Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko przypominam ekipie, że nadchodzi weekend. Czy kolejny odcinek grzecznie czeka na emisję?
I gdzie ci widzowie, co to obiecali, że teraz to oni na pewno...., i że nadrobią..... ?
;)

Posted

[quote name='M10M']
I gdzie ci widzowie, co to obiecali, że teraz to oni na pewno...., i że nadrobią..... ?
;)[/quote]

[IMG]http://scr.home.pl/dogolandia/images/smiles/zs9.gif[/IMG] ..........., są, a jakże

Posted

[quote name='baskomaniak']Prawdą jest, że już bardziej się skręca niż rozkręca :evil_lol:

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG][/quote]
skręca rozkręca wiąż żyje mamy tu ubaw po szyję każdy coś znajdzie tu ciekawego czy pies czy jeż, czy kot czy koń to wiemy że ekipą są :lol: :evil_lol:

Posted

A po zakończeniu serialu powinna wyjść wersja dvd ze zdjęciami aktorów, niewykorzystanymi scenami, życiorysami głównych postaci i twórczością towarzyszącą: plakaty, odciski łap (czy na czym tam poruszają się aktorzy), tekstami piosenek i wierszami......:evil_lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']A po zakończeniu serialu powinna wyjść wersja dvd ze zdjęciami aktorów, niewykorzystanymi scenami, życiorysami głównych postaci i twórczością towarzyszącą: plakaty, odciski łap (czy na czym tam poruszają się aktorzy), tekstami piosenek i wierszami......:evil_lol:
;)[/quote]

Juz to widze te pyski na afiszach.........................(czy co tam mają:evil_lol: )

Posted

Przy takiej częstotliwości nadawania odcinków to ja się nie dziwię, że widownię Wam wcięło.
Bycie na bieżąco jest bardzo niepraktyczne, bo w przerwie między odcinkami zapomina się treść... hurtem jest co pooglądać.

:bluepaw:

Posted

[quote name='M10M']A po zakończeniu serialu powinna wyjść wersja dvd ze zdjęciami aktorów, niewykorzystanymi scenami, życiorysami głównych postaci i twórczością towarzyszącą: plakaty, odciski łap (czy na czym tam poruszają się aktorzy), tekstami piosenek i wierszami......:evil_lol:
;)[/quote]

Ta wersja DVD to dobry pomysł.
Zdrówko

Posted

[SIZE=5][COLOR=deepskyblue]Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]Louvre[/SIZE]

[COLOR=green]Dr Gizmauo:[I] .....[/I][/COLOR][COLOR=green][I]no ale mówcie w jaki sposób mnie uwolniliście? No i jak rozwiązaliście tę niesamowitą zagadkę z tymi gryzoniami i .... znikającymi kotami?[/I][/COLOR]
Piesiak: [I]Eeee. nie ma o czym szczekać....![/I]
[COLOR=red]Lissa: [I]Oj, Piesiak jest zawsze bardzo skromny. To ja o wszystkim opowiem.[/I][/COLOR]
[I][COLOR=red]O, w tym miejscu śpiewałam mumii kota i usypiałam jej czujność.[/COLOR][/I]
[COLOR=seagreen]Dr Gizmauo: [I]Tak jak przez mgłę coś pamiętam....[/I][/COLOR]
[COLOR=red]Lissa: [I]Piesiak dokładnie przestudiował w bibliotece m.ateriały dotyczące mitologii egipskiej, czasów Goldeona Labradone i tam znalazł wskazówki, które podsunęły mu pomysł.[/I][/COLOR]
[IMG]http://img506.imageshack.us/img506/3555/2008koteckaslyszyrozmowmd5.gif[/IMG]
Piesiak[I]: Wiedziałem, że bez nadzwyczajnej pomocy nie przeciwstawimy się Bastet i jej sztuczkom. Wtedy pomyślałem o tajemniczej czarnej głowie, którą wykopałem kiedyś w starożytnym Truso. Ona dała mi kontakt mistyczny z Anubisem.[/I]
[COLOR=seagreen]Dr Gizmauo: [I]Truso? A gdzie to jest? Hm[/I].[/COLOR]
[COLOR=seagreen][I]Ale cieszę się, że moi koci strażnicy wrócili. O, tu jest Kociame Kotecka.[/I][/COLOR]
[COLOR=red]Lissa:[I] Szkoda tylo L'Hunda? Gdzie on się podziewa? Szkoda go.[/I][/COLOR]
[I][COLOR=#ff0000]No, ale musimy jechać do hotelu i pakować się. Ojczyzna nas oczekuje![/COLOR][/I]
[COLOR=seagreen]Dr. Gizmauo[I]: No nie, nie pozwalam! Zawdzięczamy Wam tyle. Prezydent przygotowuje wielką paradę na waszą cześć![/I][/COLOR]

[COLOR=black]c.dn[/COLOR]
[COLOR=black]20-08[/COLOR]
[COLOR=black]zdrówko[/COLOR]

[COLOR=blue][SIZE=1]Kotecka[I]: Mraauuuuuuu[/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

Ciekawe na jaki temat Kotecka mrauczy?
I o co chodzi temu Piesiakowi z mistycznymi kontaktami - za dużo słońca w Egipcie i stresu we Francji - to chyba dlatego :evil_lol: Gdzie Truso a gdzie Anubis?
Chociaż, z drugiej strony - mogły być Walewice to i Truso jest możliwe....
;)
[SIZE=1][COLOR=Navy]Nie przejmuj się [B]Basenji[/B], nie jesteś odosobniony - dogo ostatnio wszystkich dobija[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='M10M']A po zakończeniu serialu powinna wyjść wersja dvd ze zdjęciami aktorów, [B]niewykorzystanymi scenami[/B], życiorysami głównych postaci i twórczością towarzyszącą: plakaty, odciski łap (czy na czym tam poruszają się aktorzy), tekstami piosenek i wierszami......:evil_lol:
;)[/QUOTE]Ojjj lepiej nie, bo wtedy wyszloby na jaw jaki horror i jatka odbywaly sie w czasie produkcji :evil_lol:.
Te lapy bez wlasciciela, te szczeki walajace sie w rogu kadru ... dlugo by pisac :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Ojjj lepiej nie, bo wtedy wyszloby na jaw jaki horror i jatka odbywaly sie w czasie produkcji :evil_lol:.
Te lapy bez wlasciciela, te szczeki walajace sie w rogu kadru ... dlugo by pisac :evil_lol:[/quote]
Ciiiiicho! [B]Szaraduszka[/B] słucha.....:razz:
;)

Posted

[quote name='Evelina']Ojjj lepiej nie, bo wtedy wyszloby na jaw jaki horror i jatka odbywaly sie w czasie produkcji :evil_lol:.
Te lapy bez wlasciciela, te szczeki walajace sie w rogu kadru ... dlugo by pisac :evil_lol:[/quote]

Nie przesadzaj.
Przecież obecne media tylko to ludziom sprzedają.
W końcu trochę podrobów naprodukowalismy:diabloti:
zdrówko

Posted

;)[/QUOTE]

Nic nie stoi na przeszkodzie, by po zakończeniu serialu nasi znakomici aktorzy mieli okazję [B]zaprezentować się „prywatnie”[/B]. Już podczas casting'u zaświtał nam taki pomysł. Jedno ze zwierzątek startujących w casting’u dostało propozycję poprowadzenia [COLOR="Red"]„Studia KOCIOKWIK”[/COLOR] po zakończeniu serialu, by miało okazję spełnić swoje marzenie i spotkać się ze wszystkimi aktorami "Kociokwika". Czy i w jakim zakresie to się uda zrealizować [B]zależeć będzie przede wszystkim od osób zainteresowanych prezentacją swoich pupilków[/B]. Dziś jeszcze nie zdradzę, o którym zwierzątku mowa, powiem tylko, że nie pojawiło się w żadnym z dotychczasowych odcinków naszego serialu. :cool1:

[SIZE="1"][COLOR="Gray"]A tak przy okazji:
W czasach „świetności” serialu robiłem przymiarki, by go przekonwertować do postaci filmu animowanego w wersji dźwiękowej z dubbingiem zamiast napisów. Technicznie nie byłoby to trudne do zrobienia jednak pewne formalne przyczyny sprawiły, że pomysł upadł... Dziś już chyba nie ma sensu wracać do tego pomysłu.:shake:
Jeśli zatem ktoś zechce przenieść nasz serial na DVD, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie. Może to przecież zrobić we własnym zakresie i na własne potrzeby.[/COLOR][/SIZE]:roll:

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Basenji']Nie przesadzaj.
[B]Przecież obecne media tylko to ludziom sprzedają.[/B]
W końcu trochę podrobów naprodukowalismy:diabloti:
zdrówko[/QUOTE]Nie przesadzaj, a polityka i debaty przedwyborcze ? :diabloti:

Posted

[quote name='baskomaniak']Jedno ze zwierzątek startujących w casting’u dostało propozycję poprowadzenia [COLOR=Red]„Studia KOCIOKWIK”[/COLOR] po zakończeniu serialu, by miało okazję spełnić swoje marzenie i spotkać się ze wszystkimi aktorami "Kociokwika". Czy i w jakim zakresie to się uda zrealizować [B]zależeć będzie przede wszystkim od osób zainteresowanych prezentacją swoich pupilków[/B]. Dziś jeszcze nie zdradzę, o którym zwierzątku mowa, powiem tylko, że nie pojawiło się w żadnym z dotychczasowych odcinków naszego serialu. :cool1:
[/quote]
No i masz ci los - znowu zagadki..... A już wszystko było na najlepszej drodze do wyjaśnienia wszystkiego (łącznie z zagadkami Nazca i Roswell) :evil_lol:
[quote name='baskomaniak'][COLOR=Gray][SIZE=1](...) [/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=Gray]robiłem przymiarki, by go przekonwertować do postaci filmu animowanego w wersji dźwiękowej z dubbingiem zamiast napisów. Technicznie nie byłoby to trudne do zrobienia.[/COLOR][/SIZE][/quote]
Coraz bardziej intryguje mnie pytanie czym Ty się właściwie zajmujesz zawodowo :crazyeye:
;)

Posted

[quote name='M10M']No i masz ci los - znowu zagadki...[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]M10M[/COLOR][/B], [B][COLOR="blue"]dla takiego znawcy serialu ja Ty [/COLOR][/B]odgadnięcie tej zagadki to drobiazg :evil_lol:

[quote name='M10M']...
Coraz bardziej intryguje mnie pytanie czym Ty się właściwie zajmujesz zawodowo :crazyeye:
;)[/QUOTE]

Od 3 klasy szkoły podstawowej fotografia stała się moim hobby. Moje pierwsze zdjęcia wywoływałem w wydzierżawionych od mamy talerzach do zupy. Pierwszy animowany film zrobiłem na taśmie filmowej 8 mm w połowie lat 70-tych. Pojawienie się video i wreszcie PC-tów to kolejne etapy w uprawianiu mojej pasji.
W Twoim pytaniu niewątpliwie chodzi o to, czy hobby i wyuczona profesja mogą mieć ze sobą coś wspólnego? Czemu nie... :razz:
Naprawię aparat fotograficzny, kamerę filmową, magnetowid oraz ożywię PC-ta... :evil_lol:
Wystarczy? ;)

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='baskomaniak'][B][COLOR=Blue]M10M[/COLOR][/B], [B][COLOR=blue]dla takiego znawcy serialu ja Ty [/COLOR][/B]odgadnięcie tej zagadki to drobiazg :evil_lol:
[/quote]
Mogę strzelać: nie pamiętam, żebym widziała pająka.... :lol:
[quote name='baskomaniak']
Naprawię aparat fotograficzny, kamerę filmową, magnetowid oraz ożywię PC-ta... :evil_lol:
Wystarczy? ;)
[/quote]
Pewnie, mniej więcej "mam jasność w temacie".... :lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']
;)[/QUOTE]Tylko nie mysl, ze [B]Basko[/B] tak od 3 klasy podstawowki zawodowo ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Tylko nie mysl, ze [B]Basko[/B] tak od 3 klasy podstawowki zawodowo ... :evil_lol:[/quote]
Bo ja wiem, jak obrotny chłopak był.....
;)

Posted

[quote name='M10M']Bo ja wiem, jak obrotny chłopak był.....
;)[/QUOTE][img]http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-567.gif[/img]

Ja sobie wlasnie przypomnialam, juz w pierwszej klasie umialam taki fajny program graficzny obslugiwac [img]http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-161.gif[/img] Kredki sie nazywal :evil_lol:

Posted

Słuchajcie (chyba raczej: "czytajcie" :razz:) Szanowna Ekipo - może Wy przyspieszcie nieco akcję bo Admini "szaleją" po dogo a niektórzy to nawet "grożą", że zadziwimy się jak już nastanie ostateczny ład.
Może więc - póki co - malutki odcineczek?
;)