Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia8579 napisał(a):
A były robione plakaty dla Peggi i Meggi ? można byłoby zrobić i gdzieś tam u was w mieście wywiesić u weterynarza lub w zoologicznym ?

było już tak :( ale bezskuteczne to było..

Posted

P&M są naprawdę pięknymi suczkami. Mi dalej bardzo - bardziej podoba się szorstwokwłosa, a TZ ta druga dziewczynka. Ja też mam nadzieję, że w tym nadchodzącym roku obie znajdą wspólny i kochający dom.

Posted

[quote name='kasia8579']A były robione plakaty dla Peggi i Meggi ? można byłoby zrobić i gdzieś tam u was w mieście wywiesić u weterynarza lub w zoologicznym ?
Kasiu, plakatów było całe mnóstwo, co nie oznacza, ze nie możemy ich dalej robić. Jesli nie będziemy nic robić, mamy 100% pewności, ze nie znajda nigdy domu..
Może akurat Ty masz szczęsliwą rekę do plakatowania i znajdowania w ten sposób domu..kto wie...
Tez nie będziemy wiedzieć, jesli nie sprawdzisz tego...proszę.:loveu::loveu:
Myślę, że dobre byłoby porządne Allegro. Co Wy na to? I kto potrafi to zrobić?

Pozapraszałam dziś trochę - mam nadzieję, ludzi dobrej woli na wątek i poszłam po prośbie dla naszych biednych -psich przyjaciółek.
Może atmosfera świąt i wzajemnej życzliwości otworzy serca ludzi....

Posted

kasia8579 napisał(a):
U nas w Bolesławcu jest taki przytułek dla psów ,wychodzą tylko raz w tygodniu , ... A P&M bez smyczy na spacerkach chodzą ? =)

no u nas tez raz w tygodniu.. tylko teraz ma sie to zmienic bo schron ma byc podobno do 18:00 otwarty :loveu: i w niedziele takze to więcej razy bede mogła tam bywac :) tak biegaja bez smyczy.. nie od pocatku ale szybko bardzo sie przywiazały i teraz ida za mna wszedzie ; )

Posted

Dziękuję za zaproszenie :lol:
Groszem niestety nie sypnę, przez jakiś czas :shake:
Ale będę szukać domku, zaglądać tutaj i wspierać panny jak się da.

Posted

[quote name='westie_justa']Bardzo chciałabym i m pomóc ale nie mam takiej możliwości:-( więc przynajmniej podniosę;)
Witaj westie na watku i pozostań z nami. Pomożesz nam opiekować się wirtualnie Przyjaciółkami. Są towarzyskie i lubią być odwiedzane.:multi::multi:

[quote name='Ninti']Dziękuję za zaproszenie :lol:
Groszem niestety nie sypnę, przez jakiś czas :shake:
Ale będę szukać domku, zaglądać tutaj i wspierać panny jak się da.
Ninti, dziękujemy za odpowiedź. Pewnie, ze zaglądaj do nas i i do sunieczek. Im nas więcej, tym dla nich lepiej.
Każda ciotka zaglądająca do nas jest na wagę złota.:loveu:

Posted

no cioteczki nie popisalyscie sie z tymi reklamami bazarku
z bazarku uzbieralam cale 6 zl:(to po 3 na lebka:(:(:(
wszystko prawie zostalo....
przesle jak tylko wplyna na konto

Posted

wilczka napisał(a):
no cioteczki nie popisalyscie sie z tymi reklamami bazarku
z bazarku uzbieralam cale 6 zl:(to po 3 na lebka:(:(:(
wszystko prawie zostalo....
przesle jak tylko wplyna na konto

za 6 zł można kupić smaczne kostki :loveu:

Posted

wilczka napisał(a):
ale reklama dzwignia handlu:)
mowilam ze ja daje ubranka po moich bablach a wy sobie rozreklamujcie bo ja nie mam czasu.no ale. moze z nastepnym bedzie lepiej:)

napewno :) dziękujemy wogóle za bazarek ! :loveu:

Posted

nemesea napisał(a):
Witam..... śliczne pieseczki ... nikt sie nimi jeszcze nie zainteresował?

Witaj, dzięki za przybycie.:loveu: Jak to nikt się nie zainteresował ;) ?? Ty przecież tutaj przyszłaś....odwiedzaj nas.

Posted

Szyna13222 napisał(a):
Angel czy ja dobrze przeczytałam że schron ma być otwarty w niedziele?:) napisz coś więcej.....:D

tak słyszałam ze na jakies 2 godzinki mozemy przychodzić nawet w niedziele :) ale nie wiem jak to z tym wyjdzie..

Posted

Witajcie poświątecznie. Myślę, ze powinnyśmy " sprężyć się" i konkretnie zacząć załatwiać dwupakowe sprawy- ogłoszenia, allegro, o metrze nie wspomnę, obliczyć kasę, ja nadal rozsyłam zaproszenia- postanowić, co dalej i szybko realizować to po Nowym Roku, bo ludziska nadal pewnie swiętuja i wyczekują Sylwestra, a Meggi i Peggi wyczekują domu !!

Posted

[quote name='danka4u1']Witajcie poświątecznie. Myślę, ze powinnyśmy " sprężyć się" i konkretnie zacząć załatwiać dwupakowe sprawy- ogłoszenia, allegro, o metrze nie wspomnę, obliczyć kasę, ja nadal rozsyłam zaproszenia- postanowić, co dalej i szybko realizować to po Nowym Roku, bo ludziska nadal pewnie swiętuja i wyczekują Sylwestra, a Meggi i Peggi wyczekują domu !!
Czy nadal ciotki pogrążone jesteście w świątecznym błogostanie??:shake: Dwupak czeka na Was i na działanie.:mad: