Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :)
a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne

Posted

Bjuta dobrze widziec cię na wątku - jesli zdecydujesz się na PA to proszę daj znać na pw, ja mam kontakt z potencjalnym domem, jak dobrze pójdzie to w katowicach znajdzie się i może drugi dom do PA - dla Peggi,

Posted

No to miło, ze złapałyśmy kontakt- wprawdzie Dara już śpi, ale pewnie wstanie o świcie zwyczajowo i sprawa ruszy.
Bjuta, wielkie dzięki za zainteresowanie naszym Dwupakiem. Prosimy bardzo o pomoc. Psiny juz tak długo czekają na dom i taka długą mają przeszłość schronową..:shake:

Posted

dziekujemy piove - zaglądaj, jakby adopcje sie udały to czeka nas na wątku pławienie się w roadości - newsy i fotki z nowych domów - ACH! jakby bylo fajnie!
Bjuta wysłałam ci przydługie pw
danka dzięki że czuwasz
powiem wam że ja dziś zamiast pracować a mam od cholery spraw pilnych to domki organizuje :) ale jak będzie skutek pozytywny to przysiegam - upiję się czerwonym drogim winem!!

Posted

:multi:Wiem,:multi: ale rano tez chciałabym ubic interes w pracy. I jak tu pogodzić wszystko? Doba stanowczo za krótka:mad:
Czy Morfeusz domowy nie protestuje przeciwko tym nocnym ubijankom?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Czyli grono udawaczy:evil_lol::evil_lol: Ja udaję, ze poprawiam prace, ale obawiam się efektów mojej działalności...cos mi umyka, czegos nie zauwazyłam, a przekłada się to na oceny.:mad: Semestr kończy się, a ja mam cos za dobre stopnie. Czas przestać udawać i iść do Morfeusza. Jutro zweryfikujemy ustnie te szóstki:evil_lol:
Dobranoc.

Posted

margaret napisał(a):
2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :)
a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne

O kurcze, trzymam kciuki!

Posted

margaret napisał(a):
a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje?????
Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok!

oby tylko któryś okazał się tym jedynym!

Posted

szukam osoby do wizyty PA w miejscowości Łazy koło Zawiercia, napisałam do kasiapsiaki i Mysza2, znacie jeszcze kogoś kogo można w razie czego poprosić? Panstwo wybierają się z tego co mi napisali w piątek do Uli na rekonesans piesków, jakby ktoś mógł na chwilę do nich zajść na PA byłoby fajnie, pytają mnie dzisiaj kiedy, kiedy :)

Posted

Albo jestem zakręcona jakten słoik dżemu:evil_lol:, albo nie nadążam za bijącymi się o Meggi domkami, ale straciłam rachubę..:shake:
Margaret, proszę, wytłumacz mi tutaj jak krowie na miedzy:evil_lol:, ile tych domków pojawiło się, bo mnie rachunek urwał się na trzech.....:shake:
Skąd to Zawiercie???
Kto umówił się z Ulą na piątek, bo jak do tej pory słyszałam tylko o państwu z Katowic, którzy mieli taki zamiar, by poznać osobiscie księżniczkę Meggi ?

Posted

hehe no można stracic rachubę:

nr 0 - pani z BB co się wycofała zamieniając Meggi na maltańczyka
nr 1 - pani z Wrocławia - milczy od tygodnia
nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach
nr 3 - rodzina z Łaz z nastolatką - w piątek jadą obejrzeć Meggi i ewentualnie Horkę - podałam im w razie co inną suczkę, szukam chetnego do zwizytowania państwa
nr 4 - pani z Wałbrzycha pomieszkująca we Wrocławiu - dzwoniła dziś, wie że jest kilku chetnych, nie zraża się i prosi o info

Posted

margaret napisał(a):

nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach

Jesteśmy umówione na czwartek na tel i spotkanie na piątek.