GoskaGoska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 a jak ta Pani z okolica Milicza się nazwa? I czy ma tez psa? Bo jak mialam tez taką Panią z okolic Milicza- więc podejrzewam, ze to ta sama - jesli to ona to ma sunie Quote
eliza_sk Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 GoskaGoska napisał(a):a jak ta Pani z okolica Milicza się nazwa? I czy ma tez psa? Bo jak mialam tez taką Panią z okolic Milicza- więc podejrzewam, ze to ta sama - jesli to ona to ma sunie Nie wiem, bo w całym swym rozgarnięciu nawet nie raczyła się podpisać ... Oto mail: Treść wiadomości: WITAM , JEŚLI ZDECYDOWAŁABYM SIĘ NA ADOPCJE SZCZENIAKA , JAK MOŻNA GO ODEBRAĆ (MIESZKAM W OKOLICACH MILICZA ) I CZY JAKIEŚ WYMAGANIA PAŃSTWO MAJĄ ? Quote
GoskaGoska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no do mnie jedna Pani z okolica Milcza pisala tez o psa owczarka - tylko juz 10latkę sunie, ze chce dac DT - ze ma sunie, ktora robi podkopy-ale to dopiero w następny mailu napiasala , ta Pani- widac już się rozmyślila i myśli o adpocji inne psiaka, bo juz na następne maila nie odpisala jak prosilalam, zeby zadzwonila, ale Eliza ma blisko, więc łatwo będzie mogła zrobić wizytę i poznać się z Panią;). Widać chce jakoś pomoc tylko nie wie któremu jeszcze Quote
ElzaMilicz Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ponieważ Matti ma cieczkę Zibi, nie bardzo wiedząc co ma robić z przyrodzeniem, na razie wyśpiewuje serenady. Brzmi to mniej więcej tak: ... będziemy mieli jeżo-żabki tak trochę z ojca trochę z matki tak jedno w tę drugie w tę pół na pół... :diabloti: Quote
eliza_sk Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wznowiłam Zibiemu wygaśnięte wczoraj allegro. Masz coś jeszcze do wstawienia ? Daj znać czy doszły pieniążki ;) Quote
ElzaMilicz Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 eliza_sk napisał(a):Wznowiłam Zibiemu wygaśnięte wczoraj allegro. Masz coś jeszcze do wstawienia ? Daj znać czy doszły pieniążki ;) Oczywiście, że doszły. :) Dziękuję za allegro Zibiego. :p Quote
ElzaMilicz Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Eliza, ten tekst jest lepszy: Właśnie skończył 7 miesiąc swojego życia. Życia, które musi zapomnieć. Tam nie zdarzyło się nic, co warto zachować w pamięci. W tamtym życiu bicie, głód i poniewierka było chlebem powszednim Zibi obecnie przebywa w domu tymczasowym i rozpoczął nowy etap. Tu jest czas nauki - zachowania, miłości i życia u boku człowieka. Zibi doskonale czuje się w tym nowym wcieleniu. W oczach ma tyle ufności, cieszy go wszystko. Jest psem zupełnie bezproblemowym. Nie jest wybredny w jedzeniu. Nie wychodzi z podwórka choć brama jest otwarta przez cały dzień. Jeśli tylko ma możliwość krąży w pobliżu człowieka. Obserwuje i cieszy się ludzkim zainteresowaniem. Pokornie poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Potrafi znaleźć język ze wszystkimi psami. Zibi jest ładnie zbudowany, porusza się sprężystym krokiem. Został zaszczepiony i odrobaczony. Telefon do tymczasowego opiekuna: Milicz - dolnośląskie: 692 438 657 Może podmienisz ? :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Zibi miał dzisiaj gościa, ale nic z tego... Nikt nie ma pomysłu na lepszy tytuł ? :roll: Kosu, czy ja jestem Tobie winna jeszcze jakąś kaskę za Zibiego ? Quote
kosu32 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Zibi miał dzisiaj gościa, ale nic z tego... Nikt nie ma pomysłu na lepszy tytuł ? :roll: Kosu, czy ja jestem Tobie winna jeszcze jakąś kaskę za Zibiego ? Co do zmiany tytułu jestem za i czekam na sugestie :razz: Co do kasy temat zamknięty. Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 a ja myślę , ze tytule dodac warto , ze to mlody pies w typie owczarka Quote
eliza_sk Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ZAPRASZAM do MOJEGO NOWEGO PODOPIECZNEGO - dog niemiecki do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/f28/parys-piekny-1-5-roczny-dog-niemiecki-prosi-o-grosik-dom-staly-na-cito-pomocy-146318/#post12956762 Quote
Agata69 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zibi ogłoszony tutaj. Jutro jeszcze dołożę zdjęcia do ogłoszeń. Jakby znalazł sie domek w moich okolicach, transport by był? Centrum Vet - O nas Quote
ElzaMilicz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Agata69']zibi ogłoszony tutaj. Jutro jeszcze dołożę zdjęcia do ogłoszeń. Jakby znalazł sie domek w moich okolicach, transport by był? Centrum Vet - O nas Nie dokładaj tych zdjęć. ;) Wszystko opiszę w odpowiednim czasie. Kciuki potrzebne. Buziaki za pamieć. :loveu: Quote
kosu32 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ja też mocno zaciskam kciuki. Czekamy ... Quote
ElzaMilicz Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zibi od środy już u siebie. Będzie mieszkał razem z Erą, która przyjechała z wytwórni psiego smalcu w Kłobucku. Z Michałem, który zaadoptował oboje jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym. ;) Bardzo mu zależy, żeby psiaki poczuły się u niego jak w raju. Quote
kosu32 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 No to gratulacje !!! :multi: Czyli zmieniamy tytuł wątku ... A jak się robi by przenieść ten wątek do "Już w nowym domu - szczęśliwie zakończpne adopcje" ??? Ktoś mi podpowie ? Quote
Agata69 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mod sam przeniesie. Michał to ten na zdjęciu w gumiakach? Quote
ElzaMilicz Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tak. Co Jaśnie Pani kolor gumiaków nie odpowiada ??? Nawiasem mówiąc Zibi oprócz Michała ma również Kasię... Quote
Milla.j Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 super,że znalazł nowy domek :sweetCyb: ale muszę się przyznać, że bardzo się do niego przywiązałam i teraz jak go nie ma to troszkę mi smutno:sadCyber: Quote
Recommended Posts