Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

Posted

lolka napisał(a):

a tak w ogóle to dlaczego nikt nie dzwoni:-(, on aż tak nieatrakcyjny chłopak:roll:

zgłosila sie tez kolejna babaeczka z LUBANIA:lol: chętna do pomocy naszym bidulom....... jesli obie dziewczyny sie wkręcą to juz nas mała garsteczka będzie

Ja sama nie wiem .... Ale mysle, ze atrakcyjny to jest. Na zdjeciu przeciez wyszedl slodko.
Jeszcze musze wstawic kilka tych, co Maga porobila u mnie, ale wciaz brak mi czasu.
Allegro odnawiam stale, wlasnie wczoraj to zrobilam , bo sie rzeczywiscie przedwczoraj juz skonczylo.

Koniecznie mnie, Agusiu skontaktuj z ta babeczka z Lubania.
Jestem ciekawa, kto to jest.... moze nawet znam :roll:.....

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Jagodka.
A ja zaraz usune te pierwsze zdjecia Semira ze swojego Fotosika, to moze znikna z ogloszen .... On tam na doga wyglada ! Jest wielki prawie do pasa siega mojej mamie na zdjeciu .....
I niestety te zdjecia sa w ogloszeniach .... wczoraj w Googlach wyszukalam troche i widzialam.... Wcale sie nie dziwie, ze nikt nie reaguje na ogloszenia ..... :shake:

Posted

Dziewczyny, jak wchodzicie na bazarek, to pilnujcie prosze, kiedy bedzie mozna kubraczki dla psiakow znow zamawiac u taks.
Chcialabym dla Semira zamowic. On bedzie zima marzl, kiedy bedzie sobie biegal. W kubraczku bedzie mu cieplutko.
Moja Kasia ma taki kubraczek uszyty przez taks. One sa swietne !!!!!
Podszyte polarkiem, a na zewnatrz nieprzemakalny.
Ale moge przegapic moment, kiedy znow ruszy ..... i bedzie trzeba wtedy czekac dluzej...
Prosze, pamietajcie !

Posted

[quote name='zuziaM']Dziewczyny, jak wchodzicie na bazarek, to pilnujcie prosze, kiedy bedzie mozna kubraczki dla psiakow znow zamawiac u taks.
Chcialabym dla Semira zamowic. On bedzie zima marzl, kiedy bedzie sobie biegal. W kubraczku bedzie mu cieplutko.
Moja Kasia ma taki kubraczek uszyty przez taks. One sa swietne !!!!!
Podszyte polarkiem, a na zewnatrz nieprzemakalny.
Ale moge przegapic moment, kiedy znow ruszy ..... i bedzie trzeba wtedy czekac dluzej...
Prosze, pamietajcie !

tak jest, wg rozkazu:diabloti:......nasz Semirek nie może sobie odmrozić doopinki,

Posted

ja zaraz zrobię ogłoszenie w wersji papierowej, bo Dorota jest w ferworze rozwieszania b-ckich psiaków i Semira też machnie przy okazji:loveu: to blisko od Gosi, ja wizyte mogę zrobić:razz:i później też chłopaka mieć na oku:diabloti:

Posted

Dzieki dziewczyny...... Biedny Semirek :-(....
On wychodzi z kojca, ale wyobrazcie sobie, ze sam sobie wraca do budki.....
I nawet jak kojec jest przymkniety, to go sobie potrafi otworzyc i wchodzi, chowa sie do budki .... biedaczek....a tak lubil zawsze latac sobie luzem po ogrodzie z dziewczynami.....
Ma w budce naprawde przytulnie. To chyba najmilsza budka ze wszystkich.... i jest oslonieta od wiatru, ze ma w srodku cichutko....
Ale, jak przyjda mrozy :shake:... to wiecie, ze to dranstwo sie wciska wszedzie :shake:........ najmniejsza szczelinka......:shake:

Posted

wysłałam plakat na maila dorocie, seaside i Zuzi, do lolki nie mam adresu:placz: ktoś by chciał jeszcze dostać takowy? wszelkie uwagi mile widziane, to w zasadzie mój debiut na taką skalę:oops:

Posted

Juz zagladam :lol:.
Jesli wykorzystalas moj tekst, to mona go pozmieniac wdle zyczenia.
Juz dawno byl tworzony i troche sie zdewaluowal..... wiemu juz znacznie wiecej o Semirku przeciez.

Magda, dzieki :loveu: !!!

Posted

zuziaM napisał(a):
Juz zagladam :lol:.
Jesli wykorzystalas moj tekst, to mona go pozmieniac wdle zyczenia.
Juz dawno byl tworzony i troche sie zdewaluowal..... wiemu juz znacznie wiecej o Semirku przeciez.

Magda, dzieki :loveu: !!!

Podziękowania dla Doroty, zaraz ją tutaj ściągnę;) bo to ona wydrukuje i rozwiesi po mieści, seaside tez ma komuś dać, ja uziemiona w domu. Napisałam co wiedziałam;)

Posted

Super ogloszenie . Jest wszystko, co trzeba. Zdjecia swietne !
Moze jeszcze uwaga, ze Semirek toleruje wszystkie suczki. Przeciez u mnie nie tylko z moimi sie kumpluje, ale tez i z Tosia, Balbina i Gabi... zapoznal sie bez najmniejszych problemow.
Raz na spacerze mijalam pania z pieskiem na smyczy. Semirek byl zainteresowany, ale nie wydal zadnego dzwieku.... ani warczenia, ani szczekamnia.
Kiedy pani przeszla, nawet sie za nim nie obejrzal.

Posted

ja tam napisałam, że dogaduje się z psami, myslę że jak ktoś na powaznie będzie zainteresowany to zadzwoni i się dopyta:razz: a jak ma psa to podjedzie z nim do Ciebie i sprawdzi reakcję, to nie jest duża odległość od nas. Mam nadzieję, że się uda i nasz chłopak znajdzie dom juz na stałe jesczze przed zimą.

Posted

Dziewczyny! Melduję się!!! Sorki! -Mam czas wolny tylko późnymi popołudniami, wieczorami i nocami . Jutro drukuję i powielam. Piątek i sobota - rozwieszam!!! Jak Magda będzie czas miała i opuści Lubomirskich:razz: na chwile -to wieszamy w sobotę razem!!!!

Posted

[quote name='zuziaM']Album ze wszystkimi zdjeciami Semirka :

http://zuziam.fotosik.pl/albumy/691962.html

Semirek bedzie mial zimowy kubraczek :multi: !!!!!!

I jeszcze jedna wiadomosc .......:lol:.
Jest duze prawdopodobienstwo, ze Semirek bedzie w grudniowym numerze miesiecznika " Moj pies " :multi: !!!!!!!
ale fajnie z tą gazetą:loveu: z kubraczkiem też, pisz Gosiu ile tzreba za niego, żebyśmy manka nie miały;)
Lolka już wysyłam

Posted

magda z. napisał(a):
ale fajnie z tą gazetą:loveu: z kubraczkiem też, pisz Gosiu ile tzreba za niego, żebyśmy manka nie miały;)
Lolka już wysyłam

A kubraczek tez dostanie Punia :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!
Zapomnialam napisac .......:lol:

Posted

ale będzie wyjściowe towarzystwo u Ciebie:loveu::loveu:

ja wczoraj miałam problemy z fotosikiem, zawiesił mi się na dobre i tylko na szybkiego udało mi się ode mnie kilka fotek ściągnąć, bo chciałam małe, aby więcej weszło, a Twój album już się nie otworzył:roll:

Posted

Ja tez mialam to samo.... komp mowil "gotowe" a ja bialy ekran widzialam :cool3:.

A chcialam jeszcze Puncie pokazac :lol:
Najnowsze zdjecie obzartuszka :loveu:

Dzisiaj na sniadanie zjadla ze mna miske chrup namoczonych kukurydzianych i kromke chleba z pasztetem :cool3:.....
A ok. 15-tej bedzie na mnie szczekala.... tak sie upomina o wszystko :lol: