M10M Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Wielkie brawa:klacz::klacz::klacz::multi::multi::multi: Fantastyczny pomysł:thumbs: I oczywiście całej ekipie życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT od aktorów i ich właścicieli:x-mas::x-mas::x-mas: Quote
bellatriks Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ale sooper!!!! PS. Czy aktorzy będą się ze sobą dzielić opłatkiem??? Quote
Basenji Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Psiaczki opłatkami się nie dzielą, ale tradycyjnymi serdelkami i owszem. zdrówko Quote
agabass Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Aga, Gom i Dabli :x-mas: Quote
Basenji Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Gabinet generała w Warszawie Mówcie Komisarzu jak przedstawia się śledztwo w sprawie pchły? Nasze ustalenia w sprawie biologii pcheł oraz wizyta u Madame Kiki wskazują, ze pchła powinna być gdzieś na terenie Polski. Taaak, te nowoczesne kule wróżebne z e-mailami są niesamowite. Ale jak planujecie odszukać pchłę? Odszukać słonia byłoby problemem ale takie maleństwo? Mam pewien plan. Inspektor Piesiak wspominał o wściekłych pchłach pustynnych, które były wyjątkowo zjadliwe. Tak, coś o tym jodłował. Było też o tym, że ustawiają się one w kierunku północnym. Gdyby udało nam się kilka z nich zdobyć, to możliwe, że wskazałyby nam miejsce ukrycia złotej pchły. Tak, te pchły i złota pchła pochodzą z Egiptu. To może zadziałać. Pani Tarelko, proszę mnie połączyć z Al-Nuką w Kairze. ............. Witaj droga Nuko, tu Tagri. Mam do ciebie prośbę. cdn 12-07 zdrówko Quote
bellatriks Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :klacz: świetny odcineczek!!!! bravo Quote
Weron_ciau Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='baskomaniak']SPOTKANIE OKOLICZNOŚCIOWE GWIAZD SERIALU czyli SPĘD... HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, jest coś w tej skarpecie? LILITH: Zaraz się przekonamy, niech tylko skończą tą sesję fotograficzną i polecą na wyżerkę... HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, czy te pasibrzuchy nie zjedzą nam wszystkiego zanim uporamy się z tą skarpetą? LILITH: Spoko mała, starczy, THALLY przywiozła kontener ślimaków... HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, co by było jak by te ślimaki się rozlazły? LILITH: To nałapiemy ich sobie właśnie w tą skarpetę... :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: właśnie zorientowałam się, że tutaj jest Facka :D . Stwierdziłam, że to najlepsze zdjęcie pojawiające się w tv :D ;) a odcinek najnowszy git! Zastanawiam się dlaczego ten topic był na 5 czy 6 stronie :> nie ładnie! Quote
Weron_ciau Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Dobra rozumiem że dużo na głowie macie w domu ale może nowy odcinek? Gdzie FACKA? Ja nie zapomniałam :D Pozdrawiam werson Quote
baskomaniak Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Wiem. Obiecałem. Pamiętam. Sorki, moja wina :wallbash: ... Zrobię co się da, aby dziś obiecany odcinek się ukazał. Pozdrawiam. :sg168: Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 och ten Gromez pomysłowy piesio powodzenia dle ekipy w oodnalezieniu złotych pcheł Quote
Basenji Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona. Poczekalnia przed biurem Komisarza Gromeza Felka: Witam wszyskich i cieszę się, że się nie spóźniliście, bo Gromez starsznie tego nie lubi. Jerry: A po co nas tu wezwano? Właśnie ścigałem groźnego przestępcę. Ale Gromez ma ładne biuro. Morus: Tak. I fajną modelkę w kalendarzu. Ciekawe czy są tam dalej zdjęcia bez obróżki. Skądś znam tę laskę... Parówa: Znasz, bo to słynna psiodelka Cavalierka. Raczej panienka niż kawaler. Chociaż to może jakiś unisex? Facula: Zawsze marzyłam o lataniu a tu jest tyle helikopterów. Ale jest tu ten kot o takim nieprzyjemnym spojrzeniu..., że aż mnie ciarki przechodzą. Nie bój się. W tej akcji koty będą z nami współpracowały. A poza tym jestem tutaj , więc nic ci nie grozi. O jest i Komisarz Gromez. Gromez: Witam wszystkich na operatywce. Rozpoczynamy akcję poszukiwania złotej pchły z Egiptu i ta akcja ma największy priorytet. Mamy do dyspozycji wszystkie środki naszej psiolicji oraz DogoPolu. Proszę o przedstawienie swoich specjalności. Jestem MORUS, specjalista zabezpieczania terenu, pościgów i tropienia zapachowego... PARÓWA jestem i specjalizuję się w penetracji norek wykopanych w ziemi... Jestem JERRY, możecie mówić do mnie Jędrek. Moja specjalność to przegryźć wszystko co tylko się da... FACULA Mini Dog Chomiczy, wcisnę się w najmniejszą dziurę w ziemi, do której nawet Parówa nosa nie wciśnie, hahaha. Zuzia: Lubię mini dogi... Na razie mam luzik, ściągnęli mnie tu chyba w celach transportowych dla tej pchły jak już ją znajdziecie hehehe... i pojadę sobie z nią do Egiptu hehehe... i zobaczę piramidy, hehehe MORUS: dobrze, że jesteś czarno-biała, będzie cię dobrze widać jak się zagubisz w piaskach pustyni... Dziękuję Wam psiolicjanci i psiolicjantki za przedstawienie się. Czeka nas bardzo ciężka praca i proponuję zacząć się zgrywać, bo oprócz waszych indywidualnych talentów o sukcesie zadecyduje praca zespołowa. Powołuję do życia zespół śledczy o kryptonimie: Doglock Psiolms cdn 12-08 Zdrówko:Dog_run: Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 a!! świetne. Morusek to Onek rozumiem??? Jak mój! Tylko że mój MO to pluszowy....:ylsuper: Quote
baskomaniak Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='bellatriks']...Morusek to Onek rozumiem???... :klacz: Pozdrawiam. :sg168: Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 baskomaniak napisał(a)::sg168: Basko palenie zabija Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 hahaha ale cudna ekipa i nawet mini dog wkracza do akcji super czekamy na dalszy przebieg akcji Quote
Basenji Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Teraz jest cisza przed burzą. drwko Quote
Weron_ciau Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Świetny! Na to czekałam! No i z niecierpliwością czekam na następny odcinek :D Basko dziękuje za opublikowanie odcinku'ka z Faculastą! :calus: pozdrawiam :D werson Quote
baskomaniak Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 bellatriks napisał(a):Basko palenie zabija Ta ikonka (:sg168: ) jest całkowicie bezpieczna dla zdrowia, ona nie zabija... Pozdrawiam. :sg168: :-D Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 siuuuuuuuuuuupel :D i mnie ciekawi czy sa foty bez obrozki dalej ;) Quote
Basenji Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 dbsst napisał(a):siuuuuuuuuuuupel :D i mnie ciekawi czy sa foty bez obrozki dalej ;) No, ba! :confused: Quote
Recommended Posts