mgie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ładne ząbki szczerzy na tym zdjęciu,ładne :lol: Nie daje dobie w kaszę dmuchać Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 A to chyba zapomniałam napisać że wczoraj rano dałam jej tableteczkę na robaczki:evil_lol: i dlatego napisałam że nie widziałam ich w g... Byłyśmy dzis na spacerku nad rzeką , tak żeby nas nikt nie przyuważył i powiem Wam że jak puściłam ją ze smyczy to na każde zawołanie była przy nodze. Moja siostra zasponsorowała szampon dla Zuzi i może dziś będzie 1 kąpiel , mogę ją kapać chyba co ? Bo Ala mówiła że po Frontlainie nie można psa kąpać przez 2 tygodnie, więc nie wiem czy ryzykować a on jest taka trochę uborciuchana, chociaż smrodek sie "wytarł":evil_lol: Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 mgie napisał(a):Ładne ząbki szczerzy na tym zdjęciu,ładne :lol: Nie daje dobie w kaszę dmuchać To była zabawa tak na serio to jak wyszczerzy kły to strach się bać :diabloti: Wcale nie jest taka miła lalunia, nie no teraz trochę przegiełam , jest łagodna ale sie szczerzy nieźle. Quote
__Lara Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jaka ona jest piękna!!!! :crazyeye: dziewczyny, ona ma allegro? bo ja się już gubię... Quote
xmartix Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ma, odnowiłam jej, zaraz wrzucę nowe zdjęcia :) Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Sunia rzeczywiście jest bardzo ładna. I bardzo szybko sie przyzwyczaiła do mojego domu , narazie biega po całym domu nie zamykam jej bo do końca tygodnia nie idę do pracy:multi: Już wiem gdzie jej najwygodniej spać , teraz walnęła się na moim łóżku a reszta sierściuchów poszła na pościelona (zdrajcy:angryy:) a ona biedna leży i czeka kiedy kołderkę wyciągnę :lol: maleńka ślicznota. Quote
xxxx52 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Fajnie by bylo dla tej slicznej panny znalezc sportowa rodzinnke ,moze z ogrodkiem. Naprawde byla w budzie ?na lancuchu ?:placz::placz: Quote
donacja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pani nie zadzwoniła:(. A ja tak czekałam. Chyba nic z tego nie będzie:(. Marlenka, dawałaś ją do Wyborczej? Quote
marlenka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Sunia w sobotę jedzie na event do warszawy może tam poderwie czyjeś serducho;). Bo narazie nikt się nie odzywa z ogłoszeń :angryy: Musimy próbowac wszystkiego. Zuzia zaczeła mnie terroryzować , zgania mnie z krzesła tam gdzie usiądę ona się wciska. Jak idę do łazienki leci za mna . Coraz bardziej się do niej przyzwyczajam a ona do mnie . Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Allegro więc ma, a cafenanimala? :oops: bo może by ją wtedy w metrze wydrukowali ;) Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mgie napisał(a):Ogłosiłam ją na cafeanimal.pl No to super :lol: Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 liczna jest. długo u was nie zagrzeje, marlenka, zobaczysz. Quote
Asior Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 widze ze tytuł się zmienił na bardziej naglący :roll: coś się zdarzyło??? Quote
Asior Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 kurcze, nie pamiętałam tych wykrzykników :oops: Myślałam, ze coś się dziś wydarzyło Quote
marlenka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Narazie się nic nie zmieniło prócz tego że sunia juz nie gania moich zwierzaków. Nie jest już zamykana w łazience nawet wtedy jak ja wychodzę z domu , ma apetyt , za gotowanym nie przepada za to suche wcina aż jej się uszaki trzęsą. Ale z ogłoszeń narazie nikt nie dzowni całkowita cisza:-( Quote
izzie1983 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Kurcze, pierwszy raz słyszę, żeby pies wolał suche od gotowanego :lol: Zawsze czytałam o odwrotnych zachowaniach. Moja Inka suche zjada dopiero późnym wieczorem, a potem w nocy pobudka "Pani wstawaj, ja chcę koopę!". No i co pani ma robić? Wstaje i wychodzi :placz: Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 marlenka napisał(a):Narazie się nic nie zmieniło prócz tego że sunia juz nie gania moich zwierzaków. Nie jest już zamykana w łazience nawet wtedy jak ja wychodzę z domu , ma apetyt , za gotowanym nie przepada za to suche wcina aż jej się uszaki trzęsą. Ale z ogłoszeń narazie nikt nie dzowni całkowita cisza:-( Cierpliwości ;) napewno ktoś się w końcu znajdzie :) Quote
marlenka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 izzie1983 napisał(a):Kurcze, pierwszy raz słyszę, żeby pies wolał suche od gotowanego :lol: Zawsze czytałam o odwrotnych zachowaniach. Moja Inka suche zjada dopiero późnym wieczorem, a potem w nocy pobudka "Pani wstawaj, ja chcę koopę!". No i co pani ma robić? Wstaje i wychodzi :placz: Ja też sie martwiłam że ona nie ma apetytu nawet rosołu z makaronem nie wcinała jak trzeba tylko narozwalała naokoło miski i tyle było z jedzenia. Ale jak dałam jej suche to tylko chrupała i chrupała aż w misce dno było widać. A później w nocy powietrze psuje :diabloti:. Ale wybaczam jej w koncu były takie dni i tygodnie że jadła tylko to co jej podrzucili litujący się nas nią ludzie:-(. Z pozoru nie widac żeby była chuda , bo ma sierśc taka " poczochraną" ale jak ją głaszcze to prze ogonku ma wystające kostki , żeberka też jej jeszcze wystają , czasami jak je to mam wrażenie ze próbuje się najeść na zapas i dlatego później puszcza bączki. :evil_lol: Zuzia strasznie domaga się czułości , nie da rady jej nie lubić . Może godzinami siedzieć jak się ją mizia kładzie się wtedy na podłodze łapkami do góry i leży i pręży się jak kociak jakby próbował pokazać w którym miejscu lubi jak się ją głaszcze najbardziej. :loveu::loveu: Jutro wizyta u weta , kąpiel i szykowanie się do podbicia serca. Ciekawe jak ona zareaguje na kąpiel , kto będzie bardziej morky ona czy ja.:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 izzie1983 napisał(a):Kurcze, pierwszy raz słyszę, żeby pies wolał suche od gotowanego :lol: Zawsze czytałam o odwrotnych zachowaniach. Moja Inka suche zjada dopiero późnym wieczorem, a potem w nocy pobudka "Pani wstawaj, ja chcę koopę!". No i co pani ma robić? Wstaje i wychodzi :placz: jak to a mój prawie eks tymczas kajko?? on tylko suche wpiernicza, nic innego nie traktuje jak jedzenie, a przypominam, że pypeć był znaleziony w trakcie umierania z głodu. powinien jeść wszystko. marlena, na którą godzinę jesteś zapisana na event z zuzą? my jesteśmy 13-16.00. kurdę weź kalosze i od deszczu coś. i termos z kawą :evil_lol:. do doooopy ten maj. zła jestem jak nie wiem..:angryy: Quote
marlenka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Dzwoniłam do Madalleny i to że masz na tą godzinę nie znaczy ze nie wpuszczą Cię wcześniej :evil_lol: Musimy się zgadać o której godzinie będziesz żebym nie czekała długo. A kaloszy nie mam tylko parasolka nic więcej :diabloti: Ale może nie będzie padać co????? Zamówiłam słońce na jutro , więc będzie fajnie :evil_lol: Jedziemy dzis wieczorem do weta koło 21-22 dopiero więc ją zaraz kapie i czesze , wiesz panna musi wyglądac super Quote
Recommended Posts