Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tangerine74']
Kłamczucha:mad: a uszy zwiędnięte z bólu i kuuuupska do zbierania? :evil_lol:

a racja! zapomniałam o tych dobrach, którymi mnie obdarowują hojnie :mdleje: aleee kupiłam super kupozbieracz AS :evil_lol: prawie sam kupy zbiera :lol: (podpatrzony u Pysi)

Gimloń kastratek zauważa mnie juz na spacerach :multi: I mniej drze się na inne psy :multi: I dużo uwazniej agilituje :multi: A to dopiero 3 tygodnie minęły i poziom testosteronu jeszcze będzie spadał :p

tak trzymać :klacz: Czytałaś co z Miszy wylazło jaki pieron? też potrzebna kastracja bo chłopak ma libido za dziesięciu :shake: no i dalej szuka domku :placz:

[quote name='lolka75']i jeszcze kudly wszedzie:multi::loveu:
czescf Wasiu:loveu:
a mojito jest super.....sama se zrob
bacardi, sok cytrynowy, cukier (powinien byc trzcinowy....ale nie musi) listki miety i plasterki limonki;)

moje się nie kudlą :eviltong::loveu: ahhh kiedyś kiedyś sobie zrobię

[quote name='tangerine74']OOO! To ja to piłam :crazyeye: Pychotka, a ten cukier trzcinowy na soku cytrynowym na brzegu szklanki... :loveu: Rewelacja!

aaaa mniammm :mdleje:

[quote name='AlKil']Od rana o alkoholach...:evil_lol:

pić nie można to chociaż pogadamy :lol:

Witaj Mo! Obejrzałam fotaski i Ci pozazdrościłam tych ślicznych kolorków jesieni. U mnie jest cholernie mokro, bo pada, pada i pada. Psy po spacerze ubłocone, ja ubłocona, podłoga ubłocona... :p

u nas też już znowu pada i wieje :angryy:

[quote name='Doginka']
Waszko fotki pięknie pokazują jesień, więc nie gniewj się już na łaparacik;)

na obiektyw się gniewam :placz:

[quote name='lolka75']http://www.foody.pl/strony/1/i/539.php?katalog=1&table=alcohol&id=7
tu jest przepis dokladny:cool3:

senkju :Rose:

Posted

http://img407.imageshack.us/img407/1571/dsc0391em9.jpg
Panna Peproszka :lol::loveu:

[quote name='malawaszka']to co? sprzedajemy? :errrr:

haha żartowałam - jak im przestanie pachnieć sklepem to polubią :evil_lol:

To całkiem niegłupia myśl - że sprzedajemy :cool3:
Jak mi nie uznają reklamacji (bo chcę oddać to badziewie, nie w zapachu sklepu rzecz, a w beznadziejnym zaprojektowaniu :roll:), to ci dam na bazarek.
BTW, po takiej reklamie to na pewno tłumy się rzucą kupować :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

ahh fajnie że mówicie, że Wam się podobają :lol: są nieudane i już :lol:

Proszę Was o pomoc!

Zbieramy na kastrację i zrobienie porządku z zębami sznaucerka mini wyciągniętego ze schronu w Tychach, niestety Misza nie może zostać w Łodzi bo kazało się, że jest zupełnie inny niż się wydawało w schronie - on miał tam depresję, a po wyjściu na wolnośc okazał się być wulkanem energii i małym dominancikiem - jednak przed wydaniem go do nowego domu chcemy go wykastrować i te zęby bo okazało się że ma tam jakąś straszną miazgę :shake: potrzeba ok 230 zł - niby nie dużo, ale... tu na hotel Benjego staruszka sznaucera w hotelu, tu inne psy i ja już jestem bankrutem :placz: a jakby kilka osób się dołożyło po kilka złotych to byłoby to wszystko znacznie łatwiejsze - bardzo Was proszę jak ktoś może :modla:

Posted

http://img521.imageshack.us/img521/2898/dsc0378ol0.jpg
ALE JĘZOREK SLICZNY I PEPUNIA KSIĘŻNICZKA PIEKNIE WYSZŁA. MNIE SIE PODOBAJĄ.
Bardzo Moniczko dziękuje za tą prośbę o pomoc to u mnie jest Miszka i bardzo chcę mu pomóc tylko jestem obecnie spłukana. Wetka się zlitowała i daje mi narazie leki na krechę ale czeka nas zabieg kastracji (konieczny w jego przypadku i zrobienie porządku z zabkami, które mu dokuczają teraz jest na środkach przeciwbólowych).

Posted

Pieknan jesienne foty:multi:

malawaszka napisał(a):
ahh fajnie że mówicie, że Wam się podobają :lol: są nieudane i już :lol:

Proszę Was o pomoc!

Zbieramy na kastrację i zrobienie porządku z zębami sznaucerka mini wyciągniętego ze schronu w Tychach, niestety Misza nie może zostać w Łodzi bo kazało się, że jest zupełnie inny niż się wydawało w schronie - on miał tam depresję, a po wyjściu na wolnośc okazał się być wulkanem energii i małym dominancikiem - jednak przed wydaniem go do nowego domu chcemy go wykastrować i te zęby bo okazało się że ma tam jakąś straszną miazgę :shake: potrzeba ok 230 zł - niby nie dużo, ale... tu na hotel Benjego staruszka sznaucera w hotelu, tu inne psy i ja już jestem bankrutem :placz: a jakby kilka osób się dołożyło po kilka złotych to byłoby to wszystko znacznie łatwiejsze - bardzo Was proszę jak ktoś może :modla:

Czy ja moge jakiegos linka albo cus?

Posted

Bardzo malownicza jesień macie koleżanko

Rudy kot w terenie :multi::multi::multi::multi::multi:
Pepa ma mistrza za spojrzenie niby nic a diabeł za rzesa się kryje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

doberek :cool1:

artykuł Doginka - nie artykół :mdleje: :evil_lol:

a wczoraj był świetny reportaż na tvn24 Prosto z Polski ze Swarzędza - pierwszy raz w tv zostały przedstawione problemy bezdomności psów w Polsce od samego sedna sprawy czyli od niekontrolowanego rozmnażania i handlowania psami masowo na bazarach, było o sterylizacji, było o przepełnionych schroniskach (głównie o tym w Swarzędzu bo o nim był głównie reportaż) - naprawdę byłam pod wrażeniem, ze wreszcie ktoś zrobił tak sensowny program!!! oby tak dalej :kciuki:

Posted

[quote name='Marcino1978']coś jeszcze o swarzędzu tez z tvn24
http://www.tvn24.pl/2164000,0,0,1,1,nie-przyjaciele-zwierzat,wideo.html

[quote name='LeCoyotte']o tu też nie umiom pisać, nie jezdem sam:multi::evil_lol:
Szkoda, że nie widziałem, ale gratuluje tvnowi udanego reportażu:)

obejrzyj sobie - to jest to co Marcino dał link - jedynie końcówka taka sobie, bo chyba dostał cynk że czas się kończy, ale generalnie - szacun ;)