Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeju jak dobrze czytać że dziewczyny "domowieją" i Peggy sie uspołecznia,

nie mam pomysłu na karę dla siebie :roll: ale skoro danka o 5 wstaje to może ja za karę będę trzymać wartę do 5? :cool3:

Posted

A ja juz karę miałam - kompuciorstwo odmówiło współpracy i dwa dni się męczyłam z tą elektroniczną gadziną...aż w końcu zainstalowałam ponownie Windows 7 i jak na razie działa... ale musiałam zrobić "czyste" wgrywanie i wymazać wszystkie programy... kilka godzin wgrywania tego wszystkiego na nowo przede mną...

Wobec powyższego proszę o usprawiedliwienie i przesłanie czekoladek (gorzka czekolada) w ramach podpory nieduchowej (może być z butelką Shiraz - podpora poniekąd "spirytualna" ;-)).

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego przypadku :)

Posted

czekoladki z shiraz - delfy no to pojechałaś po bandzie:) ale fakt za komputerowy horror należy ci się!

słuchajcie zajrzyjcie na link wrzucony przez jaro wyżej - to jest skandal i jeszcze jak dowiedziałam się że mają te psy wozić do Harłacza do Białogardu to mi sie ciemno przed oczami zrobiło, to jest najgorszy sort schroniskowy: umieralnia z piekła rodem pod szyldem samorządowej szyszki robiacej karierę polityczną której wielu siedzi w kieszeni, łącznie z powiatowym wetem, rozsyłajcie do ludzi z wielkopolski i jedżcie na pikietę 3 maja do wrześni!

Zaczynam się obawiać że to taki rozrastający sie trend w Polsce - gmina chce pozbyc sie schroniska bo np. ładny grunt mozna sprzedać więc ogłasza przetarg i sprzedaje psy bezdomne z własnego terenu do schronu umieralni oddalonego o kilkaset! km. przecież tam nikt nie sprawdzi co sie dzieje z psem, komisje nie będą chodzić i donosić co u Kajtka czy Sabci słychać, wolonatriusze ani ngosy nie dadzą rady patrzeć na ręce, w ewidencje, schrony umieralnie rozrosną sie do koszmarnych rozmiarów, psy beda "przechowywane" jak najmniejszym kosztem, jak w białogradzie właśnie...

Posted

[quote name='margaret']
nie mam pomysłu na karę dla siebie :roll: ale skoro danka o 5 wstaje to może ja za karę będę trzymać wartę do 5? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='delfy2000']
Wobec powyższego proszę o usprawiedliwienie i przesłanie czekoladek (gorzka czekolada) w ramach podpory nieduchowej (może być z butelką Shiraz - podpora poniekąd "spirytualna" ;-)).

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego przypadku :)[/QUOTE]
Zaraz będę czytać dalej, co tam nawypisywałyście nocną porą, ale najpierw musze Wam udzielic nagany:mad::mad: Dwie cwaniary znalazły się. :angryy: Jedna funduje sobie sesje nocne aż do 5, a druga ...ech, szkoda gadać.To ma być kara:mad::mad::mad:
I tak nic nie rozumiem z tych technicznych wynurzeń naszych [B]delfów[/B], więc nie będę komentować, ale łaczę się z Tobą w [B]bulu:evil_lol:[/B]

Małgosiu, przeczytałam cd Twojego postu.Boję się tam wejść pod ten link.....

Posted

połowa mojego dwupaku pochodzi z białogardzkiej mordowni, cięta jestem na to coś starszliwie:angryy:, a pana H to bym za coś powiesiła:angryy:, chyba że już jest wykastrowany -wtedy za coś innego, dobrze więcej nie napiszę bo robię się wulgarna, poczytajcie wątek nie jest duży a i na fb pomaszerujcie i udostepnijcie: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/URL]
przepraszam za offtop na wątku P i M - proszę zrozumcie, to mój skromniutki odwet za los mojej Petry :-(

Posted

[[COLOR=red]QUOTE=margaret;16795583]połowa mojego dwupaku pochodzi z białogardzkiej mordowni, cięta jestem na to coś starszliwie:angryy:, a pana H to bym za coś powiesiła:angryy:, chyba że już jest wykastrowany -wtedy za coś innego, dobrze więcej nie napiszę bo robię się wulgarna, poczytajcie wątek nie jest duży a i na fb pomaszerujcie i udostepnijcie: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/URL]
przepraszam za offtop na wątku P i M - proszę zrozumcie, to mój skromniutki odwet za los mojej Petry :-([/QUOTE][/COLOR]

ja też dołaczam się z wielką prośbą to jest skandal jak są traktowane bezbronne psy. Trzeba protestować bo za chwilę wpadnie na tak pomysł następny burmistrz. Musimy pomóc tym psom!!!!!

Posted

dwupakowe cioteczki zajrzyjcie tutaj:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-w-drastycznym-stanie!-Pilnie-potrzebujemy-wsparcia-finansowego-na-leczenie!?p=16792983#post16792983"]http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-w-drastycznym-stanie!-Pilnie-potrzebujemy-wsparcia-finansowego-na-leczenie!?p=16792983#post16792983[/URL]

Posted

[quote name='danka4u1']Co to za kara? Chętnie ją poznam i może mi się przyda w pracy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Było w superniani:diabloti:
Sadza się takiego kandydata na podusi w kącie na tyle minut ile ma lat:p

Posted

[quote name='chi23']Było w superniani:diabloti:
Sadza się takiego kandydata na podusi w kącie na tyle minut ile ma lat:p[/QUOTE]

[quote name='ULKA12']To ja bym sobie posiedziała...:evil_lol:[/QUOTE]
No to moi podopieczni mają przechlapane, a ja wolę się nie licytować z Wami, ale ja jestem grzeczna .....

Posted

dobranoc danko, śpij szybko, w końcu o 5 musisz wstać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak widzę ta fotkę to najbardziej mnie zdumiewa pełen luz Meggy, jej iście buddyjskie pogodzenie się z "przytłaczającym losem" :cool3:

Posted

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zafipreksowałam je też:-) Humorki dopisują dzisiaj w nocy panny rozwaliły poduszkę, która była włożona do legowiska na szczęście nie była wypełniona pierzem tylko jakąś watą. Megan nadal przytulasta a Pegy dużo śmielsza niż kiedyś. Najbardziej to widać rano gdy wychodzimy na spacer po raz pierwszy, cieszą sie wtedy jak wariatki, biegają, skakają, podgryzają mnie i siebie nawzajem, radość w czystej postaci.

Posted

[quote name='ULKA12']Wszystko w jak najlepszym porządku. Zafipreksowałam je też:-) Humorki dopisują dzisiaj w nocy panny rozwaliły poduszkę, która była włożona do legowiska na szczęście nie była wypełniona pierzem tylko jakąś watą. Megan nadal przytulasta a Pegy dużo śmielsza niż kiedyś. Najbardziej to widać rano gdy wychodzimy na spacer po raz pierwszy, cieszą sie wtedy jak wariatki, biegają, skakają, podgryzają mnie i siebie nawzajem, radość w czystej postaci.[/QUOTE]

superowo!!! domowieją dziewczyny

Posted

Też jestem zdania, ze superowo. Dziewczyny normalnieją, ale w nocy pewnie znów uprawiają niecne zabawy takie, ze " pierze" leci z poduszek.
DSobrze, ze je " odkleszczłaś", bo u nas w tym roku niewyobrażalny urodzaj na kleszcze. Drzałam na myśl, ze M&P mogą złapać pasażerów na gapę...
Czy rozliczyłyscie się z Angel za fiprex, bo nie pamiętam.
Małgoś, poborco podatkowy- jak tam wpłaty w kwietniu, bo sprawdzałaś?
Wybiegam, bo muszę znowu chuchać na ognisko domowe. Znowu mi przygasa....

Posted

chuchaj danko chuchaj , w końcu nie samą dogomanią człowiek żyje

jako "poborca podatkowy" wysłałam przypomnienie do kilku osób które nie były zaksięgowane w kwietniu,
Roland próbował odpowiedzieć ale zniechęcił sie moją przepełnioną w pewnym momencie skrzynką
inne osoby bez odzewu, trochę usprawiedliwiem "urlopem w stylu polskim"
bo czas traki, że jak ktoś się dobrze urządził to ma ponad dwa tygodnie wakacji:)
mozliwe więc że te kilka deklaracji co pozostały spłynie np. pojutrze

Posted

Ulka ciekawe czy to się z twoimi doświadczeniami zgodzi - słyszałam, że te psiaki ocalone i umieszczone w warunkach domowych zaczynają tak gdzies po około miesiącu pokazywac pierwsze "różki" i stają się nieco rozbrykane:)

Posted

Przyczłapałam do Was jeszcze raz nocna porą. Ognisko domowe tli sie jeszcze trochę, w kuchni stos garów po rodzinnym obiedzie w późnych godzinach popołudniowych/raczej wieczorem- młodzi czyli córka z mężem postanowili dziś zaszczycić nas swoją obecnościa , na wychowanie przywieźli mi królika, bo jada na wczsy. Na szczęście ptaka czyli papugę ulokowali u drugiej mamy....dobrze, ze nie wpadli na pomysł wnuków...Oskar przyszedł ze spaceru w kleszczach brrrr. Nie iwem, czy ten Fiprex działa, nie działa, ale pies boi się mnie, bo to ja wyciągam mu te kleszcze. Tatuś jest kochany, bo nie robi tego, a ja jak zwykle domowa terrorystka.
Małgosiu, czy ta ładna, czarna dziewczyna z FB to Ty??????
Marzenia blondynki- byc brunetką...