piove Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Gdy zwykle wchodzę po przerwie to czekają na mnie dobre wieści:)) Dziewczyny czy są jakieś długi? Właśnie zasiadałam do wysyłania deklaracji;) I wstrzymam się aż do znaku od Was:) Quote
danka4u1 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Zastanawiałam się nad finansowymi sprawami, bo radość- radoscią, ale ewentualne długi- długami :evil_lol: Dzięki troskliwym sponsorom M&P nie mamy długów typu: brakuje nam do DT, na żarełko dla psinek i to wielka ulga w porównaniu z innymi wątkami. Darczyńcy pamiętali o deklaracjach, cioteczki uzdolnione robiły bazarki i mamy z czego uregulować należności. [COLOR=#ff0000][B]:loveu:Serdecznie podziękowania za starania, wpłacanie deklarowanych kwot i pamięć o Dwupaku, odwiedziny na wątku,opieke nad Dwupakiem w realu przez Ulę. [/B][/COLOR][COLOR=#000000]Jesli chodzi o wstrzymanie deklaracji...zastanawiałabym się jeszcze przezornie...nad wstrzymaniem ich. Meggi jest dopiero dwa dni w nowym domu i mamy nadzieję, ze to będzie juz na zawsze ten jej dom, ale... Moze poczekajmy jeszcze trochę. Jak radzicie? [B]Inna sprawa to uregulowanie spraw finansowych z DT. Ula, napisz, ile mamy Ci przesłać za czipowanie, szczepienia, transport Peggi..... [/B][/COLOR] Quote
Agnieszka103 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Oczywiście również bardzo się cieszę, że dziewczyny już w swoich domkach, ale też zastanawiałam się nad deklaracją. Myślę, że nawet jeśli będzie tak, że póki co deklaracje nie będą już potrzebne, to warto chyba mieć na uwadze, że jakby co (tfu tfu tfu) to żeby być przygotowanym na powrót do wpłat. Czekam też na info czy wpłacać deklaracje lipcową czy póki co nie jest ona potrzebna Quote
Bejotka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Agnieszka103'] to warto chyba mieć na uwadze, że jakby co (tfu tfu tfu) to żeby być przygotowanym na powrót do wpłat. [/QUOTE] Popluję sobie razem z Tobą - tfu, tfu, tfu! Quote
ULKA12 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jeśli chodzi o finanse to przedstawia się to następująco> Dostałam już za pobyt Megan za miesiąc lipiec 300 zł. Z tego wykorzystała na pobyt 40 zł, zostało: 260zł. Na transport Megan do Koszęcina wydałam 50zł, czipowanie, 40 zł, szczepienie przeciwko wściekliźnie 20zł, czyli wydałam: 110zł. Zostało mi 260 - 110 = [B]150zł[/B]. Co robić z tymi pieniędzmi, odsyłać czy jeszcze czekać? Quote
malawaszka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 błaaagam zmieńcie ten tytuł :modla: przeczytałam teraz Meggi wróciła z adopcji i mało na zawał nie padłam :mdleje: Quote
Czorcik Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 nie było troszkę czasu na dogo z przyczyn niezależnych ode mnie i co widzę , obie panny maja dom !!! :):):) super super super Quote
danka4u1 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Fanki, sympatycy i sponsorzy Dwupaku!!!:multi: Odzywajcie się i odwiedźcie M&P w rozjazdach, ale na wątku zawsze razem. Quote
Olena84 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Mnie tydzien nie bedzie na dogo (albo bede;)) - zalezy jak sie uda, u mnei tez jest kawal grosza, prosze o decyzje co z pieniazkami. Juz pisze do moda o zmiane tytulu i przeniesienie panien na znalazly dom. Quote
marysia55 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 znowu wpadam z marszu i aż serce mi zadrżało gdy przeczytałam te wszystkie nowinki. Psiunki oby się wam wiodło. Tyle czasu czekałyście na te swoje domki .. więc nadszedł czas szczęśliwości ... korzystajcie ... zasłużyłyście jak każdy psiak po przejściach. Krótko mówiąc cudna jest ta droga psa ze schronu do domu. Quote
danka4u1 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='malawaszka']błaaagam zmieńcie ten tytuł :modla: przeczytałam teraz Meggi wróciła z adopcji i mało na zawał nie padłam :mdleje:[/QUOTE] Już zagrożenie zawałem minęło?:evil_lol: Tytuł zmieniony. Brakuje mi wieści o Dwupaku rozdzielonym...Jak się wiedzie dziewczynom??? Kto nam powie? Quote
Czorcik Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 och ja tez jestem ciekawa jak dziewczyny się mają ?? Quote
koelka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Tylko podczytywałam wątek, ale cieszę się, że po tylu zmaganiach i takim czasie nastąpiło szczęśliwe zakończenie:) Quote
Angel Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 aż sie popłakałam jak zobaczyłam te fotki :loveu: kochane mordeczki. Sa cuuudowne! dziękuje cioteczki :*:*:*:* Quote
ULKA12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Angel czy mogłabyś się podpytać czy do schroniska dotarły umowy? Quote
ULKA12 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dostałam informację od nowej opiekunki Peggy. Peggy czuje się już jak u siebie, nawet naszczekała na panów montujących antenę. Jest radosna i bardzo chętnie chodzi na spacery. We wrześniu Peggy pojedzie ze swoją panią wypoczywać nad morze. Niestety żadnych zdjęć nie było ale mam obietnice, że wkrótce będą. [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
jola_li Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='ULKA12']Dostałam informację od nowej opiekunki Peggy. Peggy czuje się już jak u siebie, nawet naszczekała na panów montujących antenę. Jest radosna i bardzo chętnie chodzi na spacery. We wrześniu Peggy pojedzie ze swoją panią wypoczywać nad morze. Niestety żadnych zdjęć nie było ale mam obietnice, że wkrótce będą.[FONT=Verdana][/FONT][/QUOTE] No i proszę - z biednej zastraszonej Peguni zrobił się pies obronny ;)! Jeszcze tylko dobre wieści o Meggi i - podwójne szczęście w pełni :). Quote
Bejotka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 I ja podczytuję, żeby się dowiedzieć czegoś o nowym życiu Dwupaczku :) Quote
danka4u1 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Bardzo mnie cieszą takie wiadomości o Peggi. Od Meggi nie ma żadnych wieści? Przydałyby sie jakieś zdjęcia dla odswieżenia pamięci, bo serca nasze nigdy nie zapomną Dwupaku. Ciotki- sponsorki, co robimy z deklaracjami? Deklarować się. Quote
marysia55 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='danka4u1']Bardzo mnie cieszą takie wiadomości o Peggi. Od Meggi nie ma żadnych wieści? [B]Przydałyby sie jakieś zdjęcia dla odswieżenia pamięci[/B], bo serca nasze nigdy nie zapomną Dwupaku. Ciotki- sponsorki, co robimy z deklaracjami? Deklarować się.[/QUOTE]zdjęcia to taka fajna rzecz, która pozwala się cieszyć szczęściem psinek jeszcze bardziej. Quote
ULKA12 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) To ja jutro zadzwonię. Co do wpłat to mam pytanie czy te pieniądze, które są u mnie mogę przeznaczyć na Sarę, która jest u mnie na BDT? Tutaj założyłam jej wątek proszę o odwiedzanie :-) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229629-SARA-młoda-suczka-z-chorą-łapką?p=19390479#post19390479[/URL] Co do innych potrzebujących to jest ich mnóstwo,moja propozycja to te dwie panny, cudowne sunie, trzy miesiące błąkały się bezdomne, aż trafiły na Anja2201, która zaopiekowała się nimi, niestety będzie potrzebne sporo pieniędzy na sterylizację i szczepienia. Plus jest taki, że są młode i mam nadzieję, że szybko znajdą dom. Gdyby ktoś chciał przenieść swoją deklarację na dziewczyny było by miło. Tutaj wątek panienek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229444-13-ego-w-piątek-dwa-młodziutkie-peszki-błagają-o-pomoc-!!!!-AST-CC[/URL] Edited July 18, 2012 by ULKA12 Quote
jola_li Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Pewnie, że miło popatrzeć na zdjęcia, ale nie każdy jest fotoamatorem i wiem, że dla wielu osób zgrywanie zdjęć na dysk i przesyłanie może być problemem - najważniejsze, że Peggunia jest zadowolonym z życia ochroniarzem ;). Quote
Recommended Posts