danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękujemu Moni za wspomożenie dwupaku. Sponsorzy, dawać głos!!! Quote
jola_li Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='danka4u1']Jak się [I]odrobisz i wyjrzą Ci juz te uszy spod zaległośc[/I]i, to prosimy o allegro. [/QUOTE] Proponuję, żeby allegro wznowił w odpowiednim czasie poprzedni "Wystawiacz" (jest to o wiele szybsze niż wystawianie od nowa - wystarczy parę kliknięć), a ja wyślę przelew - tak jak mówiłam w październiku, na razie jestem pod kreską :-() Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pewnie masz rację. Ja nie znam się na tych allegrach jako "wystawiacz". Zwyczajny klient tam jestem od czasu do czasu, ale zdecydowanie wolę tradycyjne i starodawne metody kupowania i zaspakajania uzaleznienia od zakupów ..w realu. [B]Co na to poprzedni " wystawiacz"? Moze tak być?[/B] Quote
margaret Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja tam jestem za robieniem wszystkiego byle nie biernym czekaniem - więc "trwońmy" kasę na allegra, ogłoszenia takie i inne, zmieniajmy tekst do ogłoszeń, zapraszajmy do wątku nowe osoby, lubie z wami pogadać o wszystkim ale robota musi być robiona a nie tylko przegadywana:) Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak właśnie jest, cioteczko margaret. Jestem zawsze ZA:multi::multi::multi: [B]Poprzedni " wystawiaczu", wystawisz nam jeszcze raz dwupak?[/B] Quote
mestudio Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dziewczyny w gore, w koncu musi sie udac... Quote
danka4u1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='mestudio']Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio[/QUOTE] Myślę, ze tak jak było. U Meggi nie zaszły żadne zmiany.. Quote
mestudio Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wystawiłem. [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1844872855[/url] TZmestudio Quote
danka4u1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pięknie dziękujemy. Oby tym razem los był łaskawszy dla Meggi i ktoś postanowił dać jej dom. Ile jesteśmy winne za allegro? Ciotki, śpicie, czy pracujecie na kawałek chleba i karmy po całych dniach? Odwiedzać Dwupak !!! Quote
Angel Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='moni12']Jestem u dziewczyn , ostatnio trochę je opuściłam , ale troszkę zmian u mnie zaszło. Teraz dopiero puściłam zaległą stała za 08 i 09. Jestem jak najbardziej za wznowieniem allegro .[/QUOTE] odnotowałam wpłate :) [quote name='mestudio']Nie ma problemu, tylko coś zmieniamy? Czy zostaje tak jak było? TZmestudio[/QUOTE] czy doszło to 17 zł ? Quote
mestudio Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziś doszło, dzięki:-). A kolejne tyle samo kosztuje. Quote
marysia55 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='danka4u1']U dziewczynek może nie, ale jedną dziewczynkę Meggi mamy ewentualnie do sprezentowania. [B]Marysiu, jestes chętna...???;) Borysek miałby dziewczynę na własny użytek [/B]:evil_lol: Mało nas dziś tutaj było. Taki dzień...ale mamy nadzieję, ze w realu dziewczyny skorzystały z dzisiejszej pięknej, letniej pogody.[/QUOTE]musisz Danusia poczekać , aż przejdę na emeryturę :lol: wtedy zafunduje Borysowi panienkę na własność :evil_lol:. Dzisiaj tylko mogę podziwiać te śliczne dziewczyny :p:p Z drugiej strony patrząc na tę Twoją propozycję to chyba będę musiała kupić większe łóżko dla Przemka:diabloti: Quote
moni12 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem u dwupaku . Oby wznowione allegro przyniosło domek. Trzymam kciuki. Quote
Olena84 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Podrzucam dziewczyny, przepraszam, ale narobilam sobie tyle dodatkowych watkow ostatnio ze juz nie wyrabiam... Quote
moni12 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A u dziewczyn cisza. Gdzie te ciotki?!:mad::mad: Quote
margaret Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ciotka margaret melduje się na posterunku tylko żal mi wam wciąż pisać że nikt nie dzwoni:( nie pisze:( ani jeden/jedna człowiek/człowieka, może kupmy jakies ogłoszenia w prasie lokalnej częstochowa może? ULKA co myślisz, znasz lokalne możliwości Quote
danka4u1 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='margaret']ciotka margaret melduje się na posterunku tylko żal mi wam wciąż pisać że nikt nie dzwoni:( nie pisze:( ani jeden/jedna człowiek/człowieka, [B]może kupmy jakies ogłoszenia w prasie lokalnej częstochowa może? ULKA co myślisz, znasz lokalne możl[/B]iwości[/QUOTE] Cicho wszędzie, głucho wszędzie, a zwłaszcza na wątku Dwupaku...nic nie było i obawiam się, że ...nic nie będzie...:shake: Odwiedzajcie nasze skarby:loveu: Quote
ULKA12 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Na lokalne ogłoszenia to ja bym nie liczyła, tutaj większość to wsie i psa do domu nikt nie wpuszcza, (chociaż zdarzają się wyjątki) a nie o takiej przyszłości marzę dla Pegi i Megi. Zauważyłam, że najlepiej psy ogłaszać Kraków, Warszawa i Wrocław, tam chyba jest najwięcej adopcji. Quote
margaret Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 myślałam o mieszkańcach miasta pobliskiego, bo jakby byli zainteresowani mogliby podjechać objerzeć zakochac się, Quote
danka4u1 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jak minął dzień w Dwpakowie? Dobry wieczór wszystkim, którzy tu jeszcze zaglądają. Quote
ULKA12 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pegy i Megi to bardzo skoczne dziewczyny, uwielbiają przeskakiwać różne przeszkody i robią to naprawdę w pięknym stylu. Nie wiem jak one zachowywały się w schronisku ale teraz to na pewno nie są stateczne damy. Tym bardziej, że temperatury idealne na psie szaleństwa. Quote
mestudio Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Byłam, poczytałam i też uważam, że ogłoszenia najlepiej dawać na Warszawę, Kraków, Wrocław, Trójmiasto -chociaż okropnie daleko. Ale te 3 pierwsze miasta to podstawa. Quote
ULKA12 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A ja dodam, że jeśli chodzi o Warszawę, to gdyby tam znalazł się DS dla Megan to wiem kogo prosić o bezpłatny transport :-) Quote
margaret Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 no to teraz jasne róbmy ogłoszenia lokalne wawa, wroc, krakau, ew 3miasto, ale ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać, kto wie? super Ulka z tym transportem :) tylko domek teraz sprowadźmy a Peggy gotowa do adopcji czy nie, jakoś nie rozstrzygnęliśmy swego czasu tego pytania? Quote
Recommended Posts