ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Próbuję umieścić gdzieś sunię, znależć jej jakiś kącik, jakieś lokum ..... W tym celu wielce pomocne będą zdjęcia. Która kochana Cioteczka zrobi suńce allegro cegiełkowe ? Pokrywam koszty allegra dla niej (wyróżnionego) :cool3: Hop Hop Cioteczki na pomoc ! Czy ktoś kontaktował się z dziewczynami z Gaju ? Są jakieś widoki na miejsce dla suni w Gaju ? Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Myślę że z Gajem to dobry pomysł skoro Patusia zaniedługo opuszzca Gaj i jedzie do Cioci Dorothy :lol: Zwalnia się miejsce kujcie żelazo dziewczyny dopóki gorące ! Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Magdo, sprobuj skontaktować się z GoniąP albo z Hrlgą& Ares - to są dziewczyny z Gaju :razz: Zaniedługo w Gaju zwalnia się miejsce w Gaju bo obecnie przebywająca tam ONeczka Pati jedzie do DT do Cioci Dorothy :multi: No i może zwolniłoby się miejsce dla tej biedulki ? Druga sprawa, to moze znalazłoby się dla niej miejsce w Przyborówku u Pani Wandy - to trzeba uśmiechnąć się do Weroni :lol: Póżniej sprobuję podać Ci na pw dokładniejszy namiar na Panią Wandę do przytuliska w Przyborówku. Trzeba poszukać jej jakiegoś kącika i zabrać ją od obecnej "Pani" i stąd te moje pomysły :cool3: Wierzę że coś wyjdzie :cool1: Wtedy zbierałybyśmy fundusze i przekazywały dla suńki do przytuliska albo w Gaju, albo w Przyborówku miejmy nadzieję :lol: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Magdo, dziękuję za meila ze zdjęciami niuni. To mi ułatwi zadanie propagowania jej wśród znajomych :razz: ale raczej stawiam na Gaj lub na Przyborówko bo ci moi znajomi ehh Quote
magda222 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ewo36,mail z fotkami wysłany. Przepraszam,ale o co chodzi z tym Gajem? Czy ktoś może napisać coś jaśniej? Quote
magda222 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Przepraszam,ale nie słyszałam o Gaju. Mogłabyś podać mi linka to sobie poczytam. Quote
Kana Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Śliczna sunia. Trzymam kciuki za was żeby wam się udało ! Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Magdusiu, jestem niestety abnegatką kompową i nie wiem jak podać linka :oops: Dla mnie komp to po prostu wygodna maszyna do pisania z pzmięcią i drukarką i to wsio. Spróbuj może na wyszukiwarce wp.pl albo w google wrzucić hasło schronisko w g/aju albo schronisko - i po kolei wyłuskać. To bardzo dobre schronisko, jedno z nielicznych, zasługujacych na to miano. Można by tam sunię oddać z czystym sumieniem jako dobrego DT do czasu znalzenienia DS. I zostałaby tam na pewno zdiagnozowana i leczona. Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cioteczki kochane, sunia pilnie potrzebuje pomocy ! Potrzebuje Dt a najlepiej DS i w tym celu potrzebne są ogłoszenia dla niej i allegro najlepiej cegiełkowe :placz: Bardzo prosimy kto moze pomóc ? Nie zostawiajcie nas Cioteczki kochane :placz: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A może ktoś mógłby zrobić bazarek dla Saruni ? W przyszłym tygodniu podesłałabym fanty :cool3: Suńka nusi być zdiagnozowana, w zwiazku z jej wypadkiem na pewno potrzebne będzie RTG nóżek i kręgosłupa i raczej na pewno podstawowe badania krwi. Toteż fundusze dla suńki bardzo się przydadzą :shake: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Proszę, nie zostawiajmy Magdy samej z tym problemem :placz: Im nas tu wiecej, tym lepiej :cool3: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A ja obiecuję, że naprawdę przejdę przeszkolenie w zakresie ogłoszeń i allegra i będę się w to włączać :razz: Ale na razie muszę prosić o pomoc kochane Cioteczki :lol: Ale za to w przyszłym tygodniu będę miała trochę więcej spokoju to zrobię suńce tekścik do ogłoszeń :lol: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tak więc najbliższy plan jest taki : Ciocia Ewa przyszły tydzień : fanty na bazarek i tekst do ogłoszeń dla Saruni :multi::loveu: Kto jeszcze może pomóc ? :razz: Nie zostawiajcie suńki ! Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ewa36 napisał(a):Magdusiu, jestem niestety abnegatką kompową i nie wiem jak podać linka :oops: Dla mnie komp to po prostu wygodna maszyna do pisania z pzmięcią i drukarką i to wsio. Spróbuj może na wyszukiwarce wp.pl albo w google wrzucić hasło schronisko w g/aju albo schronisko - i po kolei wyłuskać. To bardzo dobre schronisko, jedno z nielicznych, zasługujacych na to miano. Można by tam sunię oddać z czystym sumieniem jako dobrego DT do czasu znalzenienia DS. I zostałaby tam na pewno zdiagnozowana i leczona. Pardone moi chodziło o schronisko w Gaju :razz: to ta póżna pora przepraszam za zmyłę Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Matko, co tu tak pusto ? W górę Saruniu, niech cię więcej Ciotek i Wujków zobaczy :multi: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dobranoc Saruniu kochana suniu i w górę śliczna :multi: Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 magda222 napisał(a):Przepraszam,ale nie słyszałam o Gaju. Mogłabyś podać mi linka to sobie poczytam. Schronisko Dla Zwierząt w Gaju Quote
ewa36 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Spinco, dziękujemy :loveu: Jeszcze niestety nie wiadomo, czy sunia może iśc do Gaju - Magda dopiero to sprawdzi Quote
ewa36 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dziewczyny, czy ktoś może zrobić bannerek dla suńki ? Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ewa36 napisał(a):Spinco, dziękujemy :loveu: Jeszcze niestety nie wiadomo, czy sunia może iśc do Gaju - Magda dopiero to sprawdzi Gdyby się do soboty nie udało nic ustalić, będę w Gaju. Na miejscu coś mogę zadziałać Quote
magda222 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Spinca napisał(a):Gdyby się do soboty nie udało nic ustalić, będę w Gaju. Na miejscu coś mogę zadziałać Spinca,wysłałam Ci PW. Quote
magda222 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 terra napisał(a):Banerek dla Sary Terra,dziękuję za banerek. Quote
Recommended Posts