danka4u1 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 wilczy zew napisał(a):po 25lipca wracają upały Wspaniale! Wygrzeję się, a potem poprawię. Dobrego nigdy za dużo. Wiadomo coś o M&P? Quote
Olena84 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Oczywiscie, ze uplay wracaja, bo ja wrocilam z urlopu na ktorym mialam 13 stropni i deszcz:(, ech. Ja jesli moge prosilambym o torszke piniazkow z pieniadzy panien, ktore sa jeszcze u mnie na Zenka, ktorego deklaracje sie posypaly i ma duzy dlug, ale moze rzeczywiscie poczekajmy troche z tymi pieniazkami... http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu Prosze zajrzyjcie, chlopak ma nieoplacone 3 miesiace!!! Quote
Olena84 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Na koncie dziewczyn jest 1 685zł!!! Co robimy, i czy juz? Blagam o choc troszke pieniazkow dla tego nieszczesnika Zenka post wyzej... Quote
margaret Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 niezła suma, możemy sobie pogratulować :) ja jestem za podzieleniem na kilka potrzeb i przy okazji poproszę o jakiś mały zastrzyk gotówki dla Loli na sterylkę bo jeszcze nic a nic nie ma a trzeba 220 zł oddać: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228391-Lola-Bis-bossska-młoda-wyżełka-czeska-Anioł-nie-pies-)))?p=19422986#post19422986 Quote
margaret Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 byłabym wdzięczna bardzo:) Oleno i wszyscy - a może przenzaczyc teraz ok połowę naszych środków na te cele wczesniej wymienione a połowe zostawić w razie czego? tzn chyba 4 cele naliczyłam: i na każdy przelać po 220 to wyjdzie 880 zł na teraz, reszte poczekać z miesiąc? Quote
danka4u1 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Późno tutaj jestem, ale wcześniej nie dałam rady - tak mi się teraz zycie zrobiło skondensowane:shake: - myślę, że mozna by dofinansować potrzebujące psiaki, tak jak pisze margaret, ale zostawmy coś na ewentualna potrzebę dla dwupaku....oby nie było to potrzebne.. Będziemy miec jakies wiadomosci od Meggi i Peggi? Quote
Olena84 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 To moze zostawimy na koncie 600zl za ew 2 miesiace? I reszte podzielic na 4 czy ile tam bylo? Quote
Agnieszka103 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jeśli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej za tym, aby wspomóc Zenka i Lole i kogo tam jeszcze podano. Zostawienie awaryjnie trochę pieniędzy na koncie dla "dziewczyn" jest wskazane, myślę że 600 zł jest ok Quote
marmosia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ciotki, przepraszam za offa- głosujcie na krakvecie. Szydłowiaki czekają, już tak niewiele czasu zostało !!!!! Quote
ULKA12 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 To ja przypomnę o tych dwóch dziewczynkach: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229444-13-ego-w-pi%C4%85tek-dwa-m%C5%82odziutkie-peszki-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc-%21%21%21%21-AST-CC Quote
Czorcik Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 a ja mało sie odzywam, ale zaglądam często, i nie mogę się doczekać wieści z domków :) Quote
danka4u1 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ULKA12 napisał(a):Jeśli chodzi o finanse to przedstawia się to następująco> Dostałam już za pobyt Megan za miesiąc lipiec 300 zł. Z tego wykorzystała na pobyt 40 zł, zostało: 260zł. Na transport Megan do Koszęcina wydałam 50zł, czipowanie, 40 zł, szczepienie przeciwko wściekliźnie 20zł, czyli wydałam: 110zł. Zostało mi 260 - 110 = 150zł. Co robić z tymi pieniędzmi, odsyłać czy jeszcze czekać? ULKA12 napisał(a): Co do wpłat to mam pytanie czy te pieniądze, które są u mnie mogę przeznaczyć na Sarę, która jest u mnie na BDT? Tutaj założyłam jej wątek proszę o odwiedzanie :-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229629-SARA-młoda-suczka-z-chorą-łapką?p=19390479#post19390479 Co do innych potrzebujących to jest ich mnóstwo,moja propozycja to te dwie panny, cudowne sunie, trzy miesiące błąkały się bezdomne, aż trafiły na Anja2201, która zaopiekowała się nimi, niestety będzie potrzebne sporo pieniędzy na sterylizację i szczepienia. Plus jest taki, że są młode i mam nadzieję, że szybko znajdą dom. Gdyby ktoś chciał przenieść swoją deklarację na dziewczyny było by miło. Tutaj wątek panienek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229444-13-ego-w-piątek-dwa-młodziutkie-peszki-błagają-o-pomoc-!!!!-AST-CC Olena84 napisał(a): Ja jesli moge prosilambym o torszke piniazkow z pieniadzy panien, ktore sa jeszcze u mnie na Zenka, ktorego deklaracje sie posypaly i ma duzy dlug, ale moze rzeczywiscie poczekajmy troche z tymi pieniazkami... http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu Prosze zajrzyjcie, chlopak ma nieoplacone 3 miesiace!!! margaret napisał(a):niezła suma, możemy sobie pogratulować :) ja jestem za podzieleniem na kilka potrzeb i przy okazji poproszę o jakiś mały zastrzyk gotówki dla Loli na sterylkę bo jeszcze nic a nic nie ma a trzeba 220 zł oddać: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228391-Lola-Bis-bossska-młoda-wyżełka-czeska-Anioł-nie-pies-)))?p=19422986#post19422986 Dziewczyny, postarałam się pozbierać wszystkie Wasze prośby o dofinansowanie innych psiaków w potrzebie czyli rozdyspomować pozostały posag Dwupaku. Wypowiedzcie się na ten temat -po ile i komu? Nie zapominajmy, ze nie mamy jeszcze żadnych wiadomości o Dwupaku rzdzielonym. Zakładam, ze psiaki odnalazły się w nowym miejscu, ale nic nie wiemy pewnego na ten temat. W jaki sposób możemy miec wiadomości z nowych domów? Quote
ULKA12 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ja pisałam smsy przed chwilą z opiekunką Megan. U niej wszystko dobrze, jest przekochana, bardzo grzeczna chodzi za panią krok w krok, nie ma z nią żadnych kłopotów, jutro mam obiecane zdjęcie :-) Quote
mestudio Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Obserwuję co tam się dzieje u dziewczynek i bardzo się cieszę, że mają domki. Należą się im:-). Quote
margaret Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 wieści z obu domów były, nie sądzę że możemy liczyć że będą tu co chwilę nowe relacje :) podoba mi się pomysł by zostawić przynajmniej na miesiąc zabezpieczenia na dwupakowy hotel (dwumiesięczny czynsz), licze że się nie przyda, ja prosiłam dla Loli 220 i z tego co wiem więcej jej nie potrzeba, jeśli decyzja jest na TAK, wysłałabym Olenie na pw dane do konta Lolinego bdt, ile trzeba na inne psiaki wskazane wcześniej tego nie wiem? Quote
Angel Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 witam. Jestem i ja po dlugiej nieobecnosci. jakies fotki beda naszych dziewczyn? Quote
danka4u1 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ULKA12 napisał(a):Ja pisałam smsy przed chwilą z opiekunką Megan. U niej wszystko dobrze, jest przekochana, bardzo grzeczna chodzi za panią krok w krok, nie ma z nią żadnych kłopotów, jutro mam obiecane zdjęcie :-) Dziękujemy Ula za sprawowanie nadal opieki tym razem smsowej nad 1/2 Dwupaku i obiecane zdjęcia. mestudio napisał(a):Obserwuję co tam się dzieje u dziewczynek i bardzo się cieszę, że mają domki. Należą się im:-). Mestudio, miło, ze nadal zaglądasz do nas. Napisz na swoim wątku, co u Pieguski- dzikiej i chimerzastej , byłej obornickiej psiny. No i co u Ciebie? Quote
Olena84 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 To mysle ze margaret mozesz juz przeslac ten nr konta to ja od razu te 220zl wysle, ok? A co do reszty to pomyslmy czy dzielimy to co jest - 220zl - 600zl na 3? Quote
xxxx52 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 czy osoby adoptujace dziewczyny zrobily poadopcyjne odwiedziny?czy tylko wierza i maja bezgraniczne zaufanie do adoptujacych? Quote
ULKA12 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ja myślę, że na razie jest za wcześnie na wizyty, teraz działa jeszcze euforia wszystko jest cudnie i nikt nie narzeka, przecież tak samo było w poprzednim domu Megan kłopoty zaczęły się dwa miesiące po adopcji. Poczekajmy aż obie sunie "spowszednieją" swoim właścicielom. Zresztą P&M też mogą się zmienic ja mam na tymczasie psa od około 7 miesięcy i pierwsze pół roku było super w stosunku do innych psów a teraz poczuł się gospodarzem i wszystkich "nowych" zaczyna ustawiać. Poczekajmy jeszcze z wizytą, ale to oczywiście tylko moje zdanie. Quote
Olena84 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 (edited) Halo, halo ciotki?! Przelewam na konto Loli 220zł, zostaje 1465zł - 600zł = 865zł / 3 psy = 288,33zł Czy tak może być??? Ciotki wysylac po 288zl na trzy psiaki??? Edited July 30, 2012 by Olena84 Quote
Olena84 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Jeszcze mam pytanie, czy ktos ma moze mail do jogolcii? Bo mnie przyszedl zwrotny ze cos jest nie tak... Quote
danka4u1 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Olena84']Jeszcze mam pytanie, czy ktos ma moze mail do jogolcii? Bo mnie przyszedl zwrotny ze cos jest nie tak... Zaraz poszukam i poślę Ci na pw. Nie wiem, czy ten miałaś, bo chyba mam dawa, ale nie jestem pewna... Szukam. Quote
Recommended Posts