ElzaMilicz Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='tomcug']Wypasione Allegro dla Zibiego. :razz: Zibi, szczeniak w typie owczarka niemieckiego!!! (708840723) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Od przedwczoraj (czwartku) są u mnie dwa psy z mordowni spod Częstochowy. Proszę pomóżcie bo pojawiło się jeszcze to: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malizna-wyrzucona-wprost-na-ulice-pod-kola-pedzacego-samochodu-tymczas-albo-schron-143646/#post12749984 Quote
ElzaMilicz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='GoskaGoska']i co nikt nie dzwonił o Zibiego? Potem już nikt. Za tydzień Zibi będzie potrafił zachować się w domu. Już powolutku przemyka do kuchni. ;) Wczoraj pogryzł konewkę. Dziś zniszczył jedną mocno już wyrośniętą sadzonkę winogrona. Nęcą go uroki życia ! :diabloti: Quote
tomcug Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Potem już nikt. Za tydzień Zibi będzie potrafił zachować się w domu. Już powolutku przemyka do kuchni. ;) Wczoraj pogryzł konewkę. Dziś zniszczył jedną mocno już wyrośniętą sadzonkę winogrona. Nęcą go uroki życia ! :diabloti: Toż to psia młodzież, a ta uwielbia smakować wszystko, co wpadnie w paszczę. :evil_lol: Mój tymczasik rozsmakował się w wężu ogrodowym (zrobił z niego sito) a potem zeżarł śliczne, nowe czółenka teściowej. Mądrala! :diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wąż ogrodowy również był brany pod uwagę :razz:, ale Zibi nie zdążył. :evil_lol: Na szczęście to pies, któremu nie trzeba dwa razy powtarzać. :grins: Wąż leży w trawie i jest bezpieczny. Twój tymczasik też jest taki mądry ??? :cool3: Quote
tomcug Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Obserwatorzy są, ale kto by tam sobie nimi głowę zawracał. :cool1: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Elzunia, chyba się w Ciebie zapatrzyłam, zobacz co mam ... GAJA-piękna WYRZUCONA sunia OWCZAREK KAUKASKI z paskudną RANĄ na pupie-Jędrzejów! Quote
Milla.j Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 On z jednej strony zachowuje sie jak szczeniak, ale z drugiej strony kiedy patrzy w oczy to widac, że kocha człowieka nie zależnie od jego wad i zalet, zupełnie jak dorosły pies:diabloti: :loveu:Zibi:loveu: Quote
kosu32 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Melduję się po powrocie z udanego urlopu :lol: Widzę że Zibi jest w końcu na DT u Elzy - i dobrze :loveu: Tytuł postaram się za chwilę zmienić. Niestety nadal mam utrudniony kontakt na Dogo z tytułu spierniczonego kompa ... Quote
tomcug Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zibi ma 4 obserwatorów. I?????????????????????????? Pewnie nic. :cool1: Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gdzie znajdę tekst do ogłoszeń ? Zrobię mu kilka aukcji allegro :loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='eliza_sk']Gdzie znajdę tekst do ogłoszeń ? Zrobię mu kilka aukcji allegro :loveu: Zibi skończył 7 miesiąc swego podłego życia. Dotychczas mieszkał w kojcu o wymiarach ok. 2m x 2m. Nie raz musiał oberwać od ojca. Zostało mu na pamiątkę kilka blizn na pysku. W tym kojcu przebywała również jego matka. Podobno czasami wszystkie psy robiły sobie wycieczki po wsi. Gdy już miały dość wrażeń wracały na miejsce. Zawitał u nas w niedzielę 2-go sierpnia. Na widok obcego człowieka Zibi próbował zapaść się pod ziemię, sikał pod siebie. Wydawać by się mogło, że to pies stracony. Tak nie jest ! Zibi już drugiego dnia pobytu zaczął szukać kontaktu z człowiekiem. W oczach ma tyle ufności, cieszy go wszystko. Jest psem zupełnie bezproblemowym. Nie jest wybredny w jedzeniu. Nie wychodzi z podwórka choć brama jest otwarta przez cały dzień. Jeśli tylko ma możliwość krąży w pobliżu człowieka. Obserwuje nas przy pracy w ogrodzie. Pokornie poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Potrafi znaleźć język ze wszystkimi psami. Uczy się podstawowych komend i chodzenia na smyczy. Zibi jest ładnie zbudowany, porusza się sprężystym krokiem. Został zaszczepiony i drobaczony. Czeka na dom w Miliczu (dolnośląskie). Kontakt: Elza 692438657 Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Proszę bardzo, Zibi na 4 województwa: ZIBI-7 mies. piękny OWCZAREK mix-daj mu szansę (724018255) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kosu32 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Zibi to taki ładny pies ... Dziwne że mało kto się nim interesuje na poważnie ... Quote
Agata69 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kurcze, u mnie też cisza. Beza to taki piękny pies i jakoś nie ma wzięcia. Quote
ElzaMilicz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='eliza_sk']Proszę bardzo, Zibi na 4 województwa: ZIBI-7 mies. piękny OWCZAREK mix-daj mu szansę (724018255) - Aukcje internetowe Allegro Dziękuję. :) Eliza, a zdjęcia z dziećmi ? Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Dziękuję. :) Eliza, a zdjęcia z dziećmi ? No już nie krzycz na mnie - robiłam to na kolanie, z szefową za plecami prawie i na 2 min przed końcem pracy :evil_lol: Nie zauważyłam tamtych zdjęć. Proszę: ZIBI-7 mies. piękny OWCZAREK mix-daj mu szansę (724018255) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Camara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dodałam go na alegratkę 7-miesięczny Zibi. i qumtree Wrc: 7-miesięczny Zibi - prawie jak owczarek :-) - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław jutro powalczę dalej :roll: Quote
Agata69 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zibi na Poznań. Z dziećmi. Elza, jesteś heterą. Nr referencyjny ogłoszenia Zibi - 7 miesięczny owczarek oferuje psią miłość i przywiązanie. na : 151154723 Quote
Camara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 i jeszcze: adopcjapsa aleokazja kupsprzedaj ale nie chce mi sie szukać linków :oops: Quote
ElzaMilicz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Agata69'] Elza, jesteś heterą. A jak myślisz czemu moja Meda ma taki charakterek ? :diabloti: Quote
eliza_sk Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jakaś pani z okolic Milicza napisała do mnie ws. Zibiego - pisze wołami, że info udziela wolontariuszka pod telefonem, to musiała napisać do mnie :evil_lol: Odesłałam ją na namiary z allegro. Quote
Recommended Posts