marlenka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 No po tylu ogłoszeniach to telefon trzymam na ładowarce 24h. Musi dzwonić , po prostu musi.:diabloti: Zuzia musi znależć domek, domku odezwij się Zuzia czeka!!!!!!!!:cool3: Quote
donacja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Tyle ogłoszeń:crazyeye:- Marlenka, nie wypuszczaj telefonu z ręki! Quote
marlenka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 donacja napisał(a):Tyle ogłoszeń:crazyeye:- Marlenka, nie wypuszczaj telefonu z ręki! No nie wypuszczam:razz:. Nie to że bym chciała się Zuzi pozbyć , ale jakby miała jakiegoś "ludzia: tylko dla siebei to by miło było:lol: Quote
marlenka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 oj powinny a nie biją :placz: Ale TEN domek musi być najlepszy:razz: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jestem i ja ;) ona jest przepiękna :crazyeye::crazyeye: domki powinny się o nią bić! Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hm..gdzie jeszcze można szukać miłośników foksterierków:roll: ? Quote
marlenka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 U Zuzi cisza:placz: Dzwoń telefonie:angryy: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :angryy: ludzie, dzwońcie!!! :mad: Cioteczki, pomóżcie... brakuje jeszcze trochę dla Elzuni na hotelik... chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
marlenka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 donacja napisał(a):Do tej pory to już chyba ktoś zadzwonił???? No właśnie qurcze nie:angryy:. Właśnie nikt nie dzwonił . Czekam na telefony a tu nic , jak ja nie zadzwonię to nikt nie zadzwoni.:mad: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 donacja napisał(a):Do tej pory to już chyba ktoś zadzwonił???? Ludzie mają teraz mają manię na yorki to nie dzwonią :mad: Quote
marlenka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 __Lara napisał(a):Ludzie mają teraz mają manię na yorki to nie dzwonią :mad: O tak yorki i labradory najlepiej szczeniaki i najlepiej za darmo:cool3: Powiem tak , dom napewno zadzwoni , nikogo przecież na siłę uszczęśliwiać nie można , tak czy siak ogłoszenia są super i napewno ktoś zadzwoni.:evil_lol: Quote
Madallena Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pędem po domek mała. Kurcze, nie widziałam jej na evencie...szkoda. Quote
sleepingbyday Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 spokojnie, zadzwoni kiedyś TEN człowiek.... Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dziewczyny, mam jedną Panią, która szuka małego pieska, spodobał jej się nasz katowicki Cykluś, taki yorkowaty (york :mad:), ale na Cyklusia jest już jedna chętna bardzo konkretna osoba, więc powiedziałam, że podesle Pani podobne pieski i pomyślałam od razu o tym wątku ;) więc podeślę zdjęcie suczki Pani, może akurat jej się spodoba :) marlenko, mozesz mi po krótce streścić charakter suni? :) Quote
marlenka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, mam jedną Panią, która szuka małego pieska, spodobał jej się nasz katowicki Cykluś, taki yorkowaty (york :mad:), ale na Cyklusia jest już jedna chętna bardzo konkretna osoba, więc powiedziałam, że podesle Pani podobne pieski i pomyślałam od razu o tym wątku ;) więc podeślę zdjęcie suczki Pani, może akurat jej się spodoba :) marlenko, mozesz mi po krótce streścić charakter suni? :) Zuzia w domu zachowuje się spokojnie. łazi za mna wszędzie , kładzie sie pod krzesłem i spi , albo w pokoju na łóżku. Na podwórku nie szaleje za bardzo. Moje psy juz toleruje , koty nie są wskazane w nowym domu , bo ona ich nie lubi. Napewno rzuci się na innego psa jak ma jedzenie w misce dlatego ja zawsze zabieram to czego niedojje zeby nie było awantur miedzy psami. Na spacerze różnie reaguje na psy , raz przechodzi obojętnie a raz się na nie rzuca. Nie jest psem który musi szaleć pół dnia , aczkolwiek uwielbia jak się jej rzuca piłkę , łapie ja w locie. Zuza jest psem nie wymagającym długich spacerów , czy szaleńczych zabaw. Do ludzi jest bardzo łaskawa do dzieci tez . zero agresji . Napewno trzeba na nią uważać jeśli znajduje sie w poblizu człowiek "pod wpływem" nie znosi pijaków , dziś szarpnęła jednego pijaczka , ale nic groźnego. Bardzo sie boi jak się krzyczy - niekoniecznie na nią . Wtedy chowa się w kąt i udaje ze śpi. No to tyle jeśli chodzi o zachowanie Zuzi. Jest naprawdę miłym psem , w nocy czasami chrapie , i kopie:evil_lol:. Ale uwielbia sie wtulać w człowieka . Ja rano budze sie z buzią pełną sierści (róźnego koloru) Jeśli masz jakieś konkretne pytanie to pytaj , bo napisałam tyle ile mi przyszło do głowy. Wiem że sunia będzie wspaniałą przyjaciółką , jeśli ktos jej okaże choć troszkę miłości i czułości , to jest taka przytulanka , jak dziecko sierota lgnie do człowieka. Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dzięki :lol: mam nadzieję, że ta Pani przyśle mi maila, bo narazie nie przysłała... Quote
marlenka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Madallena napisał(a):Pędem po domek mała. Kurcze, nie widziałam jej na evencie...szkoda. No co Ty Madallena , jak to jej nie widziałaś ????:crazyeye: A kto się z Rudką kłócił ?????????? Zuzia była i to bardzo długo. Zmokła, zmarzła i zgłodniała strasznie. No nie , tak sie psiak umęczył a Madallena jej nie zauważyła:mad: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mgie napisał(a):Ludzie dzwońcie :roll: Taki piękny pies i cisza? :mad::angryy: Quote
marlenka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Nikt nie dzwonił :mad: Ale my sobie to zapamiętamy:angryy: Jak zadzwoni to będzie musiał odpowiedzieć an 100 pytań , A tak serio to naprwdę nikt nie dzwonił , ale czekamy cierpliwie. Wiecie co ??Zuzia uwielbia grać w piłkę nożną . Jakby ją z Barakiem puścić na boisko to nasza reprezentacja to przy nich się chowa. A po skończonj grze Zuzia wskakuje na piłke i wykonuje bardzo "dziwne "ruchy:evil_lol:. Ja myślałam że tylko psy "tak"robią , ale okazuje się ze suczki też hihi. ubaw mamy po same pachy :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Podesłałam Zuzię tej Pani, o której pisałam. Może akurat :roll: Kochane, ona ma dobrze wyróżnione allegro? Quote
Recommended Posts