Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']Przepraszam bardzo ale my gorole jesteśmy a nie ślązaki :mad: Jesteśmy z Zagłębia :diabloti: Ty to masz kurcze daleko :roll: Właśnie :p howk!!!!! jak mawiał stary indianin:diabloti: Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol: Skarbie ale jak wynika z postów to ich tam na Ślasku jest wiecej:p ...wiec nic innego nie pozostaje jak to Tobie sie przeprowadzic:diabloti: ;) ....rozwazalas taka propozycje??? Ja wiem,ze Wroclaw jest piekny i ma dusze..ale....:lol: :diabloti: Amen :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']Amen :diabloti: A co Ty dzisiaj taka ugodowa i zgodna z moimi slowami???hmmm?:diabloti: mam weszyc jakis podstep? czy dzien dobroci???:diabloti: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol: Skarbie ale jak wynika z postów to ich tam na Ślasku jest wiecej:p ...wiec nic innego nie pozostaje jak to Tobie sie przeprowadzic:diabloti: ;) ....rozwazalas taka propozycje??? Ja wiem,ze Wroclaw jest piekny i ma dusze..ale....:lol: :diabloti: wystarczy mi ze TZ pracuje w Zabrzu od pazdziernika i na razie nie ma wizji na szybki powrot :placz: :diabloti: Quote
Payton Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']boszszszsze a co to za umuzykalnione cudo...? Pochodza z W-wy. Czyli masz te talenty niejako pod nosem. To Staffiki urodzone w hodowli z Bullerbyn :lol: Quote
AnkaG Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie: PS mam zgodę na rozpowszechnianie zdjęć. :lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A co Ty dzisiaj taka ugodowa i zgodna z moimi slowami???hmmm?:diabloti: mam weszyc jakis podstep? czy dzien dobroci???:diabloti: :evil_lol: Dzisiaj dzień dobroci albo raczej godziny dobroci bo nie wiem co będzie wieczorem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Radzę uważać :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 I jeszcze jedno Chojraczka. Podpbno szczurek uwielbia robić przegląd futerka Chojraka. Quote
olcha Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pysia napisał(a):Buziaki ;) :buziaki: Nawzajem :eviltong: Dobrze, że Waszka ma takich czujnych przyjaciół :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']Dzisiaj dzień dobroci albo raczej godziny dobroci bo nie wiem co będzie wieczorem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Radzę uważać :diabloti: nie strasz....:mad: mam sie bac???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='AnkaG']I jeszcze jedno Chojraczka. Podpbno szczurek uwielbia robić przegląd futerka Chojraka. psiunia niesamowita...a to male z ogonem :crazyeye: tez smieszne...ze nie gryzie psiuni tylko sie z nim bawi Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Elitesse']wystarczy mi ze TZ pracuje w Zabrzu od pazdziernika i na razie nie ma wizji na szybki powrot :placz: :diabloti: nio to juz nie placz....nie placz..... juz bede slodka ...:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 wasia srasia :diabloti: wracaaaaaaaaaj kochana:loveu: , wracajjj, bo do teatru mamy iść :mad: :loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dzień doberek Babuniu Waszuniu:loveu: Zabierz Swoją ukoffaną córeczkę Pysię i dawaj do mnie .....mam L4 do przyszłego poniedziałku;)....na Śląsk nie macie daleko Quote
PIKA Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='malawaszka']j tylko ta cholerna pustka mnie dobija, mimo tego, że jest Luna to tak łyso na spacerach z jednym psem i wogóle bez sensu Córciu moja :loveu: Mamcia ma lekarstwo :cool3: CTR :razz: :crazyeye: buhahaha :roflt: cuudo :loveu: Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='PIKA']Córciu moja :loveu: Mamcia ma lekarstwo :cool3: CTR :razz: o tak !!!! popieram pomysl !!! :multi: :multi: :multi: Quote
LAZY Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='AnkaG']A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie: PS mam zgodę na rozpowszechnianie zdjęć. :lol: Dobrze, ze uprzedziłaś o szczurku i jego dobrych zamiarach, bo moznaby pomyśleć, ze to pasożyt. A oni tak świetnie w symbiozie zyją:multi: Monika...doskonale Cię rozumiem...:buzi: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='PIKA']Córciu moja :loveu: Mamcia ma lekarstwo :cool3: CTR :razz: to jest fantastyczny pomysł :loveu: :loveu: Monika wiem co mówie ;) Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 olcha napisał(a)::buziaki: Nawzajem :eviltong: Dobrze, że Waszka ma takich czujnych przyjaciół :loveu: Dałabym się za nią posiekać :loveu: Ale nie mów jej tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Waszeczko, chcę ci życzyć spokojnej nocy i powiedzieć ci, że brakuje tu ciebie :loveu: Jak ciebie nie ma to grasuje tu taka jedna i wyma****e (zaraz mi wypipkuje :evil_lol:) kijami i krzyczy :roll:, ale mówi, że cię kocha... więc muszę jej wybaczyć :lol:.....................choć niechętnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 mmbbaj napisał(a):Waszeczko, chcę ci życzyć spokojnej nocy i powiedzieć ci, że brakuje tu ciebie :loveu: Jak ciebie nie ma to grasuje tu taka jedna i wyma****e (zaraz mi wypipkuje :evil_lol:) kijami i krzyczy :roll:, ale mówi, że cię kocha... więc muszę jej wybaczyć :lol:.....................choć niechętnie :evil_lol: To ja grasuję jakby ktoś nie wiedział :grins::grins::grins::grins::grins: Quote
malawaszka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 po raz enty dziękuję Wam że jesteście :loveu: [quote name='Payton']Monika, przyjezdzaj do mnie. Urlop ci u TD zalatwie :razz::eviltong:. Pisalam ci juz, ze nas przybedzie i popatrz z jakiej uzdolnionej rodziki nasze male pochodzi. To Tania- siostrzyczka naszej Kiry a to Kira boszzz kiedy ją odbieracie??? muszę KONIECZNIE załapać się na mizianko - jest boska :loveu: a z tym urlopem to tak łatwo ni ma :shake: [quote name='AnkaG']A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie: PS mam zgodę na rozpowszechnianie zdjęć. :lol: AnkaG super symbioza :loveu: a na CTRa czekam - ale tak jak mówiłam wcześniej będzie dopiero na lato - chciałam żeby Bolesławek był dobrym dziadziuniem dla małego CTRka i nie zdążyłam :-( Quote
resuruss Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Waszus!!!Bolus bedzie pilnowal maluszka - jestem tego pewna!!!!! Kocham Cię :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niufek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Dałabym się za nią posiekać :loveu: Ale nie mów jej tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: , to i ja nawet wiem , samas mi to powiedziala :eviltong: , a i Waszka pewnie nie glupia i dawno sama do tego doszla ,nikt jej mowic nie musi ,a ze tys taka Waszce wierna ,to i ja dam sie posiekac za nia :loveu: . Ze galeria pikna ,gadoc tu ni muse . Waszka ,ja bedziesz miala wsystkigo dosyc , pakoj psioki i do mnie , Pysia da ci adres :evil_lol: , misca doc u mnie , a rozrywki , hoho , dosyc zajecia ;) . Quote
Recommended Posts