baskomaniak Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='M10M']Czy to już nie pora na kolejny odcinek (z kotami?)?... Jeszcze nie pora na kolejny odcinek z kotami :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 baskomaniak napisał(a):Jeszcze nie pora na kolejny odcinek z kotami :evil_lol: To może chociaż z psami........? ;) Quote
baskomaniak Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to co innego ;) Może nawet będzie jeszcze dziś... :cool1: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Paryż Komka: Czekamym czekamy na samochód z głównymi bohaterami. Otrzymuję wiadomość, że balujący na ulicach paryżanie zablokowali ulice, więc możliwe jest jakieś.... ........ nie, już podjechał Renault Espace, widzę naszych herosów! Za chwilę postaramy się przez chwilę porozmawiać. Prosimy o chwileczkę cierpliwości..... cdn - very soon 21-03 zdrówko Quote
M10M Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No tym razem poszliście na łatwiznę: szalony kamerzysta (a może to sunia) i samochodzik i tyle tej akcji :eviltong: Czy to znaczy, że "very soon" będzie naprawdę "very"? ;) Quote
baskomaniak Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 M10M napisał(a):No tym razem poszliście na łatwiznę: szalony kamerzysta (a może to sunia) i samochodzik i tyle tej akcji :eviltong: ... Scenka została podzielona na 4 kawałki, aby widzowie zaglądający tu co 4 tygodnie zobaczyli przedostatni odcinek w całości... :evil_lol: ;) M10M napisał(a):... Czy to znaczy, że "very soon" będzie naprawdę "very"? ;) Będzie... bardzo... duży... istny total, jakiego jeszcze nie było ;) :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 baskomaniak napisał(a):Scenka została podzielona na 4 kawałki, aby widzowie zaglądający tu co 4 tygodnie zobaczyli przedostatni odcinek w całości... :crazyeye: baskomaniak napisał(a): Będzie... bardzo... duży... istny total, jakiego jeszcze nie było ;) :cool1: Też podzielony na 4 :evil_lol:? Dobrze - to mamy jasność w sprawie kotów (napisałam "kotów"? Na pewno chciałam napisać "odcinków" :eviltong:) A co z barbarzyńcami? ;) Quote
baskomaniak Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ano „przedostatni”, bo kolejne cztery będą ostatnim... :evil_lol: M10M napisał(a):...Też podzielony na 4 :evil_lol:? ...A co z barbarzyńcami? ;) Nie, nie... To będzie kolejny kawałek powstały ze wspomnianego podziału :cool3: A barbarzyńcy...? :niewiem: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Zapomniałem wcześniej wyjaśnić, a właściwie przypomnieć, że ten szalony kamerzysta to oczywiście Fuks, osobisty operator redaktorki Komki. Rzadko go widać, bo przeważnie jest z drugiej strony kamery... ;) agabass napisał(a):a może tak kolejny odcinek :razz: Będzie jutro :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Napisał agabass a może tak kolejny odcinek :razz: baskomaniak napisał(a): Będzie jutro :cool1: A Ty tak serio? Jutro? Już jutro? Masz na myśli takie kalendarzowe "jutro" a nie serialowe "jutro" za tydzień :crazyeye: ;) Quote
Basenji Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 No i nasza koleżanka ma zagwozdkę: Co to znaczy "jutro?":diabloti: zdrówko Quote
M10M Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja do jutra (obojętnie którego :evil_lol:) jakoś wytrzymam ale Ty masz do wyjaśnienia sprawę barbarzyńców :eviltong: (może być dzisiaj). ;) Quote
Basenji Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Paryż Komka: ...Espace już się zatrzymał. Są! Są! Są już nasi bohaterowie, widzę Lissę, i Piesiaka! Właśnie podchodzą do naszego stanowiska więc zadamy im kilka niestandardowych pytań! Witajcie kochani! Mam dla Was bardzo trudne pytanie: jak tam Wasze samopoczucie? Lissa: Jest cudownie, jesteśmy admirowani przez wszystkich, te rauty, bale, akademie.... Komka: Ach popatrzcie Państwo na ten szalejący tłum.... Lisso, czy miałaś już okazję robić zakupy w Paryskich galeriach? cdn 21-04 zdrówko Quote
M10M Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ok - jest wiwatujący tłum i to jest czwarta część z czterech.... (chyba:lol:) A koty? Za tydzień? To ja już zaczynam robić miejsce na dysku na superfinał :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 OK. Masz nasze poparcie:cool3: Zdrówko Quote
baskomaniak Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 M10M napisał(a):Ok - jest wiwatujący tłum i to jest czwarta część z czterech.... (chyba:lol:) A koty? Za tydzień? To ja już zaczynam robić miejsce na dysku na superfinał :evil_lol: ;) Według moich wyliczeń to jest trzecia z siedmiu, :evil_lol: a koty... cóż, pognały nie wiadomo gdzie i po co... :roll: To znaczy my wiemy... ;) A kiedy będą? Hmmm, ja wiem... :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 baskomaniak napisał(a):(...)to jest trzecia z siedmiu, :evil_lol: Proszę mi tu nie mieszać w głowie :nono: ;) Trzecia? Z siedmiu? :wallbash: Quote
Basenji Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Basko oczywiście wprowadza w błąd. :shake: to jest część w sumie czwarta z sześciu.:loveu: Zdrówko :evil_lol: Quote
M10M Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Będę udawała, że tego wszystkiego nie czytam :ban: ;) Quote
Basenji Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 :lol: Podoba mi się takie podejście! Zdrówko Quote
agabass Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Basenji napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Paryż Komka: ...Espace już się zatrzymał. Są! Są! Są już nasi bohaterowie, widzę Lissę, i Piesiaka! Właśnie podchodzą do naszego stanowiska więc zadamy im kilka niestandardowych pytań! Witajcie kochani! Mam dla Was bardzo trudne pytanie: jak tam Wasze samopoczucie? Lissa: Jest cudownie, jesteśmy admirowani przez wszystkich, te rauty, bale, akademie.... Komka: Ach popatrzcie Państwo na ten szalejący tłum.... Lisso, czy miałaś już okazję robić zakupy w Paryskich galeriach? cdn 21-04 zdrówko niezłe tłumy a Lisa pewnie napewno wybierze się na zakupy Quote
Basenji Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jeśli już ich nie zrobiła............. zdrówko:p Quote
baskomaniak Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 M10M napisał(a):Będę udawała, że tego wszystkiego nie czytam :ban: ;) A co powiesz na czwarty z siedmiu, dzisiaj? ;) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts