GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kosu prosze zmien tytul, bo ten sorry ale taki malo mowiacy, np: 2 szczeniaki w potrzebie 1potrzebuje DT tylko na 3 tyg, drugi nie ma nic W-wa Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Może ktoś weźmie do siebie szczylka na 3 tygodnie ??? Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Zamieszczone ogłoszenie w gumtree: Szczeniak w typie owczarka pilnie szuka domu !!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='beka']Myślałam żeby zabrać choć szczeniorka, ale ja wyjeźdżm w przyszłym tygodniu i wracam za 2 tygodnie. Jeśli ktoś mógłby się szczylkiem zaopiekować do tego czasu to go wezmę jak wrócę... Moze mógłby mu ktos dać dt na 3 tygodnie??? Beko - a Ty nie masz kogoś kto mógły zabrać tego szczylka do czasu Twojego powrotu ??? Pytam wszędzie ale lasu rąk niestety nie widać ... Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 a ty ciotka tytul dalej nie zmienilas :diabloti: powysylaj moze priwat do ludzi w W-wy ja wrzuce na watki warszawskie te co kojarze Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 nie ma za co dziékowac - mam nadziejé ze to pierwszy z lawiny telefonow wogole dziéki kosu aukcja jest wyrozniona - wiec powinno byc spore zainteresowanie Quote
ElzaMilicz Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 GośkaGośka bardzo dziękuję za ogłoszenie psiaków. Miałam już jeden tel. w sprawe młodszego. Agata69 sprawdza dom. ;) Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 No właśnie ... Elzo - uprzedziłaś mnie. Agata w przyszłym tygodniu będzie sprawdzać dom. Trzeba więc porozglądać się w temacie ewentualnego transportu - a nóż widelec się uda - oby ... Szukamy kogoś kto pokona trasę Warszawa - Włocławek Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 A co do ich mamy-sunieczki to jutro pogadam z wetem. Może uda mi się załatwić jakieś zastrzyki anty-anty do czasu sterylki, bo sterylka to już postanowione (mam nadzieję że nie zostanę sama z tym tematem). Właściciel niestety nie ma samochodu więc coś trzeba będzie zorganizować. No i w ten sposób z jednej sprawy zrobiło nam się kilka ... Quote
gonia66 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kilka spraw...to fakt..ale powli za to do przodu jak widze ...troszke jednak sie ruszyło:multi::multi::multi:Mam nadzieje, ze to dopiero początek...szczeniorki zasługują na super domeczek:loveu::loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Młody, piękny szczeniak w typie owczarka pilnie szuka domu !!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Zibi - ogłoszenie które przed chwilą zamieściłam. Szlak mnie dziś trafi z Dogo...:mad: Quote
Agata69 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dom sprawdze jutro, najpóźniej we wtorek, ale muszę wiedzieć co mówić w sprawie dostarczenia psa. Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To ważne, ale chyba nie mozna ustalac transportu, jesli domek nie jest sprawdzony..no chyba ze domek okazalby sie super i sam chcialby przyjechac po szczeniorka:lol:No a co z telefonami??Nie urywaly się jeszcze???:razz: Quote
kosu32 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Kontakt do ogłoszeń podany na Elzę - czekamy na wieści od niej. Sprawdzałam na gumtree (Ozi-młodszy od 12 VI miał 99 wejść, Zibi-starszy od 13 VI wejść 57). Na Allegro trwa modernizacja strony więc jak to mawiam dupa blada. Co do transportu to robię rozeznanie, bo jeśli domek będzie ok, muszę przejąć szczylka i dostarczyć do osoby która go zawiezie do Włocławka. Ja w ten weekend nie dam rady więc trzeba dmuchać na zimne. Nie wiem czy przyszły właścicel będzie na tyle ok by sam po niego przyjechać. Poza tym podczas rozmowy z ewentualnym DS ta kwestia będzie poruszana więc i my musimy mieć jakiś konkret. Może któraś z Was coś pomoże. Uruchomcie kontakty i popytajcie się o jakiś transport na trasie W-wa - Włocławek. Trzeba brać pod uwagę taką ewentualność. SZUKAMY EWENTUALNEGO TRANSPORTU NA TRASIE WARSZAWA - WŁOCŁAWEK Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 sama jestem ciekawa - a czy wiadomo ile ten starszy ma miesiecy -bo przydlalby sie do ogloszenia Quote
kosu32 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Porozsyłałam do ludzi zapytanie a propos ewentualnego transportu na trasie Warszawa - Włocławek ale jak na razie totalna cisza ... Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 kosu ale umiesz powiedziec w jakim wieku moze byc ten starszy? Quote
Agmarek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']kosu ale umiesz powiedziec w jakim wieku moze byc ten starszy? W pierwszym poście Kosu pisze: [FONT=Verdana]Młodszy - ma około 1,5 miesiąca, starszy w granicach 7-miu.[/FONT] Quote
kosu32 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dziewczyny Pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Kochana Żabusia załatwia na cito mamie obu szczylków sterylkę. Koszt to 220 PLN (resztę dorzuca Fundacja Maja). Sprawa jest naprawdę pilna. Można na Was liczyć ??? Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a na kiedy ta sterylka? Kurcze znow by w tytul sie przydalo ze zbiorka na sterylke:roll: Quote
Agmarek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='kosu32']Dziewczyny Pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Kochana Żabusia załatwia na cito mamie obu szczylków sterylkę. Koszt to 220 PLN (resztę dorzuca Fundacja Maja). Sprawa jest naprawdę pilna. Można na Was liczyć ??? Na mnie możesz :p Quote
Agata69 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jestem umówiona z panem na jutro po 16stej, bo pan pracuje. Przez telefon brzmi dość dobrze, ale zobaczymy na żywo. spojrzę panu głeboko w oczy.... Quote
kosu32 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']a na kiedy ta sterylka? Kurcze znow by w tytul sie przydalo ze zbiorka na sterylke:roll: Chcemy jak najszybciej-przyszły tydzień Gosiu-podrzuć jakiś sensowny tytuł-jesteś w tym dobra ..;) Quote
Recommended Posts