Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No po tylu ogłoszeniach to telefon trzymam na ładowarce 24h.
Musi dzwonić , po prostu musi.:diabloti:
Zuzia musi znależć domek, domku odezwij się Zuzia czeka!!!!!!!!:cool3:

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja napisał(a):
Tyle ogłoszeń:crazyeye:- Marlenka, nie wypuszczaj telefonu z ręki!

No nie wypuszczam:razz:. Nie to że bym chciała się Zuzi pozbyć , ale jakby miała jakiegoś "ludzia: tylko dla siebei to by miło było:lol:

Posted

donacja napisał(a):
Do tej pory to już chyba ktoś zadzwonił????

No właśnie qurcze nie:angryy:. Właśnie nikt nie dzwonił . Czekam na telefony a tu nic , jak ja nie zadzwonię to nikt nie zadzwoni.:mad:

Posted

__Lara napisał(a):
Ludzie mają teraz mają manię na yorki to nie dzwonią :mad:

O tak yorki i labradory najlepiej szczeniaki i najlepiej za darmo:cool3:
Powiem tak , dom napewno zadzwoni , nikogo przecież na siłę uszczęśliwiać nie można , tak czy siak ogłoszenia są super i napewno ktoś zadzwoni.:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, mam jedną Panią, która szuka małego pieska, spodobał jej się nasz katowicki Cykluś, taki yorkowaty (york :mad:), ale na Cyklusia jest już jedna chętna bardzo konkretna osoba, więc powiedziałam, że podesle Pani podobne pieski i pomyślałam od razu o tym wątku ;) więc podeślę zdjęcie suczki Pani, może akurat jej się spodoba :)

marlenko, mozesz mi po krótce streścić charakter suni? :)

Posted

[quote name='__Lara']Dziewczyny, mam jedną Panią, która szuka małego pieska, spodobał jej się nasz katowicki Cykluś, taki yorkowaty (york :mad:), ale na Cyklusia jest już jedna chętna bardzo konkretna osoba, więc powiedziałam, że podesle Pani podobne pieski i pomyślałam od razu o tym wątku ;) więc podeślę zdjęcie suczki Pani, może akurat jej się spodoba :)

marlenko, mozesz mi po krótce streścić charakter suni? :)

Zuzia w domu zachowuje się spokojnie. łazi za mna wszędzie , kładzie sie pod krzesłem i spi , albo w pokoju na łóżku. Na podwórku nie szaleje za bardzo. Moje psy juz toleruje , koty nie są wskazane w nowym domu , bo ona ich nie lubi. Napewno rzuci się na innego psa jak ma jedzenie w misce dlatego ja zawsze zabieram to czego niedojje zeby nie było awantur miedzy psami. Na spacerze różnie reaguje na psy , raz przechodzi obojętnie a raz się na nie rzuca. Nie jest psem który musi szaleć pół dnia , aczkolwiek uwielbia jak się jej rzuca piłkę , łapie ja w locie. Zuza jest psem nie wymagającym długich spacerów , czy szaleńczych zabaw. Do ludzi jest bardzo łaskawa do dzieci tez . zero agresji . Napewno trzeba na nią uważać jeśli znajduje sie w poblizu człowiek "pod wpływem" nie znosi pijaków , dziś szarpnęła jednego pijaczka , ale nic groźnego. Bardzo sie boi jak się krzyczy - niekoniecznie na nią . Wtedy chowa się w kąt i udaje ze śpi.

No to tyle jeśli chodzi o zachowanie Zuzi. Jest naprawdę miłym psem , w nocy czasami chrapie , i kopie:evil_lol:. Ale uwielbia sie wtulać w człowieka . Ja rano budze sie z buzią pełną sierści (róźnego koloru)

Jeśli masz jakieś konkretne pytanie to pytaj , bo napisałam tyle ile mi przyszło do głowy.
Wiem że sunia będzie wspaniałą przyjaciółką , jeśli ktos jej okaże choć troszkę miłości i czułości , to jest taka przytulanka , jak dziecko sierota lgnie do człowieka.

Posted

Madallena napisał(a):
Pędem po domek mała. Kurcze, nie widziałam jej na evencie...szkoda.

No co Ty Madallena , jak to jej nie widziałaś ????:crazyeye:
A kto się z Rudką kłócił ??????????
Zuzia była i to bardzo długo. Zmokła, zmarzła i zgłodniała strasznie.
No nie , tak sie psiak umęczył a Madallena jej nie zauważyła:mad:

Posted

Nikt nie dzwonił :mad:
Ale my sobie to zapamiętamy:angryy:
Jak zadzwoni to będzie musiał odpowiedzieć an 100 pytań ,
A tak serio to naprwdę nikt nie dzwonił , ale czekamy cierpliwie.
Wiecie co ??Zuzia uwielbia grać w piłkę nożną . Jakby ją z Barakiem puścić na boisko to nasza reprezentacja to przy nich się chowa.
A po skończonj grze Zuzia wskakuje na piłke i wykonuje bardzo "dziwne "ruchy:evil_lol:. Ja myślałam że tylko psy "tak"robią , ale okazuje się ze suczki też hihi. ubaw mamy po same pachy :evil_lol: