość mam i ja i ona - masakra - tam jej się za mocno te włosy trzymają albo nie wiem co bo nie jest tak łatwo jak w innych miejscach :shake: chyba, że następnym razem nie będzie miała aż tyle tego futra misiowego :roll: bo norrrmalnie już mi się nie chce, ale szok - okazało się, że Luna wcale nie jest taka gruba jak się mogło wydawać :lol:

A mnie się wydaje, że nie powinnaś doprowadzać do takiego stopnia zamisiaczenia, jak włos krótszy to łatwiej się rwie - przynajmniej u nas tak było. Próbowałaś lateksem? :razz:

Trzymma kciuki, żebyś następnym razem do weta nie zaspała :lol:

Posted

asher napisał(a):
Waszko, nadrobiłam zaległości u Ciebie i podziałało terapeutycznie :loveu:

Mam nadzieję, że dolegliwości Fifkowe to nic poważnego :kciuki:

cieszę się niezmiernie :loveu::loveu::loveu: :calus:

Justa - też hameryke odkryłaś - ja wiem, że nie powinnam, ale cóż z tego :lol: za każdym razem sobie obiecuję, że wezmę się za to wcześniej, ale cóż z tego :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Justa - też hameryke odkryłaś - ja wiem, że nie powinnam, ale cóż z tego :lol: za każdym razem sobie obiecuję, że wezmę się za to wcześniej, ale cóż z tego :lol:

Eeeeeeej... chciałam być pomocna, a Wy tu pfff.. :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeszcze jakbyś mnie batem pogoniła do tego to byłoby super :lol:

Zobaczysz.. Przyjdę i będę Cię gnębić żebyś Lunę odgruzowała:diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Zobaczysz.. Przyjdę i będę Cię gnębić żebyś Lunę odgruzowała:diabloti:

czekam z niecierpliwością :errrr: zważając na tempo zarastania Lunety to zacznij się powoli pakować :cool3:

w poniedziałek mam nadzieję, że uda mi się już do weta uderzyć - kombinuję jak to zrobić, zeby zabrać wszystkie trzy panny :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
czekam z niecierpliwością :errrr: zważając na tempo zarastania Lunety to zacznij się powoli pakować :cool3:

w poniedziałek mam nadzieję, że uda mi się już do weta uderzyć - kombinuję jak to zrobić, zeby zabrać wszystkie trzy panny :mdleje:

Masz kontenerek ? ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
mam - na kota - psy się już nie zmieszczą :evil_lol:

Dobrze się postarasz , to upchniesz we trzy .. nie zjedzą się , bo się nie ruszą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: