Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam kciuki za zgubę
u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu
a teraz tylko pada
dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:)

Posted

[quote name='jola_li']Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki.

[/QUOTE]
Trzymamy za akcje i kundelke. Wracaj psino do domu.:loveu:

[quote name='margaret']trzymam kciuki za zgubę
u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu
a teraz tylko pada
dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:)[/QUOTE]
Ciotka Małgosia wpadła jak meteor i wypadła [B]pałaszowac pewnie zakupy[/B]...:shake: a wczoraj udzielała Angel rad, jak to trzymać dietę..:shake: :evil_lol: :shake:.
Dobrze, ze młodsze pokolenie śpi i tego nie czyta,

Posted

[quote name='moni12']Widzę , że nocna zmiana potrzebna , ot i jestem u dwupaczku. W piątek stała poleci na dziewczyny.[/QUOTE]
Dzięki Moniko za pamięć o potrzebach dwupaczku, Ty niezawodna cioteczko. Jak zyjesz i Twój ludzki i psiakowy przychówek?

Posted

Danuś własnie moje szczęscie to odebrane z pseudo zabiera mi mnóstwo czasu, kocham ją jak głupia, w pracy tęsknie za nią i to ona samoczynnie ogranicza mi dogo. Mizianka dla P&M.

Posted

To i ja zaglądnę do dwupaku.
za ok 2 tyg odnowię Meggi ogłoszenia:) i będę odnawiała aż nie przyniesie to spodziewanych efektów:)
W "mojej" części wrocławia też zaczęło padać i to porządnie. Ale już przeszło na szczęście.
Co do ostatniego często poruszanego tematu diety to powiem kilka słów.
Od pewnego czasu chodzę do Pani dietetyk, która pomaga mi schudnąć i powiem jedno pod jej nadzorem jem dużo dużo więcej niż zwykle a mimo to chude.
Widocznie Megii trafiła na takie przysmaki, które powodują szybszą przemianę:)

Posted

Dzięki Asiu za pamięć o dwupaku i za pracę nad ogłoszeniami. Tez mamy nadzieje, ze Meggi znajdzie swój jedyny i na zawsze dom i swojego na wyłączność człowieka.
Jeśli chodzi o ...diety, to nie znam się na tym.:shake:Ja raczej z tych :evil_lol:kościstych :evil_lol:...nie wiem, czy niestety, ale nie spędza mi to snu z powiek.:evil_lol:...więc jednak: [B][COLOR=red]DOBRANOC:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

też bym chciała byś z kościstych hehe, Asia - daj mi please namiar na tę dietetyczkę jeśli jest z wroc, bo mi Meggy na ambicje wjechała :)
co nasze psinki robią w długii polski weekend?

Posted

[quote name='ULKA12']Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia.[/QUOTE]

to czekamy na foteczki :loveu:

Posted

A ja schudłam przypadkowo bez odchudzania się. Jak córka wyjechała na studia i zamieszkała w Warszawie przestałam jeść kolacje, ponieważ nie miałam nic dobrego w lodówce. W pracy jem 2 razy, później obiad około 18-tej. A jesienią wszystkie kostiumy do poprawki, spodnie i żakiety i to jeszcze jak dużo. Tak że wszystkim polecam taką dietę. Pozdrowienia dla dwupaczka.

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]W brzezinie, w malinach,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]wśród kwiecia morelki,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]w górach i w dolinach –[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR] [COLOR=#c00000]K[/COLOR][COLOR=red]U[/COLOR][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][COLOR=yellow]D[/COLOR][COLOR=#92d050]E[/COLOR][COLOR=#00b050]L[/COLOR][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Mocno nocna ciotka wpada na obchód do wszystkich swoich psinek na dogo, a do dwupaczku w pierwszej kolejności. Witajcie i żegnajcie do jutra.:loveu:
[quote name='ULKA12']Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia.[/QUOTE]
Czekamy fotografko.......psom zajęcia własne- bez trzymania na kolankach i wklejaj, wklejaj.:loveu:

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Różne grając role,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]los trafiając wszelki[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]na tym łez padole –
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR] [COLOR=#c00000]K[/COLOR][COLOR=red]U[/COLOR][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][COLOR=yellow]D[/COLOR][COLOR=#92d050]E[/COLOR][COLOR=#00b050]L[/COLOR][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Jak Jola weszła na wątek, czas pewnie zamykać psie budy na dogo i pozwolić spać strudzonym psiakom, ale tłoku tutaj dziś nie było...:shake:
Kochajcie te kundelki, a zwłaszcza M&P:multi: :loveu: :multi:

Posted

A ja na ulamek sekundy sie pojawiam u dziewczyn i znikam lulu bo jutro musze meble skrecac z mezulkiem:)Co za radosc-po 3 miesiacach otrzymane nareszcie:)
Ach zebym mogla je ustawic gdzies w domku ,a nie w mieszkaniu...
Juz bym miala ladne stadko.....psich nieszczesc:)

Posted

Masz rację:evil_lol:, na nowe mebelki najlepsze są dwupaki...one potrafią dokonać całkowicie nowej aranżacji wnętrza:evil_lol:zobacz zdjęcia na poprzednich stronach, jak pięknie [I]posprzątały[/I] Uli psi pokój....:evil_lol::evil_lol:
Miłej pracy z męzulkiem. Mam nadzieję, ze macie więcej talentu niż my, bo nam udało się tylko złożyć.... fotel....reszta została dla ludzi mądrzejszych i bardziej sprawnych manualnie..;)

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2159/8f0e027df9398d27.jpg[/IMG][/URL]

[B][SIZE=3][COLOR=blue]Przypominamy się nieśmiało.......:shake: :shake: czekamy na odwiedziny.....:-( :-([/COLOR][/SIZE][/B]