Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy zwykle wchodzę po przerwie to czekają na mnie dobre wieści:)) Dziewczyny czy są jakieś długi? Właśnie zasiadałam do wysyłania deklaracji;) I wstrzymam się aż do znaku od Was:)

Posted

Zastanawiałam się nad finansowymi sprawami, bo radość- radoscią, ale ewentualne długi- długami :evil_lol:
Dzięki troskliwym sponsorom M&P nie mamy długów typu: brakuje nam do DT, na żarełko dla psinek i to wielka ulga w porównaniu z innymi wątkami. Darczyńcy pamiętali o deklaracjach, cioteczki uzdolnione robiły bazarki i mamy z czego uregulować należności.

[COLOR=#ff0000][B]:loveu:Serdecznie podziękowania za starania, wpłacanie deklarowanych kwot i pamięć o Dwupaku, odwiedziny na wątku,opieke nad Dwupakiem w realu przez Ulę.
[/B][/COLOR][COLOR=#000000]Jesli chodzi o wstrzymanie deklaracji...zastanawiałabym się jeszcze przezornie...nad wstrzymaniem ich. Meggi jest dopiero dwa dni w nowym domu i mamy nadzieję, ze to będzie juz na zawsze ten jej dom, ale...
Moze poczekajmy jeszcze trochę. Jak radzicie?
[B]Inna sprawa to uregulowanie spraw finansowych z DT. Ula, napisz, ile mamy Ci przesłać za czipowanie, szczepienia, transport Peggi.....
[/B][/COLOR]

Posted

Oczywiście również bardzo się cieszę, że dziewczyny już w swoich domkach, ale też zastanawiałam się nad deklaracją. Myślę, że nawet jeśli będzie tak, że póki co deklaracje nie będą już potrzebne, to warto chyba mieć na uwadze, że jakby co (tfu tfu tfu) to żeby być przygotowanym na powrót do wpłat. Czekam też na info czy wpłacać deklaracje lipcową czy póki co nie jest ona potrzebna

Posted

[quote name='Agnieszka103'] to warto chyba mieć na uwadze, że jakby co (tfu tfu tfu) to żeby być przygotowanym na powrót do wpłat. [/QUOTE]

Popluję sobie razem z Tobą - tfu, tfu, tfu!

Posted

Jeśli chodzi o finanse to przedstawia się to następująco> Dostałam już za pobyt Megan za miesiąc lipiec 300 zł. Z tego wykorzystała na pobyt 40 zł, zostało: 260zł. Na transport Megan do Koszęcina wydałam 50zł, czipowanie, 40 zł, szczepienie przeciwko wściekliźnie 20zł, czyli wydałam: 110zł. Zostało mi 260 - 110 = [B]150zł[/B]. Co robić z tymi pieniędzmi, odsyłać czy jeszcze czekać?

Posted

Mnie tydzien nie bedzie na dogo (albo bede;)) - zalezy jak sie uda, u mnei tez jest kawal grosza, prosze o decyzje co z pieniazkami. Juz pisze do moda o zmiane tytulu i przeniesienie panien na znalazly dom.

Posted

znowu wpadam z marszu i aż serce mi zadrżało gdy przeczytałam te wszystkie nowinki. Psiunki oby się wam wiodło. Tyle czasu czekałyście na te swoje domki .. więc nadszedł czas szczęśliwości ... korzystajcie ... zasłużyłyście jak każdy psiak po przejściach. Krótko mówiąc cudna jest ta droga psa ze schronu do domu.

Posted

[quote name='malawaszka']błaaagam zmieńcie ten tytuł :modla: przeczytałam teraz Meggi wróciła z adopcji i mało na zawał nie padłam :mdleje:[/QUOTE]
Już zagrożenie zawałem minęło?:evil_lol: Tytuł zmieniony.
Brakuje mi wieści o Dwupaku rozdzielonym...Jak się wiedzie dziewczynom??? Kto nam powie?

Posted

Dostałam informację od nowej opiekunki Peggy. Peggy czuje się już jak u siebie, nawet naszczekała na panów montujących antenę. Jest radosna i bardzo chętnie chodzi na spacery. We wrześniu Peggy pojedzie ze swoją panią wypoczywać nad morze. Niestety żadnych zdjęć nie było ale mam obietnice, że wkrótce będą.
[FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

[quote name='ULKA12']Dostałam informację od nowej opiekunki Peggy. Peggy czuje się już jak u siebie, nawet naszczekała na panów montujących antenę. Jest radosna i bardzo chętnie chodzi na spacery. We wrześniu Peggy pojedzie ze swoją panią wypoczywać nad morze. Niestety żadnych zdjęć nie było ale mam obietnice, że wkrótce będą.[FONT=Verdana][/FONT][/QUOTE]
No i proszę - z biednej zastraszonej Peguni zrobił się pies obronny ;)!
Jeszcze tylko dobre wieści o Meggi i - podwójne szczęście w pełni :).

Posted

Bardzo mnie cieszą takie wiadomości o Peggi. Od Meggi nie ma żadnych wieści? Przydałyby sie jakieś zdjęcia dla odswieżenia pamięci, bo serca nasze nigdy nie zapomną Dwupaku.
Ciotki- sponsorki, co robimy z deklaracjami? Deklarować się.

Posted

[quote name='danka4u1']Bardzo mnie cieszą takie wiadomości o Peggi. Od Meggi nie ma żadnych wieści? [B]Przydałyby sie jakieś zdjęcia dla odswieżenia pamięci[/B], bo serca nasze nigdy nie zapomną Dwupaku.
Ciotki- sponsorki, co robimy z deklaracjami? Deklarować się.[/QUOTE]zdjęcia to taka fajna rzecz, która pozwala się cieszyć szczęściem psinek jeszcze bardziej.

Posted (edited)

To ja jutro zadzwonię.

Co do wpłat to mam pytanie czy te pieniądze, które są u mnie mogę przeznaczyć na Sarę, która jest u mnie na BDT? Tutaj założyłam jej wątek proszę o odwiedzanie :-)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229629-SARA-młoda-suczka-z-chorą-łapką?p=19390479#post19390479[/URL]

Co do innych potrzebujących to jest ich mnóstwo,moja propozycja to te dwie panny, cudowne sunie, trzy miesiące błąkały się bezdomne, aż trafiły na Anja2201, która zaopiekowała się nimi, niestety będzie potrzebne sporo pieniędzy na sterylizację i szczepienia. Plus jest taki, że są młode i mam nadzieję, że szybko znajdą dom. Gdyby ktoś chciał przenieść swoją deklarację na dziewczyny było by miło. Tutaj wątek panienek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229444-13-ego-w-piątek-dwa-młodziutkie-peszki-błagają-o-pomoc-!!!!-AST-CC[/URL]

Edited by ULKA12
Posted

Pewnie, że miło popatrzeć na zdjęcia, ale nie każdy jest fotoamatorem i wiem, że dla wielu osób zgrywanie zdjęć na dysk i przesyłanie może być problemem - najważniejsze, że Peggunia jest zadowolonym z życia ochroniarzem ;).