Agmarek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):i jeszcze chwala elizie ze bierze tego psiaka Oczywiste :lol: Quote
kosu32 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Zibi miał jechać w ubiegłą niedzielę do Elzy ... Niestety z wyjazdu nici - pies nie dał się zapakować do samochodu. Kolejny przewidywany transport - za dwa tygodnie ... Zibiego czeka sporo pracy z człowiekiem. Quote
Agmarek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='kosu32']Zibi miał jechać w ubiegłą niedzielę do Elzy ... Niestety z wyjazdu nici - pies nie dał się zapakować do samochodu. Kolejny przewidywany transport - za dwa tygodnie ... Zibiego czeka sporo pracy z człowiekiem. Przykre to :-( Może następnym razem dać mu coś na uspokojenie? Quote
Agata69 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 zmień tytuł: wszak mama po sterylce a szczeniak został tylko jeden. Psu trzeba dać sedalin, poczekać godzinę, zarzucić mu na głowe koc i zapakować do auta. Nie ma na co czekać. Biedna Elza... Elza Kamikadze. Quote
ElzaMilicz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Agata69 napisał(a):zmień tytuł: wszak mama po sterylce a szczeniak został tylko jeden. Psu trzeba dać sedalin, poczekać godzinę, zarzucić mu na głowe koc i zapakować do auta. Nie ma na co czekać. Biedna Elza... Elza Kamikadze. Nie denerwuj mnie. :angryy: Trzymaj kciuki. Dzisiaj na żywca pakują szczeniaka do auta. Nie będzie klatki, ani krzyków. Zobaczymy. Quote
ElzaMilicz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Transport zawdzięczamy Milli.j. :loveu: Chłopak nie jest psem niesocjalizowanym, był po prostu bity ! :angryy: Jest świetny "otwiera" się z godziny na godzinę. Śpi razem z Malwą. Jutro Zibi mile zaskoczy Millę.j . :p Quote
Agata69 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Transport zawdzięczamy Milli.j. :loveu: Chłopak nie jest psem niesocjalizowanym, był po prostu bity ! :angryy: Jest świetny "otwiera" się z godziny na godzinę. Śpi razem z Malwą. :p Jak ja kocham wiesniaków!:angryy::mad: Quote
beka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Elzuniu pisio jest już u Ciebie?? To superancko :multi: Quote
GoskaGoska Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 super czekamy na foty :multi: jakie szczęście , ze on juz u Ciebie- a tytul tez proponuję zmienic :p Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zibi skończył 7 miesiąc swego podłego życia. Dotychczas mieszkał w kojcu o wymiarach ok. 2m x 2m. Nie raz musiał oberwać od ojca. Zostało mu na pamiątkę kilka blizn na pysku. W tym kojcu przebywała również jego matka. Podobno czasami wszystkie psy robiły sobie wycieczki po wsi. Gdy już miały dość wrażeń wracały na miejsce. Zawitał u nas w niedzielę 2-go sierpnia. Na widok obcego człowieka Zibi próbował zapaść się pod ziemię, sikał pod siebie. Wydawać by się mogło, że to pies stracony. Tak nie jest ! Zibi już drugiego dnia pobytu zaczął szukać kontaktu z człowiekiem. W oczach ma tyle ufności, cieszy go wszystko. Jest psem zupełnie bezproblemowym. Nie jest wybredny w jedzeniu. Nie wychodzi z podwórka choć brama jest otwarta przez cały dzień. Jeśli tylko ma możliwość krąży w pobliżu człowieka. Obserwuje nas przy pracy w ogrodzie. Pokornie poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Potrafi znaleźć język ze wszystkimi psami. Uczy się podstawowych komend i chodzenia na smyczy. Zibi jest ładnie zbudowany, porusza się sprężystym krokiem. Został zaszczepiony i drobaczony. Czeka na dom w Miliczu (dolnośląskie). Kontakt: Elza 692438657 Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Eliza_sk sprawdzi dom dla chłopaka. :eviltong: Mam nadzieję, że w najbliższym czasie. :cool3: Quote
eliza_sk Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Rozumiem, że chodzi o chłopca powyżej ? To Raków koło Jędrzejowa, bo wiem, że takowych jest kilka :evil_lol: Proszę mi powiedzieć jakie macie wymagania co do domku - gdzie trzymany pies .... i na co zwrócić uwagę szczególnie. Postaram się umówić na pt lub sobotę, bo jutro mam wyjazd. Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eliza_sk napisał(a):Rozumiem, że chodzi o chłopca powyżej ? Ano, ale jeśli masz pod swoją opieką coś dla tego domku- "upychaj" swoje ! :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Ano, ale jeśli masz pod swoją opieką coś dla tego domku- "upychaj" swoje ! :evil_lol: Nie żartuj, ja nie w tym tonie - upewniam się tylko :) Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie żartowałam, nie wiem czy potrzebują wielgasa, może średniak wystarczy. :diabloti: Postaraj się, jedź na wizytę z psem :razz:, że niby przypadkiem... ;) Quote
eliza_sk Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Nie żartowałam, nie wiem czy potrzebują wielgasa, może średniak wystarczy. :diabloti: Postaraj się, jedź na wizytę z psem :razz:, że niby przypadkiem... ;) Na stanie nie mam nic, bo nie mam gdzie coś mieć :placz: Ale mam namierzone dwa na ulicy :oops: Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eliza_sk napisał(a):Na stanie nie mam nic, bo nie mam gdzie coś mieć :placz: Ale mam namierzone dwa na ulicy :oops: Zabieraj z ulicy, one nie bywają agresywne do dzieci, ani do psów. Quote
eliza_sk Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Zabieraj z ulicy, one nie bywają agresywne do dzieci, ani do psów. Nie żartuj, przecież nie sprzątnę CI domku bezczelnie :evil_lol::evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eliza_sk napisał(a):Nie żartuj, przecież nie sprzątnę CI domku bezczelnie :evil_lol::evil_lol: Ja bezczelnie znajdę inny. :evil_lol: :loveu: Przecież nie jestem sama ! Mam Was !!! :) Quote
ElzaMilicz Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zibi skończył 7 miesiąc swego podłego życia. Dotychczas mieszkał w kojcu o wymiarach ok. 2m x 2m. Nie raz musiał oberwać od ojca. Zostało mu na pamiątkę kilka blizn na pysku. W tym kojcu przebywała również jego matka. Podobno czasami wszystkie psy robiły sobie wycieczki po wsi. Gdy już miały dość wrażeń wracały na miejsce. Zawitał u nas w niedzielę 2-go sierpnia. Na widok obcego człowieka Zibi próbował zapaść się pod ziemię, sikał pod siebie. Wydawać by się mogło, że to pies stracony. Tak nie jest ! Zibi już drugiego dnia pobytu zaczął szukać kontaktu z człowiekiem. W oczach ma tyle ufności, cieszy go wszystko. Jest psem zupełnie bezproblemowym. Nie jest wybredny w jedzeniu. Nie wychodzi z podwórka choć brama jest otwarta przez cały dzień. Jeśli tylko ma możliwość krąży w pobliżu człowieka. Obserwuje nas przy pracy w ogrodzie. Pokornie poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Potrafi znaleźć język ze wszystkimi psami. Uczy się podstawowych komend i chodzenia na smyczy. Zibi jest ładnie zbudowany, porusza się sprężystym krokiem. Został zaszczepiony i drobaczony. Czeka na dom w Miliczu (dolnośląskie). Kontakt: Elza 692438657 Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 alez on sliczny :crazyeye: toz to domki się będą bić o niego :crazyeye: tylko koniecznie ogloszenia mu potrzebne Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ALE ON MIAL SZCZĘSCIE, ZE DO CIEBIE TRAFIL, NA POCZĄTEK GUMTREE WROCLAW GUMTREEWROCLAW I JESZCZE KUPIEPSA Quote
tomcug Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wypasione Allegro dla Zibiego. :razz: Zibi, szczeniak w typie owczarka niemieckiego!!! (708840723) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts