danka4u1 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Olena84']...... i tak znosimy siebie nawzajem;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak dobrze płaci, udaj, że słuchasz, co mówi :evil_lol:..i tak pewnie wydasz pieniądze na psy ;) Juz ja Cię znam:loveu: Quote
Olena84 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Przecież ja go zagaduje! Ale i on mnie pytał o pieski ostatnio! Nie moge narzekac, wpychalam mu Ruda, ale nie chcial psa:(, to Meggi juz sie zuplenie nie zmiasci jak upchniecie:( Quote
marysia55 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja również zaglądam z ciekawością do 'dwupaku' po dłuższej przerwie :) Miałam nadzieję, że Meggi ten 'krótkowłosy bernardyn w typie labradora':eviltong::diabloti: juz grzeje dupsko w domu. Quote
danka4u1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Meggi jest wierna aż do bólu i postanowiła grzać pupę u Uli. Dlaczego nie? Jak kocha swoja Ulę, zaden inny dom nie może być dobry...Podejrzwam, ze miłość jest wzajemna :loveu: :multi: :loveu: Uwaga!!! Do Dwupaku jedzie Milołaj!!! Może domki wiezie...??? Quote
Olena84 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Potwierdzam wpłatę Cioci winter7 - 40zł Quote
margaret Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mikołaju Mikołaju, heh, w tel. cisza, w mailu też, niech sie ten Mikołaj wykaże wreszcie Quote
Diora Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Fotki super :) Megi bardzo ładnie schudła. margaret, przyślij mi proszę raz jeszcze nr konta, bo teraz wpłacamy deklaracje do Ciebie, tak? Quote
Olena84 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Diora']margaret, przyślij mi proszę raz jeszcze nr konta, bo teraz wpłacamy deklaracje do Ciebie, tak?[/QUOTE] Do mnie;p, juz wysylam Quote
Angel Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wszyscy mają już numer konta do Oleny ? bo ja już dostępu do tamtego konta nie mam. Meggan piękna :loveu: Quote
ULKA12 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Angel']wszyscy mają już numer konta do Oleny ? bo ja już dostępu do tamtego konta nie mam. Meggan piękna :loveu:[/QUOTE] A czy ja miałam wysłać Olenie swój numer konta? Myślałam, że jeszcze teraz Ty będziesz płacić za pobyt dziewczyn u mnie. Quote
Angel Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='ULKA12']A czy ja miałam wysłać Olenie swój numer konta? Myślałam, że jeszcze teraz Ty będziesz płacić za pobyt dziewczyn u mnie.[/QUOTE] tak tak, dziś poszło za grudzień i za styczeń jeszcze pójdzie z tego konta. Quote
danka4u1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witam Was cioteczki.:loveu: Wpłata Hani za listopad i grudzień przyjdzie z opóźnieniem, bo jej bank życzy sobie nie tylko nr konta ale adres itd. Zaraz podam jej te dane okrężną drogą poprzez inną koleżankę. Taki łańcuch ludzi dobrej woli...:loveu: Dzis mi się dostało, bo nieopatrznie znowu molestowałam ludzi na temat domu dla Meggi lub Peggi..:mad::mad:.ale nic mnie nie nauczyła ta lekcja Czy Mikołaj nie przyniósł psinie naszej Meggi -rasa kundelberry- domku..? Nic nie widać, nic nie słychać?:shake: Quote
Madzik34 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witajcie, a w tym tygodniu też prześlę za grudzień pieniążki dla ślicznotek Quote
danka4u1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Madzik34']Witajcie, a w tym tygodniu też prześlę za grudzień pieniążki dla ślicznotek Dziękujemy, kochana.:loveu:I domu, domu dla naszego dwupaku i naszego dziadeczka Dero. Wejdzcie, cioteczki do kolejnego obornickiego dziadeczka. Tam nie leje się krew, mozna wejść spokojnie -:shake:rawie:shake:- przed nocą..tam tylko bezdomny staruszek czeka na ciepły kąt i swojego człowieka.... Wątek Dero http://www.dogomania.pl/threads/218952-Stary-chory-samotny-i-bez-nadziei-.-Dero I wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/155904227842418/ Quote
Kocurek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a ja przybieglam zyczyc milych snow dwupaczkowi i cioteczkom.... Quote
Madzik34 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='danka4u1']Dziękujemy, kochana.:loveu:I domu, domu dla naszego dwupaku i naszego dziadeczka Dero. Wejdzcie, cioteczki do kolejnego obornickiego dziadeczka. Tam nie leje się krew, mozna wejść spokojnie -:shake:rawie:shake:- przed nocą..tam tylko bezdomny staruszek czeka na ciepły kąt i swojego człowieka.... Wątek Dero http://www.dogomania.pl/threads/218952-Stary-chory-samotny-i-bez-nadziei-.-Dero Danka na ten moment mogę pomóc to pomagam...dziękuję za wsparcie u Derusia Quote
danka4u1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dziewczynki- i chłopcy też - pilnujcie Dwupaku. Do poniedziałku będę z doskoku, ale postaram się wpaść do Was. Quote
Olena84 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 i ja podrzucam i cichutko zapraszam na swoje bazarki w podpisie;) Quote
ŚWIAT Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Niestety w listopadzie mało bywałam na DOgo i w ogóle w Bielsku więc dopiero dziś przeczytałam prośbę o wizytę PA, ale to rozumiem nieaktualne... Quote
ULKA12 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='ŚWIAT']Niestety w listopadzie mało bywałam na DOgo i w ogóle w Bielsku więc dopiero dziś przeczytałam prośbę o wizytę PA, ale to rozumiem nieaktualne...[/QUOTE] Niestety nieaktualne, pani się rozmyśliła. ale dziękujemy za dobre chęci :-) Pieniądze za pobyt P&M za grudzień dotarły, serdecznie dziękuję. Quote
danka4u1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='ŚWIAT']Niestety w listopadzie mało bywałam na DOgo i w ogóle w Bielsku więc dopiero dziś przeczytałam prośbę o wizytę PA, ale to rozumiem nieaktualne...[/QUOTE] Dzięki za chęć pomocy. Jak piszą dziewczyny, niestety...nieaktualne..ale wpadaj do nas w miarę wolniejszej chwili.:loveu: Quote
Olena84 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Doszłą wpłata od Cioci Diory - 40zł XI, XII - 09.12.11r. Quote
danka4u1 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Witajcie w dwupakowie wieczorową porą. Dziękujemy cioteczce Diorze za wspomozenie Dwupaczku. Quote
marysia55 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ja również witam nasz kobiecy 'dwupaczek' nocna porą . Buziaki i kolorowych snów życzę... oczywiście dziewczynom bo ciotki mają tutaj całodobowy dyżur :) Quote
Recommended Posts