Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol:

Skarbie ale jak wynika z postów to ich tam na Ślasku jest wiecej:p ...wiec nic innego nie pozostaje jak to Tobie sie przeprowadzic:diabloti: ;) ....rozwazalas taka propozycje??? Ja wiem,ze Wroclaw jest piekny i ma dusze..ale....:lol: :diabloti:
Amen :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol:

Skarbie ale jak wynika z postów to ich tam na Ślasku jest wiecej:p ...wiec nic innego nie pozostaje jak to Tobie sie przeprowadzic:diabloti: ;) ....rozwazalas taka propozycje??? Ja wiem,ze Wroclaw jest piekny i ma dusze..ale....:lol: :diabloti:

wystarczy mi ze TZ pracuje w Zabrzu od pazdziernika i na razie nie ma wizji na szybki powrot :placz: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']boszszszsze a co to za umuzykalnione cudo...?

Pochodza z W-wy. Czyli masz te talenty niejako pod nosem. To Staffiki urodzone w hodowli z Bullerbyn :lol:

Posted

A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie:

PS mam zgodę na rozpowszechnianie zdjęć. :lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A co Ty dzisiaj taka ugodowa i zgodna z moimi slowami???hmmm?:diabloti:
mam weszyc jakis podstep? czy dzien dobroci???:diabloti: :evil_lol:
Dzisiaj dzień dobroci albo raczej godziny dobroci bo nie wiem co będzie wieczorem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Radzę uważać :diabloti:

Posted

Dzień doberek Babuniu Waszuniu:loveu:
Zabierz Swoją ukoffaną córeczkę Pysię i dawaj do mnie .....mam L4 do przyszłego poniedziałku;)....na Śląsk nie macie daleko

Posted

[quote name='malawaszka']j tylko ta cholerna pustka mnie dobija, mimo tego, że jest Luna to tak łyso na spacerach z jednym psem i wogóle bez sensu

Córciu moja :loveu: Mamcia ma lekarstwo :cool3: CTR :razz:

:crazyeye: buhahaha :roflt: cuudo :loveu:

Posted

[quote name='AnkaG']A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie:

Dobrze, ze uprzedziłaś o szczurku i jego dobrych zamiarach, bo moznaby pomyśleć, ze to pasożyt. A oni tak świetnie w symbiozie zyją:multi:

Monika...doskonale Cię rozumiem...:buzi:

Posted

olcha napisał(a):
:buziaki: Nawzajem :eviltong:

Dobrze, że Waszka ma takich czujnych przyjaciół :loveu:

Dałabym się za nią posiekać :loveu: Ale nie mów jej tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Waszeczko, chcę ci życzyć spokojnej nocy i powiedzieć ci, że brakuje tu ciebie :loveu: Jak ciebie nie ma to grasuje tu taka jedna i wyma****e (zaraz mi wypipkuje :evil_lol:) kijami i krzyczy :roll:, ale mówi, że cię kocha... więc muszę jej wybaczyć :lol:.....................choć niechętnie :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Waszeczko, chcę ci życzyć spokojnej nocy i powiedzieć ci, że brakuje tu ciebie :loveu: Jak ciebie nie ma to grasuje tu taka jedna i wyma****e (zaraz mi wypipkuje :evil_lol:) kijami i krzyczy :roll:, ale mówi, że cię kocha... więc muszę jej wybaczyć :lol:.....................choć niechętnie :evil_lol:

To ja grasuję jakby ktoś nie wiedział :grins::grins::grins::grins::grins:

Posted

po raz enty dziękuję Wam że jesteście :loveu:

[quote name='Payton']Monika, przyjezdzaj do mnie. Urlop ci u TD zalatwie :razz::eviltong:. Pisalam ci juz, ze nas przybedzie i popatrz z jakiej uzdolnionej rodziki nasze male pochodzi. To Tania- siostrzyczka naszej Kiry

a to Kira

boszzz kiedy ją odbieracie??? muszę KONIECZNIE załapać się na mizianko - jest boska :loveu: a z tym urlopem to tak łatwo ni ma :shake:

[quote name='AnkaG']A to jest Chojrak adoptowany ze schoroniska w Uciechowie. Państwo się trochę obawiali tej adopcji, bo mięli już szczurka ale zobaczcie:

AnkaG super symbioza :loveu:

a na CTRa czekam - ale tak jak mówiłam wcześniej będzie dopiero na lato - chciałam żeby Bolesławek był dobrym dziadziuniem dla małego CTRka i nie zdążyłam :-(

Posted

Pysia napisał(a):
Dałabym się za nią posiekać :loveu: Ale nie mów jej tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: , to i ja nawet wiem , samas mi to powiedziala :eviltong: , a i Waszka pewnie nie glupia i dawno sama do tego doszla ,nikt jej mowic nie musi ,a ze tys taka Waszce wierna ,to i ja dam sie posiekac za nia :loveu: .
Ze galeria pikna ,gadoc tu ni muse .
Waszka ,ja bedziesz miala wsystkigo dosyc , pakoj psioki i do mnie , Pysia da ci adres :evil_lol: , misca doc u mnie , a rozrywki , hoho , dosyc zajecia ;) .