_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dziewczyny z Obornik.... wejdźcie na wątek Kremci. Jest potencjalny domek, a nikt tam z opiekujących się suczką nie zagląda.... Proszę.... Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/183925-Kremcia-szuka-DT-lub-DS!-Cudowna-suczka-która-wygrała-walkę-z-chorobą!-Prosi-o-dom! to ten wątek Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Znalazłam Kremcię... przerzuciłam watek..to straszna bida z tego , co zorientowałam się..może czegoś nie doczytałam, ale nie wydaje mi się, żeby długo mogła pozostawac w schronie taka biedna i chora?? nie wiem dokładnie, jak tam sprawa wygląda, ale widzę, ze zainteresowanie nikłe... Dziewczyny z Obornik - wejdzcie na wątek KREMCI!!!----[SIZE=2]tam nie ma czasu Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kremcia już jest zdrowa. Pokonała chorobę :) Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 UFFF, widziałam te zdjęcia, lecąc biegiem przez nieznany mi wątek...Czy ktos sie tam odezwał? Musze " obrządzić" inne swoje psiaki;potem tam zajrzę Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nie, masz telefon do kogoś z Obornik....? Zadzwoń może i poproś...aby się pojawiły. Szkoda zmarnować szansy. Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Goldenku, właśnie padł mi tel podczas za długiej " konferencji" telefonicznej...zdarzyło mi się to pierwszy raz i jestem w szoku, jak teraz będę żyć? Podać Ci nr Angel? Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tak, pieniążki z " innego wymiaru" poleciały " okrężną drogą". Szczegóły znam, jestem w kontakcie z tymi osobami i dam znać, jak wszystko będzie załatwione. Jogolcia, dzięki za wsparcie. U Szansy nie bywałam ostatnio z powodu braku internetu, ale rzuciłam tam okiem- tez z doskoku- i widzę, ze opiekę psiak ma fachową- same doświadczone ciotki. Danka - z przyjemnością tu wchodze, bo tyle wątków jest zarobaczonych kłótniami i niesnaskami, że aż się chce wyć :scream_3: albo :mad:... A co do przelewu, to jestem spokojna - tylko odpowiadałam na pytania :eviltong:... "Moja" Szansa jest pod opieką świetnych cioteczek (z wyjątkiem takiego oseska na dogo jak ja, ale uczę się szybko) - wszystkie mamy wielkie nadzieje na jej całkowity powrót do zdrowia i szybkie znalezienie DS... Buziaki dla dwupaku Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 danka4u1 napisał(a):Goldenku, właśnie padł mi tel podczas za długiej " konferencji" telefonicznej...zdarzyło mi się to pierwszy raz i jestem w szoku, jak teraz będę żyć? Podać Ci nr Angel? Jasne... dawaj Quote
aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witam dziewczynki po krótkiej przerwie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku! a Wam Meggi i Peggi tego wymarzonego domku, w końcu! Quote
dara9 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja nie 'nadanżam' za Wami cioteczki! zaglądam szybko a tutaj tyle naskrobane..ale dobrze! Dziewczynom przydadzą się odwiedziny bo cisza tu ostatnio była. Danko egzaminy w toku, kciuki to już pewnie Cię bolą ;) Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Jasne... dawaj Troche to trwało, ale domowe sprawy mnie wciągnęły. Nr poszedł na pw Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 aniao napisał(a):witam dziewczynki po krótkiej przerwie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku! a Wam Meggi i Peggi tego wymarzonego domku, w końcu! Witaj zguba zaginiona w sieci. Jak po świątecznych imprezach? Troche normalności przydałoby się...dnia naszego codziennego dara9 napisał(a):A ja nie 'nadanżam' za Wami cioteczki! zaglądam szybko a tutaj tyle naskrobane..ale dobrze! Dziewczynom przydadzą się odwiedziny bo cisza tu ostatnio była. Danko egzaminy w toku, kciuki to już pewnie Cię bolą ;) Bolą, ale wytrzymamy.:loveu: Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wiem, byłam u Kremci. Oby wszystko jutro udało się. Trzymajmy kciuki. Quote
Diana S Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Co u słoneczek słychac? coś słychać zapewne, ale co? Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Słoneczka dziękują za wizytę- nie słychać, jak szczekają radośnie?- i proszą o wsparcie, bo domek im się zamarzył po schronowej rzeczywistosci.. Quote
Angel Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 doszła wpłata jednorazowa od joli_li na 20 zł :loveu: bardzo dziękujemy ! nooo u Kremci widze że wszystko już dograne.. oby jej się udało. Noo i dwupakowi też.. kiedy ruszamy z ogłoszeniem ? Quote
jola_li Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='_Goldenek2']Nie, masz telefon do kogoś z Obornik....? Zadzwoń może i poproś...aby się pojawiły. Szkoda zmarnować szansy. Z Obornik są: Angel Ewa Podleśny Janusz45 Mersi1 Pan z psem Papito patt00 Tia Tola^^ Wala2006 Quote
jola_li Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 danka4u1 napisał(a): Dziękujemy jolj_li. Czy to będzie deklaracja stała, czy jednorazowa? Niestety jednorazowa :-(. Ale będę o pieskach pamiętać i jak fundusze pozwolą to znów coś dorzucę. Quote
Angel Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='jola_li']Z Obornik są: Angel Ewa Podleśny Janusz45 Mersi1 Pan z psem Papito patt00 Tia Tola^^ Wala2006 Mersi1 i Papito nie ma juz na dogo z tego co wiem. Quote
pola53 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Biedulki, niełatwo będzie o domek dla dwóch, a rozdzielić je było by nieludzkie. Ja mam w domu taki tandem: jedna napędza drugą, świetnie się bawią, razem rujnują mi ogród. Ale co tam, wolę psy niż krzaczki. Podrzucam wątek, na razie tyle tylko mogę zrobić. Quote
Olena84 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dopiero jestem u dziewczyn, nie wiem kiedy nadrobie. Przechodzilam przeziebienie i dostalam kolejnej infekcji i ledwo wychodze teraz, siedzac w domu przez tydzien, to nauczka, ze lepiej sie porzadnie wykurowac:(. Quote
Recommended Posts