Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']Myślałam żeby zabrać choć szczeniorka, ale ja wyjeźdżm w przyszłym tygodniu i wracam za 2 tygodnie.
Jeśli ktoś mógłby się szczylkiem zaopiekować do tego czasu to go wezmę jak wrócę...
Moze mógłby mu ktos dać dt na 3 tygodnie???

Beko - a Ty nie masz kogoś kto mógły zabrać tego szczylka do czasu Twojego powrotu ??? Pytam wszędzie ale lasu rąk niestety nie widać ...

Posted

No właśnie ... Elzo - uprzedziłaś mnie. Agata w przyszłym tygodniu będzie sprawdzać dom. Trzeba więc porozglądać się w temacie ewentualnego transportu - a nóż widelec się uda - oby ...

Szukamy kogoś kto pokona trasę Warszawa - Włocławek

Posted

A co do ich mamy-sunieczki to jutro pogadam z wetem. Może uda mi się załatwić jakieś zastrzyki anty-anty do czasu sterylki, bo sterylka to już postanowione (mam nadzieję że nie zostanę sama z tym tematem). Właściciel niestety nie ma samochodu więc coś trzeba będzie zorganizować. No i w ten sposób z jednej sprawy zrobiło nam się kilka ...

Posted

Kilka spraw...to fakt..ale powli za to do przodu jak widze ...troszke jednak sie ruszyło:multi::multi::multi:Mam nadzieje, ze to dopiero początek...szczeniorki zasługują na super domeczek:loveu::loveu::loveu:

Posted

To ważne, ale chyba nie mozna ustalac transportu, jesli domek nie jest sprawdzony..no chyba ze domek okazalby sie super i sam chcialby przyjechac po szczeniorka:lol:No a co z telefonami??Nie urywaly się jeszcze???:razz:

Posted

Kontakt do ogłoszeń podany na Elzę - czekamy na wieści od niej. Sprawdzałam na gumtree (Ozi-młodszy od 12 VI miał 99 wejść, Zibi-starszy od 13 VI wejść 57). Na Allegro trwa modernizacja strony więc jak to mawiam dupa blada.

Co do transportu to robię rozeznanie, bo jeśli domek będzie ok, muszę przejąć szczylka i dostarczyć do osoby która go zawiezie do Włocławka. Ja w ten weekend nie dam rady więc trzeba dmuchać na zimne. Nie wiem czy przyszły właścicel będzie na tyle ok by sam po niego przyjechać. Poza tym podczas rozmowy z ewentualnym DS ta kwestia będzie poruszana więc i my musimy mieć jakiś konkret. Może któraś z Was coś pomoże. Uruchomcie kontakty i popytajcie się o jakiś transport na trasie W-wa - Włocławek. Trzeba brać pod uwagę taką ewentualność.

SZUKAMY EWENTUALNEGO TRANSPORTU NA TRASIE
WARSZAWA - WŁOCŁAWEK

Posted

[quote name='GoskaGoska']kosu ale umiesz powiedziec w jakim wieku moze byc ten starszy?

W pierwszym poście Kosu pisze:

[FONT=Verdana]Młodszy - ma około 1,5 miesiąca, starszy w granicach 7-miu.[/FONT]

Posted

Dziewczyny

Pilnie potrzebuję Waszej pomocy.

Kochana Żabusia załatwia na cito mamie obu szczylków sterylkę. Koszt to 220 PLN (resztę dorzuca Fundacja Maja). Sprawa jest naprawdę pilna. Można na Was liczyć ???

Posted

[quote name='kosu32']Dziewczyny

Pilnie potrzebuję Waszej pomocy.

Kochana Żabusia załatwia na cito mamie obu szczylków sterylkę. Koszt to 220 PLN (resztę dorzuca Fundacja Maja). Sprawa jest naprawdę pilna. Można na Was liczyć ???

Na mnie możesz :p

Posted

[quote name='GoskaGoska']a na kiedy ta sterylka?
Kurcze znow by w tytul sie przydalo ze zbiorka na sterylke:roll:

Chcemy jak najszybciej-przyszły tydzień

Gosiu-podrzuć jakiś sensowny tytuł-jesteś w tym dobra ..;)