M10M Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No dobra, wakacje wakacjami ale to już chyba lekka przesada Gdzie są wszyscy? Przecież nawet pogoda się skończyła Czekam ;) Quote
baskomaniak Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A no właśnie, gdzie są wszyscy? :mad: Przypuszczam, że się jeszcze „wakacjonują”, a jak już wrócą, to propozycje dialogów posypią się jak z rękawa :cool3: :razz: ;) Nasz konkurs na dialog do scenek trwa do końca wakacji i jeden dzień dłużej, a może i jeszcze ciut, ciut... :diabloti: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wakacje już się kończą i niebawem zaczną pojawiać się nowe odcinki... A jak potoczą się dalsze losy naszych bohaterów? Tego oczywiście nie zdradzę, ale uważni widzowie i tak już wiedzą, że pojawi się nowa postać, prawda? :razz: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Na początek serdecznie przepraszam Agabass za tę okropną pomyłkę. Wakacyjny wietrzyk chyba wywiał mi z głowy ostatnie odcinki serialu i coś namieszał. Dlatego moje nowe podpisy do scenki dedykuję właśnie Tobie, Agabass. A wszystkich widzów proszę o potraktowanie ich raczej jako humorystyczne pożegnanie wakacji i ponowne przywitanie serialu na "antenie" niż jako faktyczne domysły biegu wydarzeń. Gromez: Jak ta głupia belatriks mogła pomylić mnie z Piesiakiem! To oburzające! Morus: Nie wiem... teraz to wszystkie babki na niego lecą... Gromez: i w sumie z jakiego powodu??!! Co one w nim widzą? Parówa: Może to jego urok...:cool3: Draka: ... może to MAYBELLINE:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Widzę, że Kociokwik zaczyna się odradzać po wakacjach. Witaj Bellatriks pomysł, aby w dialog wpleść własny nick jest, co trzeba przyznać dość unikalny. Do tej pory chyba nikt na to nie wpadł ...:roll: Czy ta wersja wygra nie da się przewidzieć. :cool1: Jak wrócę z wakacji (aktualnie piszę z miejsca niedostępnego dla stałych łączy – łączę się przez komórkę) skonsultuję to z Wielką Szanowną Komisją ds. odcinków wakacyjnych i wtedy się zobaczy...:lol: Trzeba jednak pamiętać, że konkurencja nie śpi...:evil_lol: M10M atakuje jak dobrze pamiętam, dwoma propozycjami dialogów, a więc nie jest tak różowo...:diabloti: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='baskomaniak']Widzę, że Kociokwik zaczyna się odradzać po wakacjach.jak zawsze:) w końcu to nasz feniks:evil_lol: Witaj Bellatriksa witaj, witaj Basko pomysł, aby w dialog wpleść własny nick jest, co trzeba przyznać dość unikalny...... żeby nie powiedzieć dziwny.. Do tej pory chyba nikt na to nie wpadł ...:roll: :hmmmm: chyba nie:razz: Czy ta wersja wygra nie da się przewidzieć. :cool1: nie, ale można ocenić jej szanse:cool3: Jak wrócę z wakacji (aktualnie piszę z miejsca niedostępnego dla stałych łączy – łączę się przez komórkę) skonsultuję to z Wielką Szanowną Komisją ds. odcinków wakacyjnych i wtedy się zobaczy...:lol: wypoczywaj spokojnie;) Trzeba jednak pamiętać, że konkurencja nie śpi...:evil_lol: mi nie chodzi o zwycięstwo tylko o dobrą zabawę:evil_lol: M10M atakuje jak dobrze pamiętam, dwoma propozycjami dialogów, a więc nie jest tak różowo...:diabloti: niech więc atakuje jeszcze trzecim:evil_lol: nie lubię różowego:lol: Quote
tamiczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Basko??? Świerszcz gdzieś w krzakach: Cssss Szpilka:Co to? ŚGWK: Cssss Gromez: Świerszcz!! ŚGWK: Csss Gromez: Świerszcz!!! ŚGWK: Csss Gromez: Świerszcz!!!! Wyżeł(Nie wiem jak sie nazywa:evil_lol: ):Nie żaden świerszcz to ja Parówa: Parówki.... Wyżeł: a to nie parówki tylko kiełbaski ŚGWK: Csss Wszyscy: Świerszcz!!!!!!!!! Quote
baskomaniak Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Tamiczek, witaj wśród sympatyków Kociokwika. Czytając Twoją propozycję dialogu do scenki, aż się prosi, aby odcinek był ze ścieżką dźwiękową :cool3: Nie wiesz co to za wyżełek? Toż to przecież Drakunia. To niemożliwe, by nie znać Draki. Musisz do niej koniecznie zawitać, zwłaszcza, że ostatnio Draka została mamusią i galeria jest pełna małych Drakuniowych dzieciaków. Tu masz link. Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='bellatriks']... mi nie chodzi o zwycięstwo tylko o dobrą zabawę:evil_lol: ... To jasne, że wszystkim chodzi o dobrą zabawę. :lol: :evil_lol: Niemniej zwycięska wersja stanie się integralną częścią serialu :cool1: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Dobre Tamiczek. A może coś zamiast świerszcza? Zdrówko Quote
tamiczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Zdrówko z cichą ciemna nocą przy ognisko skojarzył mi sie od razu świerszcz, ale może byc tez komar denerwujący pana Gromeza :D Zdrówko Quote
baskomaniak Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czy świerszcz, czy komar... :roll: ważne, że coś w trawie piszczy... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Profilaktycznie podniosę wątek po ostatniej awarii, :angryy: może ktoś chce się dopisać i nie może go znaleźć... ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 To była jakaś awaria? :crazyeye: Poza tym to od twórców serialu oczekujemy wieści.... Wrzesień, odcineczki.... Już pora..... Pamiętacie? ;) Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 M10M napisał(a):To była jakaś awaria? :crazyeye: Poza tym to od twórców serialu oczekujemy wieści.... Wrzesień, odcineczki.... Już pora..... Pamiętacie? ;) właśnie? rok szkolny się zaczął, od jutra wszyscy pilnie pracują, więc szanowna ekipa kociokwikowa też niech się weźmie do roboty i coś nada Quote
baskomaniak Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Myślałem, że pod koniec wakacji posypie się najwięcej propozycji dialogów konkursowych, a tu nic...:roll: Wygląda na to, że nasz wakacyjny konkurs trzeba będzie po woli kończyć i oczywiście rozstrzygnąć. Pozdrawiam. Quote
M10M Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='baskomaniak'] Wygląda na to, że nasz wakacyjny konkurs trzeba będzie po woli kończyć i oczywiście rozstrzygnąć. Pozdrawiam. Rozstrzygać, rozstrzygać.... A potem prędziutko do nowych odcineczków :evil_lol: Czekamy. (Gdyby wakacje trwały trochę dłużej to chyba bym zapomniała o czym jest serial i co właściwie się dzieje. Ale na szczęście jeszcze pamiętam: Paryż, szczury, Egipt, Bastet, sunia - zakładnik i Walewice z pchłą, w dodatku złotą. No to można kontynuować :lol:) ;) Quote
baskomaniak Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No to ... trzeba będzie... nie ma wyjścia... :evil_lol: Ale, M10M, wiesz co... :cool1: ...jakie fajne było (przez ten okres wakacji) „nic nie robienie”, fullllll luzik, żadnych obowiązkowych graficzek, normalnie marzenie... Strasznie się rozleniwiłem, a tu nagle trzeba się wziąć do roboty... Jejjjjkuuuuu........ :crazyeye: Wielkie SORKI za pamięć i ponaglenia, ale chciałbym poczekać, aż Admin zapanuje nad strukturą katalogów, bo póki co, po „problemach” z ubiegłego weekendu dość trudno poruszać się po wpisach...:angryy: Mam nadzieję, że lada dzień zostanie ten problem rozwiązany, a jeśli nie, no to... ... to i tak ruszymy z kolejnymi odcinkami, bo nasi wierni widzowie czekają, a to jest najważniejsze... :loveu: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to poczekamy..... Na razie nie dostaję powiadomień... Chyba faktycznie była jakaś awaria :shake: ;) Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='tamiczek']Basko??? Świerszcz gdzieś w krzakach: Cssss Szpilka:Co to? ŚGWK: Cssss Gromez: Świerszcz!! ŚGWK: Csss Gromez: Świerszcz!!! ŚGWK: Csss Gromez: Świerszcz!!!! Wyżeł(Nie wiem jak sie nazywa:evil_lol: ):Nie żaden świerszcz to ja Parówa: Parówki.... Wyżeł: a to nie parówki tylko kiełbaski ŚGWK: Csss Wszyscy: Świerszcz!!!!!!!!! :klacz: :klacz: bomba :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='bellatriks']Na początek serdecznie przepraszam Agabass za tę okropną pomyłkę. Wakacyjny wietrzyk chyba wywiał mi z głowy ostatnie odcinki serialu i coś namieszał. Dlatego moje nowe podpisy do scenki dedykuję właśnie Tobie, Agabass. A wszystkich widzów proszę o potraktowanie ich raczej jako humorystyczne pożegnanie wakacji i ponowne przywitanie serialu na "antenie" niż jako faktyczne domysły biegu wydarzeń. Gromez: Jak ta głupia belatriks mogła pomylić mnie z Piesiakiem! To oburzające! Morus: Nie wiem... teraz to wszystkie babki na niego lecą... Gromez: i w sumie z jakiego powodu??!! Co one w nim widzą? Parówa: Może to jego urok...:cool3: Draka: ... może to MAYBELLINE:evil_lol: hahahha hahhaha :lol: :evil_lol: dzieki ale fajne uśmiałam się nieźle ale dla waszej wiadomości mój księciunio nigdy o kobietach źle nie mówi to gentelmen ;) Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 baskomaniak napisał(a): ... to i tak ruszymy z kolejnymi odcinkami, bo nasi wierni widzowie czekają, a to jest najważniejsze... :loveu: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
tamiczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a)::klacz: :klacz: bomba :lol: :lol: :lol: OOOOOOO nie wiedziałam że sie tak spodoba:multi: :multi: :multi: Quote
M10M Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie żartuj tamiczek, to jeden z najlepszych tekstów w całym serialu :cool2:(nie umniejszając, broń Boże, zasług całej ekipy w tej materii) Quote
Recommended Posts