madziamn Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Moniczko jak sie czujesz? Jesteśmy z Tobą. Quote
Pysia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Daję Ci w prezencie moja dzisiejszą najbardziej ulubioną fotkę abyś się uśmiechnęła Zmorka- Struś.... ;) Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bardzo mi przykro z powodu Babci :-( Sama w kwietniu pożegnałam swoją :-(wiem co czujesz.... Quote
malawaszka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dziękuję Wam kochani raz jeszcze! Wróciłam właśnie do domu - padam na pyszczek, mnóstwo emocji, wczoraj i dzisiaj 5h podróż - muszę się przespać... Babcia już pożegnana... ['] Quote
AnkaG Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 To są te chwile, których nie można zapomnieć. Wspominaj babcię - te dobre chwile i nie smuć się. (*) Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 rany ja nadal jestem zmęczona... dziś musiałam wstać znowu o 6 rano :mdleje: Jak nas nie było to J opiekował się dziepsinkami - zdał egzamin na tatę na 6 :loveu::loveu::loveu: to był Jego chrzest bojowy :lol: dostałam relację ze spacerów hihihi, panny biegały z Nim bez smyczy i słuchały :multi: a to jeszcze fotki z Pogorii przyszedł kolega Pepa standardowo olewka ups nie wie że ryzykuje zyciem :lol: Quote
eria Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/3670/dsc0135iz9.jpg ja nie moge, wzrok Luny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 a potem jego pani wzięła NASZ patyk i rzuciła SWOJEMU psu :-o:mad: :lol: ale odzyskałyśmy go :evil_lol: Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Moniczko miło zobaczyc psinki a ten wzrok Luny zabójczy wyraźnie mówi że to jej patyk i wara:angryy: innym od niego:lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Tak - patyki - wszystkie są tylko jej! wczoraj poszatkowała na kawałki patyk, który jej rzucałam i jak podchodziłam, żeby go wziąć i rzucić znowu to zapakowała do pyska chyba z 7 kawałków i uciekła :lol: a dziś paskuda chciała ugryźć Pepuchę w windzie bo Pepa trzymała sobie patyk :mad: Quote
tangerine74 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bardzo mi przykro z powodu śmierci Babci. Wróciłam z Bieszczad. Było wspaniale. Jak się obrobię, to oczywiście wstawię Gimlasiowe foto górskie i coś więcej napiszę o wędrowaniu i spotkaniu z psią rodziną. Quote
aga1215 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Monika - dopiero teraz zawędrowałam do Ciebie - tak mi przykro, wiem, co przeżyłaś ........ Quote
LeCoyotte Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/3670/dsc0135iz9.jpg jakie spojrzenie :lol::roflt: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='tangerine74']Bardzo mi przykro z powodu śmierci Babci. Wróciłam z Bieszczad. Było wspaniale. Jak się obrobię, to oczywiście wstawię Gimlasiowe foto górskie i coś więcej napiszę o wędrowaniu i spotkaniu z psią rodziną. dzięki kochana i czekam na bieszczadzkie opowieści i fotki - nie mam w tym roku wyjazdu urlopowego więc napawam się fotkami znajomych [quote name='aga1215']Monika - dopiero teraz zawędrowałam do Ciebie - tak mi przykro, wiem, co przeżyłaś ........ dzięki Aguś [quote name='LeCoyotte']http://img227.imageshack.us/img227/3670/dsc0135iz9.jpg jakie spojrzenie :lol::roflt: a z gardła dobywał się głuchy warkot... ;) Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 bojam się Luny :p.....aż w kompie słychać jak warczy :evil_lol:.... ale te twoje badziewie :cool1:fajne foty cyka :roll:.....kiedy jesteś w Jebiu ?? Quote
aga1215 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Monika nie wiesz przypadkiem jak zmienić tytuł galerii? Bo wpisuje mi jako tytuł posta :angryy: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja']bojam się Luny :p.....aż w kompie słychać jak warczy :evil_lol:.... ale te twoje badziewie :cool1:fajne foty cyka :roll:.....kiedy jesteś w Jebiu ?? nie wiem kiedy - Madz mi jeszcze nic nie napisała :mad::lol: [quote name='aga1215']Monika nie wiesz przypadkiem jak zmienić tytuł galerii? Bo wpisuje mi jako tytuł posta :angryy: nie wiem - też mi się kiedyś tak działo - napisz do moda galerii żeby zmienił Ci Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 u mnie tez słychac warkot Luniastej wrrrr...to mój patyk...wrrrrr...:razz: Quote
AlKil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witaj Mo!!!:lol: Obejrzałam zdjęcia.:evil_lol: Quote
Recommended Posts