wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 malawaszka napisał(a):ech starość to już chyba jest - zaczynamy gadać o dolegliwościach :evil_lol: znaczy się... ja zaczynam aaaaa chyba lekko bredzisz-jaka starość :crazyeye: może piwka:knajpa: Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 a piwko chętnie - zawsze :evil_lol: a tego palucha nie mogę usztywnić - to mój palec funkcyjny niezbędny w pracy :lol: Quote
Margi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jak nie możesz usztywnić to smaruj maścią przeciwzapalną. Quote
AniaGucio Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Siniaki zejdą, ale z palcem powinnaś iść do lekarza!! Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 swoej rady na GG przeslalam a chlopaki zaczna szalec w galopie ino niech sie wsio dogada hihihi Quote
jambi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 oo, ja widze że najszczęsliwszy z Twoich psiaków pod kątem nowych tymczasków to jest Drops - on sie zawsze dogada :lol: piękne zdjęcia, ale te Nazirowe... http://img827.imageshack.us/img827/1909/dsc0024ui.jpg - Monika - on jest śliczny!!! i powiem Ci, że na tych zdjęciach strasznie mi sie podoba - jak psy w starym dobrym stylu, nie ma tych faflunów latającej sierści (oczywiście każdy może mieć inne zdanie ;) ) wilczy zew napisał(a):nasz nie je surowego mięsa Mój pies jadł praktycznie tylko surowe mięso - jako wkładke, do tego cała masa innych "rzeczy" - taka dieta, naprawde świetna i godna polecenia :) malawaszka napisał(a): na którymś z pierwszych spacerów Nazir walnął mnie w palec środkowy prawej ręki :lol: i nie wiem czy coś mi nie pękło albo nei wiem bo już 3 tydzień palec jest lekko spuchnięty i boli dawno temu podczas spaceru trzymałam Arona na smyczy, wprost przed nosem przeleciał mu Chart, Aron chciał go pogonić, tak szyblo odskoczył i tak sie zawinął, że nie wiem jak, ale uszkodził mi smyczą palec... bolało straszliwie, palec trzykrotnie mi urósł, zmieniał kolory przez kilka ładnych dni i był sztywny, ogólnie do dziś mam zgnieciony paznokieć w tym miejscu... malawaszka napisał(a):a tego palucha nie mogę usztywnić - to mój palec funkcyjny niezbędny w pracy :lol: mój tez był funkcyjny, odpowiedzialny za funkcje "F.O" :diabloti: Quote
Saththa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mój tez był funkcyjny. toz to kciuk prawej reki a ja parworęczna byłam :) tj jestem nadal;) wszystkie kolokwia pisałam a wykładowcy sie wsciekali bo mazałam niesamowicie;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 jambi napisał(a):oo, ja widze że najszczęsliwszy z Twoich psiaków pod kątem nowych tymczasków to jest Drops - on sie zawsze dogada :lol: no :) boski jest nie? :loveu: mój mały terapeuta :) piękne zdjęcia, ale te Nazirowe... http://img827.imageshack.us/img827/1909/dsc0024ui.jpg - Monika - on jest śliczny!!! i powiem Ci, że na tych zdjęciach strasznie mi sie podoba - jak psy w starym dobrym stylu, nie ma tych faflunów latającej sierści (oczywiście każdy może mieć inne zdanie ;) ) no też tak to własnie widzę - stary typ sznupa - wersja sportowo-użytkowa :lol: dawno temu podczas spaceru trzymałam Arona na smyczy, wprost przed nosem przeleciał mu Chart, Aron chciał go pogonić, tak szyblo odskoczył i tak sie zawinął, że nie wiem jak, ale uszkodził mi smyczą palec... bolało straszliwie, palec trzykrotnie mi urósł, zmieniał kolory przez kilka ładnych dni i był sztywny, ogólnie do dziś mam zgnieciony paznokieć w tym miejscu... nie no... aż tak to nie mam bo nie zsiniał - no może na początku odrobinę był innej barwy ale bez szaleństw :lol: mój tez był funkcyjny, odpowiedzialny za funkcje "F.O" :diabloti: znowu nie wiem co Twój skrót oznacza :shake: Saththa napisał(a):Mój tez był funkcyjny. toz to kciuk prawej reki a ja parworęczna byłam :) tj jestem nadal;) wszystkie kolokwia pisałam a wykładowcy sie wsciekali bo mazałam niesamowicie;) same funkcyjne paluchy no no :lol: Quote
wilczy zew Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Wiecie mnie też się te masy kudłów teraz nie podobają! Jambi zawsze dawaliśmy surowe mięso psom ale Kocyk nie chce jeść surowego. Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 mnie się podobają - dodają sznupom elegancji, ale na pewno łatwiejsze w utrzymaniu są te z mniej obfitym i twardszym kudłem, Nazirowi łapy obrosną trochę bo miał tam takie dłuższe tylko one były zniszczone, pokudlone i je obcięłam Quote
jambi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 malawaszka napisał(a):znowu nie wiem co Twój skrót oznacza :shake: dla ułatwienia F___ Off ... to jest środkowy palec... Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zupelnie sie zgadam z malawaszka te obficie owlosione cudne sa zwlaszcza w ruchu ale co do uzytkowowsci to maskara , chocby cudna broda Dony w moich warunkach wiecznie utytlana sierdzaca i mokra jak mop Tekla az tak nie cuchnie ani Tokio az tak nie waniala a tez miala calkiem ladna brode ale nie taka jak Dona juz w ogole nie mowie o tonach paichu blota i malej sznasie coby zdazyla wyschnac przed nastepnym wyjsciem na dwor, wnoszonych na tej masie kalkow na lapach,brzuchu i brodzie ale fakt jak jest przez chwile czysta to sie pieknie prezentuje Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 jambi napisał(a):dla ułatwienia F___ Off ... to jest środkowy palec... aaaa ta funkcja :D no to mój też m.in. do niej potrzebny, ale jakby był usztywniony to można by właściwie bezkarnie uzewnętrzniać swoje emocje :errrr: Tekla64 napisał(a):zupelnie sie zgadam z malawaszka te obficie owlosione cudne sa zwlaszcza w ruchu ale co do uzytkowowsci to maskara , chocby cudna broda Dony w moich warunkach wiecznie utytlana sierdzaca i mokra jak mop Tekla az tak nie cuchnie ani Tokio az tak nie waniala a tez miala calkiem ladna brode ale nie taka jak Dona juz w ogole nie mowie o tonach paichu blota i malej sznasie coby zdazyla wyschnac przed nastepnym wyjsciem na dwor, wnoszonych na tej masie kalkow na lapach,brzuchu i brodzie ale fakt jak jest przez chwile czysta to sie pieknie prezentuje coś za coś :loveu: Quote
jambi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no tak, piękno to jedno, użytkowość to drugie ;) choć czasem w parze nie ida zupełnie... zresztą nie to piękne co piękne, lecz to co się komu podoba ;) Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 malawaszka napisał(a):mnie się podobają - dodają sznupom elegancji, ale na pewno łatwiejsze w utrzymaniu są te z mniej obfitym i twardszym kudłem, Nazirowi łapy obrosną trochę bo miał tam takie dłuższe tylko one były zniszczone, pokudlone i je obcięłam Niedługo jak afgany będą wyglądać ;) Mi się to nie podobało, podobać nie będzie.... to już nie sznup ino kudłosznaucer :lol: Zresztą wszystkie rasy, które poszły w tony futra mi się nie podobają. Takie czasy, wszystko musi być ekstremalne. Quote
jambi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zerduszko napisał(a):Niedługo jak afgany będą wyglądać ;) Mi się to nie podobało, podobać nie będzie.... to już nie sznup ino kudłosznaucer :lol: Zresztą wszystkie rasy, które poszły w tony futra mi się nie podobają. Takie czasy, wszystko musi być ekstremalne. dla mnie prawda jest jedna, sznaucer ma mieć włos szorstki, twardy, a przy takim - faflunów nie wyhodujesz Quote
wilczy zew Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jambi napisał(a):dla mnie prawda jest jedna, sznaucer ma mieć włos szorstki, twardy, a przy takim - faflunów nie wyhodujesz masz rację,to teraz to masakra Quote
WATACHA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zerduszko napisał(a):Znam ten ból, teraz muszę iść do 3 :lol: Kiedyś się pizłam łokciem w futrynę i uszkodziłam sobie nerw. Od tego czasu mam lewą lewą dłoń ;) Ja mam od urodzenia lewą dłoń ;). Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 WATACHA napisał(a):Ja mam od urodzenia lewą dłoń ;). Ale moja lewa dłoń jest teraz lewa :P Quote
WATACHA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zerduszko napisał(a):Ale moja lewa dłoń jest teraz lewa :P A ja myślałam, że Ty tak sie cieszysz, że masz lewą dłoń, że napisałaś to dwa raz ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Tekla64 napisał(a):ale za to jaka piekna masakra hihihi noo :loveu: WATACHA napisał(a):A ja myślałam, że Ty tak sie cieszysz, że masz lewą dłoń, że napisałaś to dwa raz ;) hahahahhha a Nazir to potwór! zostawiłam go w szelkach i co? i poszatkowane :shock: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 oooo no to masz juz to co se moze memlac iel mu to zajelo??? szkoda szelek ale chlopu sie chyba poprostu nudzi co? Quote
Recommended Posts