gugu Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [img]http://img30.echo.cx/img30/3290/posieci11kw.gif[/img],już uzbrajam się w cierpliwość..... :P Quote
Basenji Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='bellatriks']Czekamy,ale bądźmy bardziej wyrozumiali-Basenji jest cudotwórcą,ale to nie bóg,też musi popracować nad tym,a przecież nie jest tak,że nie ma nic do roboty. Musi opiekować się i dbać o odtwórcę roli Inspektora Piesiaka,poza tym jakaś niezbędna sesja itd. itp. Ale kiedyś na pewno będzie...no,chyba,że Basenjiemu coś się stanie...(odpukać!!!!!)[/quote] O matko, niektórzy mi już Łałrełolkię dolepiają! Ok, staram się Zdrówko Quote
Basenji Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Reżyser: [i]Wow, ten chyba po szkole [b]aU[/b]ktorskiej![/i] [color=blue]Animator: [i]Fakt, ma prezencję i świetnie się rusza![/i][/color] Reżyser: [i]:( Tylko dlaczego tak na mnie się wyszczerzył?!?[/i][color=blue] Animator: [i]To niech się Aston pakuje i jazda na plan! I niech nie pogryzie nikogo![/i][/color] [img]http://img35.echo.cx/img35/7484/30ewelinaapieschartafganastonc.gif[/img] cdn zdrówko Quote
M10M Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='bellatriks'](...)Basenji (...)Musi opiekować się i dbać o odtwórcę roli Inspektora Piesiaka(...)[/quote] Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć, że inspektor Piesiak nie zostałby gwiazdą, gdyby nie miał godnego przeciwnika w postaci Mruczysława - właściwie to on właśnie był powodem, dla którego Piesiaka zaproszono na monitory naszych komputerów..... :kociak: :D Quote
gugu Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ło matko!!!jaka grozna bestia :o a przy tym piękna..... :lol: i wielka..... :roll: Quote
Basenji Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='M10M'][quote name='bellatriks'](...)Basenji (...)Musi opiekować się i dbać o odtwórcę roli Inspektora Piesiaka(...)[/quote] Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć, że inspektor Piesiak nie zostałby gwiazdą, gdyby nie miał godnego przeciwnika w postaci Mruczysława - właściwie to on właśnie był powodem, dla którego Piesiaka zaproszono na monitory naszych komputerów..... :kociak: :D[/quote] A skąd takie wnioski? Powiedz też, że Słońce kręci się wokół Ziemi! :lol: W końcu to rezyser decyduje kto jest gwiazdą a kto tylko kotem z kryminału, któremu dano życiową szansę. Zdrówko Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hurka huuuuuuuurka Aston :D piekny cudny mam nadzieje ze dostanie role amanta coby zaostrzyc serialik ;) Quote
M10M Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Basenji'] W końcu to reżyser decyduje kto jest gwiazdą a kto tylko kotem z kryminału, któremu dano życiową szansę. Zdrówko[/quote] Hi, hi hi.... Reżyser decyduje, pewnie, czemu nie. A widzowie i tak mają swoje typy... Zresztą ja tylko tak na marginesie, nie, żeby drażnić reżysera, broń Boże (jeszcze wyrzuci moich podopiecznych, co to się w castingu prezentowali :cunao: ) Pewnie, że wspaniała gwiazda z tego Piesiaka :splat: Quote
gugu Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Nie martw sie ja jeszcze tez nie przeszłam,trzeba czekać....kolejka dłuuuuga.... :wink: Quote
bellatriks Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No....dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuga. :wink: A tak w ogóle, to kiedy nastęony odcinek??? [b]Basenji[/b] zrób nam i wstaw tu jakiś szkic plakatu Inspektora Piesiaka, wydrukowałabym sonie i powiesiła nad łóżkiem... Quote
gugu Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Jak weszłam to był tylko adres obrazka,ale po chwili sie łapki pokazały.... :lol: Quote
Evelina Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Owczarka']jakiego obrazka???????????????????[/quote]A moglybyscie sprawy obrazka zalatwic np poprzez privy ? 8) Quote
bellatriks Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No właśnie:gdzie????????? A co z tymi plakatami Piesiaka???? Zmajstrujesz jakiś, Basenji??? Quote
Basenji Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='bellatriks']No właśnie:gdzie????????? A co z tymi plakatami Piesiaka???? Zmajstrujesz jakiś, Basenji???[/quote] Nie poganiaj bo tracę oddech. A jutro matura :cry: Zdrówko Quote
Teba Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Basenji Ty przynajmniej nie musisz jej zdawac :/ a serialik jest extra juz nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow pozdrawiamy :] Quote
Basenji Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [color=blue]Animator: [i]A teraz mamy jakiegoś sportowca- piłkarza.[/i][/color] Reżyser: [i]Ale redakcja sportowa jest niżej! Ciągle cieć mi tu przysyła różnych takich![/i] [color=blue]Animator:[i] No ale jak już jest............[/i][/color] Reżyser:[i] i znowu fuksem jakiś się dostanie do naszej produkcji[/i] [color=darkblue]Animator[i]:....... a poza tym to psiak tegoż ciecia. Pilnuje mi samochodu![/i][/color] Reżyser: [i]No ładnie![/i] [img]http://img217.echo.cx/img217/3486/piesfuks2568re.gif[/img] cdn zdrówko Quote
KaRa_ Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='bellatriks']No właśnie:gdzie????????? A co z tymi plakatami Piesiaka???? Zmajstrujesz jakiś, Basenji???[/quote] Nie poganiaj bo tracę oddech. A jutro matura :cry: Zdrówko[/quote] To Ty Basenji jesteś nauczycielem, że się tak martwisz maturą??? Ja też czekam na nowy odcinek :D Quote
Pasavera Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hi hi cieć przysłał Funiaszka :angel: :angel: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :sweetCyb: i opłaciło się :sweetCyb: Basenji powodzenia! :kciuki: Quote
gugu Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 FUKS miał farta ze trafił na plan,jest słodziutki,można być pewnym ze zaden złodziej nie podejdzie do auta...... :lol: ,wielkie brawa dla FUKSA..... Quote
AnkaW Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 To jest jawne przekupstwo. Cieć pilnuje samochodu a jego psiak od razu role dostaje. :lol: :lol: Quote
Recommended Posts