Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ja tez Zuzi zrobiłam ogłoszenie na allegro:eviltong: mam nadzieję że nikt się nie czepnie. Ale moje jutro wygasa to może nie będę robic drugiego co ???
Bo podobno nie można.

A Zuzia dziś już ma lepszy apetyt i humorek , już łazi po domu , nawet chciała piłką się bawić biedna ale jeszcze nie wolno jej skakać . Dziś był pierwszy telefon z ogłoszenia , ale nie zapeszam zobaczymy co z tego wyjdzie.
Najwazniejsze że sunia ma się dobrze bo wczoraj mi strachu napędziła nie małego. Myślałam że umarła , tak mocno usnęła że jak ją za główkę wzięłam to była bezwładna. Dopiero jak mój mąż ją zawołał to podniosła główkę i spojrzała na nas tak jakby miała pretensję . widocznie ból jej troszkę minął że mogła usnąć i odpocząć trochę .

Posted

marlenka napisał(a):
Oj ja tez Zuzi zrobiłam ogłoszenie na allegro:eviltong: mam nadzieję że nikt się nie czepnie. Ale moje jutro wygasa to może nie będę robic drugiego co ???
Bo podobno nie można.

A Zuzia dziś już ma lepszy apetyt i humorek , już łazi po domu , nawet chciała piłką się bawić biedna ale jeszcze nie wolno jej skakać . Dziś był pierwszy telefon z ogłoszenia , ale nie zapeszam zobaczymy co z tego wyjdzie.
Najwazniejsze że sunia ma się dobrze bo wczoraj mi strachu napędziła nie małego. Myślałam że umarła , tak mocno usnęła że jak ją za główkę wzięłam to była bezwładna. Dopiero jak mój mąż ją zawołał to podniosła główkę i spojrzała na nas tak jakby miała pretensję . widocznie ból jej troszkę minął że mogła usnąć i odpocząć trochę .

Nawet nas nie strasz marlenko :crazyeye: Zuzia ma się tam dobrze miewać ;)

Tak, tak, dwóch takich samych allegro nie może być - dotyczących jednego "przedmiotu", więc lepiej nie wystawiać dwóch, bo mogą usunąć wtedy te dwa naraz.

Posted

Juz Zuzia się dobrze czuje , oglądałam jej szwy to sie za bardzo nie daje dotknąć widocznie ją boli . Ale nic jej się nie "paskudzi" wszystko jest czyściutkie , sunia ma znakomity apetyt.
Więc miewa się dobrze ( jak na jej stan) Biedna nie może się bawić a tak bardzo chce. Teraz musimy jej znaleźć wspaniały domek , najlepszy z najlepszymi ludziami:razz:.

Posted

Marlenka to ja robiłam ogłoszenia ;) i wszystkie są aktualne...
Dzisiaj jednak zamierzam je zrobić od nowa żeby były na pierwszej stronie

Posted

[quote name='mgie']Marlenka to ja robiłam ogłoszenia ;) i wszystkie są aktualne...
Dzisiaj jednak zamierzam je zrobić od nowa żeby były na pierwszej stronie

Oj dzieki wielkie :loveu:

Posted

Ogłoszenia Zuzi :

offer.pl
alegratka.pl
petsy.pl
pineska.pl
petworld.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
bono-polska.pl
lodz.gumtree.pl
warszawa.gumtree.pl
poznan.gumtree.pl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.pl
marketzwierzat.eu
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info
ogloszenia.interpress.net.pl

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990252_sliczna_mloda_mila_zuzia_w_typie.html

Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. Psy Szczeniaki Terier Warszawa Mazowieckie - Petsy

Śliczna,młoda,miła Zuzia w typie Foksteriera. Szuka domku.. :: (S003312) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

�liczna,m�oda,mi�a Zuzia w typie Foksteriera. Szuk - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

marlenka wklej je w pierwszy post. :cool3:

Posted

moje drogie jesli allegro wystawiane jest z roznych konto to nikt nawet tego nie zauwazy.
po drugie nie raz robilam naraz paré aukcji z tego samego konta na tego samego psa, ale na rozná ilosc dni- i tez nikt nigdy sié nie przyczepil - tym bardziej, ze w aukcji jest opisane- ze wybor odpowiedniego domku. Sens tej zasady jest taki ze np sprzedajesz 1 tv - i masz 3aukcje do tego tv - a nagle kupiá go 3 osoby-to ci 2 tv zabrakuje.wiec sie tym nie przejmujecie. Najgorzej, ze sunia tak powoli dochodzi do siebie? Moze jakis stan zapalny jej sié zrobil i lekarz powinien já zobaczyc?

Posted

Nie nie ma stanu zapalnego , wszystko jest suche , nic nie "marze" .
Jakby nie było przeszła poważną operację i ma prawo ją bolec . Ale dobrze że ma apetyt , i czuje się coraz lepiej .

A co do ogłoszeń to juz wklejam

Posted

Zuzia to się leniwiec zrobiła ( chyba przez pogode) leży sierściuch na łóżku i z boku na bok sie wierci. Na siusiu to tylko na chwilę a jak smycz biorę to udaje że ona wogóle nie wie o co chodzi - jaki spacerek , o czym Ty do mnie wogóle mówisz , chcesz to idź a ja pospię . Takie własnie ma spojrzenie .
Jedzenie-ok ale poglamac i starczy i tak cały dzień .

Posted

Przed chwilą zadzwoniła ta Pani i... powiedziała że pokochała Waszą Zuzię od pierwszego wejrzenia i chce żeby mała trafiła do niej!!!!!!

Co ja wiem: że miała przed kilkanaście lat jamniczkę którą straciła i teraz już jest gotowa na kolejna Sunię. Pani jest chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego.
Umówiłam się że podam jej nr. do opiekunki Suni i ona się z nia skontaktuje.

Więc słucham komu nr. komu? :)

A i Pani prosi o tel. dzis lub jutro po 13 ale najlepiej dziś bo już nie może się doczekać.

Posted

czarna01 napisał(a):
Przed chwilą zadzwoniła ta Pani i... powiedziała że pokochała Waszą Zuzię od pierwszego wejrzenia i chce żeby mała trafiła do niej!!!!!!

Co ja wiem: że miała przed kilkanaście lat jamniczkę którą straciła i teraz już jest gotowa na kolejna Sunię. Pani jest chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego.
Umówiłam się że podam jej nr. do opiekunki Suni i ona się z nia skontaktuje.

Więc słucham komu nr. komu? :)

A i Pani prosi o tel. dzis lub jutro po 13 ale najlepiej dziś bo już nie może się doczekać.

suuuuuuuuuuupeeeeeeeeerrrrrrrr :multi::multi::multi:

tylko Marlenka i SBD chyba nie bardzo mają dostęp do kompa o tej godzinie :roll: