Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupilam juz gazetke. Slicznie wyglada Semus jako bohater artykulu.

A dzisiaj taka ladna pogoda i sobie popstrykalam troche.

Ostatnio ulubione zabawki Semcia ... podkradane patyki

A nauczyl sie tego od moich lobuzic, bo one nawet drewno kominkowe mi wykradaja i roznosza po calym podworku.

Posted

żadnych telefonów, żadnych maili? :(
Semirek ma świeżutkie ogłoszenia na :
psy.pl
gumtree.pl
cafeanimial.pl
rozglos.net.pl
olx.pl
petsy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kokosy.pl
i-bazar.pl
bardzi.pl
e-zwierzak.pl

Posted

eloise napisał(a):
żadnych telefonów, żadnych maili? :(
Semirek ma świeżutkie ogłoszenia na :
psy.pl
gumtree.pl
cafeanimial.pl
rozglos.net.pl
olx.pl
petsy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kokosy.pl
i-bazar.pl
bardzi.pl
e-zwierzak.pl

nie wiem, ZuziaM nic mi nie mówiła....a na nią są wszędzie namiary

ZuziaM halo halo.....dzwonił lub pisal ktokolwiek w sprawie Semirka????

Posted

Juz jestem. Bylam dzisiaj zalatana i jutro tez, niestety.

Mialam dwa bardzo powazne i od super ludzi telefony.

Pierwsza pani chciala Semka do domu, bo nie uznaje trzymania psow na dworze i byloby super,
ale .....
pani ma juz chlopaka - bernenczyka....

A druga pani tez bardzo konkretna i bardzo mila, kolo Wroclawia,
ale ......
chciala Semirka do kojca .......

Oba chetne domki niestety nie beda dla niego wlasciwe.
Druga pani jeszcze ma pomyslec nad miejscem dla Semirka od jesieni do wiosny gdzies w domu, ale jeszcze nie zadzwonila.
A rozmawialam z nia wczoraj wieczorem.

Posted

No niestety, Semirek je tylko interesowal...... no i to juz tez duzo ! Znaczy, ze sie chlopczyk jednak podoba.
A jest naprawde przekochany !!!!
I taki dobrze ulozony juz.
Kiedy daje im jesc, a Semus tez czeka pod drzwiami z moimi suczynami, to mimo, ze stawiam swoim dziewczynkom pod domem najpierw, a Semus dostaje w swojej miseczce w kojcu.... to nie rzuca sie do ich misek, ale grzecznie tupta kolo mnie do swojej miseczki.
No i jest taki slodki !!!!! Te jego cudne oczka !!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Zuzia dostałaś Semirowe pieniązki?.......dodatkowo ktoś bezpośrednio miał do Ciebie wpłacić odrobinę grosza, dostałaś?

i nikt absolutnie nikt sensowny nie dzwonił z tylu ogłoszeń?

Posted

Dawno nie zagladalam na konto.
Zaraz sprawdze.

Dzwonila jakis czas temu pani z Wielkopolski w sprawie pieska dla swojej siostry..... ale nie zadzwonila drugi raz.
Oczywiscie zachwalalam Semira jak moglam, bo nie mozna nic zlego o nim powiedziec.
To wspanialy piesek i jest naprawde bardzo madry.
On juz sie tak przyzwyczail, ze jak biega sobie po dworze, a ja sie sz\ykuje do wyjazdu i wyprowadzam auto z garazu, to Semirek zaraz idzie do swojej budki.... No jest naprawde wspanialy !
I juz chyba pisalam, ze nawet nie wyjada z miseczek dziewczynkom, ale grzecznie idzie na jedzonko do swojej miski.
Apetycik mu dopisuje. Przytyl bardzo......... grubas z niego wielki sie zrobil, ale to dobrze na zime.
Czasami go musze tylko wyciagac z budki od Tosi, bo tam lubi sie zadekowac ..... Wtedy Tosia wlazi do budy Balbiny, ... a Balbina przed budami lezy ......

Posted

Wszystko w porzadku.
Grubas sie zrobil potworny, ale przynajmniej mu cieplo.
Wiekszosc dnia przesiaduje jednak w budce. Raz, ze panowie budujacy kojce sie kreca stale i boje sie, zeby Semir nie uciekl przez brame.
A po drugie, to jest zimno, a Semirek oprocz sadelka nie ma dlugiej puszystej siersci, niestety......
Ale mysle, ze lubi juz swoja ciepla budke.
Kiedy wyjezdzam do miasta, a Semik lata sobie, to jak tylko zobaczy, ze wyprowqadzam auto z garazu, to zaraz tupta do budki.... Kochany jest chlopczyk.
W ogole to zrobil sie juz naprawde posluszny. Nie ucieka mi, jak chce go zlapac.... a nawet nie mam juz potrzeby o lapac, bo zawsze sam grzecznie przychodzi na zawolanie.
A kiedy go musze zamknac w kojcu, to mowie po prostu : idz do siebie .... a Semek slicznie idzie.

Mialam 1 telefon w sprawie Semirka z centralnej Polski.
Ale pani dziwna... w ogole o niego nie wypytywala. Kiedy chcialam od niej adres mailowy, zeby przeslac do niej wiecej zdjec i troche o nim napisac, to powiedziala, ze nie ma komputera, a tylko stary telefon .....
.... zapytala tylko, gdzie Semir jest..... a jak odpowiedzialam, to powiedziala, ze sie odezwie, jak znajdzie jakis transport.
I tyle .........