Basenji Posted May 28, 2005 Author Posted May 28, 2005 malawaszka napisał(a):Basenji napisał(a):malawaszka napisał(a):żadnego końca żadnego końca :nono: Wszystko się kiedyś kończy. A jak merytoryczna ocena odcinka? O tym pisz! Zdrówko 8) a keżeli chodzi o stronę merytoryczną to przydałoby się w odcinkach o komisji wprowadzenie jakichś konkretów i dłuższych wypowiedzi, tak żeby coś się wyjaśniało, lub nie ale coś musi się tam dziać :D aha zdrówko Quote
baskomaniak Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Tak, to jednak prawda... niestety... Ogłaszamy koniec... Za chwilę zrobię to oficjalnie. Pozdrawiam :D Quote
malawaszka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 ejjjjj qrde :motz: protestuję!!!! a gdzie Lissa i Insp. Piesiak???? co sie z nimi dzieje??? jak rozwiąże się komisja d/s afery??? właściwie to jak rozwiąże się afera :lol: :shock: nie zgadzam się!!!!! :placz: Quote
baskomaniak Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 KOŃCZYMY PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ NA CASTING. W szczególnych przypadkach Ekipa zwracać się już będzie bezpośrednio z angażem do serialu. A sam serial ma się dobrze... ZOSTAŃCIE Z NAMI. Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Quote
malawaszka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 aahahahah ale się dałam wpuścić w malyny :lol: Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 malawaszka napisał(a):aahahahah ale się dałam wpuścić w malyny :lol: ale swietnie wychodza Ci lamenty i protesty wrazie gdybym miala problem i musiala przywiazac sie do drzewa zglosze sie do Ciebie o pomoc :lol: Quote
Tora Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 basko chce nas chyba o zawał przyprawić... :lol: ehhh to ja poczekam na kolejny casting, jak będę miała więcej fot psiura to się zgłosimy :D Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 hahaha!! :angel: a ja juz sie balam :angel: az dziwne ze Malawaszka nie wykominowala w jakims programie graficznym strajkującego gifa ;);) :lol: :multi: :laola: :smilecol: :ghost_2: :talker: :ylsuper: :klacz: :thumbs: :megagrin: :laugh2_2: :kciuki: :bigok: :buzi: :popcorn: :rainbowa: :BIG: :B-fly: :cunao: :cool1: :beerchug: :rofl: :bigcool: :krolik: :roflt: :santagri: :mdrmed: :laola: siem rozpedzila, ale mysle, ze widac jak sie ciesze :lol: Quote
baskomaniak Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Tora napisał(a):basko chce nas chyba o zawał przyprawić... :lol: ehhh to ja poczekam na kolejny casting, jak będę miała więcej fot psiura to się zgłosimy :D Ale teraz nas chyba nie opuszczasz? Pozdrawiam :D Quote
Tora Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Tora']basko chce nas chyba o zawał przyprawić... :lol: ehhh to ja poczekam na kolejny casting, jak będę miała więcej fot psiura to się zgłosimy :D Ale teraz nas chyba nie opuszczasz? Pozdrawiam :D ależ skąd!! tak naprawdę to ja się dopiero w tym temacie próbuję zadomowić... serial pilnie oglądam, ale z komentowaniem jakoś gorzej było... :oops: ale obiecuję poprawę! ostrzegam jednak, że szantażystka ze mnie niezła - więc lepiej, żeby serialik nadawany był często i regularnie! ;) Quote
Tora Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Kolejka była i zapisy na długo przed twoim pojawieniem się tutaj. Trzeba się uzbroić w cierpliwośc, zdjęcia i poczekać na kolejny casting :D Tak btw. zapisujemy się już na kolejny ;) Quote
baskomaniak Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Owczarka']ENO CO SIE DZIEJE JAK TO "KONCZYMY KASTING"? A MOJ PIES CZEMU ON NIE MA SZANS NA WYSTEP CO SIE DZIEWJE CZEMU KONCZYCIE EJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie dotychczas zgłoszone pieski wystąpią w castingu !!! NUKA, MORUS, WALERIANA, KIKA, MAX, HALKA i HARNAŚ - główki do góry Czy o jakimś zwierzątku zapomniałem? Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Aby ułatwić naszym Widzom, szczególnie Nowym, śledzenie serialu: powstał topik, który będzie zawierał wyłącznie same odcinki. Aktualizowany on będzie z pewnym opóźnieniem, aby tutaj można było kontynuować jego śledzenie, i by tutaj prowadzić na bieżąco dyskusję i wymianę poglądów. Chcesz poznać dotychczasowe przygody bohaterów serialu, a może tylko chcesz je Sobie przypomnieć, kliknij poniższy link: "KOCIOKWIK" - wszystko w jednym a stamtąd wrócisz do tego topiku dokładnie w miejsce, od którego będzie można już kontynuować śledzenie dalszych losów bohaterów serialu. Pozdrawiam :D P.S. Topik będzie już aktualizowany na bieżąco. Znajdziecie tam jeszcze coś, czego tutaj nie ma... ...pod każdym odcinkiem jest stopka o jego autorach. Realizatorzy serialu: Basenji (scenariusz i reżyseria) Patka (współpraca reżyserska i scenograficzna) Evelina i Baskomaniak (współpraca reżyserska, scenografia i animacje) Quote
Basenji Posted May 28, 2005 Author Posted May 28, 2005 Inspektor: No nie, w każdym mieście musi się mi zgubić. Chyba będę musiał ją wziąć na smyczka, albo w jakimś salonie tatuażu wkleić chipa?! Hm, czuję i Lissę i szczury. Gdyby był tu mój koleś, Jack Russel! No ale dobrze, mam ślad, zaraz znajdę tę niesforną panienkę! cdn 009 Zdrówko Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 :o czyzby Lissa czmychnela z pieknym Astorem nie zdziwilabym sie on taki przystojny, wysoki, z gesta czupryna, jasna gesta czupryna, wlos lsni , oczy rozpalone IDEAL akurat do schrupania i z Lissa pasuja ona taka elegancka i taka urocza :D Quote
malawaszka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 haha debeściaku nie widzisz Lissy??? :lol: a jakie szczurasy błeeeee :-? Quote
Pasavera Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 hi hi :angel: :angel: :angel: :klacz: :klacz: :klacz: jakszczurki szybko biegają :lol: Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 malawaszka napisał(a):haha debeściaku nie widzisz Lissy??? :lol: a jakie szczurasy błeeeee :-? choleracia :oops: slepa jak mopsik jestem :oops: a juz sie tak rozmazylam Quote
Pasavera Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 dbsst napisał(a):a juz sie tak rozmazylam :cunao: :cunao: :cunao: Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Pasavera napisał(a):dbsst napisał(a):a juz sie tak rozmazylam :cunao: :cunao: :cunao: nio cio romanse mi w glowie :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Pasavera napisał(a):jakszczurki szybko biegają :lol: jakie jakszczurki/???? "ja" należy odjąć :roll: :lol: Quote
Pasavera Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 malawaszka napisał(a):Pasavera napisał(a):jakszczurki szybko biegają :lol: jakie jakszczurki/???? "ja" należy odjąć :roll: :lol: :oops: miało być "jak szczurki szybko biegają" 8) Quote
dbsst Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 malawaszka napisał(a):Pasavera napisał(a):jakszczurki szybko biegają :lol: jakie jakszczurki/???? "ja" należy odjąć :roll: :lol: ooo ooo ooo sloneczko w waszuni nowe sily witalne podkrecilo i dzis na dg waszka bedzie dokuczac ;) :lol: Quote
Recommended Posts