xmartix Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zuzia ma ode mnie allegro. a inne ogłoszenia.. oj nie pamiętam, sprawdzę zawsze trzeba na pierwszą stronę dawać to będziemy wiedzieć kto co zrobił Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Oj ja tez Zuzi zrobiłam ogłoszenie na allegro:eviltong: mam nadzieję że nikt się nie czepnie. Ale moje jutro wygasa to może nie będę robic drugiego co ??? Bo podobno nie można. A Zuzia dziś już ma lepszy apetyt i humorek , już łazi po domu , nawet chciała piłką się bawić biedna ale jeszcze nie wolno jej skakać . Dziś był pierwszy telefon z ogłoszenia , ale nie zapeszam zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwazniejsze że sunia ma się dobrze bo wczoraj mi strachu napędziła nie małego. Myślałam że umarła , tak mocno usnęła że jak ją za główkę wzięłam to była bezwładna. Dopiero jak mój mąż ją zawołał to podniosła główkę i spojrzała na nas tak jakby miała pretensję . widocznie ból jej troszkę minął że mogła usnąć i odpocząć trochę . Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 marlenka napisał(a):Oj ja tez Zuzi zrobiłam ogłoszenie na allegro:eviltong: mam nadzieję że nikt się nie czepnie. Ale moje jutro wygasa to może nie będę robic drugiego co ??? Bo podobno nie można. A Zuzia dziś już ma lepszy apetyt i humorek , już łazi po domu , nawet chciała piłką się bawić biedna ale jeszcze nie wolno jej skakać . Dziś był pierwszy telefon z ogłoszenia , ale nie zapeszam zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwazniejsze że sunia ma się dobrze bo wczoraj mi strachu napędziła nie małego. Myślałam że umarła , tak mocno usnęła że jak ją za główkę wzięłam to była bezwładna. Dopiero jak mój mąż ją zawołał to podniosła główkę i spojrzała na nas tak jakby miała pretensję . widocznie ból jej troszkę minął że mogła usnąć i odpocząć trochę . Nawet nas nie strasz marlenko :crazyeye: Zuzia ma się tam dobrze miewać ;) Tak, tak, dwóch takich samych allegro nie może być - dotyczących jednego "przedmiotu", więc lepiej nie wystawiać dwóch, bo mogą usunąć wtedy te dwa naraz. Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Juz Zuzia się dobrze czuje , oglądałam jej szwy to sie za bardzo nie daje dotknąć widocznie ją boli . Ale nic jej się nie "paskudzi" wszystko jest czyściutkie , sunia ma znakomity apetyt. Więc miewa się dobrze ( jak na jej stan) Biedna nie może się bawić a tak bardzo chce. Teraz musimy jej znaleźć wspaniały domek , najlepszy z najlepszymi ludziami:razz:. Quote
donacja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dobrze, że tak szybko dochodzi do siebie. Zdrówka Zuziu! Quote
mgie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Marlenka to ja robiłam ogłoszenia ;) i wszystkie są aktualne... Dzisiaj jednak zamierzam je zrobić od nowa żeby były na pierwszej stronie Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='mgie']Marlenka to ja robiłam ogłoszenia ;) i wszystkie są aktualne... Dzisiaj jednak zamierzam je zrobić od nowa żeby były na pierwszej stronie Oj dzieki wielkie :loveu: Quote
mgie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ogłoszenia Zuzi : offer.pl alegratka.pl petsy.pl pineska.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info ogloszenia.interpress.net.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990252_sliczna_mloda_mila_zuzia_w_typie.html Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. Psy Szczeniaki Terier Warszawa Mazowieckie - Petsy Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. :: (S003312) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl �liczna,m�oda,mi�a Zuzia w typie Foksteriera. Szuk - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj marlenka wklej je w pierwszy post. :cool3: Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 moje drogie jesli allegro wystawiane jest z roznych konto to nikt nawet tego nie zauwazy. po drugie nie raz robilam naraz paré aukcji z tego samego konta na tego samego psa, ale na rozná ilosc dni- i tez nikt nigdy sié nie przyczepil - tym bardziej, ze w aukcji jest opisane- ze wybor odpowiedniego domku. Sens tej zasady jest taki ze np sprzedajesz 1 tv - i masz 3aukcje do tego tv - a nagle kupiá go 3 osoby-to ci 2 tv zabrakuje.wiec sie tym nie przejmujecie. Najgorzej, ze sunia tak powoli dochodzi do siebie? Moze jakis stan zapalny jej sié zrobil i lekarz powinien já zobaczyc? Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Nie nie ma stanu zapalnego , wszystko jest suche , nic nie "marze" . Jakby nie było przeszła poważną operację i ma prawo ją bolec . Ale dobrze że ma apetyt , i czuje się coraz lepiej . A co do ogłoszeń to juz wklejam Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):mgie to maszyna normalnie :crazyeye: Ja nie wiem jak ona to robi .:crazyeye: Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A ja cały czas spię z telefonem przy uchu . Quote
mgie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie miałam dostępu do neta 3 dni to nadrabiam stracony czas:cool3: Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Wiecie co ostatnio zauważyłam ??? Że Zuzia olewa koty :-o Nie ma już szarpania ich za ogony . Quote
czarna01 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Miałam tel o moja sunię http://www.dogomania.pl/forum/f85/szczesliwe-zakonczenie-sunia-ma-super-ds-138649/ ale że moja już w super domku to dałam zdjęcia tej ślicznotki Pani co dzwoniła wydaje sie super więc trzymajcie kciuki... :) Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='czarna01']Miałam tel o moja sunię http://www.dogomania.pl/forum/f85/szczesliwe-zakonczenie-sunia-ma-super-ds-138649/ ale że moja już w super domku to dałam zdjęcia tej ślicznotki Pani co dzwoniła wydaje sie super więc trzymajcie kciuki... :) Oj trzymamy , żeby jej się trafił jakiś domek Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Zuzia to się leniwiec zrobiła ( chyba przez pogode) leży sierściuch na łóżku i z boku na bok sie wierci. Na siusiu to tylko na chwilę a jak smycz biorę to udaje że ona wogóle nie wie o co chodzi - jaki spacerek , o czym Ty do mnie wogóle mówisz , chcesz to idź a ja pospię . Takie własnie ma spojrzenie . Jedzenie-ok ale poglamac i starczy i tak cały dzień . Quote
czarna01 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Przed chwilą zadzwoniła ta Pani i... powiedziała że pokochała Waszą Zuzię od pierwszego wejrzenia i chce żeby mała trafiła do niej!!!!!! Co ja wiem: że miała przed kilkanaście lat jamniczkę którą straciła i teraz już jest gotowa na kolejna Sunię. Pani jest chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego. Umówiłam się że podam jej nr. do opiekunki Suni i ona się z nia skontaktuje. Więc słucham komu nr. komu? :) A i Pani prosi o tel. dzis lub jutro po 13 ale najlepiej dziś bo już nie może się doczekać. Quote
Madallena Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: no marlence dawaj szybko :diabloti: Mała Zuziu! Domek się kroi :cool1: Quote
mgie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Uoooooooooooooooooo :lying: Kciukasy zaciskam:kciuki: Quote
gameta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 czarna01 napisał(a):Przed chwilą zadzwoniła ta Pani i... powiedziała że pokochała Waszą Zuzię od pierwszego wejrzenia i chce żeby mała trafiła do niej!!!!!! Co ja wiem: że miała przed kilkanaście lat jamniczkę którą straciła i teraz już jest gotowa na kolejna Sunię. Pani jest chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego. Umówiłam się że podam jej nr. do opiekunki Suni i ona się z nia skontaktuje. Więc słucham komu nr. komu? :) A i Pani prosi o tel. dzis lub jutro po 13 ale najlepiej dziś bo już nie może się doczekać. suuuuuuuuuuupeeeeeeeeerrrrrrrr :multi::multi::multi: tylko Marlenka i SBD chyba nie bardzo mają dostęp do kompa o tej godzinie :roll: Quote
Recommended Posts