Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='donacja']Chodziło mi o domek od Lary, a bazarków nie umiem robić. Ale może miałabym jakieś fanty na bazarek.

To dawaj zdjęcia to spróbuje coś zrobić . Tak wogóle to wyślij mi na PW swój numer telefonu bo cholera aparat mi sie zepsł i oddałam do naprawy i nie skopiowałam numerów. Sleep Twojego też nie mam

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
To dawaj zdjęcia to spróbuje coś zrobić . Tak wogóle to wyślij mi na PW swój numer telefonu bo cholera aparat mi sie zepsł i oddałam do naprawy i nie skopiowałam numerów. Sleep Twojego też nie mam

Zdjęcia będą jutro jak się ogarnę po powrocie z wyjazdu i naładuję aparat. A nr już Ci wysyłam na pw.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to dlatego nie dzwoniłaś, jak zuza zwiała. a ja się zastanawiałam, dlaczego nie dałaś znac....

Ale miałaś spokój co :diabloti:
No właśnie dlatego nie dzwoniłam , do Ali też dopiero z neta wziełam bo jestem gapa i z pośpiechu zapisuję numery w telefonie zamiast na karcie , a oddawałam też telefon mogłam skopiować , ale coż sierota zawsze będzie sierotą :razz:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
przede wszytskim musimy szykować sterylkę!!!!!
a skąd kasa? marlenka, obawiam się, ze musisz zacząć dogo-żebry. oczywiście pomogę.

dogo-żebry, ale nazwa :evil_lol: to Zuzia jest w ciąży? :-o

Szkoda, że ten domek się nie odzywa :-(

Posted

__Lara napisał(a):
dogo-żebry, ale nazwa :evil_lol: to Zuzia jest w ciąży? :-o

Szkoda, że ten domek się nie odzywa :-(

Zuzia na 80 % jest w ciąży. Dziwnie się ostatnio zachowuje . Chowa się po kątach , najchętniej by pół dnia spała, no nie wiem tak mi sie wydaje. Umówiłam się na czwartek na sterylkę kropki i zuzi . Narazie będzie zapłacone za 1 sunię , jak uda mi się z dogo-żebrami to fajnie jak nie trudno-chleb z masłem przez miesiąc. Ja wolę ciagnąć ją niż usypiać małe . Serducho mi pęknie jak będę musiała uśpić szczeniory, ja juz za stara jestem na takie rzeczy. Zawsze chorowałam jak przyjeżdzął do mnie wet w tej sprawie.
Tylko mam nadzieję że nic wetowi nie wypadnie w czwartek bo go zamienię na inny model. Już nie możemy dłuzej czekać , zresztą ja się strasznie stresuje takimi rzeczami jakby to o mnie chodziło:diabloti: Chce już mieć to wszystko za sobą i miec spokój. Przynajmniej z dziewczymani typu psy , a gdzie reszta do ciachania:shake:

Posted

marlenka napisał(a):
Zuzia na 80 % jest w ciąży. Dziwnie się ostatnio zachowuje . Chowa się po kątach , najchętniej by pół dnia spała, no nie wiem tak mi sie wydaje. Umówiłam się na czwartek na sterylkę kropki i zuzi . Narazie będzie zapłacone za 1 sunię , jak uda mi się z dogo-żebrami to fajnie jak nie trudno-chleb z masłem przez miesiąc. Ja wolę ciagnąć ją niż usypiać małe . Serducho mi pęknie jak będę musiała uśpić szczeniory, ja juz za stara jestem na takie rzeczy. Zawsze chorowałam jak przyjeżdzął do mnie wet w tej sprawie.
Tylko mam nadzieję że nic wetowi nie wypadnie w czwartek bo go zamienię na inny model. Już nie możemy dłuzej czekać , zresztą ja się strasznie stresuje takimi rzeczami jakby to o mnie chodziło:diabloti: Chce już mieć to wszystko za sobą i miec spokój. Przynajmniej z dziewczymani typu psy , a gdzie reszta do ciachania:shake:

No tak marlenko, nic innego nie pozostaje... masz rację, lepiej to teraz załatwić niż potem maluchy nosić do usypiania.... :(

Posted

Już uprzedziłam weta że może być ciężarna ( zadowolony nie był ) ale powiedział że zrobi sterylkę . To teraz czekam do czwartku może nic mu nie wypadnie:mad:

Posted

marlenka napisał(a):
Już uprzedziłam weta że może być ciężarna ( zadowolony nie był ) ale powiedział że zrobi sterylkę . To teraz czekam do czwartku może nic mu nie wypadnie:mad:

A czemu miałoby wypaść?

Posted

niech nie stroi fochów, albo tnie, albo jest obrońcą życia, to niech nie tnie,ale bez łaski...
marlenka, koniecznie zmień tytuł, np: zuza w ciąży!!! prosimy o pomoc finansową - pilna sterylka!
czy jakos tak, może coś bardziej chwytliwego wymyślisz, nie wyspałam się, ciemna jestem dziś.

Posted

Jutro zrobię zdjęcia fantów na bazarek i w czwartek spróbuje zrobić bazarek. Donacja Ty obiecałaś jakieś fanty a zdjęcia gdzie???:mad:
Obiecałaś........

Posted

marlenka napisał(a):
Jutro zrobię zdjęcia fantów na bazarek i w czwartek spróbuje zrobić bazarek. Donacja Ty obiecałaś jakieś fanty a zdjęcia gdzie???:mad:
Obiecałaś........

To czekamy na bazarek :lol: będziemy podnosić ;)

Posted

marlenka napisał(a):
Obiecałaś........

Daj mi szansę! W niedzielę wróciłam z wyjazdu, w poniedziałek prałam i ogarniałam, a wczoraj ledwie mi internet działał... jadę dziś do W-Wy, ale jak tylko wrócę, to zrobię zdjęcia i wyślę Ci na pw. A jeszcze trzeba jakąś cenę wymyślić... Mam "Encyklopedie 6-to klasisty"-nówka sztuka i "Encyklopedie Popularną"- też nówka, wydawnictwo Kluszczyński, kolorowe z ilustracjami.