mestudio Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Damy radę:-), podtrzymuję pomoc bazarkową. Quote
ULKA12 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Witam to do mnie miałyby przyjechać Pegi i Megi jeśli taka będzie decyzja. Tutaj można zobaczyć kogo goszczę i gościłam w moim DT, wątek był dużo fajniejszy,ale jak była czystka wśród wątków hotelowych wszystko znikło. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY"]http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY[/URL] Tutaj jest więcej zdjęć, suczynki byłyby w tzw psim pokoju, razem z Leonem i Dyziem. [URL]http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=11[/URL] Quote
mestudio Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Super, bardzo dobre miejsce, zaglądałam na te wątki wcześniej i podziwiałam:-). Szanse dziewczyn na dom bardzo wzrosną jak wyjdą ze schronu. Quote
Shania Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cieszę się, że się podoba:)Nie poleciłabym hotelu o którym nic nie wiem..Ulę znam, w hoteliku byłam..świetny kontakt telefoniczny i mailowy jak czegoś potrzeba i uważam, że nie jest drogo...niestety sama w tej chwili finansowo nie jestem w stanie pomóc.. Quote
danka4u1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dziękujemy [B]Shania[/B] za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- [B]taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza[/B]- wróci do Ciebie z pewnością. Dziękujemy [B]Ula[/B] za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam. Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba... [B]Angel,[/B] piszę do Ciebie na pw Quote
margaret Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 to ja na 200 procent jestem za tym wyborem hoteliku i dziękuję wszystkim którzy do tego przyłożyli rękę:) właśnie zobaczyłam że zamknieto bazarek na P&M nie rozumiem dlaczego....:( Quote
ULKA12 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='danka4u1']Dziękujemy [B]Shania[/B] za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- [B]taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza[/B]- wróci do Ciebie z pewnością. Dziękujemy [B]Ula[/B] za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam. Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba... [B]Angel,[/B] piszę do Ciebie na pw[/QUOTE Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, poczekam na te dwie wariatki tyle ile trzeba :-) Oczywiście im szybciej tym lepiej, po co mają marznąć w schronisku? Quote
Shania Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ula straszne dzięki...bardzo tutaj byłaś psiakom potrzebna, dzięki wielkie:)Mam dług u Ciebie:) Quote
danka4u1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dziękujemy Ula za odpowiedź. [B]Dziewczyny, sprężamy się i wychodzimy na żebry po grosik dla Dwupaku[/B]. [B]Pomózcie wysyłać błagalne prośby. Psiny czekają tak długo na ten dzień.[/B] Może opłacić pobyt psiaków z deklaracji jednorazowych...? Tak czy inaczej, [B]podejmijmy szybko decyzję.[/B] Jeszcze transport; to ponad 300 km Margaret, Ewuś- widzę, ze jesteście. Jakie jest Wasze zdanie ? :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: [INDENT][B]Prezent dla Dwupaku[/B]- dziewczyny mają powodzenie na dogo- [B]45 zł[/B] :oprzelane przez gonia66- 20 zł ze skarbonki cioci FFrubki + 15 zł ze skarbonki dziadzia Swiatusia i 10 zł od cioteczki anndol:smile: Niech przyniosą szczęscie i powodzenie pannom. [B]:loveu:Darczyńcom pięknie dziękujemy:loveu:[/B] [/INDENT] Quote
margaret Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 oplacac z czego sie da, oczywiscie ze trzeba nadal mysle nieustannie prosic o chocby małe cegiełeczki comiesięczne, ale całkiem sporą kwotę udało wam sie zgromadzić z jednorazowych darów, bazarki, akcje przypominające na FB czy innych portalach, ogłoszenia adopcyjne, no i teraz tez do dogrania transport, najpierw moze czy jest opcja niedroga czyli wsrod naszych ktos ma szanse zorganizowac czesciowo lub calosciowo transport? Quote
danka4u1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Szperam po wątku transportowym i imnnych. Quote
Shania Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 transport sam nie jest problemem, ale koszty paliwa i owszem...echhh Quote
margaret Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 wychodzi mi że to spory kawałek jest, może znajdzie się ktos z wątkowiczów co jeździ tą trasą, albo byłby w stanie pojechać, ja niestety nie:( Quote
Shania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ula miejsce trzyma...dla panienek..jesoo musimy dać radę, przepraszam , że się wtrącam nie mogąc pomóc, ale sunie tak na sercu leżą strasznie....musi sie udać...tani transport trza..piszcie propozycje Quote
moni12 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany. Quote
Olena84 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Wreszcie jestem i ja, przepraszam, ale w weekend musze odpoczac od tych nieszczesc bo juz rady nie daje czasami i dlatego nie ma mnie przy kompie:(. Rozumiem, ze sunie jada do Ulki12. Wiem, ze moja mama cos dorzuci dla panien co miesiac,, ja zobacze czy dam rade podwyzszyc place co miesiac dla panien. Quote
Olena84 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Rozumiem, ze dziewczynki bylyby w domu. Strasznie duzo piszecie przez weekend i nie moge wylapac niektorych rzeczy ;);p. Quote
Shania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:) Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 W końcu uśmiechnęło się szczęście do Dziewczynek :) Quote
danka4u1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Szybciutko Was witam, bo zaraz muszę znikać, ale wrócę potem. [B]Psinki znowu dostały prezent - kaskę[/B] na nową drogę życia, ale o tym potem. [quote name='moni12']Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany.[/QUOTE] [B]Kochana, potrzebujemy znowu konta PayPal. Pomożesz nam i psiakom?? Proszę[/B].Napiszę Ci potem [quote name='Shania']Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:)[/QUOTE] Pokój psi jest super. Zobaczcie sobie zdjęcia na jamorowym forum. Ula podała do niego link. Zresztą Shania wie, co mówi...Oglądajcie. Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dziś postaram sie jakoś sprawdzić konto.. i napisze co wpłyneło :) jestem w szkole na necie.. bd odzywac sie tak jak tylko to mozliwe :) POZDRAWIAM Quote
margaret Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mówię wam- zaczyna się Etap Dobrych Wieści:) Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeżeli byłby problem z transportem i byśmy się decydowały na łączony, to ja deklaruję odcinek Łódź - Częstochowa. Oczywiście nieodpłatnie :) Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 słuchajcie a jakies fotki bym dostala gdzie bd przebywały P&M ? to dla mnie ważne.. Quote
Recommended Posts