gugu Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ale wam fajnie..... :( ,ja przespałam...... :fadein: Quote
baskomaniak Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='dbsst']ja tez kce sie przejechac ;) :D[/quote] Znaczy, Ty?... czy Szpilka? :roll: Pozdrawiam :D Quote
Weron_ciau Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='baskomaniak'] [color=green][size=3]NUKA, MORUS, WALERIANA, KIKA, MAX, HALKA i HARNAŚ - główki do góry[/size][/color] [size=2]Czy o jakimś zwierzątku zapomniałem?[/size] Pozdrawiam :D[/quote] A Faculka? :cry: Odrobiłam zaległości...robi sie coraz ciekawiej... 8) Quote
M10M Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 100 stron serialu to rewelacyjny wynik. Gratulacje i wszystkiego najlepszego. No i dalszych stu odcinków. :klacz: :popcorn: :BIG: Ale nie wiem czy zwróciliście uwagę - coś Piesiak nie w humorze - na damę pokrzykuje, śledztwem się przejmuje.... Ciekawe, ciekawe...... :wink: Quote
gugu Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [b]Weron[/b] chyba poważną awarie miałaś,bo faktycznie,długo cie nie było..... :fadein: Quote
baskomaniak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Weron_ciau']... A Faculka? :cry: ....[/quote] Zacytowałaś taki fragment, który w tej postaci stracił pierwotny sens. Przecież Faculka casting ma już za sobą. Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='dbsst']ja tez kce sie przejechac ;) :D[/quote] Znaczy, Ty?... czy Szpilka? :roll: Pozdrawiam :D[/quote] no Szpilka ale Szpilka to prawie jak ja ;) :lol: Quote
Weron_ciau Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='gugu'][b]Weron[/b] chyba poważną awarie miałaś,bo faktycznie,długo cie nie było..... :fadein:[/quote] no...internet nie działał...fajnie że to ktoś zauważył ;) Basko gapa jestem :oops: Quote
bellatriks Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Mam pomysł: co Wy na to, żeby założyć fanclub Inspektora Piesiaka? Quote
Guest bernulka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Zakładałam wątek kiedyś "funclub inspektora piesiaka" i ktoś kasnoł (tak to się pisze? :evilbat: ) paździoszki. Quote
bellatriks Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Mi się wydaję, że raczej "kasnął" albo po prostu "skasował" czy "usunął" Quote
Evelina Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [b]bernulka[/b] i [b]bellatriks[/b], gamonie jedne :evil: nikt niczego nie skasował. Poszukać lepiej się nie chce... co ? Quote
bellatriks Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 O przepraszam! Ja opierałam się tylko i wyłącznie na opinii mamusi mojej, Bernulki, jako, że mam ufam jej całkowicie. A co do tego gamonia, to tak, zgadzam się, że jestem kompletnym gamoniem :roll: Quote
Guest bernulka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Evelina'][b]bernulka[/b] i [b]bellatriks[/b], gamonie jedne :evil: nikt niczego nie skasował. Poszukać lepiej się nie chce... co ?[/quote] Oj przepraszam przepraszam przepraszam! Gamoniowatość to córcia ma po mnie! Bo ja to jestm ło.. gamon do potegi! paździoszki :lol: Quote
Pasavera Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Czekamy na następny odcinek serialu :angel: :angel: :angel: Quote
Koma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 czekamy, czekamy i coś się doczekać nie możemy :lol: Quote
Recommended Posts