Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'] :roflt: aż tak go zatkało?? :lol:[/quote] Nie, to jego koszula :lol: :lol: :lol:
[b]Wind[/b] bardzo dziękuję za sesję, :buzi: było przemiło, była to dla mnie nie lada przygoda, którą zapewne będę jeszcze dłuuugo, dłuuugo wspominała. No i bardzo miło było Was poznać.
A wszystkim dogomaniaczkom dziękuję za miłe słoawa :buzi:

Posted

[b]adda,[/b]

Jak bedziesz chciala zdjatka w pelnej wielkosci, to wrzuc mi adresik na priv a wysle plytke :-)

Jeszcze raz wielkie dzieki za sesyjke :-) Bylo suuper :-)
[size=1]BTW powiedz mi prosze, bo umieram z ciekawosci co malutka coreczka powiedziala na fotki? ;)[/size]

Posted

[quote name='Wind'][b]adda,[/b]
Jak bedziesz chciala zdjatka w pelnej wielkosci, to wrzuc mi adresik na priv a wysle plytke :-)[/quote] Pewnie, że wrzucę :D
[quote][size=1]BTW powiedz mi prosze, bo umieram z ciekawosci co malutka coreczka powiedziala na fotki? ;)[/size][/quote] [size=1]Odważnie powiedziała, że są ładne, ale zazdrość aż emanowała, niemniej jednak zachowała się hmm... poważnie[/size] :D

Posted

[quote name='dbsst']adda a jak miesnie?[/quote] Wczoraj to spoko, a dzisiaj... bolą mnie nogi :o Ale nie jestem pewna, czy to nie od odgruzowywania (czyt. sprzątania) wczoraj chałupy :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']adda a jak miesnie?[/quote] Wczoraj to spoko, a dzisiaj... bolą mnie nogi :o Ale nie jestem pewna, czy to nie od odgruzowywania (czyt. sprzątania) wczoraj chałupy :roll:[/quote]

hahaha jasne tak sobie tlumacz ;) ale i tak dobrze :D

Dziewczyny uzaleznilam sie

[size=1]Wind kiedy jakas sesyjka nowa [/size]:D

Posted

[quote name='tajdzi']A są jakieś inne zdjęcia???[/quote] Są dwie serie wcześniej :oops: Jak Wind zamieści je na pierwszej stronie, to będą do wglądu hurtem, obok innych dogomaniaczek :D

Posted

Adda,

Wind juz zamiescila je w pierwszym poscie :-)

I jeszcze

[url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41019991]Bonus w kolorze[/url]

Posted

Dogomaniaczki sa naprawde piękne.
:o
Ja tych zdjęc nawet TZ nie pokazuje, bo mógł by sie rozmyslic przed tym ślubem jeszcze. A sama powinnam forum czytać z papierowa torba na głowie, nie wspomne juz o wychodzeniu na ulice :oops:

Adda wasza seria B&W mnie powaliła na łopatki i ta koszula.

Posted

[quote name='Olund'] sama powinnam forum czytać z papierowa torba na głowie, nie wspomne juz o wychodzeniu na ulice :oops:[/quote]
Wariatka!!! Wariatka nad wariatki!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Olund,[/b]

Czytalas moze posty [b]dbsst, Coli i addy[/b] przed sesja ze mna? Nie? To przeczytaj!
Kazda twierdzila, ze sie NIE NADAJE :lol: A potem tak na fotach wychodza, ze oczu oderwac nie mozna :-)