zuziaM Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 lolka napisał(a): a tak w ogóle to dlaczego nikt nie dzwoni:-(, on aż tak nieatrakcyjny chłopak:roll: zgłosila sie tez kolejna babaeczka z LUBANIA:lol: chętna do pomocy naszym bidulom....... jesli obie dziewczyny sie wkręcą to juz nas mała garsteczka będzie Ja sama nie wiem .... Ale mysle, ze atrakcyjny to jest. Na zdjeciu przeciez wyszedl slodko. Jeszcze musze wstawic kilka tych, co Maga porobila u mnie, ale wciaz brak mi czasu. Allegro odnawiam stale, wlasnie wczoraj to zrobilam , bo sie rzeczywiscie przedwczoraj juz skonczylo. Koniecznie mnie, Agusiu skontaktuj z ta babeczka z Lubania. Jestem ciekawa, kto to jest.... moze nawet znam :roll:..... Quote
magda z. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Semirek jest bardzo atrakcyjnym facecikiem:p Quote
lolka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 SEMIRKOWO - BETHOWENOWE bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/gadzety-dla-waszych-pupili-na-hotelik-semira-bethowena-12-10-g-8-00-a-147802/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/misz-masz-na-dt-semira-bethowena-do-8-10-a-147822/index2.html#post13078264 Quote
Beata19 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bazarek dla Semira i Bethowena http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycze-kosmetyki-pluszaki-czyli-wszystko-dla-semira-bethowena-18-10-a-148013/ Quote
Seaside Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zamieściłam info o Semirze na bolec.info Może lokalnie coś zdziałamy... Quote
zuziaM Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Dzieki Jagodka. A ja zaraz usune te pierwsze zdjecia Semira ze swojego Fotosika, to moze znikna z ogloszen .... On tam na doga wyglada ! Jest wielki prawie do pasa siega mojej mamie na zdjeciu ..... I niestety te zdjecia sa w ogloszeniach .... wczoraj w Googlach wyszukalam troche i widzialam.... Wcale sie nie dziwie, ze nikt nie reaguje na ogloszenia ..... :shake: Quote
magda z. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja na bolcu będę dodawać te moje raz na kilka dni, coś miłego dla każdego;) Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dziewczyny, jak wchodzicie na bazarek, to pilnujcie prosze, kiedy bedzie mozna kubraczki dla psiakow znow zamawiac u taks. Chcialabym dla Semira zamowic. On bedzie zima marzl, kiedy bedzie sobie biegal. W kubraczku bedzie mu cieplutko. Moja Kasia ma taki kubraczek uszyty przez taks. One sa swietne !!!!! Podszyte polarkiem, a na zewnatrz nieprzemakalny. Ale moge przegapic moment, kiedy znow ruszy ..... i bedzie trzeba wtedy czekac dluzej... Prosze, pamietajcie ! Quote
lolka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='zuziaM']Dziewczyny, jak wchodzicie na bazarek, to pilnujcie prosze, kiedy bedzie mozna kubraczki dla psiakow znow zamawiac u taks. Chcialabym dla Semira zamowic. On bedzie zima marzl, kiedy bedzie sobie biegal. W kubraczku bedzie mu cieplutko. Moja Kasia ma taki kubraczek uszyty przez taks. One sa swietne !!!!! Podszyte polarkiem, a na zewnatrz nieprzemakalny. Ale moge przegapic moment, kiedy znow ruszy ..... i bedzie trzeba wtedy czekac dluzej... Prosze, pamietajcie ! tak jest, wg rozkazu:diabloti:......nasz Semirek nie może sobie odmrozić doopinki, Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja zaraz zrobię ogłoszenie w wersji papierowej, bo Dorota jest w ferworze rozwieszania b-ckich psiaków i Semira też machnie przy okazji:loveu: to blisko od Gosi, ja wizyte mogę zrobić:razz:i później też chłopaka mieć na oku:diabloti: Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dzieki dziewczyny...... Biedny Semirek :-(.... On wychodzi z kojca, ale wyobrazcie sobie, ze sam sobie wraca do budki..... I nawet jak kojec jest przymkniety, to go sobie potrafi otworzyc i wchodzi, chowa sie do budki .... biedaczek....a tak lubil zawsze latac sobie luzem po ogrodzie z dziewczynami..... Ma w budce naprawde przytulnie. To chyba najmilsza budka ze wszystkich.... i jest oslonieta od wiatru, ze ma w srodku cichutko.... Ale, jak przyjda mrozy :shake:... to wiecie, ze to dranstwo sie wciska wszedzie :shake:........ najmniejsza szczelinka......:shake: Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 wysłałam plakat na maila dorocie, seaside i Zuzi, do lolki nie mam adresu:placz: ktoś by chciał jeszcze dostać takowy? wszelkie uwagi mile widziane, to w zasadzie mój debiut na taką skalę:oops: Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Juz zagladam :lol:. Jesli wykorzystalas moj tekst, to mona go pozmieniac wdle zyczenia. Juz dawno byl tworzony i troche sie zdewaluowal..... wiemu juz znacznie wiecej o Semirku przeciez. Magda, dzieki :loveu: !!! Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zuziaM napisał(a):Juz zagladam :lol:. Jesli wykorzystalas moj tekst, to mona go pozmieniac wdle zyczenia. Juz dawno byl tworzony i troche sie zdewaluowal..... wiemu juz znacznie wiecej o Semirku przeciez. Magda, dzieki :loveu: !!! Podziękowania dla Doroty, zaraz ją tutaj ściągnę;) bo to ona wydrukuje i rozwiesi po mieści, seaside tez ma komuś dać, ja uziemiona w domu. Napisałam co wiedziałam;) Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Super ogloszenie . Jest wszystko, co trzeba. Zdjecia swietne ! Moze jeszcze uwaga, ze Semirek toleruje wszystkie suczki. Przeciez u mnie nie tylko z moimi sie kumpluje, ale tez i z Tosia, Balbina i Gabi... zapoznal sie bez najmniejszych problemow. Raz na spacerze mijalam pania z pieskiem na smyczy. Semirek byl zainteresowany, ale nie wydal zadnego dzwieku.... ani warczenia, ani szczekamnia. Kiedy pani przeszla, nawet sie za nim nie obejrzal. Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja tam napisałam, że dogaduje się z psami, myslę że jak ktoś na powaznie będzie zainteresowany to zadzwoni i się dopyta:razz: a jak ma psa to podjedzie z nim do Ciebie i sprawdzi reakcję, to nie jest duża odległość od nas. Mam nadzieję, że się uda i nasz chłopak znajdzie dom juz na stałe jesczze przed zimą. Quote
dorota k. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dziewczyny! Melduję się!!! Sorki! -Mam czas wolny tylko późnymi popołudniami, wieczorami i nocami . Jutro drukuję i powielam. Piątek i sobota - rozwieszam!!! Jak Magda będzie czas miała i opuści Lubomirskich:razz: na chwile -to wieszamy w sobotę razem!!!! Quote
lolka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ZuziaM nie zamartwiaj się o Semirka......on kilka zim dał rade w schronisku to na tych mięciutkich kocykach tez przetrzyma:roll: .............. ja tez poproszę o plakacik: [email protected] Quote
zuziaM Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Album ze wszystkimi zdjeciami Semirka : http://zuziam.fotosik.pl/albumy/691962.html Semirek bedzie mial zimowy kubraczek :multi: !!!!!! I jeszcze jedna wiadomosc .......:lol:. Jest duze prawdopodobienstwo, ze Semirek bedzie w grudniowym numerze miesiecznika " Moj pies " :multi: !!!!!!! Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='zuziaM']Album ze wszystkimi zdjeciami Semirka : http://zuziam.fotosik.pl/albumy/691962.html Semirek bedzie mial zimowy kubraczek :multi: !!!!!! I jeszcze jedna wiadomosc .......:lol:. Jest duze prawdopodobienstwo, ze Semirek bedzie w grudniowym numerze miesiecznika " Moj pies " :multi: !!!!!!! ale fajnie z tą gazetą:loveu: z kubraczkiem też, pisz Gosiu ile tzreba za niego, żebyśmy manka nie miały;) Lolka już wysyłam Quote
zuziaM Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 magda z. napisał(a):ale fajnie z tą gazetą:loveu: z kubraczkiem też, pisz Gosiu ile tzreba za niego, żebyśmy manka nie miały;) Lolka już wysyłam A kubraczek tez dostanie Punia :loveu: :loveu: :loveu: !!!!! Zapomnialam napisac .......:lol: Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ale będzie wyjściowe towarzystwo u Ciebie:loveu::loveu: ja wczoraj miałam problemy z fotosikiem, zawiesił mi się na dobre i tylko na szybkiego udało mi się ode mnie kilka fotek ściągnąć, bo chciałam małe, aby więcej weszło, a Twój album już się nie otworzył:roll: Quote
zuziaM Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ja tez mialam to samo.... komp mowil "gotowe" a ja bialy ekran widzialam :cool3:. A chcialam jeszcze Puncie pokazac :lol: Najnowsze zdjecie obzartuszka :loveu: Dzisiaj na sniadanie zjadla ze mna miske chrup namoczonych kukurydzianych i kromke chleba z pasztetem :cool3:..... A ok. 15-tej bedzie na mnie szczekala.... tak sie upomina o wszystko :lol: Quote
Recommended Posts