Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megii1 napisał(a):
Fotki doszły, ja z kolei wysłałam je do Idusiek, która obiecała, że dziś zrobi dziewczynkom wyróżnione allegro:)

Widziałam to allegro robione w listopadzie (odnośnik na pierwszej stronie)- wystawiła Selenga czy jakoś tam :)- jest naprawdę świetnie zrobione i ja bym je po prostu wznowiła, tyle, że można pozamieniać zdjęcia na te nowsze...

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Widziałam to allegro robione w listopadzie (odnośnik na pierwszej stronie)- wystawiła Selenga czy jakoś tam :)- jest naprawdę świetnie zrobione i ja bym je po prostu wznowiła, tyle, że można pozamieniać zdjęcia na te nowsze...

Ale mi miło Aga , ze sie spotkałyśmy na wątkach. Kochana jesteś ,że zajrzałas do M@P one takie slodkie.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzięki megii za allegro:loveu: Pamiętajcie, jest tylko na 9 dni. Moze należało dodać, że dowieziemy suczki w każdy zakątek Polski..nie wiem.
Czy to było płatne allegro?

Nie:) to prezent ode mnie wykonany przez Idusiek.

Posted

:loveu:Ślicznie dziękujemy:loveu: megii, pomóż mi wysyłać zaproszenia na wątek i prośbę o deklaracje. Padam , wysyłam , a jak widzisz mnóstwo pracy jescze przed nami, a do domku droga daleka...

Posted

Dzięki za deklarację, wielkie dzięki:loveu::loveu: Jak załozycielka wątku i nasz skarbnik Angel przybędzie na wątek, poda Ci nr konta.
Badź z nami i poczytaj sobie watek. Zobacz, jakie piękne zdjęcia mają sunie. Tylko domu brak ...

Posted

megii1 napisał(a):
Do wielu nie powysyłam ale postaram się pomóc....

Bo ja mam jedną taką osobę... ale nic nie obiecuję:) opowiem po prostu o suczkach. Ale możesz mi też wysłać tekst na pw.

Posted

piove napisał(a):
A na facebooku nie spytać o deklaracje?:)

Pewnie, ze tak, piove:loveu:. Ja tam poruszam sie jak dziecko we mgle, ale jesli Ty umiesz, to bardzo prosimy:loveu::loveu:

Pisałśmy równocześnie. Widzisz, jak dwupak łączy ludzi. Buziaki od watkowych ciotek.

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Odwiedzam Was dziewczynki :multi:...

Danka, tak jak pisałam powyżej potrzebuję kogoś z Paypal (zwykłe konto nie pomoże) :shake:
Ciotko, posyłam Ci na pw to konto. Buziaki od dwupaku i od nas i jak najlepszego Nowego Roku:loveu::loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Ciotko, posyłam Ci na pw to konto. Buziaki od dwupaku i od nas i jak najlepszego Nowego Roku:loveu::loveu:

Dzięki wielkie :multi: - przelew (120 zł - za 6 miesięcy) poleciał...Lepszego Nowego Roku 2011 życzę Tobie i wszystkim dobrym dogomańskim duszyczkom :loveu::loveu::loveu:
A dwupakowi - cudownego domku stałego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

przykro mi, ale dobrzucić się nie mogę, ponieważ mój pies ostatnio choruje i biegam z nim po wetach, ale trzymam kciuki, by tym rozkosznym suniom udało się znaleźć domek :)

Posted

faith35 napisał(a):
przykro mi, ale dobrzucić się nie mogę, ponieważ mój pies ostatnio choruje i biegam z nim po wetach, ale trzymam kciuki, by tym rozkosznym suniom udało się znaleźć domek :)

witam, chwile mnie nie bylo a tu tyle dobrych serduszek sie zjawiło :) kurcze mam tylko I post.. bo wątek został mi przekazany... gdzie tu pisac te wpłaty ? może ogółem na czerwono zaznaczam dekl st ? hmmm.. coś wymyśle :loveu:

Posted

Wita Was ciotka nocna zmiana, chodząca na żebry i molestująca ludzi o kasę- ale bez niej psiaki już pozostaną na zawsze w schronie !-
Witaj M&P.
Piove, czy Angel podała Ci nr konta?
Buziaki dla wszystkich

Posted

moni12 napisał(a):
Ale mi miło Aga , ze sie spotkałyśmy na wątkach. Kochana jesteś ,że zajrzałas do M@P one takie slodkie.

Owszem, słodkie są :) Ja tu jestem już jakiś czas, jeszcze przed sobą, tyle, że nie za bardzo się odzywam, ale uważnie śledzę wątek i biorę udział w bazarkach, jak są wystawiane...Deklaracji już niestety nie składam, bo kilka mam, a z kasą u mnie tak sobie, więc nie chcę się zobowiązywać...No i zdecydowałam się na przygarnięcie pewnego psiaka z FOZ Ulga w Cierpieniu- jak zobaczyłam małego Gapcia to się z miejsca w nim zakochałam, a że nieduży to spokojnie może przebywać u mnie na górze i moi rodzice nawet nie poczują jego obecności...:)

Posted

Sunieczkom zycze oby ten nowy rok byl poczatkiem nowego zycia,z nowym wlascicielem w nowym domku....
a wam cioteczki wytrwalosci w walce o pomoc zwierzakom i spelnienia marzen