Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam Kremcię... przerzuciłam watek..to straszna bida z tego , co zorientowałam się..może czegoś nie doczytałam, ale nie wydaje mi się, żeby długo mogła pozostawac w schronie taka biedna i chora?? nie wiem dokładnie, jak tam sprawa wygląda, ale widzę, ze zainteresowanie nikłe...
Dziewczyny z Obornik - wejdzcie na wątek KREMCI!!!----[SIZE=2]tam nie ma czasu

Posted

Goldenku, właśnie padł mi tel podczas za długiej " konferencji" telefonicznej...zdarzyło mi się to pierwszy raz i jestem w szoku, jak teraz będę żyć? Podać Ci nr Angel?

Posted

Tak, pieniążki z " innego wymiaru" poleciały " okrężną drogą". Szczegóły znam, jestem w kontakcie z tymi osobami i dam znać, jak wszystko będzie załatwione.
Jogolcia, dzięki za wsparcie. U Szansy nie bywałam ostatnio z powodu braku internetu, ale rzuciłam tam okiem- tez z doskoku- i widzę, ze opiekę psiak ma fachową- same doświadczone ciotki.

Danka - z przyjemnością tu wchodze, bo tyle wątków jest zarobaczonych kłótniami i niesnaskami, że aż się chce wyć :scream_3: albo :mad:... A co do przelewu, to jestem spokojna - tylko odpowiadałam na pytania :eviltong:...

"Moja" Szansa jest pod opieką świetnych cioteczek (z wyjątkiem takiego oseska na dogo jak ja, ale uczę się szybko) - wszystkie mamy wielkie nadzieje na jej całkowity powrót do zdrowia i szybkie znalezienie DS...

Buziaki dla dwupaku

Posted

danka4u1 napisał(a):
Goldenku, właśnie padł mi tel podczas za długiej " konferencji" telefonicznej...zdarzyło mi się to pierwszy raz i jestem w szoku, jak teraz będę żyć? Podać Ci nr Angel?

Jasne... dawaj

Posted

A ja nie 'nadanżam' za Wami cioteczki!
zaglądam szybko a tutaj tyle naskrobane..ale dobrze! Dziewczynom przydadzą się odwiedziny bo cisza tu ostatnio była.

Danko egzaminy w toku, kciuki to już pewnie Cię bolą ;)

Posted

aniao napisał(a):
witam dziewczynki po krótkiej przerwie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

a Wam Meggi i Peggi tego wymarzonego domku, w końcu!

Witaj zguba zaginiona w sieci. Jak po świątecznych imprezach? Troche normalności przydałoby się...dnia naszego codziennego
dara9 napisał(a):
A ja nie 'nadanżam' za Wami cioteczki!
zaglądam szybko a tutaj tyle naskrobane..ale dobrze! Dziewczynom przydadzą się odwiedziny bo cisza tu ostatnio była.

Danko egzaminy w toku, kciuki to już pewnie Cię bolą ;)

Bolą, ale wytrzymamy.:loveu:

Posted

doszła wpłata jednorazowa od joli_li na 20 zł :loveu: bardzo dziękujemy ! nooo u Kremci widze że wszystko już dograne.. oby jej się udało. Noo i dwupakowi też.. kiedy ruszamy z ogłoszeniem ?

Posted

danka4u1 napisał(a):

Dziękujemy jolj_li. Czy to będzie deklaracja stała, czy jednorazowa?

Niestety jednorazowa :-(.
Ale będę o pieskach pamiętać i jak fundusze pozwolą to znów coś dorzucę.

Posted

Biedulki, niełatwo będzie o domek dla dwóch, a rozdzielić je było by nieludzkie. Ja mam w domu taki tandem: jedna napędza drugą, świetnie się bawią, razem rujnują mi ogród. Ale co tam, wolę psy niż krzaczki.
Podrzucam wątek, na razie tyle tylko mogę zrobić.

Posted

Dopiero jestem u dziewczyn, nie wiem kiedy nadrobie. Przechodzilam przeziebienie i dostalam kolejnej infekcji i ledwo wychodze teraz, siedzac w domu przez tydzien, to nauczka, ze lepiej sie porzadnie wykurowac:(.