Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena w pierwszym poście uaktualnij podliczenie w listopadzie i grudniu bo koncowe sumy sie nie zgadzaja, podlicz i zapisz. A te 100 zł w jednorazowych uaktualnij

Posted

Olena dopisz te 100 zł w jednorazowych i podsumuj wpłaty jednorazowe. Potem listopad i grudzień podsumuj i ogólnie zlicz deklaracje stałe. A potem dodaj stałe z jednorazowymi i teżzrób wynik tego i odejmij wydatki i wpisz pozostałość :)

Posted

Kilka dzisiejszych zdjęć.
Megan dumna
"" rel="external nofollow noopener">

Megan zamyślona
Ciągle myśli

Zdjęcie z serii: daj, tę nogę, daj tę nogę bo bez nogi żyć nie mogę...

Ale to nie koniec zdjęć na dzisiaj będą jeszcze i do tego ładniejsze :-)

Posted

Megan wypiękniała! Myślę, że teraz jest w swojej najlepszej kondycji - świetna sylwetka wreszcie już nie jest ciężka klucha tylko zgrabna laska, lżej się porusza - no zachwycona byłam!

przepraszam za Pixela - wtryniał się na foty :lol:

to jest niesamowicie wierna psica! za nic nie chciała na mnie spojrzeć jak robiłam jej foty tylko Ula i Ula

Posted

jejku jak ona rzeczywiscie wyładniała :)

Podaje linka do allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=1975337842
Wyszło 73 grosze więc sie zdziwiłam bo pisał ktoś że podrożało i myślałam że więcej wyjdzie.
Wiem że piękne nie jest więc nie bijcie:lol: ale dopiero sie ucze:lol:
Więc jakieś sugestie chętnie przyjme jeśli coś zmienić bo chyba sie da, tak?
I jeszcze jak to wygląda z zapłaceniem za allegro, może mi ktoś napisać jak to sie opłaca ? bo jeszcze tego nie rozgryzłam

Posted

[quote name='Olena84']Doszła wpłata od pani W. Handerek dla Meggi - 100zł - zakładam, że to ta pani, co ją miała adoptować.
[/QUOTE]

tak to jest ta pani co miała adoptować Meggi i kupiła maltańczyka :) fajnie że raportujesz, pomimo wszystko podziękuję pani za ten wkład, bo lepiej mieć 100 zł niż nie mieć :)
hehe pomyślałam sobie że jakby Dwupakowi przyszedł finansowy kryzys to wtedy zwrócę się do Pani bazując na jej miłości do Meggi, którą deklaruje mimo wycofania się z adopcji, jak dla psów mogę być manipulantką :evil_lol:

Posted

[quote name='Szyna13222']jejku jak ona rzeczywiscie wyładniała :)

Podaje linka do allegro
Wyszło 73 grosze więc sie zdziwiłam bo pisał ktoś że podrożało i myślałam że więcej wyjdzie.
I jeszcze jak to wygląda z zapłaceniem za allegro, może mi ktoś napisać jak to sie opłaca ? bo jeszcze tego nie rozgryzłam

mi się podoba bardzo!
i wielkie wielkie dzięki cioteczko! Meggi długo czekała na allegro bo choć dostała stos kilkudziesięciu ogłoszeń od mojej znajomej Kasi
to allegro nie miała, i ma, chyba drugi raz - trzymajcie kciuki by szczęśliwie dotarło do TEGO człowieka

ULKA i MALAWASZKA - serdecznie dziękuję za sesję zdjęciową, jestem zauroczona po czubki kokardek:)
i tak sobie pomyślałam że to w większości są świetne zdjecia na nowy rzut ogłoszeń bo nie dość że Meggi zrobiła się "laska" właściwych gabarytów
i pięknie jej z tym, naprawdę wyładniała
to jeszcze te fotki przecudnie pokazują ją w relacji z człowiekiem, jej oddanie, wpatrzenie w człowieka, niesamowite są, pokazałam kilku osobom przed chwilką
i odbył się niemal zbiorowy płacz wzruszenia
niestety znajomi albo zapsieni albo non stop w podróżach :(
ale Meggi w końcu dotrze do tego do kogo ma dotrzeć i kto ma możliwość

Posted

Osoba, która zaadoptuje Megan będzie miała wspaniałą towarzyszkę, zapatrzoną w niego, oddaną. Dla Megan nie liczą sie inne psy liczy się człowiek, smutne jest to, że pomimo takiego charakteru jeszcze nie znalazła swojego domu. To po prostu pies idealny.

Posted

[quote name='Szyna13222']jejku jak ona rzeczywiscie wyładniała :)

Podaje linka do allegro

Allegro kosztuje 0,73 gr??? Bo tak zrozumiałam.
Allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone aby było zawsze dobrze widoczne kosztuje w tej chwili 25 zł.
Na koniec miesiąca allegro przysyła maila z rozliczeniem płatności.

Posted

[quote name='mestudio']Allegro kosztuje 0,73 gr??? Bo tak zrozumiałam.
Allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone aby było zawsze dobrze widoczne kosztuje w tej chwili 25 zł.
Na koniec miesiąca allegro przysyła maila z rozliczeniem płatności.[/QUOTE]

Tak. No właśnie zrobiłam takie zwykłe bez żadnych wyróżnień bo to drożej wychodzi i nie wiedziałam czy robić czy nie....

Posted

[quote name='Szyna13222']Tak. No właśnie zrobiłam takie zwykłe bez żadnych wyróżnień bo to drożej wychodzi i nie wiedziałam czy robić czy nie....[/QUOTE]

Zobaczysz jaka będzie ilość odwiedzin i wtedy ocenisz na końcu. Generalnie to dziewczyny prowadzące wątek powinny dokładnie powiedzieć czego chcą aby ten czas nie poszedł na marne.

Posted

Jestem znowu i trafiłam na piękne zdjęcia Meggi. :loveu:Dziękujemy Ulka i Malawaszka za sesję zdjęciową:loveu:. Meggi jest zakochana w Uli. Może trzeba zmanipulować Ulę???;)
:loveu:Szyna, allegro bardzo mi się podoba. Wielkie dzięki.:loveu:Szkoda, że wcześniej nie uzgodniłysmy, jakie ma być, ale ma rację mestudio, ze można powtórzyć znowu i wtedy dodać pogrubione, podswietlone i jakie tam jeszcze może być.
Chyba, że Meggi będzie już do tej pory u siebie w domu...:multi:.takie nasze pobozne zyczenia. Moze Mikołaj przyniesie psicy domek...:lol:

Posted

witajcie w nowym tygodniu
oleno ja już nie wiem kogo mam manipulować :) chyba już wszyscy moi znajomi znają DWupakowe suczki, nawet sie mnie dopytują sami z siebie "i co u nich?" :)
ale wziąć nie wezmą
w końcu ktos się znajdzie chyba co?

Posted

[quote name='Olena84']Czyli manipulacja za slaba:([/QUOTE]
Ola nocna porą!!!:shake: :multi: Nasz nieoceniony skarbnik pewnie działa i ksieguje nowe wpłaty. Czekamy na dom dla dwupaku. Jaka jest oglądalność Allegra?
Moi znajomi dawno uciekają na mój widok :evil_lol:, bo nikomu spośród nich nie rozszerzył się metraż ani nie przybyło warunków do zabrania kolejnego psiaka......mimo to molestuję nadal. I nic..