Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam to do mnie miałyby przyjechać Pegi i Megi jeśli taka będzie decyzja. Tutaj można zobaczyć kogo goszczę i gościłam w moim DT, wątek był dużo fajniejszy,ale jak była czystka wśród wątków hotelowych wszystko znikło.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY"]http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY[/URL]

Tutaj jest więcej zdjęć, suczynki byłyby w tzw psim pokoju, razem z Leonem i Dyziem.
[URL]http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=11[/URL]

Posted

Cieszę się, że się podoba:)Nie poleciłabym hotelu o którym nic nie wiem..Ulę znam, w hoteliku byłam..świetny kontakt telefoniczny i mailowy jak czegoś potrzeba i uważam, że nie jest drogo...niestety sama w tej chwili finansowo nie jestem w stanie pomóc..

Posted

Dziękujemy [B]Shania[/B] za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- [B]taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza[/B]- wróci do Ciebie z pewnością.
Dziękujemy [B]Ula[/B] za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam.
Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba...
[B]Angel,[/B] piszę do Ciebie na pw

Posted

to ja na 200 procent jestem za tym wyborem hoteliku i dziękuję wszystkim którzy do tego przyłożyli rękę:)

właśnie zobaczyłam że zamknieto bazarek na P&M nie rozumiem dlaczego....:(

Posted

[quote name='danka4u1']Dziękujemy [B]Shania[/B] za pomoc. To dobro, które nam i M&P okazałaś- [B]taka spontaniczna chęć pomocy podczas naszej rozmowy telefonicznej rzadko się zdarza[/B]- wróci do Ciebie z pewnością.
Dziękujemy [B]Ula[/B] za tak szybką decyzję i pomoc dla nas- słyszałam rozmowę z Tobą, bo rozmawiałyśmy na trzy tel- bywam na Twoim wątku u Jamora, ale nic nigdy nie pisałam.
Zdecyduj, kiedy psiaki mogłyby przyjechać do Ciebie. Nie mamy jeszcze tylu stałych deklaracji, co potrzeba...
[B]Angel,[/B] piszę do Ciebie na pw[/QUOTE
Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, poczekam na te dwie wariatki tyle ile trzeba :-) Oczywiście im szybciej tym lepiej, po co mają marznąć w schronisku?

Posted

Dziękujemy Ula za odpowiedź.
[B]Dziewczyny, sprężamy się i wychodzimy na żebry po grosik dla Dwupaku[/B].
[B]Pomózcie wysyłać błagalne prośby. Psiny czekają tak długo na ten dzień.[/B]
Może opłacić pobyt psiaków z deklaracji jednorazowych...? Tak czy inaczej, [B]podejmijmy szybko decyzję.[/B]
Jeszcze transport; to ponad 300 km
Margaret, Ewuś- widzę, ze jesteście. Jakie jest Wasze zdanie ?
:lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:
[INDENT][B]Prezent dla Dwupaku[/B]- dziewczyny mają powodzenie na dogo- [B]45 zł[/B] :oprzelane przez gonia66- 20 zł ze skarbonki cioci FFrubki + 15 zł ze skarbonki dziadzia Swiatusia i 10 zł od cioteczki anndol:smile:
Niech przyniosą szczęscie i powodzenie pannom.
[B]:loveu:Darczyńcom pięknie dziękujemy:loveu:[/B]

[/INDENT]

Posted

oplacac z czego sie da, oczywiscie ze trzeba nadal mysle nieustannie prosic o chocby małe cegiełeczki comiesięczne, ale całkiem sporą kwotę udało wam sie zgromadzić z jednorazowych darów,
bazarki, akcje przypominające na FB czy innych portalach, ogłoszenia adopcyjne,
no i teraz tez do dogrania transport, najpierw moze czy jest opcja niedroga czyli wsrod naszych ktos ma szanse zorganizowac czesciowo lub calosciowo transport?

Posted

Ula miejsce trzyma...dla panienek..jesoo musimy dać radę, przepraszam , że się wtrącam nie mogąc pomóc, ale sunie tak na sercu leżą strasznie....musi sie udać...tani transport trza..piszcie propozycje

Posted

Wreszcie jestem i ja, przepraszam, ale w weekend musze odpoczac od tych nieszczesc bo juz rady nie daje czasami i dlatego nie ma mnie przy kompie:(. Rozumiem, ze sunie jada do Ulki12. Wiem, ze moja mama cos dorzuci dla panien co miesiac,, ja zobacze czy dam rade podwyzszyc place co miesiac dla panien.

Posted

Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:)

Posted

Szybciutko Was witam, bo zaraz muszę znikać, ale wrócę potem. [B]Psinki znowu dostały prezent - kaskę[/B] na nową drogę życia, ale o tym potem.
[quote name='moni12']Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany.[/QUOTE]
[B]Kochana, potrzebujemy znowu konta PayPal. Pomożesz nam i psiakom?? Proszę[/B].Napiszę Ci potem

[quote name='Shania']Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:)[/QUOTE]
Pokój psi jest super. Zobaczcie sobie zdjęcia na jamorowym forum. Ula podała do niego link. Zresztą Shania wie, co mówi...Oglądajcie.