danka4u1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Olena84']A ciotka Olena zaspała dzisiaj, obie z mamą wyłączyłysmy budzik, ale byłam wczesniej w pracy niz zwykle, jednak jak kobieta chce to potrafi;). Ciotka Olena ma mnóstwo nieusprawiedliwionych nieobecności u Dwupaku..:mad::mad:.chwilowo wybaczamy, ale nie usprawiedliwiamy, bo wiemy że poszukujesz biednej zaginionej ratlerki w Warszawie.:shake: I co z nią? [quote name='wilczka']mam taki skromny prezecik na gwiazdke po 15 zl na mordke-tj 30zl wyslane na konto na potrzeby dwupakowe Dzięki wilczka za prezencik. :loveu:Śliczne mordki będą miały w tym roku jeszcze schronowe święta, ale miejmy nadzieję, że to ostatnie... Quote
Angel Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 hopppsa kochane ! :loveu: ja ide na tańce ; *** miłego wieczorku cioteczki Quote
danka4u1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ciotki, co Was powaliły przedświateczne porządki:shake:...nikogo tutaj nie ma..:mad::mad:.a tam M&P licza na nas i nasze decyzje dotyczące ich przyszłego losu.:shake::placz: Ciotki, koniec z tymi porządkami, bo ...zrobię tutaj porządek na wątku.:angryy: :mad: :angryy: [FONT=Arial]:multi:WRACAĆ DO M&P:multi::mad::mad:[/FONT] Quote
danka4u1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No to my som dwie i obie miłe...robimy porządek? Opodatkujemy ciotki za nieobecności!! Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 dobra..jeszcze mam ostatki wisielczego humoru:) Quote
danka4u1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wisielczy juz mam na myśl, że jutro 8 lekcji w szkółce, ale jakoś wezmę to na przetrwanie.. Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to czemu siedzisz/?spać idź wstrętna babo:P:P:P Quote
JOHANNALIND Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Angel napisał(a):cos wymyśle :) mam nadzieje cioteczko ze jak coś to zakupisz kalendarzyk ? :D lub inna nowoczesna rzecz dwupakowa ? Jak będzie to zakupię :) Quote
Olena84 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Podrzucam dwupak żeby nie było. A zaległosci to mam na 50 paru wątkach:(. Quote
dara9 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja jestem usprawiedliwona...uczytałam się do kolokwium które miałam w niedzielę...nie pytajcie z jakim skutkiem:shake: teraz już jestem u dziewczynek, i jakie decyzje zapadły? Quote
Olena84 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 E tam, do kolkwium to sie uczy pare minut przed, bo wtedy zapamietuje sie te konkrety, a tak chcesz i szczegoly i nic z tego nie wychodzi;). Quote
Ewanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Olena84 napisał(a):E tam, do kolkwium to sie uczy pare minut przed, bo wtedy zapamietuje sie te konkrety, a tak chcesz i szczegoly i nic z tego nie wychodzi;). hihihi , masz rację ... choć różne są patenty ;) mizianko dla P&M :p Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc.... Pomożecie? :placz: Quote
kasia8579 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jestem ciekawa czy znajdą kiedyś domek ? =(( Quote
Angel Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 kasia8579 napisał(a):Jestem ciekawa czy znajdą kiedyś domek ? =(( oczywiście że tak ! :loveu: Quote
Angel Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 wpłyneły kolejne wpłaty: wilczka -30 zł moni12- 30 zł markofix- 30 zł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witam, witam..o zdrowie nie pytam, bo tutaj wątek terapeutyczny z pozytkiem równiez dla dwupaku i dla nas.:lol: :multi: :lol: [quote name='Olena84']Podrzucam dwupak żeby nie było. A zaległosci to mam na 50 paru wątkach:(. Olu, to siedź u nas aż do skutku tzn az dwupak znajdzie dom-:mad: będzie szybciej, jak taka ciotka zasiedzi się tutaj!!!-:loveu: a wiesz, ze tutaj w Dwupakowie nieobecność jest karana opodatkowaniem...:mad: [quote name='dara9']ja jestem usprawiedliwona...uczytałam się do kolokwium które miałam w niedzielę...nie pytajcie z jakim skutkiem:shake: teraz już jestem u dziewczynek, i jakie decyzje zapadły? Właśnie, robimy kalendarz?? Może porządne, wypasione Allegro po Nowym Roku? Na gazetowe chyba szkoda z takim trudem zdobywanej forsy ? Jak myslicie?? [quote name='Ewanka']hihihi , masz rację ... choć różne są patenty ;) mizianko dla P&M :p Ja uczyłam się według jednego i drugiego patentu, a praktyka zawodowa szybko skorygowała te patenty, jesli mieliśmy przetrwać: moi uczniowie i ja:evil_lol::evil_lol: [quote name='kasia8579']Jestem ciekawa czy znajdą kiedyś domek ? =(( Gdybyśmy nie wierzyły, że znajdą domek, nikt by tutaj palcem nie kiwnął. Bywaj ciotka u nas na wątku :loveu: Quote
kasia8579 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Przecież to są takie śliczne Suńki i widać, że potrafią kochać ! =) Quote
Angel Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 potrafia kochac dwoma serduchami ! najmocniej jak sie da.. pomimo tego co zrobił im człowiek. To takie smutne, że pomimo ich ogromnej miłości musza siedziec w schronisku.. :( danusiu..myśle że lepsze niz te kalendarze było by zrobienie ogłoszenia w gazecie. A gdzie caromina ? ! co z metrem ? Quote
danka4u1 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='kasia8579']Przecież to są takie śliczne Suńki i widać, że potrafią kochać ! =) Potrafią kochać mimo wszystko- jak pisała Angel- ale gdzie jest człowiek, który da im dom i serce? [quote name='Angel']potrafia kochac dwoma serduchami ! najmocniej jak sie da.. pomimo tego co zrobił im człowiek. To takie smutne, że pomimo ich ogromnej miłości musza siedziec w schronisku.. :( danusiu..myśle że lepsze niz te kalendarze było by zrobienie ogłoszenia w gazecie. A gdzie caromina ? ! co z metrem ? Angel, musimy coś szybko postanowić, ale wiesz, że teraz taki zabiegany czas...Allegro byłoby dobre- nie uważasz?- gazetowe też, ale to w styczniu i..pochłonie kupę kasy, a na DT mało mamy stałych deklaracji. Ja teraz nawet nie wysyłam, bo sama wiesz..Selenga robiła piękne Allegro, pewnie pomoże nam. Zofia tez deklarowała pomoc. Trzeba wrócić do działania, bo jakoś tak nam czas leci i nic. Takie piękne zdjęcia psinki mają !! Co z carominą? Nie wiem. Pewnie też przedświątecznie zabiegana jak każdy. Angel, jak sprawdzian? Czy pytania były w tym stylu, czy pomysłowośc pani była większa? Bedę miała znowu fanty na bazarek, ale to może potem, bo teraz masz i tak urwanie głowy z tymi, które rozliczasz. Kiedy u was sa ferie? Będzie wtedy trochę więcej czasu. Jeszcze przypomniałam sobie, że jogolcia@pdx deklarowała 20 zł/mies. przez pół roku, ale potrzebne było do tego konto Paypal. Takie konto ma moni12, która też jest z nami na wątku. Czy pisać do niej o użyczenie tego konta? Może Ty, Angel albo któraś ciotka ma takie konto? Odezwijcie się !!! Quote
Agnieszka103 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam wszystkich, od 2005 roku jestem wirtualną opiekunką "dziewczynek", a co za tym idzie każdego miesiąca od 5 lat wpłacam pieniądze dla nich. Oczywiście jeśli Peggi i Meggi zostaną zabrane ze schroniska, to przeniosę swoją deklarację na wskazane konto. Quote
Angel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Agnieszka103 napisał(a):Witam wszystkich, od 2005 roku jestem wirtualną opiekunką "dziewczynek", a co za tym idzie każdego miesiąca od 5 lat wpłacam pieniądze dla nich. Oczywiście jeśli Peggi i Meggi zostaną zabrane ze schroniska, to przeniosę swoją deklarację na wskazane konto. wpłacasz na nie ? ale to chyba idzie na ogólne zapotrzebowanie do schronu.. witamy cie! miło poznać :loveu: może odrazu przenieść te wpłate tutaj do nas ? :) słuchaj danusiumyśle ze w styczniu od razu ogłoszenie robimy :) ! tylko jak napisać cos krótkiego i łapiącego za serce.. ? ja nie umiem powiedziaec o nich w dwóch słowach .. mogłabym opowiadac cały dzien o nich :D no chyba ze dwoma słowami ujmujac: nierozłączna miłość w dwóch ciałach ! no i mamy 3 hehehe... sprawdzain? hmmm z prawa 5, chemia 2+, a polski jeszcze nie wiem.. było opisac psalmy ogólniei jakis jeden na tej podstawie opisac ja wziełam 144, ogólnie 4 zadania były ale nie pamiętam już pytan.. myśle ze nie bylo az tak źle- dzięki ze pytasz:loveu: Quote
Recommended Posts