margaret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :) a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne Quote
margaret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Bjuta dobrze widziec cię na wątku - jesli zdecydujesz się na PA to proszę daj znać na pw, ja mam kontakt z potencjalnym domem, jak dobrze pójdzie to w katowicach znajdzie się i może drugi dom do PA - dla Peggi, Quote
danka4u1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No to miło, ze złapałyśmy kontakt- wprawdzie Dara już śpi, ale pewnie wstanie o świcie zwyczajowo i sprawa ruszy. Bjuta, wielkie dzięki za zainteresowanie naszym Dwupakiem. Prosimy bardzo o pomoc. Psiny juz tak długo czekają na dom i taka długą mają przeszłość schronową..:shake: Quote
margaret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 dziekujemy piove - zaglądaj, jakby adopcje sie udały to czeka nas na wątku pławienie się w roadości - newsy i fotki z nowych domów - ACH! jakby bylo fajnie! Bjuta wysłałam ci przydługie pw danka dzięki że czuwasz powiem wam że ja dziś zamiast pracować a mam od cholery spraw pilnych to domki organizuje :) ale jak będzie skutek pozytywny to przysiegam - upiję się czerwonym drogim winem!! Quote
danka4u1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Załatwimy wiecej tego wirtualnego wina, bo ja też jestem chętna. U mnie też dziś dzień mailowo- telefoniczny; robota lezy i czeka i ta domowa i ta szkolna.. Quote
malawaszka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ale fajnie! oby tak dalej - zaciskam :kciuki: Peggunia czas do domku!!!! Quote
margaret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 o malawaszko - ale trafiłaś mam do ciebie romans, na pw :) Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Koniec romansów dziewczyny!!:mad::mad: Jutro tez jest dzień, a dwupak musi miec pełnosprawne, wyspane ciotki...:evil_lol: Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no co ty danko, wiesz jakie interesy można ubic nocną porą? :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 :multi:Wiem,:multi: ale rano tez chciałabym ubic interes w pracy. I jak tu pogodzić wszystko? Doba stanowczo za krótka:mad: Czy Morfeusz domowy nie protestuje przeciwko tym nocnym ubijankom?:evil_lol::evil_lol: Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Morfeusz domowy sam siedzi nad jakimś zleceniem, albo udaje i hasa po jakis forach - czyli mniej więcej jak ja - udaje że pracuje i hasam po dogo :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czyli grono udawaczy:evil_lol::evil_lol: Ja udaję, ze poprawiam prace, ale obawiam się efektów mojej działalności...cos mi umyka, czegos nie zauwazyłam, a przekłada się to na oceny.:mad: Semestr kończy się, a ja mam cos za dobre stopnie. Czas przestać udawać i iść do Morfeusza. Jutro zweryfikujemy ustnie te szóstki:evil_lol: Dobranoc. Quote
Olena84 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 margaret napisał(a):2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :) a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne O kurcze, trzymam kciuki! Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Bjuta jest gotowa przeprowadzić wizytę PA u Pani w katowicach, teraz się zgadają kiedy - dziękujemy Bjuta!! Quote
Czorcik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no to trzymam kciukaski , mocno, mocno :) Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje????? Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok! Quote
Angel Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 margaret napisał(a):a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje????? Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok! oby tylko któryś okazał się tym jedynym! Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 szukam osoby do wizyty PA w miejscowości Łazy koło Zawiercia, napisałam do kasiapsiaki i Mysza2, znacie jeszcze kogoś kogo można w razie czego poprosić? Panstwo wybierają się z tego co mi napisali w piątek do Uli na rekonesans piesków, jakby ktoś mógł na chwilę do nich zajść na PA byłoby fajnie, pytają mnie dzisiaj kiedy, kiedy :) Quote
ULKA12 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Państwo umówieni na piątek do południa. Czekam na telefon od pani z Katowic bo jeszcze nie dzwoniła. Quote
_Goldenek2 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ale się dzieje... Trzymam mocno kciuki :) Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Albo jestem zakręcona jakten słoik dżemu:evil_lol:, albo nie nadążam za bijącymi się o Meggi domkami, ale straciłam rachubę..:shake: Margaret, proszę, wytłumacz mi tutaj jak krowie na miedzy:evil_lol:, ile tych domków pojawiło się, bo mnie rachunek urwał się na trzech.....:shake: Skąd to Zawiercie??? Kto umówił się z Ulą na piątek, bo jak do tej pory słyszałam tylko o państwu z Katowic, którzy mieli taki zamiar, by poznać osobiscie księżniczkę Meggi ? Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 hehe no można stracic rachubę: nr 0 - pani z BB co się wycofała zamieniając Meggi na maltańczyka nr 1 - pani z Wrocławia - milczy od tygodnia nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach nr 3 - rodzina z Łaz z nastolatką - w piątek jadą obejrzeć Meggi i ewentualnie Horkę - podałam im w razie co inną suczkę, szukam chetnego do zwizytowania państwa nr 4 - pani z Wałbrzycha pomieszkująca we Wrocławiu - dzwoniła dziś, wie że jest kilku chetnych, nie zraża się i prosi o info Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czyste szaleństwo. Może i Peggi coś zyska na tym castingu? Quote
Bjuta Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 margaret napisał(a): nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach Jesteśmy umówione na czwartek na tel i spotkanie na piątek. Quote
Recommended Posts