Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie brawa:klacz::klacz::klacz::multi::multi::multi:
Fantastyczny pomysł:thumbs:
I oczywiście całej ekipie życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT od aktorów i ich właścicieli:x-mas::x-mas::x-mas:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości.
Aga, Gom i Dabli
:x-mas:

Posted

Kociokwik II czyli zemsta Napoleona
Gabinet generała w Warszawie
Mówcie Komisarzu jak przedstawia się śledztwo w sprawie pchły?
Nasze ustalenia w sprawie biologii pcheł oraz wizyta u Madame Kiki wskazują, ze pchła powinna być gdzieś na terenie Polski.
Taaak, te nowoczesne kule wróżebne z e-mailami są niesamowite.
Ale jak planujecie odszukać pchłę? Odszukać słonia byłoby problemem ale takie maleństwo?

Mam pewien plan. Inspektor Piesiak wspominał o wściekłych pchłach pustynnych, które były wyjątkowo zjadliwe.
Tak, coś o tym jodłował.
Było też o tym, że ustawiają się one w kierunku północnym. Gdyby udało nam się kilka z nich zdobyć, to możliwe, że wskazałyby nam miejsce ukrycia złotej pchły.
Tak, te pchły i złota pchła pochodzą z Egiptu. To może zadziałać.
Pani Tarelko, proszę mnie połączyć z Al-Nuką w Kairze.
.............
Witaj droga Nuko, tu Tagri. Mam do ciebie prośbę.

cdn
12-07
zdrówko

Posted

[quote name='baskomaniak']SPOTKANIE OKOLICZNOŚCIOWE GWIAZD SERIALU czyli SPĘD...

HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, jest coś w tej skarpecie?
LILITH: Zaraz się przekonamy, niech tylko skończą tą sesję fotograficzną i polecą na wyżerkę...
HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, czy te pasibrzuchy nie zjedzą nam wszystkiego zanim uporamy się z tą skarpetą?
LILITH: Spoko mała, starczy, THALLY przywiozła kontener ślimaków...
HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, co by było jak by te ślimaki się rozlazły?
LILITH: To nałapiemy ich sobie właśnie w tą skarpetę...

:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
właśnie zorientowałam się, że tutaj jest Facka :D . Stwierdziłam, że to najlepsze zdjęcie pojawiające się w tv :D ;)
a odcinek najnowszy git! Zastanawiam się dlaczego ten topic był na 5 czy 6 stronie :> nie ładnie!

Posted

Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona.

Poczekalnia przed biurem Komisarza Gromeza
Felka: Witam wszyskich i cieszę się, że się nie spóźniliście, bo Gromez starsznie tego nie lubi.
Jerry: A po co nas tu wezwano? Właśnie ścigałem groźnego przestępcę. Ale Gromez ma ładne biuro.
Morus: Tak. I fajną modelkę w kalendarzu. Ciekawe czy są tam dalej zdjęcia bez obróżki. Skądś znam tę laskę...
Parówa: Znasz, bo to słynna psiodelka Cavalierka.
Raczej panienka niż kawaler. Chociaż to może jakiś unisex?
Facula: Zawsze marzyłam o lataniu a tu jest tyle helikopterów. Ale jest tu ten kot o takim nieprzyjemnym spojrzeniu..., że aż mnie ciarki przechodzą.
Nie bój się. W tej akcji koty będą z nami współpracowały. A poza tym jestem tutaj , więc nic ci nie grozi.
O jest i Komisarz Gromez.

Gromez: Witam wszystkich na operatywce. Rozpoczynamy akcję poszukiwania złotej pchły z Egiptu i ta akcja ma największy priorytet. Mamy do dyspozycji wszystkie środki naszej psiolicji oraz DogoPolu.
Proszę o przedstawienie swoich specjalności.
Jestem MORUS, specjalista zabezpieczania terenu, pościgów i tropienia zapachowego...
PARÓWA jestem i specjalizuję się w penetracji norek wykopanych w ziemi...
Jestem JERRY, możecie mówić do mnie Jędrek
. Moja specjalność to przegryźć wszystko co tylko się da...
FACULA Mini Dog Chomiczy
, wcisnę się w najmniejszą dziurę w ziemi, do której nawet Parówa nosa nie wciśnie, hahaha.
Zuzia: Lubię mini dogi... Na razie mam luzik, ściągnęli mnie tu chyba w celach transportowych dla tej pchły jak już ją znajdziecie hehehe... i pojadę sobie z nią do Egiptu hehehe... i zobaczę piramidy, hehehe
MORUS: dobrze, że jesteś czarno-biała, będzie cię dobrze widać jak się zagubisz w piaskach pustyni...

Dziękuję Wam psiolicjanci i psiolicjantki za przedstawienie się. Czeka nas bardzo ciężka praca i proponuję zacząć się zgrywać, bo oprócz waszych indywidualnych talentów o sukcesie zadecyduje praca zespołowa.
Powołuję do życia zespół śledczy o kryptonimie: Doglock Psiolms

cdn
12-08
Zdrówko:Dog_run: