Dana i Muszkieterowie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Feluś wygląda coraz lepiej ,zdrowieje ! :thumbs::thumbs: A te zdjęcia na balkonie ,z kolegą goldenem są urocze :loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak on wyjdzie z tego, w co bardzo wierzę i szczerze mu tego życzę to bym poszła do lekarzy któzy proponowali z psiakiem... aby podziękować. Feluś pokaż wszystkim, że chcesz "podziękować im". Quote
bico Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='EVA2406']Musi być dobrze. Wierzę w to głęboko.[/quote] ja także w to wierzę i niecierpliwe czekam na diagnozy z obu wizyt. Felusiu, trzymam kciukasy:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bico']ja także w to wierzę i niecierpliwe czekam na diagnozy z obu wizyt. Felusiu, trzymam kciukasy:thumbs::thumbs::thumbs:[/quote] :lol: ale ta łapka rzeczywiście zdecydowanie lepiej wygląda :) i ile on ma siły do życia! :loveu: Quote
majqa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Delph'](...)też mi się wydaje, że gdyby miał poważne zakażenie to by mu się tak szybko nie polepszało, nie miałby takiego dobrego humoru i tyle siły :roll: (...) pozostaje ryzyko co będzie po odstawieniu antybiotyków, bądź co bądź Felek nadal jest na silnych lekach, które mogą tylko tłumić zakażenie...(...).[/quote] To i racja, niemniej Feluś wydaje mi się być (opis, zdjęcia) w zadziwiająco dobrej formie, biorąc pod uwagę powagę sytuacji. Sądzę, że poza wolą życia i ukochaniem Was, on ma bardzo silny organizm. Kciuki za...dzisiejszą już wizytę zaciśnięte na max! Quote
MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ależ się cieszę, że u Felusia sporo pozytywnych wieści :loveu: (...i powalające zdjęcia :lol:) Chłopak mimo swojego cierpienia jest szczęśliwy, silny i pragnie żyć! Do tego ta wspaniała opieka, którą go otaczacie :loveu: Feluś, oby tak dalej! Trzymam kciuki... Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja się boje juz cieszyć..... no nic, czekamy na kolejne njusy weterynaryjne... Quote
iwona213 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dziś ostatni dzień bazarku, zapraszam... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/slicznosci-dla-twojego-dziecka-do-17-06-godz-22-00-a-139367/[/URL] Quote
zachary Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czasem wola życia pieska i okazana mu w tym czasie miłość ludzkiego opiekuna czynią cuda :loveu:,...wbrew stawianym diagnozom lekarzy weterynarzy.Feluś, ty trafiłeś na takie opiekunki! A tak bardzo przed nimi uciekałeś na tych pozdzieranych łapinkach...Skąd mogłeś wiedzieć,że uciekasz przed swoim szczęściem???? Quote
Ajula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Felicjan jest uroczy :loveu: wygląda całkiem dobrze, na pewno dzięki temu, że czuje się kochany i ma taką wspaniałą opiekę :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Felusiu trzymam kciuki, walcz piesku dzielnie dalej :thumbs::thumbs: Quote
MakS Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Delph']A tutaj dzisiejsze zdjęcia Felka wygrzewającego się na balkonie :loveu:: Ależ z niego śliczny psiak!!!!!!!!!!!!! wygląda na bardzo ufnego i grzecznego:) i jak nie walczyc o takie cudo- już ja bym pogadała z tymi wetami:angryy: a i kolega blondynek całkiem przystojny:) Jak dzisiejsza wizyta? Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Felciu :loveu: do góry kochana zdrowiejąca psinko :loveu: Quote
majqa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nie mogę się doczekać info o efekcie wizyty. Inna sprawa, że i chcę ich i boję się. :roll: Quote
bico Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='majqa']Nie mogę się doczekać info o efekcie wizyty. Inna sprawa, że i chcę ich i boję się. :roll:[/quote] u mnie tak samo:roll: Quote
MyrkurDagur Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='majqa']Nie mogę się doczekać info o efekcie wizyty. Inna sprawa, że i chcę ich i boję się. :roll:[/quote] Przyłączam się do tych słów... Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 myslałam, ze rano juz będę wiedzieć, jak wejdę na wątek. no nic, czekamy gzrecznie, aczkolwiek palce mam do połowy obgryzione. Quote
Delph Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Jestem, jestem ;) Dr powiedział, że łapka goi się świetnie :multi::multi::multi: Co prawda trochę za wcześnie, żeby się cieszyć, ale mamy odstawić antybiotyki po 2 dniach, zostawić tylko metronidazol, skoro tak ładnie się goi :lol: Wtedy zobaczymy co dalej, nie wiadomo jeszcze co będzie z tymi połamanymi paluszkami w środku, na razie je zostawiamy i trzymamy kciuki, żeby nie zaczęło się babrać. Wtedy trzeba by obciąć paluszki :-( Ale na razie na szczęście nic złego się nie dzieje. Obserwujemy też ropiejącą ranę po odstawieniu antybiotyków, jeżeli się nie zagoi trzeba będzie chirurgicznie "poszukać" tam odprysku albo innego ciała obcego, które powoduje zakażenie. Ale dr powiedział, że amputacja nogi nie wchodzi w grę i goi się pięknie :multi: Wszyscy też zachwycali się, jaki Feluś jest grzeczny i miły... No i należą się wielkie podziękowania panu dr, bo przyjął nas mimo okropnego spóźnienia :oops: Wstyd, ale to nie nasza wina... Jutro wizyta u rehabilitanta, poza tym dr Lipiński wspominał, że może dałoby radę zawieźć Felka do Olsztyna (ale ten Olsztyn prześladuje tego psiaka ;)) na badanie pozwalające wykryć, które nerwy Feluś ma uszkodzone. To by ułatwiło dobranie leczenia i rehabilitacji. Aha, no i Felek dostał usztywnienie na zagojoną nóżkę, żeby starał się ją stawiać normalnie. Wczoraj koleżanka mówiła, że jak mu łapkę porządnie wymasowała i zawinęła bandażem, to przez chwilę chodził normalnie, na obu stópkach :loveu:Kochany psiak! Quote
pumcia02 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no prosze prosze co za nowiny :multi: za 7 godz skonczy sie allegro, a zostało 19 cegielek. nastepnym razem wystawie więcej :razz: Quote
2010 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 to wspaniałe nowiny ! Trzymamy nadal mocno kciuki :loveu:Felusiu ! Całe szczeście w nieszczęściu żeś w takich dobrych rękach :lol: Quote
majqa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Uffff...super, toś nas przetrzymała!!! :lol: :evil_lol: Quote
Delph Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='majqa']Uffff...super, toś nas przetrzymała!!! :lol: :evil_lol:[/quote] Heheh, wybaczcie, dopiero się dorwałam do komputera :lol: Quote
MakS Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Delph']Jestem, jestem ;) Dr powiedział, że łapka goi się świetnie :multi::multi::multi: Wspaniałe wieści:multi: dzięki Twojemu zaangażowaniu kolejne psie serduszko jest szczęśliwe- Felek na pewno wie, że to tylko dzięki Tobie, Twojej koleżance i dr Lipińskiemu czuje się lepiej i pewnie mniej cierpi:multi::multi::multi: za tydzień wypłata, to dorzucę coś na konto Felusia:) trzymaj się malutki! A z tym Olsztynem da się coś zorganizować? Quote
Recommended Posts