Angel Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 kasia8579 napisał(a):A były robione plakaty dla Peggi i Meggi ? można byłoby zrobić i gdzieś tam u was w mieście wywiesić u weterynarza lub w zoologicznym ? było już tak :( ale bezskuteczne to było.. Quote
mestudio Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 P&M są naprawdę pięknymi suczkami. Mi dalej bardzo - bardziej podoba się szorstwokwłosa, a TZ ta druga dziewczynka. Ja też mam nadzieję, że w tym nadchodzącym roku obie znajdą wspólny i kochający dom. Quote
danka4u1 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='kasia8579']A były robione plakaty dla Peggi i Meggi ? można byłoby zrobić i gdzieś tam u was w mieście wywiesić u weterynarza lub w zoologicznym ? Kasiu, plakatów było całe mnóstwo, co nie oznacza, ze nie możemy ich dalej robić. Jesli nie będziemy nic robić, mamy 100% pewności, ze nie znajda nigdy domu.. Może akurat Ty masz szczęsliwą rekę do plakatowania i znajdowania w ten sposób domu..kto wie... Tez nie będziemy wiedzieć, jesli nie sprawdzisz tego...proszę.:loveu::loveu: Myślę, że dobre byłoby porządne Allegro. Co Wy na to? I kto potrafi to zrobić? Pozapraszałam dziś trochę - mam nadzieję, ludzi dobrej woli na wątek i poszłam po prośbie dla naszych biednych -psich przyjaciółek. Może atmosfera świąt i wzajemnej życzliwości otworzy serca ludzi.... Quote
Yuveza Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bardzo chciałabym i m pomóc ale nie mam takiej możliwości:-( więc przynajmniej podniosę;) Quote
Angel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 kasia8579 napisał(a):U nas w Bolesławcu jest taki przytułek dla psów ,wychodzą tylko raz w tygodniu , ... A P&M bez smyczy na spacerkach chodzą ? =) no u nas tez raz w tygodniu.. tylko teraz ma sie to zmienic bo schron ma byc podobno do 18:00 otwarty :loveu: i w niedziele takze to więcej razy bede mogła tam bywac :) tak biegaja bez smyczy.. nie od pocatku ale szybko bardzo sie przywiazały i teraz ida za mna wszedzie ; ) Quote
Ninti Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dziękuję za zaproszenie :lol: Groszem niestety nie sypnę, przez jakiś czas :shake: Ale będę szukać domku, zaglądać tutaj i wspierać panny jak się da. Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='westie_justa']Bardzo chciałabym i m pomóc ale nie mam takiej możliwości:-( więc przynajmniej podniosę;) Witaj westie na watku i pozostań z nami. Pomożesz nam opiekować się wirtualnie Przyjaciółkami. Są towarzyskie i lubią być odwiedzane.:multi::multi: [quote name='Ninti']Dziękuję za zaproszenie :lol: Groszem niestety nie sypnę, przez jakiś czas :shake: Ale będę szukać domku, zaglądać tutaj i wspierać panny jak się da. Ninti, dziękujemy za odpowiedź. Pewnie, ze zaglądaj do nas i i do sunieczek. Im nas więcej, tym dla nich lepiej. Każda ciotka zaglądająca do nas jest na wagę złota.:loveu: Quote
wilczka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 no cioteczki nie popisalyscie sie z tymi reklamami bazarku z bazarku uzbieralam cale 6 zl:(to po 3 na lebka:(:(:( wszystko prawie zostalo.... przesle jak tylko wplyna na konto Quote
Angel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 wilczka napisał(a):no cioteczki nie popisalyscie sie z tymi reklamami bazarku z bazarku uzbieralam cale 6 zl:(to po 3 na lebka:(:(:( wszystko prawie zostalo.... przesle jak tylko wplyna na konto za 6 zł można kupić smaczne kostki :loveu: Quote
wilczka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ale reklama dzwignia handlu:) mowilam ze ja daje ubranka po moich bablach a wy sobie rozreklamujcie bo ja nie mam czasu.no ale. moze z nastepnym bedzie lepiej:) Quote
Angel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 wilczka napisał(a):ale reklama dzwignia handlu:) mowilam ze ja daje ubranka po moich bablach a wy sobie rozreklamujcie bo ja nie mam czasu.no ale. moze z nastepnym bedzie lepiej:) napewno :) dziękujemy wogóle za bazarek ! :loveu: Quote
nemesea Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Witam..... śliczne pieseczki ... nikt sie nimi jeszcze nie zainteresował? Quote
Angel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 nemesea napisał(a):Witam..... śliczne pieseczki ... nikt sie nimi jeszcze nie zainteresował? niestety nie :( Quote
moni12 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Zaglądam do dziewczynek . Pieniązki widzę doszły . Quote
Hala Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Wilczek.... wyślę Ci te 6 zł, ale fantów nie chcę. No trochę nie wypalił bazarek niestety.... Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 nemesea napisał(a):Witam..... śliczne pieseczki ... nikt sie nimi jeszcze nie zainteresował? Witaj, dzięki za przybycie.:loveu: Jak to nikt się nie zainteresował ;) ?? Ty przecież tutaj przyszłaś....odwiedzaj nas. Quote
wilczka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hala napisał(a):Wilczek.... wyślę Ci te 6 zł, ale fantów nie chcę. No trochę nie wypalił bazarek niestety.... to w takim razie nie wysylaj mi tylko na m&p Quote
Szyna13222 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Angel czy ja dobrze przeczytałam że schron ma być otwarty w niedziele?:) napisz coś więcej.....:D Quote
Shania Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Pi,ekny banerek..pozdrawiam dwupaczek:) Quote
Angel Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szyna13222 napisał(a):Angel czy ja dobrze przeczytałam że schron ma być otwarty w niedziele?:) napisz coś więcej.....:D tak słyszałam ze na jakies 2 godzinki mozemy przychodzić nawet w niedziele :) ale nie wiem jak to z tym wyjdzie.. Quote
danka4u1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witajcie poświątecznie. Myślę, ze powinnyśmy " sprężyć się" i konkretnie zacząć załatwiać dwupakowe sprawy- ogłoszenia, allegro, o metrze nie wspomnę, obliczyć kasę, ja nadal rozsyłam zaproszenia- postanowić, co dalej i szybko realizować to po Nowym Roku, bo ludziska nadal pewnie swiętuja i wyczekują Sylwestra, a Meggi i Peggi wyczekują domu !! Quote
Niuni&Pupi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dostałam zaproszenie, ale chwilowo nie mam jak pomóc... jak uzbieram jakieś nowe fanty, to bazarek mogę wystawić... szkoda bo dziewczyny urocze :( Quote
danka4u1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dzieki za szybką odpowiedż i przybycie. Bazarek jak najbardziej wskazany, ale i Twoja obecność na wątku też miła dla nas i psich przyjaciółek nierozłącznych. Quote
danka4u1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='danka4u1']Witajcie poświątecznie. Myślę, ze powinnyśmy " sprężyć się" i konkretnie zacząć załatwiać dwupakowe sprawy- ogłoszenia, allegro, o metrze nie wspomnę, obliczyć kasę, ja nadal rozsyłam zaproszenia- postanowić, co dalej i szybko realizować to po Nowym Roku, bo ludziska nadal pewnie swiętuja i wyczekują Sylwestra, a Meggi i Peggi wyczekują domu !! Czy nadal ciotki pogrążone jesteście w świątecznym błogostanie??:shake: Dwupak czeka na Was i na działanie.:mad: Quote
Recommended Posts