danka4u1 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='xxxx52']czy ktos wykonal dziewczynom kontrole poadopcyjna.mysle ,ze najwyzszy czas odwiedzic pieski w nowych domach [quote name='Olena84']No wlasnie, a ja mam na swoim koncie jeszcze 750zl i moze bysmy zdecydowali na co pojda? Ja oczywiscie skromnie moge zaproponowac mloda sunie, ktora od 3 lat jest w hotelu i ciagle brakuje na oplaty: http://www.dogomania.pl/forum/threads/173184-Gaja-nigdy-niekochana-sunia-z-alergią-BŁAGAMY-O-DEKLARACJE-NA-DT-brakuje-165 Odezwijcię się kobiety, które macie dostęp do Dwupaku rozdzielonego. Co u nich słychać? Co z kasą? Ewenement dogomaniacki ;)..kasa leży i nikt jej nie potrzebuje??? Quote
Olena84 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 To moze jeszcze zaproponuje Pimpka;), nie ma na wscieklizne i czyszczenie zebow o oplatach za hotel nie wspominajac: http://www.dogomania.pl/forum/threads/199799-Cudowny-Pimpu%C5%9B-rok-w-hoteliku-Brakuje-na-utrzymanie-w-DT!!-Pilnie-szuka-DS-!?p=19728771#post19728771 Quote
Angel Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ja zaproponowałabym jakąś część pieniedzy na konto AZORKOWE... czyli na schronisko z którego są dziewczynki, co chwila pojawia się jakiś pies w potrzebie i kociaki.. oczywiście informowałabym na co i ile zostało przeznaczone bo mam kontakt ze schroniskiem. Odrazu kaska by poszła do kierownik schroniska :) Co wy na to? Quote
Olena84 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 (edited) W takim razie ja zaproponuje kolejnego psa totalnie zapomnianego Aramisa z mega dlugami (ok 1 tyś zl samego dlugu!!!) i bez deklaracji i pytam skromnie czy prawie 800zl ktore jest na moim koncie moge przeslac i na niego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/200790-Aramis-już-tak-długo-czeka-na-dom-(-prosimy-o-pomoc-też-w-deklaracjach! Na Pimpka, nie ma na wscieklizne i czyszczenie zebow o oplatach za hotel nie wspominajac: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19728771 [SIZE=2] Na mloda sunie, ktora od 3 lat jest w hotelu i ciagle brakuje na oplaty: http://www.dogomania.pl/forum/thread...DT-brakuje-165 Angel proponuje jakąś część pieniedzy na konto AZORKOWE... czyli na schronisko z którego są dziewczynki, Nie chce sie rządzic ale wiem ze te psiaki kasy potrzebują , zwlaszcza Aramis, na ktorego bym prosila ciut wiecej :oops:... Dlatego, jesli nikt nie ma innych propozycji, to czy bylaby zgoda na 40% z 800zl na Aramisa, ktory jest w najgorszej sytuacji, czyli 320zl i po 20% na 3 pozostale propozycje, czyli po 160zl??? Edited October 5, 2012 by Olena84 Quote
danka4u1 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Nie wiem, Olu- co napisać:shake:.....ja tutaj tylko sprzątam. Nie jestem sponsorem, a i o Dwupaku rozdzielonym nic nie słychać....Mam nadzieję, ze wszystko w porządku z dziewczynami, ale nadzieja a pewność ,to nie zupełnie to samo.. Quote
ULKA12 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ja dzwoniłam w ubiegłą niedzielę do pani od Megan u niej wszystko bardzo dobrze, co prawda gdy zostaje sama na podwórku zaczęła kopać doły ale pani ma nadzieję, że jak przyjdzie zima to jej to minie i do wiosny zapomni o tym swoim zwyczaju. Megan ma bardzo dobry wpływ na swojego kolegę Szagiego, ten do tej pory zostawiony sam w domu niszczył wszystko co plastikowe teraz razem z Megan grzecznie leżą i już tego nie robi. Megan jest bardzo posłuszna, na spacerach pani spuszcza ją ze smyczy ale Megan się nie oddala drepta spokojnie przy pani. Mam obiecane zdjęcia ale do tej pory ich nie otrzymałam. Gdy będę jechała w tamtych okolicach to podjadę ich odwiedzić. Quote
danka4u1 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Uleńko, bardzo dziękujemy za relację z domu Meggi. Cieszy nas, że Meggi tak ładnie odnalazła się na nowym miejscu i nawet ma dobry wpływ na drugiego psiaka. Kopanie dołów chyba zawsze było jej hobby, bo pamiętam zdjęcia biednego Dwupaku jeszcze ze schroniska- serce mi wtedy zapłakało, gdy zobaczyłam dwie biedy schowane w wykopanej jamie- dole..... Wtedy postanowiłam sobie, ze na przekór wszelkim prognozom, przeciwnościom i innym niemożliwościom, niemożliwe stanie się możliwym. Dwupak wyjdzie ze schronu, przestanie drżeć w wykopanej jamie i oczekiwać na spacery z Angel. Wyjdzie ze schronu i będzie miał swój dom i swojego człowieka. Trochę to trwało, ale dzięki zespołowej, naszej pracy na wątku, pracy nad Dwupakiem w realu- Twoja Ula zasługa, ze przyjęłaś dwupak do siebie i tak troskliwe opiekowałaś się M&P, pomagałaś szukać Meggi, gdy uciekła-Dwupaczek znalazł dom. Gdyby jeszcze udało Ci się zdobyc zdjęcia Meggi ze swojego domu... A co słychać u Peggi?? Trochę mnie martwi brak wiadomości. Quote
Olena84 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 A ja po raz kolejny pytam, czy np te 4 propozycje psiakow do wyslania pieniazkow moga byc? Mam nadzieje, ze dziewczyny sa w swoich domach szczesliwe i nic im juz nie grozi, ale gwarancji niestety nigdy nie ma, sa tam juz od czerwca, teraz jest pazdziernik, mysle, ze mozna juz przeslac pieniazki dalej, bo u mnie leza na koncie, a psiakom pomoga, z drugiej strony jakby nie daj Boze cos sie stalo, nie chcialabym zeby bylo na mnie, ze zamiast trzymac pieniadze na ewentualnosc puscilam je dalej. Czy jakas ciocia mnie poprze :oops:? Quote
danka4u1 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja Cię popieram, ale rzeczywiście nie wiemy nadal nic o Peggi..... Quote
Olena84 Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 danka4u1 napisał(a):Ja Cię popieram, ale rzeczywiście nie wiemy nadal nic o Peggi..... A jak mozna sie skontaktowac z tym Panstwem? Quote
Olena84 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Cioteczki, czy mogę chociaż 320zł przelać na zadłuzonego Aramisa czyli 40% z 800zł??? Quote
Agnieszka103 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Olena84']W takim razie ja zaproponuje kolejnego psa totalnie zapomnianego Aramisa z mega dlugami (ok 1 tyś zl samego dlugu!!!) i bez deklaracji i pytam skromnie czy prawie 800zl ktore jest na moim koncie moge przeslac i na niego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/200790-Aramis-już-tak-długo-czeka-na-dom-(-prosimy-o-pomoc-też-w-deklaracjach! Na Pimpka;-), nie ma na wscieklizne i czyszczenie zebow o oplatach za hotel nie wspominajac: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19728771 [SIZE=2] Na mloda sunie, ktora od 3 lat jest w hotelu i ciagle brakuje na oplaty: http://www.dogomania.pl/forum/thread...DT-brakuje-165 Angel proponuje jakąś część pieniedzy na konto AZORKOWE... czyli na schronisko z którego są dziewczynki, Nie chce sie rządzic ale wiem ze te psiaki kasy potrzebują , zwlaszcza Aramis, na ktorego bym prosila ciut wiecej :oops:... Dlatego, jesli nikt nie ma innych propozycji, to czy bylaby zgoda na 40% z 800zl na Aramisa, ktory jest w najgorszej sytuacji, czyli 320zl i po 20% na 3 pozostale propozycje, czyli po 160zl??? Jeżeli o mnie chodzi, to tak jak najbardziej może być Quote
danka4u1 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Olena84 napisał(a):A jak mozna sie skontaktowac z tym Panstwem? ????? CO u Peggi???? Quote
ULKA12 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja będę jechała w środę w okolicach Lublińca mogę podjechać zobaczyć co u Megan. Może poszukajcie kogoś z Wrocławia żeby podjechał do Peggy? Zaczyna mnie niepokoić ten brak wieści. Quote
danka4u1 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ula, Ty jesteś anioł :loveu: Mnie bardzo martwi brak wiadomości o Peggi........najgorsze scenariusze pprzychodzą mi do głowy. Co się stało z Margaret. Tez mnie to niepokoi.. Czy znamy kogoś z Wrocławia? Quote
Kocurek Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Z Wroclawia jest cioteczka Poker i Ladyswallow...... Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 a ja miałam chwile grozy jak zobaczyłam zdjęcie suczki z Olkusza, ale porównałam łaty na grzbiecie i odetchnęłam bo to nie może być Megan, ale pyszczydło ma podobne bardzo... chyba jest większa, sierść ma dłuższą, ale to pyszczydło... :( [SIZE=4] Quote
Angel Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 nasze schonisko potrzebuje 200 zł na zapłacenie długu za hotelik azorkowej suczki_Dumy. Zgadzacie się? Jeśli tak to podam wątek i konto. Quote
danka4u1 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Dostanę zawału:angryy: To nie Megan, bo Meggi Ula ma pod bokiem i miałysmy wiadomości o psinie..Nie mamy wiadomosci o Peggi:shake: Mamy namiary na DS, w ktorym jest Peggi? Piszemy prośbę do Poker o wizytę poadopcyjną? Co z Margaret? Same znaki zapytania????? Quote
Bejotka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Sprawdźcie proszę, bo i mi ciśnienie skacze.... :sadCyber: Quote
Olena84 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Angel napisał(a):nasze schonisko potrzebuje 200 zł na zapłacenie długu za hotelik azorkowej suczki_Dumy. Zgadzacie się? Jeśli tak to podam wątek i konto. Ja sie zgadzam. Sluchajcie, nie mozna szukac podobnych psow po schroniskach, jesli wiadomo ze u Meggi ok, to nie mozna ciagle szukac ze jednak nie... Takie jest moje zdanie, mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi... Wiadomo trzeba sprawdzic czy suniom jest dobrze, ale nie ma gwaracji ze jakis pies nie zostanie porzucony jak sie zestarzeje, lub ja 5 lat itp... Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Olena84 napisał(a):Ja sie zgadzam. Sluchajcie, nie mozna szukac podobnych psow po schroniskach, jesli wiadomo ze u Meggi ok, to nie mozna ciagle szukac ze jednak nie... Takie jest moje zdanie, mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi... Wiadomo trzeba sprawdzic czy suniom jest dobrze, ale nie ma gwaracji ze jakis pies nie zostanie porzucony jak sie zestarzeje, lub ja 5 lat itp... rany... ja nie szukam tylko zobaczyłam taką podobną suczkę to się podzieliłam... z sentymentu... może ktoś kiedyś jeszcze zadzwoni z ogłoszeń MEgan to można o tej suni powiedzieć... sory Quote
ULKA12 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Olena, nikt tutaj nie snuje "spiskowej teorii dziejów" wszyscy wiemy, że u Megan wszystko dobrze. Ja będę dzisiaj jechała w okolicach Koszęcina więc podjadę, nie żeby sprawdzać czy ona tam jest, tylko z sentymentu aby zobaczyć jak jej jest teraz dobrze. Malawaszka nie szuka podobnych suczek po schronach tylko zapewne sznaucerów, a że znała Megan, a ta sunia jest prawie identyczna wkleiła jej zdjęcie. Ja pewnie też bym wkleiła gdybym takie zdjęcie znalazła. Natomiast wypadało by zorganizować wizytę poadopcyjną u Peggy, ponieważ od adopcji nikt u niej nie był. Quote
Olena84 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle, przepraszam... Quote
Recommended Posts