Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do anonsów ale musze to powtórzyć . Donacja Ty kiedyś robiłaś jakieś plakaty czy coś takiego??? Może byś zrobiła i byśmy porozwieszały co????
Oczywiście nie w Warce :cool1: Ale ja czasami wyjeżdzam to bym gdzieś porozwieszałą , hmm musze próbować bo ta terrorystka mi dziś Korolkę ugryzła dobrze że tamta jej nie oddała bo by Zuzia bez głowy została . Jest tak zazdrosna że prócz Baraka i Kropki do domu żaden pies nie może wejśc bo się rzuca do gardła . Jak ktos weźmie Zuzę to będzie miał super przyjaciela na całe życie

Posted

marlenka napisał(a):
Zuzia dalej jest u mnie :cool3: Cieszy się dobrym zdrowiem , apetyt ma :evil_lol:
A telefonów jak nie było tak nie ma dalej :shake:

Kurde bele :angryy: a allegro już wyróżnione? ja myślę, że jak będzie wyróżnione to to dużo pomoże. Wyróżnione, podświetlone, pogrubione.

Posted

już luukam co i jak ;)

SBD coś pisała,że za godzinę wychodzi i już jej nie będzie do poniedziałku,więc może ty powiesz mi na kogo podawać namiary w ogłoszeniach ? :)

Posted

[quote name='mgie']już luukam co i jak ;)

SBD coś pisała,że za godzinę wychodzi i już jej nie będzie do poniedziałku,więc może ty powiesz mi na kogo podawać namiary w ogłoszeniach ? :)

Może być do mnie . Ja się będę kontaktowała z Alą bo niestety nie mam w tej chwili telefonu do Ali ( zmieniłam aparat i cholera nie zapisałam telefonu )

Posted

Słucajcie , nie wiem jak mam to napisać , bo aż mnie serce kłuje z bólu :placz:
Wczoraj uciekła Zuzia..
Przyszedł facet wymierzyć siatkę ( bo mi sie rozwala) i "odbezpieczył " dziurę która była załatana i po zmierzeniu nie zabezpieczył jej . I przyszedł do mojego męża kolega którego nie trawię i ten idiota wypuścił psa i jak Tadek zauważył to już Zuzia zwiała , zwiała tez Kropka ale Kropka usiadła koło bramy i czekała aż ją wpuści . Szukaliśmy jej pół dnia i będziemy szukać dalej . Wczoraj u nas było oberwanie chmury a ona biedna nie wiem gdzie jest :-(
Trzymajcie kciuki żebym ją znalazła:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Zuziu maleńka gdzie jesteś:placz:

Posted

Chandler ja wczoraj szędzie szukałam zmokłam , zmarzłam , darłam japę na całe gardło .... dziś ledwo chodze ale z pracy prosto lecę jej szukać .

Ale najgorzej to się boje że ktoś mógł ją wziąć do samochodu i zabrać .
Czy znacie może taniego mordercę bo ja tego kolegę męża sama w końcu utłukę . No do debila nie dociera nic .

Posted

marlenka napisał(a):
Słucajcie , nie wiem jak mam to napisać , bo aż mnie serce kłuje z bólu :placz:
Wczoraj uciekła Zuzia..
Przyszedł facet wymierzyć siatkę ( bo mi sie rozwala) i "odbezpieczył " dziurę która była załatana i po zmierzeniu nie zabezpieczył jej . I przyszedł do mojego męża kolega którego nie trawię i ten idiota wypuścił psa i jak Tadek zauważył to już Zuzia zwiała , zwiała tez Kropka ale Kropka usiadła koło bramy i czekała aż ją wpuści . Szukaliśmy jej pół dnia i będziemy szukać dalej . Wczoraj u nas było oberwanie chmury a ona biedna nie wiem gdzie jest :-(
Trzymajcie kciuki żebym ją znalazła:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Zuziu maleńka gdzie jesteś:placz:

O nie :placz::placz::placz: :-(:-(:-( marlenko, a jak ją dorwie były właściciel? :( :( :(

Posted

Lara ja juz nie wiem co robić wszędzie obszukałam i nie ma suni. U byłego właściciela tez nie . Jestem taka zł na siebie, że taka bezsilna jestem gorzej jak dziecko. U nas cały czas burze a Zuzi nie ma :-(:-(:-(. Jakby poszła tam gdzie była to bym ją zabrała ale tam tez jej nie ma . Ręce mi opadają z bezsilności :placz:Całą noc nie spałam jak tylko psy u mnie zaszczekały to wyłaziłam na podwórku z nadzieją że ona wróciła. Boże żeby tego idiotę co ją wypuścił jakis piorun strzelił :angryy: Nienawidze go i siebie że tak sie stało

Posted

marlenka napisał(a):
Lara ja juz nie wiem co robić wszędzie obszukałam i nie ma suni. U byłego właściciela tez nie . Jestem taka zł na siebie, że taka bezsilna jestem gorzej jak dziecko. U nas cały czas burze a Zuzi nie ma :-(:-(:-(. Jakby poszła tam gdzie była to bym ją zabrała ale tam tez jej nie ma . Ręce mi opadają z bezsilności :placz:Całą noc nie spałam jak tylko psy u mnie zaszczekały to wyłaziłam na podwórku z nadzieją że ona wróciła. Boże żeby tego idiotę co ją wypuścił jakis piorun strzelił :angryy: Nienawidze go i siebie że tak sie stało

marlenko, trzymaj się i nie obwiniaj siebie! Tyle już dla Zuzi zrobiłaś, a może ona w końcu sama wróci? poczuje głód, a węch przecież ma... marlenko, będzie dobrze!!!!