marlenka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='donacja']Chodziło mi o domek od Lary, a bazarków nie umiem robić. Ale może miałabym jakieś fanty na bazarek. To dawaj zdjęcia to spróbuje coś zrobić . Tak wogóle to wyślij mi na PW swój numer telefonu bo cholera aparat mi sie zepsł i oddałam do naprawy i nie skopiowałam numerów. Sleep Twojego też nie mam Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 to dlatego nie dzwoniłaś, jak zuza zwiała. a ja się zastanawiałam, dlaczego nie dałaś znac.... Quote
donacja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marlenka napisał(a):To dawaj zdjęcia to spróbuje coś zrobić . Tak wogóle to wyślij mi na PW swój numer telefonu bo cholera aparat mi sie zepsł i oddałam do naprawy i nie skopiowałam numerów. Sleep Twojego też nie mam Zdjęcia będą jutro jak się ogarnę po powrocie z wyjazdu i naładuję aparat. A nr już Ci wysyłam na pw. Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):to dlatego nie dzwoniłaś, jak zuza zwiała. a ja się zastanawiałam, dlaczego nie dałaś znac.... Ale miałaś spokój co :diabloti: No właśnie dlatego nie dzwoniłam , do Ali też dopiero z neta wziełam bo jestem gapa i z pośpiechu zapisuję numery w telefonie zamiast na karcie , a oddawałam też telefon mogłam skopiować , ale coż sierota zawsze będzie sierotą :razz: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):przede wszytskim musimy szykować sterylkę!!!!! a skąd kasa? marlenka, obawiam się, ze musisz zacząć dogo-żebry. oczywiście pomogę. dogo-żebry, ale nazwa :evil_lol: to Zuzia jest w ciąży? :-o Szkoda, że ten domek się nie odzywa :-( Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 __Lara napisał(a):dogo-żebry, ale nazwa :evil_lol: to Zuzia jest w ciąży? :-o Szkoda, że ten domek się nie odzywa :-( Zuzia na 80 % jest w ciąży. Dziwnie się ostatnio zachowuje . Chowa się po kątach , najchętniej by pół dnia spała, no nie wiem tak mi sie wydaje. Umówiłam się na czwartek na sterylkę kropki i zuzi . Narazie będzie zapłacone za 1 sunię , jak uda mi się z dogo-żebrami to fajnie jak nie trudno-chleb z masłem przez miesiąc. Ja wolę ciagnąć ją niż usypiać małe . Serducho mi pęknie jak będę musiała uśpić szczeniory, ja juz za stara jestem na takie rzeczy. Zawsze chorowałam jak przyjeżdzął do mnie wet w tej sprawie. Tylko mam nadzieję że nic wetowi nie wypadnie w czwartek bo go zamienię na inny model. Już nie możemy dłuzej czekać , zresztą ja się strasznie stresuje takimi rzeczami jakby to o mnie chodziło:diabloti: Chce już mieć to wszystko za sobą i miec spokój. Przynajmniej z dziewczymani typu psy , a gdzie reszta do ciachania:shake: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marlenka napisał(a):Zuzia na 80 % jest w ciąży. Dziwnie się ostatnio zachowuje . Chowa się po kątach , najchętniej by pół dnia spała, no nie wiem tak mi sie wydaje. Umówiłam się na czwartek na sterylkę kropki i zuzi . Narazie będzie zapłacone za 1 sunię , jak uda mi się z dogo-żebrami to fajnie jak nie trudno-chleb z masłem przez miesiąc. Ja wolę ciagnąć ją niż usypiać małe . Serducho mi pęknie jak będę musiała uśpić szczeniory, ja juz za stara jestem na takie rzeczy. Zawsze chorowałam jak przyjeżdzął do mnie wet w tej sprawie. Tylko mam nadzieję że nic wetowi nie wypadnie w czwartek bo go zamienię na inny model. Już nie możemy dłuzej czekać , zresztą ja się strasznie stresuje takimi rzeczami jakby to o mnie chodziło:diabloti: Chce już mieć to wszystko za sobą i miec spokój. Przynajmniej z dziewczymani typu psy , a gdzie reszta do ciachania:shake: No tak marlenko, nic innego nie pozostaje... masz rację, lepiej to teraz załatwić niż potem maluchy nosić do usypiania.... :( Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Już uprzedziłam weta że może być ciężarna ( zadowolony nie był ) ale powiedział że zrobi sterylkę . To teraz czekam do czwartku może nic mu nie wypadnie:mad: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marlenka napisał(a):Już uprzedziłam weta że może być ciężarna ( zadowolony nie był ) ale powiedział że zrobi sterylkę . To teraz czekam do czwartku może nic mu nie wypadnie:mad: A czemu miałoby wypaść? Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 niech nie stroi fochów, albo tnie, albo jest obrońcą życia, to niech nie tnie,ale bez łaski... marlenka, koniecznie zmień tytuł, np: zuza w ciąży!!! prosimy o pomoc finansową - pilna sterylka! czy jakos tak, może coś bardziej chwytliwego wymyślisz, nie wyspałam się, ciemna jestem dziś. Quote
żabusia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To tym bardziej dobrze, że ją zabrałaś bo co by to było gdyby tam została sama z tym problemem. W razie czego deklaruję 50 pln na dopłatę do sterylki. Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Żabusia dziękuję :loveu::loveu::loveu: Trzymaj kasiorkę na sterylkę , później podam numer konta na PW. Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Jutro zrobię zdjęcia fantów na bazarek i w czwartek spróbuje zrobić bazarek. Donacja Ty obiecałaś jakieś fanty a zdjęcia gdzie???:mad: Obiecałaś........ Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marlenka napisał(a):Jutro zrobię zdjęcia fantów na bazarek i w czwartek spróbuje zrobić bazarek. Donacja Ty obiecałaś jakieś fanty a zdjęcia gdzie???:mad: Obiecałaś........ To czekamy na bazarek :lol: będziemy podnosić ;) Quote
donacja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 marlenka napisał(a):Jutro zrobię zdjęcia fantów na bazarek i w czwartek spróbuje zrobić bazarek. Donacja Ty obiecałaś jakieś fanty a zdjęcia gdzie???:mad: Obiecałaś........ Daj mi szansę! W niedzielę wróciłam z wyjazdu, w poniedziałek prałam i ogarniałam, a wczoraj ledwie mi internet działał... jadę dziś do W-Wy, ale jak tylko wrócę, to zrobię zdjęcia i wyślę Ci na pw. A jeszcze trzeba jakąś cenę wymyślić... Mam "Encyklopedie 6-to klasisty"-nówka sztuka i "Encyklopedie Popularną"- też nówka, wydawnictwo Kluszczyński, kolorowe z ilustracjami. Quote
marlenka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Donacja - jesteś usprawiedliwiona .:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 mniejsza niz rynkowa, i tak licytacja. a ile rynkowa? Quote
gameta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pomyślę, co mogę zrobić, bo z kasą (jak zwykle) krucho... Najwyżej tylko podniosę :cool1: Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):lara - nie podnosić tylko kupować! U mnie krucho z kasą :( Quote
Recommended Posts